Blij gemutst

()

(of ‘van de pot gerukt’)

Ik werd die morgen bijzonder blij gemutst wakker. Enerzijds vond ik het wel sneu dat mijn boezemvriendin Mia net de dag dat ik geen klas had op zakenreis moest, anderzijds betekende het dat ik me ongestoord kon overgeven aan één van mijn lievelingsactiviteiten. Mezelf terug trekken in het kamertje dat Mia speciaal voor mij langs alle vier muren, op vloer en plafond met spiegels had laten uitrusten zodat ik me in alle hoeken kon bekijken terwijl ik mezelf streelde. Ik geef het graag toe. Ik ben geen klein beetje narcistisch ingesteld, maar wat wil je, ik heb dan ook een onwijs gaaf lichaam. Blond haar tot op mijn malse kont, lange benen, een paar tieten die de meest wilde verwachtingen in het niets laten verzinken, en een kutje om de vingers van af te likken, iets wat ik dan ook regelmatig doe.

Om in de stemming te raken, besliste ik eerst een video-opname te bekijken van één van mijn masturbatiesessies. Ik beeldde me in dat het niet ik was die daar op het scherm verscheen, maar één of ander grietje dat ik had verleid om plagerig voor me te strippen en zich dan uitgebreid voor me te vingeren. Ik werd er bloedgeil van en moedigde mijn tv-versie luidkeels aan. We climaxen op hetzelfde moment. Nu was ik klaar voor de spiegelzaal. Verdraait. Ging op dat ogenblik de deurbel toch niet zeker. Wie kon dat zijn? Ik was eerst van plan te laten overgaan, maar besliste uiteindelijk toch maar open te doen. Je weet maar nooit. Het kon belangrijk zijn. Ik schoot vlug wat kleren aan, holde naar beneden en deed de deur open.

Voor me stond een totaal onbekende vrouw, van top tot teen gekleed in een tot de hals gesloten en tot de rijglaarsjes reikende zwarte mantel. Waarschijnlijk een zakenrelatie van Mia, zo dacht ik. Het zag er inderdaad iemand uit die tot de modescene behoorde. Ze was heel groot en rank, kleine borsten, een smal bleek gelaat met sterke beenderen en een gekroesd koperkleurig kapsel dat ze strak had weg gekamd achter haar rechteroor terwijl het aan de andere kant wijd uitstond. Op mij kwam ze heel mysterieus, haast feeëriek over en ze had een sterke uitstraling. Voor ik ertoe kon komen haar te vragen waarvoor ze kwam, stapte ze de drempel over en het huis binnen.

“Neem jij mijn mantel even van me over”, zei ze zonder zich voor te stellen, draaide meteen haar rug naar me toe en begon gesp en knopen los te maken. Een beetje mijn kluts kwijt door haar optreden deed ik wat me gevraagd werd en gleed de mantel over haar schouders naar beneden. Toen raakte ik nog meer in verwarring, omdat ik tot mijn niet geringe verwarring moest vaststellen dat ze eronder spiernaakt was. Met de jas nog steeds in mijn handen, staarde ik haar aan, terwijl zij zich naar me omdraaide en me met een spottend lachje aankeek. Aan dat lichaam van haar klopte niks. Het smalle gezicht verzonk haast tegen de achtergrond van dat wijde kapsel, dat dan weer maakte dat haar hoofd te groot leek in verhouding tot de rest van haar lijf. Haar benen waren te lang in vergelijking met haar bovenlichaam. Ze had een breed bekken, haar tieten waren onbestaand en de tepels speldenknopjes op een praktisch reliëf-loze torso. Kwam daar nog die krijtwitte kleur bij. Toch werd ik verschrikkelijk heet van haar.

“Nou ja, ik ben nogal exhibitionistisch aangelegd”, verklaarde ze haar ongebruikelijk tenue, “ik hou er wel van dat mensen naar me kijken. Zoals jij nu trouwens”. Mijn hoogrode kleur en mijn gejaagde ademhaling lieten immers niet de minste twijfel bestaan over het effect dat ze op me had.

“Masturbeer je soms ook voor je publiek”, vroeg ik provocerend toen ik over mijn eerste verbazing heen was. Ze antwoordde me niet, maar wandelde voor me uit de woonkamer in, waar ze zich onderuit liet zakken in een van de zetels. Haar benen drapeerde ze over de armleuningen zodat ze wijd-open voor me was. De waarheid kwetst, zegt men en almachtige god in de hemel ja, die kut, die heilige kut van haar verscheurde me. Ze had de ziel van haar kut en de kut van haar ziel. Ik was mijn herwonnen zelfvertrouwen onmiddellijk opnieuw kwijt. Die kut van haar was gewoonweg niet van deze wereld en het sterretje van haar anus was dat al evenmin. Ik staarde en staarde en staarde naar dat oneindige middelpunt van haar wezen. Hoe langer ik staarde, hoe meer het was alsof ik werd aangezogen door de draaikolk van haar kut en ik raakte haast in een tranceachtige toestand. Die staat van betovering werd pas doorbroken toen ze met haar duim cirkelvormige bewegingen begon te maken over haar opengesperde lippen en toen ze ging kreunen. De tijdloze luchtbel waarin we ons bevonden, spatte uit elkaar en de werkelijkheid nam over.

“O… ho…oh”, zuchtte ze, “wat goed”. Het was alsof ze mijn kutje aan het strelen was, want hoewel ik mezelf niet aanraakte, echode ik elk van haar kreunen, zo geil maakte de voorstelling me. Ze deed mijn opwinding nog stijgen door één hand achter haar rug onder haar billen door te brengen en aan haar kontrozetje te gaan frunniken. Toen ze vlak erop de rechtermiddenvinger diep in haar aars en de linker in haar kut dreef, wist ik helemaal niet meer waar ik het had. Nog heter en ik zou smelten. Maar ook van haar liep het liefdeszweet af. Ze was niet meer ver verwijderd van haar orgasme.

“Kleed je uit, kleed je asjeblieft uit”, kermde ze me toe, “ik wil je naakt zien wanneer ik klaarkom”.

Ik begon me langzaam voor haar uit te kleden en bij elk kledingstuk dat van me afviel, ging zij zich sneller vingeren. Zij keek hoe ik naar haar keek hoe zij naar mij keek hoe ik naar haar keek. Bloes en jeans lagen ondertussen op de grond. Hoewel ik dat helemaal niet nodig had, droeg ik een wonder-bh, die mijn borsten nog verder ophoogde en de kloof tussen ze nog meer accentueerde.

“Toon me je tieten. Nu!” Hijgde ze wild terwijl ze een tweede vinger in haar kut en reet duwde. Ik keerde echter mijn rug naar haar toe. Pas toen haakte ik mijn bh los en stroopte mijn broekje naar omlaag over mijn billen, waarmee ik plagerig wiebelde. Het geluid dat ze uitbracht kon ik niet noemen.

“Martel me toch niet zo, ik houd het echt niet meer lang”. Vliegensvlug draaide ik me om en toen weer opnieuw, enkele keren om mijn as wentelend vooraleer ik uiteindelijk tot stilstand kwam, de handen op de heupen, mijn tieten trots vooruitstekend.

“O… ho…oh… god, oh god, oh lieve god, wat een tieten, wat een memmen, wat een prammen. Dit kan toch niet waar zijn. Zeg me dat ik niet droom, laat me op ze zuigen. Ik wil zuigen, lekker zuigen”, bedelde ze.

“Eerst klaarkomen”, eiste ik ongenadig. Meteen duwde ze haar duim tegen haar klit en haalde de trekker van haar orgasme over. “Nou daar dan”, schreeuwde ze, “zie nou toch wat je met me doet. O… ho… oh wauw! Ik kom, ik kom… ik kom… ik…kom… kom”. Haar climax was majestueus en hield zo lang aan, dat ik er haast ongeduldig van werd. Toen de gewelddadigheid een beetje begon af te nemen, haalde ze haar benen van de armleuningen en plaatste ze haar voeten op de grond. Meteen ging ik schrijlings over haar ene been heen zitten en wreef mijn uitgehongerde poesje als een razende tegen haar dij aan, terwijl zij zich vastzoog op mijn ene tiet. Ik nam haar gezicht echter in beide handen, boog het mijne voorover en zoende haar. Onze kussen waren letterlijk adembenemend. Mijn tong neukte haar open mond. Haar handen trokken mijn billenhelften van elkaar terwijl haar vingertopjes de binnenkant van mijn lippen streelden. Mijn orgasme was er ééntje waarvoor mannen ten oorlog trekken.

Het duurde een flinke poos eer we allebei voldoende hersteld waren om te kunnen praten.

“Waar ben jij zolang gebleven, schatje? Maar vooral wie ben je eigenlijk en waaraan heb ik dit te danken?” Vroeg ik glimlachend.

“Anja is de naam”, antwoordde ze, “en dit heb je uitsluitend aan jezelf of beter gezegd aan je reputatie te danken”.

“Mijn reputatie?”

“Ja heus, onlangs ben ik in bed beland – nu ja bed, wat heet? – met een minnaar van je en die gaf zo hoog van jou neuktalent op dat ik besliste mijn stoute schoenen aan te trekken en me zelf eens te gaan overtuigen”.

“Een minnaar van me? Mag ik ook weten wie?”. “Ja hoor. Onlangs werd ik via een interimkantoor uitgezonden om in te springen voor een secretaresse, die met vakantie was. Eeuwig dankbaar zal ik dat grietje zijn, want dankzij haar kreeg ik dat baTania bij die ongelooflijk knappe artistiek directeur. Nu ja, wat ons betreft, was het eerder directeur vrouw relaties, als je snapt wat ik bedoel. Weet je nu al wie ik bedoel? Zeos immers, herinner je hem nog” Terwijl zij maar bleef verder tateren, droomde ik helemaal weg. Zeos! Natuurlijk. Hoe kon iemand hem vergeten; atletisch, blauwzwart haar tot op de schouders, goudkleurig lijf en die pik, die pik, ik zou er alles voor geven om die terug in mij te kunnen hebben.

“Zeos”, zuchtten we gelijktijdig en we lazen dezelfde wens in elkaars ogen.

“Zullen we? Willen we?” Klonk het simultaan. “Wacht, ik moet zijn kaartje ergens hebben”, babbelde ik opgewonden als een verliefd schoolvisje, “oh ja hier is het. Wat denk je? Zullen we hem bellen, nu meteen”. De pretlichtjes in haar ogen waren voldoende antwoord. “Ik heb een prima ingeving. Kom mee naar boven”, stelde ik Anja voor. Nieuwsgierig volgde ze me. Ik griste snel mijn mobieltje en een neukharnas van mijn nachtkastje en ging haar voor naar mijn spiegelkamer, haar ondertussen vragend of ze met zo een toestel overweg kon.

“Van een overbodige vraag gesproken”, schamperde Anja, het harnas aangespend, “ik ben geboren in één van die dingen”. Ik nam op handen en voeten plaats, steunend op mijn ellebogen zodat ik mijn handen vrij had om te bellen.

“Neuk me langs achter”, droeg ik Anja op, “ik krijg daar zo een lekker zwoele telefoonstem van”. Zij deed wat haar gevraagd werd en – het moet me van het hart – ze deed het goed, zo verschrikkelijk goed. Toen ze me goed aan het hijgen en kreunen had, toetste ik het nummer van Zeos ‘s mobiele telefoon in. Verdraaid. Tijdelijk onbereikbaar, klonk het. Dan maar naar zijn firma bellen en hopen dat ie op kantoor was.

“Kan ik u helpen”, klonk een jonge vrouwenstem.

“Ik had graag met Zeos gesproken”.

“Die is in een heu… directievergadering op dit ogenblik, kan u later terugbellen of kan ik een boodschap noteren”.

“Het is echt heel dringend”, drong ik aan. Nou en of, ik had dringend een beurt nodig. “Het is een noodgeval”, vertelde ik geheel naar waarheid. Ik hoorde niets dan stilte aan de andere kant. Verbind me dan toch door, toe nou, bad ik innerlijk. Net op dat ogenblik plaatste Anja wel een bijzonder heftige stoot die me door merg en been ging en me onwillekeurig een lage genots-kreun ontlokte. De secretaresse verkoos daar blijkbaar iets anders in te zien want meteen schakelde ze mij met een ietsje bezorgdheid in haar stem door.

“Hallo, ja”, hoorde ik nu Zeos ’s diepe bariton.

“Hoi, Esmée hier. Ik ben helemaal naakt, zit op handen en voeten en kijk in de spiegel naar mijn schommelende tieten terwijl Anja me langs achter neemt. Zou je niet willen dat je in haar plaats was en dat het jouw pik was, die in mijn kutje stak”, babbelde ik doorspekt met het nodige gekreun, want Anja bezorgde me onbeschrijflijk genot. “Schatje toch, geef me twee uurtjes, dan heb ik lunchbreak en wil ik je dolgraag komen verwennen”.

“Ho‚ oh… ik ben geen opgewarmde kost, hoor. Deze schotel moet heet opgediend en gegeten worden”, zei ik, lichtjes boos over zijn verwaandheid.

“Begrijp me dan toch”, verdedigde hij zich, “ik zit in een erg belangrijke vergadering. De mensen rond de tafel beginnen me al vreemd aan te staren”.

“Oh ja, en dan? Met hoeveel zijn jullie eigenlijk?”

“Met zijn zessen, ik durf niet vragen waarom je dat nu wil weten”

“Allemaal mannen?”

“Ja”

“Knap?”

“Zeg me niet dat je van plan bent wat ik denk dat je van plan bent?”

“Toch wel, je kent me toch?”

“Oh god nee, zeg me dat het niet waar is? Jij, Anja en wij, nu, in de zaal”, zei Zeos met van opwinding schorre stem.

“Reken maar, Zet me op luidspreker nu”, beval ik hem autoritair.

“Doe maar”, gaf hij zich gewonnen. Ik liet me luidkeels gaan in het liefdesspel met Anja. “O… oh lieverd, geef het me goed, oh… je neukt zo fantastisch, toe nou, neem me anaal, ik speel wel met mijn klitje. O… oh… ja, duw hem helemaal naar binnen, all the way, ik voel hem tot in mijn buik”, gilde ik extatisch. Anja schreeuwde lustig met me mee. Niemand kon hiervoor ongevoelig blijven, wist ik zeker. Voor mijn geestesogen zag ik zes pikken overeind komen in onberispelijke pantalons.

“Haal hem eruit, heren, toe nou, wees toch niet schuw”, stamelde ik hitsig, “ik weet dat jullie het willen. Ik wil het immers ook. Oh… ja…, wat een lekkere stijve pikken. Ik zie ze zo voor me. Asjeblieft, ik wil dat jullie zich afrukken, ik wil dat jullie gaan spuiten”. Onmiskenbaar hoorde ik gekreun en gehijg aan de andere kant.

“Ik wil dat jullie op de conferentietafel schieten, dat ik jullie lekkere geil straks kan oplikken terwijl jullie me nemen”

“O… ho… oh…” klonk het zes-stemmig uit de telefoon.

“O… oh, ik kan niet wachten om jullie pikken te zien spuiten, in mijn kut, in mijn aars, op mijn tieten, op mijn billen, in mijn gezicht, in mijn haar, in mijn mond, in mijn keel. Oh… Ik ga klaarkomen. Anja, neuk me, neuk me hard. Hard! Oh… ja… ik ben zover. Aa… ha… ah… ja… Ik kom. Ik kom. Ik kom naar jullie toe.”

Ik was zo geil als boter en verschrikkelijk ongeduldig, Anja al niet minder. Anja het neukharnas weggegooid, ik snel in een minirok en bloes geschoten, dan naar beneden, Anja in haar lange mantel, dan op een holletje naar haar auto en snel naar Zeos ’s bedrijf. Ik nam plaats in de achterste zetel en speelde het hele ritje met mezelf, terwijl Anja me gefascineerd in de achteruitkijkspiegel gadesloeg.

“God, Zeos, had gelijk”, zuchtte ze, “wat ben jij toch een verschrikkelijk hete donder. Hoe gaat dit eindigen?”

“Dat zal ik je graag zeggen” hitste ik haar verder op, “binnen een paar minuten al heb jij een pik in je kont, een pik in je kut, een pik in je bek, pikken in je beide handen, dat zijn er vijf, en de zesde, ja de zesde, dat is Zeos, en die neukt mij, ja o ja, toe rem niet voor die verkeersdrempel, toe ja, jaag erover heen, oh… ik kom klaar ik kom klaar over je hele zetel”. We waren aangekomen. Ik fatsoeneerde mijn uiterlijk een beetje en kwam op adem. Toen stapten we uit, naar de receptie toe.

“Kan ik jullie helpen”, herkende ik de stem die ik daarstraks aan de telefoon had gehoord. De verschijning die erbij hoorde – Tania zei het opschrift op het opgespelde naambordje – was best knap te noemen, maar wel verschrikkelijk serieus, in broekpak, het haar in een knot en een strenge bril, echt het prototype van de afstandelijke en aseksuele secretaresse. Hoe zou ze eruit zien naakt, met de haren los, met de extase van het orgasme op haar gezicht? Hoe zou ze klaarkomen, ingetogen of luid, schreeuwend om meer, flitste het door me heen, terwijl Anja haar informeerde dat we verwacht werden bij de directie en het grietje dat telefonisch controleerde. Ze kwam van achter haar bureau te voorschijn en liep even voor ons uit om de weg te tonen. Fraaie kont, observeerde ik, terwijl ik achter haar aanwandelde en blikte Anja veelbetekenend aan.

“Kan ik jullie koffie komen brengen?” Stelde het lieve kind voor.

“Binnen vijftien minuutjes als het kan”, vroeg ik allerliefst. Dat deed haar genoeg ontdooien om haar een kleine glimlach te ontlokken. Binnen een kwartiertje zal je nog meer ontdooien, dacht ik bij mezelf toen ze zich met deinende heupen van ons verwijderde.

Een beleefd klopje op de deur van de vergaderzaal en Anja en ik stapten naar binnen. Ik had gedacht de heren in adamskostuum te zullen aantreffen en begroet te worden door een erehaag van opgerichte pikken. Ze waren echter helemaal gekleed en met dichtgeritste gulpen. Enkel het opdrogend sperma op de conferentietafel bewees dat de heren niet altijd even gecontroleerd waren. Zonder een woord te zeggen, liet Anja haar mantel van zich afvallen, terwijl ik mijn bloes en rok uitdeed. De zes forse bobbels die zich aftekenden in de pantalons, bewees dat onze aanblik het gezelschap niet onverschillig liet.

“Aangenaam, bijzonder aangenaam, mag ik wel zeggen”, doorbrak ik de stilte terwijl ik met hongerige ogen naar die stijve pikken staarde. “Mijn naam is Esmeralda en dit is mijn vriendin Anja. Stel jij je vrienden voor?” Vroeg ik Zeos. Ik observeerde de heren aandachtig. Maarten, de algemene directeur, een knappe zestiger, die ietsje weg had van Star Trek kapitein Jean-Luc Picard; Dieter, de personeelschef, voor in de vijftig schatte ik hem; Jürgen, hoofd van de financiële dienst, een lang slungelig type, maar wel een jongensachtige charme; Johan van de marketing, het klassieke blonde type met heel mannelijke kaak en kin; Derk van het sales departement, vlot met staartje en neusparel en tenslotte de knapste van het stel, Zeos zelf. De introducties nauwelijks achter de rug stapte ik onvervaard op Zeos af en tastte hem ongegeneerd in het kruis.

“Hier heb ik op gewacht, lekkere jongen, kom ik wil je in me”. Met het bovenlichaam ging ik op de tafel liggen, de benen over de rand bengelend. Voorlopig keek iedereen toe hoe Zeos zich uitkleedde. Toen ie naakt was, zag ik vijf paar afgunstige blikken. Tja, wat wil je. Wat had die man immers een prachtig lijf, een echte adonis, onweerstaanbaar voor de meeste dames. Hij had vroeger trouwens eens tegen me gepocht dat ie alle echtgenotes of vriendinnen van zijn collega-directeurs genaaid had, tijdens een nieuwjaarsreceptie zelfs eens drie tegelijkertijd in een kamertje achteraf, terwijl hun echtgenoten een plichtsgetrouwe speech afstaken. Hij was niet alleen intens mooi, maar bovendien ook een uitzonderlijk bedreven minnaar.

“Mm… Neuk me, neuk me goed”, koerde ik uitnodigend. Hij kwam langzaam naar me toe, legde mijn benen rond zijn heupen en dreef zijn pik toen bij me naar binnen.

“Oh… ho… oh…” zuchtte ik. We waren alleen in de kamer. De andere kerels bestonden voor mij niet meer, enkel ik en Zeos bestonden nog, enkel ik en Zeos ’s pik en het was alsof zijn pik was gegoten uit de gietvorm van mijn kut en alsof de zenuwuiteinden van mijn kut zich vastkoppelden aan die van zijn pik en zijn eikel. Het was alsof zijn pik niet enkel mijn kut en mijn hart en mijn ziel beroerde maar ik hem in elk van mijn poriën in elk van mijn cellen in elk individueel haartje op mijn lijf voelde. Dit was verschrikkelijk goed, kon dit maar oneindig duren, de eb en vloed van zijn pik binnenin me, en zijn handen op mijn deinende tieten en zijn adem op mijn adem, brandend in water, verdrinkend in vuur. Het genot omgaf ons als een warme deken.

“God allemachtig”, wekte Anja me uit mijn roes. Geërgerd maar ook een beetje nieuwsgierig opende ik de ogen en draaide mijn hoofd opzij. Dieter, Jürgen, Johan en Derk waren spiernaakt en masturbeerden zich vlijtig terwijl ze toekeken hoe Zeos me neukten en hun beurt afwachtten. Fraaie lichamen en best wel zalige pikken, maar toch niet zo uitzonderlijk dat ze de oorzaak konden zijn van Anjas kreet.

“God allemachtig”, bleef ze zuchtten, terwijl ze geknield zat tussen de benen van Maarten, lang uitgezakt in de van de tafel afgeschoven directiezetel. Toen ze het hoofd opzij trok zodat ik ook kon toekijken, werd alles me duidelijk. God allemachtig. Zo een gevaarte had ik zelden gezien. Maartens pik was zo lang als mijn onderarm en de eikel vuistdik. Nu was het Zeos ’s beurt om jaloers te kijken. Hij mocht dan wel mooier zijn dan Maarten, maar god allemachtig, zijn toch niet onaanzienlijke pik verbleekte gewoonweg in het niets vergeleken met die van Maarten.

“God schatje, ik ga je neuken”, zwijmelde Anja.

“Oh god… oh god… ik wil kijken”, bedelde ik, me van Zeos ’s pik afschuivend en me op mijn buik draaiend. “Kom op de tafel”, wenkte ik Maarten. Die kwam overeind en kroop op de eikenhouten tafel, die wel een stootje kon verdragen. Hij ging er geknield op zitten, de billen op zijn hielen gevleid. De knoestige stam wees fier omhoog en reikte tot een flink stuk boven zijn navel, die er trouwens door aan het zicht onttrokken werd. Anja klom nu op haar beurt op de tafel. Ze ging rechtopstaand voor Maarten staan en ging dan langzaam door de knieën. We keken gefascineerd toe hoe haar pruimpje die reusachtige pik naderde. Het was nog spannender dan de aftelling van de lancering van de eerste raket naar de maan.

“Oh… ho… ah”, kreet ze uitzinnig toen haar kut het tipje van zijn eikel aanraakte. Maarten trok haar billenhelften uit elkaar en Anja liet zich over die enorme pik naar omlaag zakken.

“Kon ik het maar zien, kon ik het maar zien”, zuchtte ze. Het was inderdaad ontzagwekkend.

“Oh wauw!” Kermde ze toen het ding helemaal in haar was verdwenen. Ze draaide haar gezicht over de schouder naar me toe. Het was vertrokken in een buiten-wereldse grijns. Langzaam zette ze zich in gang en begon op een neer te bewegen. Ze gooide het hoofd achterover en barstte uit in een geweldige schaterlach.

“O lieve Jezus toch, wie had dit ooit kunnen denken, dit is zo lekker, dit is gewoonweg het einde. Oh…”

“Komaan neuk haar plat”, moedigden we Maarten aan. Derk was ook op tafel komen staan en wreef zijn pik tegen Anja ‘s reizende en dalende rug. Ik schoof tot vlak tegen ze en ging Derks anus en ballen likken. Zeos, Dieter, Jürgen en Johan bleven niet achter, beklommen één voor één de tafel. Hun pikken ter hoogte van Anja ‘s gezicht trokken ze zich, hijgend en grommend af.

“Ik wist niet wat geluk was,” stotterde die, lachend en huilend tegelijkertijd, “ik wil jullie zaad in mijn kut, tegen mijn rug, in mijn gezicht.” Ik verliet mijn positie en sloot me bij het masturberende herengezelschap voor Anja aan, want voor geen geld ter wereld wilde ik de uitdrukking op haar gelaat missen wanneer ze klaarkwam en al die lullen zich in- op- en tegen haar leegschoten. Dat tijdstip was niet meer veraf. Bij dat alles was ik de streng-ogende secretaresse vergeten, die net dit ogenblik – de zoveelste verrassing van de dag uitkoos – om binnen te komen met een schotel vol dampende kopjes koffie. Een blik op ons volstond om het hele geval uit haar handen te laten glippen. Ze merkte niets van de hete koffie die tegen haar broekpak sloeg en had enkel ogen voor de ietwat ongewone aanblik van haar zes directeurs, die spiernaakt op de conferentietafel aan het masturberen en neuken waren. We waren even verrast door haar binnenkomst zodat zowel zij als wij bevroren tot een stilleven. Tot mijn niet geringe verbazing herstelde zij zich het eerst. Ze bracht haar hand omhoog, verwijderde de haarkam, schudde haar haren los en deed haar bril af. Ze onderging een ogenblikkelijke gedaanteverwisseling en veranderde voor onze ogen van strenge secretaresse in verleidelijke vrouw. Eén voor één sprongen Derk, Jürgen, Dieter, Johan en Zeos naar omlaag, stapten op Tania af, die opeens het centrum van de belangstelling was geworden. In een kring bewogen ze om haar heen terwijl zij zich voor hen uitkleedde. Ze genoot ervan dat die vijf directeurs, die haar anders bevelen gaven, nu om haar heen draaiden en zich voor haar aftrokken. Jasje, broek, bh en slipje dwarrelden sierlijk naar de vloer. Naakt stond ze tenslotte in de cirkel. Sierlijk en met uitgestrekte armen ging ze door de knieën als om een ovatie in ontvangst te nemen en dat het tenslotte ook toen de vijf mannen voor haar klaarkwamen en hun zaad als bruisende champagne tegen haar lichaam aan lieten spatten. Met zijn allen tilden ze haar op en droegen haar naar de tafel, waar Anja ondertussen van Maarten was afgegleden en lag na te schokken van haar climax. Ze leek niet meer te zullen bijkomen, zo hevig was haar climax. Door Tania ‘s intrede hadden we het ogenblik van haar orgasme echter moeten missen. Tania moest dat maar goedmaken vond ik, en spoedig liet zij zich zakken naar Maartens nog steeds torenhoge erectie toe. Tania trilde van verwachting en hijgde wild. Met beide handen richtte ik Maartens pik.

“God ja, asjeblieft, duw hem in mijn kut”, kreunde ze me toe Op het allerlaatste ogenblik dreef ik zijn eikel echter niet tegen haar kut maar tegen haar aarsrozet aan. Ze slaakte een ontredderd kreetje en trachtte zich nog los te wrikken. Vergeefs want Maarten had zijn handen stevig om haar middel geslagen. Eénmaal van de aanvankelijke verrassing bekomen, begreep Tania echter wel best dat Maarten alleen maar het beste met haar voorhad. Ze gaf al vlug haar volle medewerking en schroefde haar kontje met zichtbaar en hoorbaar genoegen op Maarten vast tot haar billen tenslotte op zijn dijen kwamen te rusten.

“Wauw”, zuchtte ze net als Anja een paar minuten tevoren. Haar gesteun ging in crescendo toen ze ging neuken en om haar plezier nog op te drijven, vroeg ik haar het hoofd om te draaien zodat ze in mijn handspiegeltje kon meekijken hoe die monumentale pik in en uit haar prille meisjes-anus gleed. De blik die op haar gelaat verscheen is onmogelijk met woorden weer te geven, maar verviel nog in het niets bij het aanzicht dat ze bood toen ze klaarkwam. Ze kronkelde en gilde in Maartens machtige armen en toen hij zijn hete zaad in haar reet begon te pompen kende haar enthousiasme maat noch einde. Zelfs Nina Hagen kon het niet halen bij het gekrijs dat zij uitstootte. Het was verschrikkelijk mooi om zien. Nauwelijks van Maarten afgewenteld, stortte Tania zich als een razende furie op Derk en Jürgen, alsof ze schrik had het orgasme dat ze net had beleefd nooit meer te zullen evenaren. Die angst was echter misplaatst. Derk en Jürgen bleken meer dan behoorlijke minnaars. Ze namen haar in een sandwich. De dubbele penetratie, de twee hete mannenlijven die haar omgaven, hadden haar al spoedig aan het gillen en hijgen van genot.

Anja was ook niet bij de pakken blijven stilzitten. Ze had zich vast gespietst op Johan, die zich op zijn rug had uitgestrekt en gaf een gelijktijdige pijpbeurt aan Dieter en Zeos. Tania nam twee mannen voor haar rekening, Anja maar liefst drie, want betekende dat ik het met eentje moest stellen. Wat voor ééntje echter. Ik duwde Maartens bovenlichaam achterover en liet me heel erg langzaam over hem neer glijden, zodat ik tijd had te wennen aan de waarlijk sensationele gevoelens die zijn pik me bezorgde. Ik zat met mijn rug naar Maarten toe, die zich nu weer oprichtte, zijn handen over mijn borsten legde en ze stevig begon te kneden. Mijn tepels leken wel te branden, zo stijf waren ze. Mijn genot werd nog verhoogd door het feit dat ik vanuit mijn directeurszitjes alles kon gadeslaan wat er zich voor me afspeelde. Anja en Tania gaven een beste van zichzelf en ik was een heel dankbaar publiek. We kwamen alle drie wel vijf à zes keer klaar in allerlei standjes en houdingen voor we van neukpartner wisselden.

De directievergadering liep die dag wel bijzonder laat uit en het laatste personeelslid was allang weg toen ik Zeos, Tania, Derk, Dieter, Johan, Jürgen, Maarten, Anja uitnodigde nog wat gezellig na te neuken bij me thuis. Mijn vriendin Mia had zich helemaal niet verwacht aan het onthaal dat ze kreeg toen ze thuiskwam en was de vermoeidheid van haar zakenreis weldra vergeten. Assertief als ze was, regisseerde ze al snel heel het gebeuren en haalde er zowaar de videocamera bij, die ze inplugde op de tv zodat Tania, Anja en ik live konden toekijken hoe we genomen werden. Vooral Tania kwam er niet van bij dat dit allemaal echt gebeurde. Ze kreeg er niet genoeg van en zag zichzelf met verbaasde en verliefde ogen schaamteloos klaarkomen terwijl haar zes directeurs op haar ejaculeerden. De naïviteit waarmee ze van seks genoot was ontroerend en maakte dat we ons nog meer gingen inspannen en ons in onvoorstelbare bochten wrongen om telkens opnieuw die glimlach van het orgasme op haar gezichtje te toveren.

De volgende keer dat Mia weg moest en ik alleen thuisbleef, bracht ik niet meer alleen door voor de spiegel. Tania, Anja en ik spiegelden ons aan elkaar en aan elkaars erotische verbeelding. Die drie musketiers, dat waren we voortaan. Het was echter niet voor god en vaderland dat we streden. Om liefde en genot was het ons te doen en die zochten en vonden we op de gekste plaatsen en met de gekste mensen.

Maar dat is dan weer voor een volgend verhaal.

Esmeralda

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *