Buurvrouw Sonja

()

Eric is mijn naam en ben in het bezit van twee dochters die op dit moment zes jaar oud zijn. Mijn vrouw heeft mij verlaten toen ze drie waren en liet mij met de meisjes achter. Ik werk vier dagen thuis en op vrijdag rij ik twee keer honderdvijftig kilometer heen en weer naar het kantoor om lopende zaken te bespreken en af te handelen. Op vrijdag is mijn tweeling bij buurvrouw Sonja die bij mij thuis ook schoonmaakwerkzaamheden verricht en daar uiteraard voor betaald krijgt. Sonja is getrouwd met Henk, een sportief figuur die de weg naar de kroeg ook weet te vinden. Niet mijn probleem en Sonja zegt dat ze van hem houdt, dat is hun leven, dus ga ik daar niet tussen zitten. Sonja is een prachtige vrouw die regelmatig met haar tieten bloot in de zon ligt, ook die tweeling ziet er geweldig uit en als ze dan ook nog haar stringetje aan heeft is haar kontje ook iets om van te genieten.

Ikzelf ben met mijn meisjes regelmatig op het naaktstrand te vinden en vooral mijn meisjes vinden het heerlijk om zonder zwemkleding te spelen en te ravotten in het zand en water. Achter in de tuin heb ik een klein plekje waar ik naakt in de zon kan liggen en er is niemand die mij daar kan zien. Ik heb een goed contact met zowel Sonja als Henk, dat wil ik graag zo houden en heel af en toe drinken we koffie bij elkaar op zondag. Henk voetbalt op zaterdag en is dan meestal niet voor acht uur thuis en heeft dan een lekker slokje op wat soms wel eens tot woorden lijdt tussen die twee maar is zoals altijd van korte duur. Ik lag op een zaterdag op mijn favoriete plekje en het huis zag eruit als verlaten, de meisjes waren een nachtje bij oma dus was ik vrij. Het seizoen is afgelopen voor Henk maar hij was toch even naar de club gegaan. Thuisgekomen lag Sonja waarschijnlijk topless want ik hoorde de lallende stem van Henk.

“Zo lig je weer met je tieten bloot Eric te verleiden”? Sonja reageerde direct door te zeggen, dat hij niet goed bij zijn hoofd was omdat er niemand thuis was bij de buren “en als jij wat vaker aandacht aan ze zou besteden hoef ik Eric niet te verleiden”.

Dat laatste kon ze niet menen want er was nooit sprake van enige erotische spanning tussen ons. Daarna hoorde ik een deur dicht knallen en begon Sonja zachtjes te snikken. Ik had medelijden met haar en zou haar wel even in mijn armen willen nemen om haar te troosten maar dat was op dit moment niet zo’n goed idee. Het was dinsdag en ik was aan het werk in mijn kamertje toen ik de achterdeur open en dicht hoorde gaan en even daarna de stem van Sonja om te melden dat ze binnen was en ging werken.

“Koffie”? Vroeg ze en even later rook ik de geur en hoorde ik het gepruttel van het apparaat. Tien minuten later werd er op de openstaande deur van mijn werkplek geklopt en kwam Sonja binnen met twee mokken koffie. Dat was vreemd want Sonja dronk nooit samen met mij koffie dus was er wat aan de hand. Sonja nam plaats in mijn bezoekersstoel en vroeg of ze wat aan mij mocht vragen.

“Natuurlijk” zei ik “steek maar van wal”. Ze vertelde wat ik zelf afgelopen zaterdag zelf al gehoord had en haar vraag was of zij op één of andere manier mij ooit heeft geprobeerd te verleiden met haar blote tieten als ze in de tuin lag te zonnen. Daarna was ze stil en ik nam het woord.

“Lieve Sonja” zei ik “hoe mooi die tieten van jou ook zijn je hebt daar nog nooit gebruik van gemaakt om mij te verleiden, al moet ik eerlijk zeggen dat ik ze regelmatig bewonder maar nog nooit het idéé gehad heb dat je ze ten toon stelt speciaal voor mij”. Een diepe zucht kwam uit haar mond en als eerste bedankte ze me voor het verborgen compliment maar ik haal opgelucht adem dat het niet aan mij ligt.

“Dank je” zei ze en stond op om weer verder te gaan met haar werk. Vlak voor ze weer naar huis toe ging kwam ze nog even bij me en vroeg of ik misschien een keer met Henk zou willen praten, dat beloofde ik. Die zondag was het wat minder weer en ik ging op de koffie met de meisjes bij Henk en Sonja, na de koffie nam Sonja de meisjes mee uit wandelen wat ze wel vaker deed en liet mij alleen met Henk. Ik kaartte het probleem aan bij Henk en hij was zich niet bewust van dat alles. Ik waarschuwde Henk dat als hij zijn lieve vrouwtje wilde houden hij toch misschien met iemand zou moeten praten. Het gevolg was dat Henk ging praten en dat hij uiteindelijk voor een paar weken in een ontwenningskliniek terecht kwam.

Vanaf dat moment was Sonja wat vaker bij me en at ze elke avond mee omdat ze volgens haar zeggen zich best alleen voelde. Meestal hielp ze me met de meisjes in bad en bed doen en na de koffie ging ze weer naar huis. Dit weekend was het prachtig weer en de meisjes vroegen of Sonja mee mocht naar het strand, voor Sonja antwoord kon geven zei ik dat het misschien niet zo’n goed idéé was en vertelde Sonja dat wij altijd naar het naaktstrand gingen. Sonja keek even bedenkelijk om zich heen maar zei.

“Als ik nog steeds mee mag ga ik graag mee”.

“Oké” zei ik “je mag mee”. De meisjes vonden het geweldig, ik wat minder omdat ik nu een hele dag naar dit verrukkelijke schepsel zou moeten kijken. Op het strand aangekomen hielpen we eerst de meisjes uit de kleertjes en daarna was ik de eerste die naakt plaatsnam op het kleed, Sonja stond te dralen en voorzichtig om zich heen te kijken en besloot toch maar aanstalten te maken om zich te ontkleden. Ik deed mijn best om hier niet naar te kijken maar omdat ze tussen mij en de meiden stond was dat haast onmogelijk. Ook het laatste stukje stof verdween en Sonja vroeg of het er mee door kon.

“Op je witte venusheuvel na ben je lekker bruin” zei ik of dat het antwoord was op haar vraag, zeker niet wist ik. Ik stond op en ging met de meisjes een kasteel bouwen en toen ik terugliep lag Sonja op haar buik met haar benen naar mij toe en omdat ze iets met haar benen weid lag keek ik tegen haar mooie gleufje aan. Jezus! Wat had ik het moeilijk om geen stijve te krijgen van deze prachtige vrouw. Ik kon de teugels wat vieren toen ik op mijn buik lag. Toen ik Sonja met de meisjes zag spelen waardoor ze regelmatig met haar kontje naar me toe zat en ik dus een blik kon werpen op haar kontje, kutje en haar schommelende tieten kreeg ik het echt benauwd. We lagen gelukkig niet ver van het water en ik nam een sprint om ongezien in zee te plonsen om mijn stijve te verminderen. De rest van de dag verliep prima en onderweg naar huis zijn we bij die grote M gaan eten. De meisjes hadden een topdag gehad en thuisgekomen hoefde ze niet meer in bad, ze waren moe en wilde liever naar bed, een paar minuten later sliepen ze al.

“Wil je nog wat drinken” vroeg ik aan Sonja en even later zaten we met een sapje op de bank in de tuin. “Eric” zei ze, “ik heb hem wel gezien hoor en vond hem heel mooi”. Ik wist even niet waar ze he over had en vroeg wat ze gezien had? Ze kleurde licht rood en zei met een klein stemmetje “je stijve lul toen je voorbijliep naar het water”. Ik schaam mij daar niet voor en zei dat het haar schuld was door met dat kontje, kutje en haar lekkere tieten te draaien en als je het over verleiden hebt was je goed bezig. Hierdoor kleurde ze nog meer en ze zei. Dat het juist de bedoeling was geweest om mij uit te dagen. Ik zei dat ze daarin dan glansrijk geslaagd was en de volgende keer over mijn knie zou gaan als ze mij weer zo zou plagen.

Ik zag de glinstering in haar ogen, ze bedankte mij voor de leuke dag en ging naar huis. Wat had ik haar graag een beurt gegeven maar moest me nu even behelpen met een aftrek sessie met Sonja op mijn netvlies. Sonja en ik hadden afgesproken om naar Henk toe te gaan en de meisjes gingen mee, heel erg leuk om hem weer eens te zien, het gaat de goede kant op zegt zijn behandelaar en op de terugweg is Sonja erg stil. Thuis praten we erover en Sonja zegt dat ze de genegenheid mist en hoopt dat Henk snel weer thuiskomt.

“Ik kan je wel helpen hoor” zeg ik tegen Sonja, “kom rustig bij me als je verlegen zit om een knuffel”.

“Dank je Eric” zegt ze “maar ik ben bang dat ik me dan niet meer kan beheersen en je echt probeer te verleiden”. Sonja staat op en zegt dat ze naar huis gaat, ik ga achter haar staan, omarm haar en geef haar een kusje in de nek. “Ga je morgen weer mee naar het strand, de meisjes vinden het leuk en ik ook” vraag ik en Sonja zegt “dat is goed kan ik even mijn gedachten verzetten”.

Volgende dag waren we al om tien uur op het strand, het zou een warme dag worden. Dit keer was het Sonja die het eerst uit de kleren was, ze had duidelijk haar schroom overwonnen. De dag verliep goed en ik begon gewend te raken aan het prachtige lijf van Sonja al moest ik later in de avond mezelf wel weer even aftrekken.

De volgende dag, maandag was ik aan het werk, de meisjes waren naar school en ik had mezelf weer tot op mijn boxer uitgekleed vanwege het warme weer. Ik zat juist in de afrondede fase van mijn telefoongesprek toen ik de deur hoorde opengaan, dat is raar dacht ik want op maandag komt Sonja nooit. Ik draaide mijn stoel richting de deur en zag haar dichterbij komen. Ik beëindigde mijn telefoongesprek en voor ik kon vragen wat ze kwam doen trok ze haar jurkje over haar hoofd en ging compleet naakt op mijn schoot zitten.

“Ik wil je” zei ze tegen mij. Haar tieten in mijn gezicht duwend en ze plantte daarna haar lippen op de mijne voor een heerlijke zoen. Ik dacht dat, als ze het wilde ze het ook kon krijgen, pakte haar met mijn handen onder haar kontje op en liep naar de slaapkamer, legde haar voorzichtig op het bed neer met haar kontje net op het randje. Ik trok mijn boxer uit, liet mijn stijve de vrije wereld in en ging op mijn knieën tussen de benen van Sonja zitten. Sonja is stil en duidelijk gespannen om wat komen gaat, ik blaas zachtjes tegen haar al natte kut en geef haar een eerste lik tussen haar schaamlippen door. Haar heupen kwamen mijn tong tegemoet en haar adem blies hoorbaar uit en in. Ik likte weer een keer en haar handen duwde mijn hoofd strakker op haar kut, nu kreunde ze wat harder. Ik stopte hier mee en gleed naar boven tot ik eindelijk met die heerlijke tieten kon spelen. Knedend, bijtend, likkend en zuigend bewerkte ik die mooie tweeling tot Sonja lag te kronkelen van genot en uiteindelijk smekend om mijn dikke lul te mogen ontvangen.

Ik kroop nog iets naar boven en zette mijn eikel voor haar opening, ze sloeg haar benen om me heen en trok me vanzelf naar binnen in haar hete grot. Ik had mijn hele lengte nog niet binnen of Sonja kreeg haar eerste orgasme al, het spelen met haar tieten had haar erg opgewonden gemaakt en die zijn dus erg gevoelig, iets om te onthouden. Ik liet haar even bijkomen en begon haar met lange halen te neuken, “sneller alsjeblieft?” Kreunde Sonja maar ik bleef gewoon doorgaan in het rustige tempo. Haar nagels drukte zich in mijn rug, haar onderlichaam kronkelde en met haar mond in mijn nek kwam ze voor de tweede keer.

Ik liet haar op handen en voeten plaats nemen en vulde haar kut met alles wat ik had en neukte haar nu als een bezetene, mezelf vasthoudend met mijn handen op haar heupen. Diep in me begon mijn orgasme en straal na straal spoot ik mijn zaad in haar en doordat ik bleef stoten kwam Sonja voor de derde keer. Daarna viel ze plat voorover en bleef nagenietend en hijgend liggen, ik liet me naast haar vallen en streelde nog even haar kontje.

“Bedankt lieve Eric” zei ze “dit had ik echt nodig en ik hoop dat dit niet de laatste keer was”. Ze kuste me en viel vervolgens in slaap, ik dekte haar toe en ging zelf verder met mijn werk.

Erik.

Graag jouw sterrenwaardering als reactie onder dit verhaal. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *