Toen de bel ging

()

Hoi, ik ben Mia en ben met mijn 23 jaar net klaar met de lerarenopleiding. Ik heb halflang blond haar en zie er goed uit. Een tijdje geleden vertelde mijn vriendin Tanja dat twee van mijn leerlingen van 18 jaar op mijn school helemaal gek van mij zijn. Het zijn Rob en Chris. In de pauze zag ik ze naar me kijken, ze fluisterden wat tegen elkaar. Ik begreep dat ze het over mij hadden en vond dat leuk. Met mijn handen ging ik door mijn haren en ging eens recht op zitten zodat mijn borsten goed onder mijn truitje zichtbaar waren. Ik vond het spannend om hun een beetje op te winden. Toen de bel ging liep ik langs hen en liet ‘per ongeluk’ mijn pen op de grond vallen. Rob pakte de pen op en ik bedankte hem door hem een hand te geven.

“Je bent een schat,” zei ik en liep vervolgens weer verder.

De volgende dag zaten ze weer aan een tafeltje.

“Hoi, mag ik bij jullie komen zitten?”

“Natuurlijk” was hun antwoord.

Ik had die dag geen BH aan getrokken en je kon mijn borsten als je goed keek een beetje zien. Rob en Chris keken naar mijn borsten, doch probeerden dit niet te laten blijken. Ik liet mijn pen weer eens vallen en terwijl ik mijn hoofd onder de tafel had zag ik dat ze alle twee een stijve lul hadden. Ik kon het niet laten en vroeg.

“Een beetje geil heren?” Dit hadden ze niet verwacht en ze kregen alle twee een rood hoofd.

“Hoe bedoel je?” Vroeg Rob. Hierop antwoordde ik ze dat na schooltijd wel zou uitleggen in de kleedkamer van de gym. Om 10 voor 4 kwam ik in de kleedkamer. Rob en Chris zaten er al.

“Hoi, een beetje opgewonden?” Dit moesten zij beamen.

“Hebben jullie al eens seks gehad met een meisje?” Op deze vraag kwam een ontkennend antwoord. Ze waren alle twee nog maagd. Ik vond dat wel spannend. Ik ging tussen Rob en Chris inzitten en begon Rob een tongzoen te geven. Even later was Chris aan de beurt. Ik vond het lekker. “Wat vinden jullie ervan op samen te douchen?” Hier schrokken ze van want iedereen kon zomaar binnen komen. Maar hun geilheid overwon en even later stonden we alle drie onder de douche. Zowel Rob als Chris hadden al een stijve lul.

“Dit bedoel ik nou heren, met de vraag of jullie geil zijn” en ik raakte kort even de lul van alle twee aan. De stralen van de douche kwamen op onze lichamen neer. Zowel Rob als Chris ondernamen niets, bang dat ze waren iets verkeerd te doen. Hierop nam ik het initiatief en kwam tegen Rob aan staan. Ik voelde zijn stijve lul tegen mijn lichaam hetgeen mij ook lekker geil maakte. Terwijl we begonnen te zoenen nam ik de lul van Rob in mijn hand. Chris was ondertussen achter me gaan staan en begon met zijn handen mijn borsten te masseren. Even later draaide ik me om en nam Chris zijn lul in mijn hand. Heel langzaam bukte ik me totdat ik de lul van Chris in mijn mond kon nemen. Ik zag Chris genieten terwijl ik lekker aan het likken was. Ondertussen had ik ook met Tanja, mijn vriendin, afgesproken om ons om 4 uur in de kleedkamer te ontmoeten. Zij wist niets van de beide jongens af. Terwijl ik Chris aan het pijpen was hoorde ik de deur van de kleedkamer open gaan. Ik zag dat Rob en Chris erg schrokken en beide stonden met hun stijve lul richting Tanja die met verbazing stond te kijken. Tanja was de schrik eerder te boven dan de beide jongens.

“O, hiervoor heb je me laten komen,” zei ze en begon zich uit te kleden. Voordat Rob en Chris het doorhadden stond Tanja ook naakt onder de douche en begon Rob te zoenen. Hierop ging ik verder met Chris. Ik duwde zijn hoofd naar beneden en gaf aan dat hij mijn kutje moest likken.

Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en snel voelde ik zijn tong over mijn klitje gaan. Ik raakte erg opgewonden en liet het lekker zijn gang gaan.

Tanja was ondertussen voorover gaan staan en ik zag hoe Rob zijn stijve lul in haar kutje naar binnen schoof. Tanja genoot net zoveel als ik.

Even later stond ik met mijn rug tegen de muur en Chris schoof zijn dikke paal in mijn kut. Het was een heerlijk gevoel. Na een tijdje gaf Chris aan dat hij bijna kwam. Ik liet hem zijn lul uit mijn kut halen en even later spoot hij zijn sperma over mijn buik. Het was een enorme uitbarsting.

Tanja zag dat en begon snel de sperma van mijn buik te likken voordat de douche dit alles weg spoelde.

Terwijl ze dit deed was Rob haar nog aan het neuken en even later kwam ook Rob met een zachte kreet klaar. Tanja had hem in haar kutje klaar laten komen.

Een paar minuten hebben we rustig gestaan waarna we de rollen hebben omgekeerd. Nu was Rob mijn slachtoffer en Tanja nam Chris. Je zou niet gezegd hebben dat Rob geen ervaring had, zo lekker was het neuken met hem. Ik kwam voor het eerst van mijn leven klaar en schreeuwde hierbij vrij hard, zodat we even angst hadden dat we gehoord zouden worden. Om half vijf hebben we ons weer aangekleed en zijn naar huis gegaan.

De volgende dag zaten we met zijn vieren in de kantine. We spraken af om ’s avonds bij Tanja te komen, zij was alleen thuis die avond. Die avond heb ik ook voor het eerst een meisje gelikt. Ik vond het zeer lekker. Terwijl ik Tanja aan het beffen was, werd ik van achter genomen door Rob. Zo zijn we de hele avond doorgegaan, iedereen deed het met iedereen. Aan het eind van de avond gingen we moe maar voldaan naar huis. Dit is een waar gebeurd verhaal van niet lang geleden.

Ik hoop dat er meer meisjes zijn die zo’n lekkere ervaring hebben. Wellicht dat je die aan My wilt mailen.

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *