Burenhulp

()

Een aantal jaren geleden woonde ik in een hoge flat met daaronder kelderboxen, ik vond het altijd eng om daar mijn fiets te pakken. Mijn man was in die periode veel van huis, 3 nachten per week, maar ik kon altijd een beroep doen op de buren, een ouder echtpaar aan de ene kant en een Turks jong stel aan de andere kant van de flat.

Op een morgen nadat ik mijn zoon naar school had gebracht zette ik mijn fiets in de kelderbox, net binnen ging het licht uit en werd ik tegen de werkbank gedrukt, een hand op mijn mond en de man siste in mijn oor, “kop dicht anders merk je het wel”. Ik was heel bang en durfde niets te doen, de man greep mij direct bij mijn borsten en kneedde heel hard mijn tepels. Even later stroopte hij mijn rok omhoog en trok mijn string aan stukken, weer siste hij “kop dicht of er gebeurt iets ergs”.

Ik stond te trillen op mijn benen en de man begon mijn kut te masseren, mijn hoofd zei nee maar mijn kut begon te reageren, langzaam werd ik heel nat en hij stak regelmatig een dikke vinger in mijn kut, ik kon bijna niet stil staan en ik merkte dat ik op zijn vingers aan het rijen was. De man greep mijn hand en ik moest zijn lul vastpakken. Ik ben best veel gewend maar, deze knots, vol met grove aders was veel te dik voor mij, langzaam streelde ik deze gigant en merkte dat ik naar die grote lul verlangde. De man duwde me nog meer over de werkbank en spreidde mijn benen, met zijn hand duwde hij zijn grote lul langs mijn schaamlippen die kloppend wachtte.

Héel langzaam duwde hij die grote eikel in mijn kut, ik dreef en merkte dat hij cm voor cm in mijn kut schoof. Ik voelde zijn penisbaard tegen mijn billen en ik kwam klaar al nooit tevoren. Vanaf dat moment kreeg ik de neukbeurt van mijn leven, rammend ging de grote lul in en uit. Ik kon niet op mijn benen blijven staan en hing over de werkbank. Hoelang het geduurd heeft weet ik niet en ik weet ook niet hoe vaak ik klaar ben gekomen, maar plots merkte ik dat zijn lul eruit was en dat de klodders sperma uit mijn kut liep.

De man was vertrokken voordat ik er erg in had. Wat moest ik nou doen, mijn man was er niet, naar de politie en daar vertellen dat ik klaar was gekomen? Ik besloot niets te doen, maar de eerste dagen was ik bang om naar de kelderbox te gaan, er ging een week voorbij en er gebeurde niets, wel merkte ik dat, als ik neukte met mijn man dat ik iets miste namelijk die grote eikel die mij open spleet.

Na twee weken gebeurde het weer, ruw werd ik weer in het donker op de werkbank gesmeten en werd ik hard geneukt zodanig dat ik bijna bewusteloos ging. Ik besloot weer niets te doen en wachtte af wat er verder zou gebeuren. Nog een keer werd ik zo bruut genomen dat mijn kut in brand stond en nog steeds wist ik niet wie die persoon was.

Op een avond maakte ik kortsluiting en vroeg aan de Turkse buurman of hij even wilde kijken, in het pikkedonker kwam hij binnen om naar de meterkast te kijken. Voordat ik het besefte greep hij me vast en siste iets in mijn oor, hij was dus de verkrachter, maar nu gaf ik gelijk toe en gingen wij naar mijn bed en nu neukte ik hem of ik nog nooit iets anders had gedaan. Ik heb twee jaar een seksuele verhouding met die Turk gehad en hij heeft alle gaatjes die ik heb, uitgewoond. Ik ben verslaafd geraakt aan die grote lul en ik lust er wel pap van, maar ja de buren gingen naar een andere stad verhuizen en ik moest dus weer wennen aan een normale lul. Bij het afscheid nemen nam mijn buurvrouw mij apart en fluisterde in mijn oor.

”Nu moet je een andere grote lul zien te vinden”. Zij had altijd geweten dat haar man mij afneukte als hij even bij mij ging buurten.

Esmeralda

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *