Blij Jolientje

()

Het valt voor een vrouw met grote seksuele behoeften zoals ik niet mee om zich te plooien in de dagelijkse tred van het huishouden. Huisje, boompje, beestje is mooi, maar na drie jaar huwelijk en een bevalling achter de rug werden er minder bomen opgezet dan ik zou willen en raakte de verhouding tussen zelf doen en laten doen volledig uit balans. En zo kon het gebeuren dat…

Zaterdag was het, midzomer en stralend weer. Ik kuierde in een luchtig zomerjurkje achter de kinderwagen, met daarin ons Jolientje, drie maanden jong, gedachteloos door de stad, toen ik per ongeluk, maar niet heus, tegen hem op botste. Een lange, knappe vent met donkere manen verward om zijn hoofd. Ik mompelde een excuus, maar daar wilde hij niets van weten. Het was natuurlijk net zo goed zijn schuld. Zo beginnen die dingen, ach, dat wist ik nog wel…

We stonden een beetje te schutteren voor een lunchroom midden in die drukke winkelstraat en veroorzaakten een ware opstopping, tot hij vroeg of ik hem de eer wilde aandoen samen met hem een versnapering te nemen. Zo zei hij het bijna letterlijk, kan ik me nog goed herinneren, daarbij knikkend naar de openstaande deur van die lunchroom, waar het stampvol was. Moest ik daar soms met mijn kinderwagen naar binnen? Hij trok een grimas. Nee, dat was een beetje moeilijk, moest hij toegeven. Maar hij wilde me ook niet laten gaan, want de reu had feilloos het teefje geroken. Daarom liepen we wat onhandig naast elkaar door.

Marcel heette hij en hij woonde dáár, met een knikje naar de Markt. Toevallig moest ik natuurlijk ook die kant op, kwam dat even goed uit! Wie houdt wie eigenlijk voor de gek in die eeuwigdurende spelletjes? Maar goed, het werkt wel… Voilà, glimlachte hij bij een van die oude huisjes, die zo kenmerkend zijn voor dat deel van de stad. Het zag er goed onderhouden uit en hij bevestigde dat het pas was gerenoveerd. Ondertussen stak hij de sleutel al in het slot en toen de deur openzwaaide zag ik een lange, smalle gang, waarin halverwege een steile trap omhoog liep. “Zeer geschikt voor een vrijgezel,” uitte ik mijn eerste gedachte, “maar niet iets voor een gezin met kinderen, zeker niet als je met een kinderwagen moet laveren.”

Tja, daar had ik misschien wel een punt, knikte hij, maar nu voelde hij zich toch uitgedaagd. Even proberen dan? Ik keek schichtig om me heen en toen tilden we de kinderwagen gezamenlijk over de drempel. Ik duwde en hij trok de kinderwagen tot aan de trap, waarna hij zich er langs wurmde om weer bij de deur te komen en die met een klikje in het slot te laten vallen.

Ik boog me onder de stuurstang door over de kinderwagen. Mijn lieve schat was nog altijd diep in slaap. Ik streelde haar zacht over haar hoofdje en bleef dat doen toen Marcel achter me kwam staan en bracht het schootsveld in gereedheid door mijn jurkje omhoog en mijn broekje naar beneden te schuiven. Hou je oogjes maar lekker gesloten liefje, bad ik in gedachten, let maar niet op stoute mama. Ik zette mijn handen schrap op de randen van de kinderwagen en perste mijn lippen op elkaar toen de stoothamer mijn lipjes uiteen drukte en zich vlot een weg naar binnen baande. Bij het smeren van mijn kut wiegde ik zachtjes de wagen heen en weer. Marcel klemde zijn handen om mijn heupen om meer houvast te krijgen bij de stoten die geleidelijk aan met meer kracht werden toegediend. De kinderwagen begon vervaarlijker te deinen, maar pas toen Marcel nog feller aan de slag ging, sloeg Jolientje voor het eerst verwonderd haar ogen op.

“Niks aan de hand lieverd”, kreunde ik toen ik haar lipjes zag trillen. “Mama is zó klaar!” En zo was het. Het was veel te laat toen ik thuis kwam, maar ik had geluk dat mijn mannetje naar een bergetappe van de Tour de France zat te kijken, zodat het niet zo opviel. Ik haalde Jolientje uit de kinderwagen, legde haar in de box en terwijl ik zo voorover gebogen stond herhaalde de geschiedenis zich. Opnieuw werd mijn broekje omlaag getrokken en werd zonder veel omhaal een pik bij me naar binnen gestoten. Jolientje was het al gewend. Een brede lach werd mijn deel toen ik voor de tweede keer die dag mijn orgasme uitschreeuwde.

Esmeralda

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *