Te paard!

()

Al lang heeft ze de fantasie in haar hoofd. Regelmatig denkt ze voor het slapen gaan aan deze droom. Elke keer krijgt ze een zeer nat kutje bij het idee. Lieve vingert zich dan altijd lekker klaar. Deze zwartharige meid heeft de fantasie om eens paard te rijden op een ander meisje. Ze vindt het heerlijk om paard te rijden. Elke week gaat ze minimaal één keer naar de manege. Het schuiven over het zadel bezorgt haar altijd een super geil gevoel.

In haar stoutste dromen zag ze het al voor zich. Een leuk meisje van haar leeftijd kroop in haar tuin rond op handen en knieën. Het meisje was volledig naakt. Een paard heeft immers ook geen kleren aan. Lieve zou dan komen met het zadel. Als dit erop zat, zou ze het bestijgen en rondjes in de tuin gaan lopen. De tuin was groot en ze kon er geen last hebben van pottenkijkers. Lieve zou dan lekker op het meisje rondrijden en haar behandelen als een paard. Bij het idee dat ze met haar zweepje het meisje op haar billen kon slaan, werd ze gek.

Toch bleef het altijd maar bij een fantasie. Lieve droomde er wekelijks wel een paar keer over. Echter, ze ondernam geen actie. Tot op de dag dat ze redelijk wat drank op had. Ze was teruggekomen van het stappen en dacht er weer aan. Haar laptop was zo aangezet, en ook de advertenties op enkele erotische pagina’s waren zo getypt. De alcohol zorgde ervoor dat ze dan toch de stap had gemaakt.

Lieve werd de dagen erna telkens teleurgesteld door har mailbox. Reclame in overvloed, maar geen reactie op haar advertenties. In haar hoofd had ze er al vrede mee, haar fantasie zou fantasie blijven.

Vijf dagen na het plaatsen van de advertenties kwam er een reactie binnen. Lieve had eigenlijk de moed al opgegeven. Ze opende dan ook met een vreemd gevoel de reactie. Ze lag rustig eens door wat deze persoon meldde.

De reactie kwam van ene Sonja. Ze was twintig jaar. Haar blonde lange haar was prachtig om te zien, zag Lieve op de foto. Het slanke lijf met kleine borsten beviel haar heel goed. Sonja had interesse om als paard te fungeren. Ze had zelf wel wat ervaring met lichte Sm, maar het ging meer om het paardje spelen. Het idee scheen ze heel geil te vinden. Toen Lieve zag waar ze vandaan kwam, schrok ze even. Sonja kwam uit dezelfde woonplaats en reed paard. Zou ze dan bij dezelfde manege zitten?

Lieve beantwoordde de mail vlug. Nog geen minuut na haar antwoord kreeg ze al een antwoord terug van Sonja. Dit toekomstig paardje bleek dus ook online. Sonja vroeg Lieve wanneer. Dat wist ze nog niet. Sonja antwoordde hierop dat ze morgen dan wel zou komen. Dan zou het goed weer zijn. Het overrompelde Lieve een beetje. Morgen was ze wel alleen thuis, dus waarom ook niet? Ze stemde met Sonja’s plan in en gaf haar het adres. De geile spanning begon!

Gelijk ging Lieve naar de la met haar lingerie. Ze opende hem en begon flink te neuzen in haar ruime collectie. Ze had al het een en het ander in haar handen gehad, toen haar ogen vielen op een mooie en uiterst sexy combinatie. Ze pakte het setje op en bekeek het aandachtig. De bh was zwart met een randje kant. De cups waren erg doorzichtig. Je zou haar tepels zeer goed kunnen zien. De tanga was precies hetzelfde. Daar was de doorzichtige stof te vinden bij haar kutje. De laarzen stonden al klaar. Daarvan poetste ze nog even de sporen, zodat deze mooi zouden glimmen in de zon. Ze hoefde nu alleen haar cap en haar zweepje nog. Het zadel lag in de schuur. Wat werd dit geil, bedacht Lieve!

De volgende dag was het zo ver. De kriebels waren volop aanwezig in Lieve’s onderbuik. Ze had haar kutje nog mooi geschoren. Naakt stond ze voor de spiegel. Wat was zo toch trots op zichzelf! Vandaag was ze voor even Meesteres Lieve. Ze trok het setje aan. De rillingen van geiligheid gierden door haar lichaam toen ze zich aangekleed zag staan. Dit zwarte setje was om van te genieten. In haar kamer trok ze haar laarzen aan. De cap zette ze ook op. Weer ging ze, met haar zweep in de hand, naar de badkamer. Ze zag het hele schouwspel al voor zich. Haar bleke huid stak mooi af bij het zwarte stofje. Net voor één uur ging de bel. Daar stond ze dan, Sonja.

Lieve nam haar even in zich op. Sonja was gekleed in een strakke spijkerbroek en een dun spaghettihemdje. Drie zoenen volgden. Sonja keek verlekkerd naar het kontje van Lieve. Voor een dergelijke schoonheid wilde ze wel onderdanig zijn!

In de tuin beval Lieve Sonja zich uit te kleden en klaar te gaan zitten. Ondertussen haalde Lieve zelf haar zadel. Het ding was wel zwaar. Ze hoopte dat het dunne lijfje van Sonja het zou houden.

Terug bij Sonja zag ze dat de mooie meid al klaar zat, op handen en knieën. Lieve aaide haar even over haar rug. Langzaam ging ze over haar billen, om bij de eerste aanraking van het kutje van Sonja te stoppen. En tip op de billen met de vlakke hand volgde. Lieve pakte het zadel en legde het op Sonja. Even kneep Lieve in de kleine tepels van haar menselijk paard. Sonja’s borstjes hingen netjes naar beneden, met harde tepels. Lieve pakte haar zweep. Even liet ze die over de blanke billetjes van Sonja glijden. Na er even mee gestreeld te hebben, volgende de eerste tik van de zweep. Sonja kreunde. Een lach kwam op het gezicht van Lieve, die ondertussen plaats nam op het zadel. Haar voeten rusten nog wel op de grond, zodat Sonja niet al het gewicht hoefde te tillen.

Sonja begon te lopen. Ze voelde de sporen af en toe prikken tegen haar bovenbeen. Dat deed wel een beetje pijn. Strak liep ze, terwijl haar meesteres met haar kutje over het zadel zat te glijden. Een tik volgde op de billen van Sonja, harder dan de eerdere. Sonja begon iets sneller te lopen.

Zo liepen de twee een tijdje door de tuin. Lieve gaf Sonja klapjes met de zweep en af en toe porde ze haar sporen in het bovenbeen van Sonja. De dames genoten. Lieve was nu supergeil geworden. Haar kutje voelde ze druipen in het minieme zwarte stofje. Ze pakte Sonja bij haar haren en beval haar te stoppen. Lieve stapte af en liep naar binnen. Sonja wist niet wat ze ging doen. Toen de vrouw des huizes terug kwam, had ze een doorzichtig voorwerp bij. Lieve maakte de buttplug nat, en priemde deze in het maagdelijke kontje van Sonja. Sonja kreunde. Dit had ze nog nooit gevoeld, en eigenlijk ook nooit gewild. Toch voelde het wel enorm geil.

Lieve kwam nu voor Sonja zitten, op een klein voetenbankje. Voor het gezicht van Sonja begon ze zich in de stralende zon te vingeren. Het minuscule tanga slipje deed ze uit. Sonja zat nu tien centimeter van het natte kale kutje van Lieve verwijderd. Geen enkel stoppeltje was te bekennen op de glanzende venusheuvel. Lieve stopte plotseling met vingeren. Ze gaf Sonja wat klapjes op haar harde tepels, en beval haar te likken. Sonja likte Lieve. De tong ging sensueel door de natte gleuf van de baas. Lieve werd helemaal gek. Luid kreunend kwam ze klaar. Sonja moest blijven zitten toen Lieve op stond.

Lieve nam plaats achter Sonja en begon klapjes te geven op haar kutje. Het klitje van Sonja moest het ontgelden. Sonja voelde pijn. Toch genoot ze als nooit te voren. De buttplug maakte het extra geil voor deze ranke blondine. Met de zweep leidde Lieve Sonja naar haar geilste orgasme ooit. Sonja kwam luid gillend klaar. Lieve gaf een likje op het uitgeputte kutje van haar en verwijderde de buttplug. Beide dames hadden intens genoten.

Lieve  liet Sonja daarna uit. Ze spraken nu af om eens samen op een echt paard te gaan rijden. Wie weet wat daar uit gaat komen!

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *