Kunst

()

Het is een bloedhete vakantie dag, we rijden in de namiddag op onze motor door een verlaten Spaanse hoogvlakte. Ik voel het effect het eerste maar dat komt waarschijnlijk dat ik achterop zit. Dan voelt Sander het ook, we hebben een lekke band.

“Shit, dat het juist hier moet gebeuren.”

We slepen de motor tot onder een boom en gaan er zelf in de schaduw bij zitten wachten tot er hulp komt. Na een tijdje komt er in de verte een boeren kar vol hooi aangesjokt, getrokken door een oude ezel.

De man spreekt geen woord Engels, kijkt even naar onze lekke band en steekt dan hulpeloos zijn handen omhoog. We wachten nog een hele tijd en er passeren verschillende auto’s maar niemand stopt voor ons.

Dan zie ik in de verte dat de oude man weer terug komt, maar dit keer met een lege kar want hij heeft het hooi afgeladen.

Dat is aardig van hem, hij laadt de motor op de kar en wij mogen er bij gaan zitten. Zo sjokken we een half uurtje in de felle zon verder tot hij stopt bij een oude boerderij.

We rijden voorzichtig het erf op en er komt een leuke jongen aangelopen. De oude man legt in het Spaans de situatie uit en de jongen stelt zich aan ons voor als Brian.

Hij is een Amerikaanse kunstenaar en hij woont al een tijdje Spanje. We lopen door een enorme tuin die helemaal vol staat met beelden van enorme grote stijve pikken in allerlei kleuren en maten. Ik vraag aan Brian of hij dat allemaal zelf gemaakt heeft?

“Ja, de laatste jaren heb ik alleen maar de fallus als onderwerp.”

Ik kan me niet voorstellen dat hij er veel van verkoopt maar dat valt wel mee. Hij vertelt dat er juist al heel veel verkocht zijn.

Ik bedenk hoe waanzinnig het is dat Sander en ik nu weer toevallig terecht komen bij een kunstenaar die alleen maar zijn eigen pik boetseert. Brian heeft de garage in het naburig dorp gebeld maar die willen pas morgen komen.

Geeft niets zegt hij, jullie kunnen best vannacht op de boerderij blijven slapen.

We liggen in onze slaapzakken op de oude zolder. Sander, die aardig wat wijn gedronken heeft vanavond is binnen een minuut onder zeil en ligt te ronken als een gek. Ik kan niet in slaap komen en lig wat om me heen te kijken en te denken aan de rare vogel waar we nu weer bij toeval terecht zijn gekomen. Ik vraag me af of hij geen vrouw of vriendin heeft. In de ruimte onder de zolder is kennelijk licht aangestoken want door de kieren van de vloer schijnt nu licht. Ik probeer er doorheen te gluren en zie dat onder ons de slaapkamer van Brian is. Hij ligt naakt op bed en bedrijft er de liefde met drie vrouwen tegelijk. De meisjes zijn allemaal jong en mooi, er is een blonde, één met kort rood haar en een Aziatische met mooi lang zwart haar.

Het blonde meisje heeft zijn pik in haar handen en trekt hem langzaam af terwijl ze af en toe zijn grote rode eikel aflikt. De andere twee masseren zorgvuldig de rest van zijn lichaam. En ik zo even nog maar denken dat hij hier alleen woont, nu blijkt hij nota bene drie vriendinnen te hebben, wat een liefhebber zeg!

Ik kijk goed naar zijn enorme stijve paal en bedenk dat al die beelden die ik buiten heb zien staan wel eens zijn eigen judokus als voorbeeld gehad zouden kunnen hebben.

Het liefdesspel beneden heeft andere variaties aangenomen, om de beurt gaan de meisjes met de benen gespreid op hem zitten en berijden ze zijn enorme stijve pik waarbij ze kreetjes van genot uitstoten en elkaar ophitsen om nog harder te neuken.

Ik ben zelf enorm nat en opgewonden van de hele vertoning en baal er van dat Sander al slaapt. Even bedenk of ik hem wakker zal maken maar dan laat ik die gedachte ook maar varen en vinger mezelf naar een snel hoogtepunt terwijl beneden Brian begonnen is om de meisjes één voor één een goede beurt te geven. Moe val ik uiteindelijk ook in slaap en ik droom dat ik in een gangbang door 10 man helemaal plat geneukt wordt.

De volgende morgen laten de meiden zich helemaal niet meer zien en ik vraag me zelfs af of ik die orgie niet gedroomd heb. De garage man is gearriveerd en gaat aan de slag, wij lopen met Brian door de grote tuin en bekijken de grote beelden. Brian vertelt dat hij een beetje geobsedeerd is door de fallus maar dat hij op deze manier er toch aardig zijn brood mee kan verdienen. Hij vertelt dat de beelden door grote galeries en musea aangekocht zijn. Ik kom zelf niet zo veel in een museum maar het lijkt me wel een gek idee om daar op een dag die paal van Brian tegen te komen.

Sander zegt dat hij het heel aardig vindt hoe wij hier ontvangen zijn en hoe hij ons geholpen heeft en vraagt dan of we ook iets terug kunnen doen. Eerst wimpelt Brian het af maar dan bedenkt hij zich ineens en kijkt wazig naar Sander´s kruis.

“Je zou wel iets voor me kunnen doen Sander maar ik weet niet of je het wilt. Zou je soms voor mij willen poseren? “

Ik weet nog niet wat Brian in zijn hoofd heeft maar ik weet wel dat dit niets voor Sander is. “Bedoel je naakt poseren,” vraagt hij benepen.

“Och niet helemaal hoor.” zegt Brian. “Alleen je pik. Tot op heden heb ik altijd mijn eigen pik gebruikt als model maar het lijkt me ook wel eens leuk om een andere te boetseren”.

Sander probeert er eerst op allerlei manieren onderuit te komen maar ik probeer hem over te halen er toch aan mee te werken. Het lijkt me trouwens een ontzettend geil idee om op een dag zijn uitvergrote lul in een museum tegen te komen. Na veel geharrewar stemt hij er eindelijk in toe om te poseren en lopen we in de richting van het atelier. Ik vraag langs mijn neus weg aan Brian of hij hier helemaal alleen woont en hij antwoordt lachend.

“Nee hoor, dan zou ik dood gaan, ik woon hier samen met drie vriendinnen in een commune. Ze slapen nu nog uit maar straks zullen jullie ze nog wel zien”

In het atelier aangekomen moet Sander zijn broek laten zakken en op een hoge stoel gaan zitten. Brian heeft een grote klomp klei voor zich op een draaitafel gegooid en is al met de ruwe vorm begonnen maar Sander heeft nog steeds een miezerig slap gevalletje in zijn hand. “Kom op Sander, laat eens zien hoe die kan groeien” zegt hij, maar Sander kan hem onmogelijk stijf krijgen. Er worden wat geile fotobladen bijgehaald maar ook dat mag niet baten. Ik sta zelf op de achtergrond en heb meelij met mijn schat, ik weet dat hij een prachtige grote paal heeft als hij eenmaal goed op streek is maar in deze omgeving is dat allemaal een beetje moeilijk. Ineens zie ik dat door een zijdeur een van de vriendinnen het atelier binnen gekomen is, ze staat een beetje medelijdend naar Sander te kijken. Het is van dichtbij echt een supergeil stuk, ze draagt een badjas en ik vermoed dat ze er verder niet veel onder heeft. Ze roept nu lachend naar Brian dat hij het niet goed aanpakt.

“Je moet die jongen eerst een beetje opgeilen” zegt ze vrolijk. Ze lacht heel verleidelijk naar Sander en komt in danspasjes op hem af terwijl haar badjas half open valt. Ze draagt er inderdaad niets onder zodat we haar dikbehaarde pruim en grote prammen die heerlijk zwieberend mee dansen goed kunnen zien. Daar raakt onze Sander wel een beetje opgewonden van want er komt al wat beweging in zijn gevalletje. Ze staat nu vlak voor hem geil met haar heupen te wiegen en de badjas valt van haar schouders op de grond. Wat is ze ontzettend mooi!

Ik krijg zelf ook een vreselijke trek in haar.

Al dansend begint ze Sander nu ook uit de rest van zijn kleren te helpen en Sander vindt het allemaal wel lekker om door zo’n geil stuk geholpen te worden. Zijn pik heeft nu bijna de maximum oorlogssterkte bereikt en het laatste stukje groei bereikt ze door hem eens even flink in haar mond te laten soppen. Sander kreunt van genot en Brian staat hulpeloos met de handen omhoog naar mij te gebaren omdat die pik nu zowat in haar keel zit en voor hem totaal niet meer zichtbaar is. Hij komt naar mij toe, legt zijn arm om mijn schouder en vraagt of ik het niet vervelend vind dat ze aan mijn vriend zit.

“Helemaal niet” zeg ik. Hij geniet er toch heerlijk van.

” Ja zegt Brian, maar ik ben benieuwd of ik vandaag nog aan boetseren toe kom,” en hij gaat voorlopig maar zijn handen wassen. Het meisje is geloof ik helemaal vergeten waar het allemaal om begonnen is, ze vindt Sander’s neuk knuppel zo lekker dat ze niet meer kan stoppen. Als een gek pijpt ze de zaadstengel en probeert hem helemaal leeg te melken. Sander’s voorvocht productie is inderdaad aardig op gang gekomen maar bij mezelf druipt het geile sap trouwens ook rijkelijk uit mijn spleet.

Sander is van de stoel opgestaan en in een heftige omhelzing met het meisje aan het tongen geslagen. Ze heeft zijn paal nog in haar hand en probeert wanhopig het harde geval in haar kut te proppen maar dat lukt vanwege haar lengte van geen kant. Ze is toch een stuk kleiner dan hij. Sander zakt dan maar iets door de knieën en dan glijd zijn stijve paal soepel naar binnen. Het meisje slaat nu haar beide benen om hem heen en klemt ze stevig om zijn middel. Sander komt weer omhoog en neemt haar mee naar boven.

Prachtig gezicht zo’n geile teefje helemaal vastgeklemd om die zaadlans. Hij zit er immens diep in en ze gilt van verrukking. Het is ook zo een dik en lang geval dat weet ik uit ervaring maar al te goed. Brian is achter mij komen staan en omhelst me, ik voel zijn harde tongkus in mijn rug prikken en ik kan haast niet wachten om hem diep in me te voelen. Maar Brian heeft geleerd om het rustig op te bouwen, hij maakt mijn BH los en begint eerst mijn beide borsten te verwennen. Heerlijk zachte handen heeft die man!

Als hij mijn harde tepels tussen zijn vingers laat rollen kramt het van geiligheid in mijn buik en mijn kut.

Het meisje rijdt hangend aan Sander’s nek ritmisch op zijn stijve pik in en ik geniet met mijn ogen gesloten van de tepel massage. Dan voel ik ineens nog twee handen op mijn lichaam, ik begrijp er niets van want ik heb niets gehoord. Ik open mijn ogen en kijk in het lieve gezicht van de roodharige krullenbol. Ze zegt. “Just in time to join the party” en neemt mijn borsten over van Brian. Die gaat met zijn handen naar beneden en stroopt mijn zeiknatte slip van mijn kont.

“Jezus, wat ben jij nat, jij moet wel er nodig zeg” zegt hij vergenoegd.

Ik zie dat de blonde stoot inmiddels ook wakker is en zich bij Sander gevoegd heeft zodat ze daar inmiddels ook een triootje hebben.

Zo goed en kwaad als het gaat schuifelt Sander met het Aziatische stuk nog steeds aan zijn dikke pik geregen in de richting van het grote bed. Ik zit nog steeds in de sandwich, Brian doet allerlei lekkere dingen in mijn neukdoos en de roodharige schoonheid heeft nog steeds mijn borsten onder handen. Ik voel bij haar spleet en merk dat ze haar schaamhaar op een heel speciale manier geschoren heeft, het meeste van haar venusheuvel is spiegelglad maar er is een mooi kuifje rood haar blijven staan. Ik besluit haar maar roodkuifje te noemen. Terwijl beide heftig doorgaan met het frutselen van mijn genotspekjes zijn ze nu ook bezig heftig en nat elkaar te tongen.

Ik word een beetje week en slap in mijn benen van alle geiligheid en dreig door mijn knieën te gaan. Maar Brian ziet het bijtijds en tilt me, alsof ik niets weeg, op en draagt me in zijn grote armen naar het reusachtige bed waar intussen het andere trio zich in een heel ingewikkelde knoop ook op aan het vermaken is.

Roodkuifje grijpt haar kans want Brian moet zich eerst nog even van zijn kleren ontdoen. Ze stort zich op me in standje 69 en begint als een waanzinnige te beffen. Ik kom binnen een mum van tijd spetterend klaar en heb nog nauwelijks iets aan haar hete sleuf kunnen doen.

Ineens zie ik dat Brian haar van achteren beklimt en zijn zware pik in haar kontgaatje perst. Ik heb haar klit te pakken en Brian neukt er nu heftig in haar kontje op los. Roodkuifje nu dus heerlijk in de sandwich heeft het niet meer, ze wordt gek van geiligheid en pijn en schreeuwt het uit. Brian ramt er op los alsof hij in jaren niets gehad heeft terwijl ik vannacht met eigen ogen het tegendeel gezien heb. Ze komt gillend klaar, is het door mijn beffen of door Brian’s kontneuken, we zullen het nooit weten Haar hoogtepunt is praktisch tegelijk met Brian wiens overlopend geil ik door haar spleet naar beneden zie lopen. Ik blijf haar klit likken en ze komt vlak daarop nog een paar keer gillend klaar.

We blijven even bijkomen in elkaars armen maar vlak naast ons blijft het trio zo intens met elkaar bezig dat we er niet aan ontkomen om ons er mee te bemoeien. Eén voor één wringen we ons er tussen en pakken wat we pakken kunnen. Wat er zich dan op het grote bed gaat afspelen valt met geen pen te beschrijven. Het is een orgie met vier kutten die vechten om gevuld te worden door twee constant hard werkende stijve pikken. Maar er zijn nog veel meer gaten die er naar snakken om gevuld te worden.

Daarom worden er dildo’s en vibrators in alle maten en soorten gebruikt en doet iedereen het op een gegeven moment met iedereen. Het is één grote glibberige kluwen mensenmassa die kreunend, neukend en vibrerend beweegt en waar iedereen elkaar zo ophitst en opgegeild dat er gewoon geen eind meer aan komt.

Ik heb Sander nog nooit zo veel achter elkaar zien klaarkomen, en ook Brian blijft zijn geil maar in kutten, kontgaten en monden spuiten. Ik lik intensief in een lekker geschoren kutje. Ik weet bij God niet bij wie het hoort. Hoewel ik al talloze keren tot een spetterend orgasme gebracht ben door ik weet niet wie wil ik nog steeds meer. Ik ben in deze geile orgie volkomen onverzadigbaar en weet met mijn geile enthousiasme de anderen ook steeds weer op te hitsen tot gewaagdere combinaties en standjes.

We zijn zo druk met elkaar in de weer geweest dat we totaal de garage man vergeten zijn. Ik lig nog steeds ergens midden in de mensen kluwen en kijk in de richting van de buiten deur. Dan zie ik ineens daar de monteur in verbijstering met grote ogen naar ons staan te kijken alsof hij in de meest bizarre peep show ter wereld terecht zijn gekomen.

Ik lig zo verstrengeld in allerlei ledematen dat ik er onmogelijk iets aan kan doen trouwens ik denk dat mijn mede orgie deelnemers nog helemaal niet van plan zijn te stoppen.

De garage man houdt het niet meer van geiligheid, hij kruipt in een donker hoekje, haalt zijn lul uit zijn broek en trekt zich af.

Hij blijft verbijsterd en versuft nog een tijdje na genieten en glipt dan stilletjes de deur weer uit.

Ik ben benieuwd wat ze vandaag van hem in de dorpskroeg allemaal te horen krijgen.

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *