Naar de bioscoop

()

Ik was wat aan het flirten in verschillende chat room op internet en al snel kwam ik op een bepaalde site een advertentie tegen van een meid die zich aanbood voor seks. Ik denk, dat zou ik ook wel willen. Snel en lekker geld verdienen. Maar de belangrijkste reden, seks met veel en geile mannen. Ik plaatste een advertentie en al snel kwamen de reactie binnen. Eén van de mannen die reageerde was ook en jonge man van negentien, Joris. Dit verhaal speelt zich af na een aantal zeer heerlijke seksdates met Joris.

Zoals ik al zei hadden Joris en ik al vaker afgesproken en we waren er achter gekomen dat we beide openstonden voor meer dan alleen die standaard seks. We deden aan rollenspellen, waarbij hij altijd de dominante was. We kochten hele seksshops leeg; de speeltjes, touwen, boeien, alles wat je maar kon bedenken. Probeerde SM uit. Maar het was meestal gewoon in ‘t bos, op de bank of in de slaapkamer. We wilden steeds weer wat anders proberen. Joris zocht wat dingen op en dan bekeken we samen wat ons lekker leek. Hij kwam met dingen als parkeerplaatsen, parenclubs, SM-huizen en seksbioscopen. Dat laatste stonden we allebei wel voor open en er bleek er één in de buurt te zitten. We besloten eens te gaan kijken. Joris kwam me ophalen en ik stapte de auto in. Hij bekeek me van top tot teen en zijn mond viel open.

“Wat ben je toch een lekker geil sletje,” zei hij. Zoals hij me had opgedragen had ik een kort rokje aan, met een sexy truitje daar boven. Mijn zwarte bh met daarin een cup G kwam net boven het truitje uit. Onder m’n rokje had ik alleen jarretelles en zwarte kousen. Mijn laarzen kwamen net onder mijn knieën. Ik was goedgekeurd. We reden naar de bioscoop en wat onzeker stapte we daar binnen. We wisten beide niet wat we konden verwachten. We kochten onze kaartjes en stapten de zaal binnen.

Daar werd al een heerlijke geile film vertoont op het grote doek. Helaas was er nog niemand aanwezig, maar dat gaf ons de tijd een beetje tot rust te komen en al met elkaar te beginnen. Joris opende zijn broek en haalde zijn harde paal eruit. Die stond al klaar om mijn mondje in te glijden. Gulzig nam ik zijn pik in mijn mondje en begon hem heerlijk te zuigen. Zijn pik groeide in mijn mondje en ik werd zeiknat. Twee vingers gleden mijn zeiknatte en kale kutje in. Joris begon me hard te vingeren en ik stond al op het punt om te komen. Op dat moment trok hij zijn vingers weg.

“Wacht jij maar sletje, laat mij eerst maar geniete.” Ik kroop bovenop zijn harde pik en begon hem te neuken. Joris heeft één van de heerlijkste pikken die er zijn, groot, dik, geil, echt heerlijk. Elke keer als hij in me komt, kom ik al bijna klaar. Joris liet zijn pik diep mijn kutje in glijden, haalde hem er weer uit om hem er daarna weer hard in te stoten. Twee vingers gleden mijn kontje in, iets wat me nog geiler maakte. Maar ik mocht nog steeds niet klaar komen.

We waren zo heerlijk met elkaar bezig dat we niet doorhadden dat de deur was geopend en er iemand binnen stapte. Ineens voelde ik een hand in mijn tieten knijpen. Ik schrok, niet zozeer omdat het pijn deed, maar omdat Joris ‘s beide handen om mijn middel zaten zodat hij nog dieper kon stoten. Ik keek naast me en zag daar een man die één hand op mijn tiet had en de ander om zijn harde paal. Ik keek naar Joris en hij zei; “je weet wat je moet doen slet.”

Ik draaide me om zodat ik met mijn rug naar Joris zat, terwijl hij zijn pik weer in mijn stak. Ik keek de andere man in zijn ogen en zag zijn geile ogen. Ik nam zijn pik in mijn handen en begon te trekken. Ik hoorde Joris en de man zeggen dat ik zo’n heerlijk sletje was. Daarvoor ben ik ook geboren. Ik wil zoveel mogelijk pikken in mijn mondje, kontje en kutje hebben. Ineens duwde Joris me van zich af.

“Laat die man maar eens voelen waarom ik zo trots op mijn sletje ben.” Ik wist meteen wat hij bedoelde en nam de pik van de man in mijn mondje. Door zijn gekreun merkte ik dat hij het lekker vond. Ondertussen was Joris op een afstandje gaan staan, hij vindt het geil om te zien hoe ik met andere bezig ben. De man werd steeds geiler en ik voelde een paar vinger mijn kutje in gaan. Hij begon me te vingeren en ik werd zo ontzettend geil. Joris moet dat geweten hebben, want ik hoorde hem zeggen dat ik mocht komen. Schokkend en met veel gehijg kwam ik klaar. De man werd daar zo geil door dat ook hij kwam. Zijn lading zaad spoot hij over mijn gezicht. Wow, wat hij had veel zaad in zijn pik zitten, zo lekker…

Maar dit was nog niet genoeg voor mij. Ik wilde nog meer. Ik trok Joris naar me toe en begon hem weer te zuigen. Een mond sloot zich om mijn tiet heen en een vinger schoof mijn kontje in. De andere man zakte door zijn knieën en zetten zijn tongetje op mijn klitje. Met lange halen likte hij het kutvocht uit me. Hij keek omhoog en zag hoe ik Joris aan het zuigen was. Hij trok mij van Joris af en gooide over de stoel heen. Ik voelde hoe zijn pik mijn kutje ingleed. Joris ging aan de andere kant van de stoel staan met zijn pik voor mijn mondje en ramde die naar binnen.

Ik werd nou van twee kanten diep geneukt, voelde de pik diep in mijn kutje gaan, voelde hem groeien en merkte dat hij op het punt stond een tweede keer te komen. Ik keek Joris met geile oogopslag aan en hij begon harder mijn keeltje te neuken. Ik hoorde hem grommen en dat was voor mij het teken dat hij zou komen. Stralen warm zaad vlogen mijn gezicht in. Ik hoorde achter me ook iemand steeds harder hijgen en ook de man kwam weer klaar. Ik liet me ook gaan en kwam weer heerlijk klaar, dankzij die twee harde pikken in mijn lichaam.

We waren uitgeput en blijven nog even de film kijken. In de tijd hebben beide mannen me ieder nog twee keer laten komen. Het was een zeer geslaagde avond. Helaas zijn we daarna nooit meer bij de bioscoop beland.

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *