Mijn tweelingbroer

()

Mijn naam is Eric en heb een broer die Frank heet, we zijn een tweeling van 23 jaar oud. Mijn broer werkt en woont samen met mooie Anne in het herenhuis van mijn ouders op de boven etage en dat is dezelfde etage als waar ik slaap wanneer ik thuis ben. Ik ben single, studeer en woon normaal gesproken op kamers in de stad waar ik studeer maar in de vakanties ben ik thuis, dat vinden mijn ouders prettig, vooral mijn moeder is hier erg blij mee. Mijn broer en ik zijn totaal verschillend en ik begrijp niet waarom een leuke meid als Anne in hem geïnteresseerd is al zal het wel zoiets zijn als de aantrekkingskracht van alles doen wat verboden is. Gelukkig ben ik niet vaak thuis want dan zouden mijn broer en ik altijd ruzie hebben. Moeder is bij ons de grote verzoener en bedekt alles met de mantel der liefde.

Het was zaterdagochtend, ik was gisteravond thuisgekomen voor de zomervakantie en toen ik wakker werd was het eerste wat ik hoorde een heftig meningsverschil tussen Frank en Anne. Waarover het ging kon ik niet verstaan maar dat Anne zei “nou dan ga ik wel alleen” werd waarschijnlijk in de openstaande deuropening gezegd want dat kon ik duidelijk horen. Later die ochtend na gedoucht en ontbeten te hebben zat ik op mijn kamertje te lezen toen er plots op de deur geklopt werd, binnen riep ik en verwachtte mijn moeder maar het was Anne die mijn kamer binnen kwam en of ze wat mocht vragen.

“Zou jij vanavond met mij mee kunnen naar een bruiloft want je broer moet werken terwijl hij had beloofd om vrij te nemen”. Ik wilde Anne dit plezier wel doen en we zouden kijken of iemand het zou merken dat ik Eric was en niet Frank. Ik gedroeg me als heer en hielp Anne bij het uitstappen. Vanaf de auto naar de zaal liep ik met Anne aan mijn arm naar de ingang, we zochten het bruidspaar op en maakte een praatje. Je moet vanavond wel met me dansen hoor zei de bruid en ik stemde toe niet wetende dat Frank daar een bloedhekel aan had. De avond verliep voorspoedig er waren niet veel mensen die Anne en Frank kennen buiten het bruidspaar en het viel dan ook niet op dat ik Eric was. Ik danste veel met Anne in mijn armen toen de bruid mij kwam halen om met haar te dansen.

“Jij bent Frank niet,” zei ze tegen mij “want die zou nooit met mij dansen.” Ik vertelde haar de waarheid en ze zei dat ze Anne nog nooit zo had zien stralen als vanavond. We namen afscheid en op de rit naar huis raakte Anne niet uit gepraat over dat ze het erg naar haar zin had gehad met mij. We kwamen thuis en we dronken nog wat tot we besloten om naar bed te gaan. Ik kleedde me uit, nam nog even een snelle douche en schoof naakt als altijd onder de lakens en besloot nog even te lezen. Zachtjes werd er op mijn deur geklopt en toen ik reageerde kwam Anne nog even binnen lopen in haar kimono, kort een flink stuk van haar mooie benen tonend aan mij.

“Mag ik nog even met je praten” vroeg ze en ik stemde toe. Ze kwam op de rand van mijn bed zitten en begon te praten voornamelijk over vanavond en of ik het ook nog een beetje naar mijn zin had gehad, Ik vertelde haar dat ik dat zeker had gehad omdat ik heel vaak met de mooiste vrouw van de avond gedanst had, toen ze door kreeg dat ik haar bedoelde moest ze een beetje blozen. Mag ik even bij je liggen vroeg Anne, toen ik antwoordde dat ik naakt in bed lag zei ze dat ze dat niet erg vond ze had me wel vaker gezien trok haar kimono uit en kwam met haar mooie blote tieten naast me liggen wel had ze haar stringetje nog aan. Ze kroop tegen me aan en ik sloeg een arm om haar heen. Ze bedankte me nogmaals voor de leuke avond, kuste me op de wang en vroeg me waarom Frank niet iets meer van mij had. Uiteraard had ik hier geen antwoord op en kuste haar op haar voorhoofd.

“Zijn we niet verkeerd bezig om bijna naakt naast elkaar te liggen” vroeg ik haar maar Anne zei dat er toch niets gaat gebeuren en ze dit een perfecte afsluiting van de avond vond. We vielen in elkaars armen in slaap en toen ik de volgende morgen wakker werd was ze verdwenen. Ik trok mezelf even af onder de douche want het had mij wel degelijk iets gedaan.

Steeds vaker deed Anne een beroep op mijn welwillendheid om in te vallen als mijn broer weer eens geen zin had of moest werken, en of dat nu een concert, naar de film of een avond sporten was het maakte mij niet uit, we beleefden leuke tijden samen en volgens mij begon ik een beetje verliefd te worden op Anne. Ze was tot op heden niet meer bij me in bed gekropen en dat vond ik eigenlijk wel zo prettig, het was al erg genoeg dat ik de geluiden hoorde uit hun slaapkamer en ik haar s’ ochtends bij het ontbijt in minimale kleding zag. Haar tweeling schommelde dan altijd losjes in haar veel te korte shirt wat net onder haar tieten ophield, een stringetje die haar mooie ronde kontje vrijhield en als ze dan bukte kon ik haar tieten aan de onderkant zien met soms een stukje van haar tepels, dan zat ik weer met een stijve aan tafel te wachten tot ze weer weg was. Ook moeder zag het soms hoofdschuddend en afkeurend aan maar ze was het al afgeleerd om er iets van te zeggen en had waarschijnlijk alleen medelijden met mij.

Het eind van mijn vakantie diende zich aan en vlak voor dat ik weer terugga naar mijn studentenkamer krijg ik nog een dikke kus van Anne als dank voor de leuke tijd. We zijn alweer een paar weken verder in het studiejaar toen er plots op mijn deur geklopt werd, ik deed open en daar stond een huilende Anne. Ik liet haar binnen en vroeg wat er scheelde, ze had vreselijke ruzie gehad met Frank en was boos weg gelopen en wilde eigenlijk nog niet naar huis en vroeg of ze een nachtje bij me mocht blijven. Ik vertelde dat het goed was en ze sloeg haar armen om me heen, kuste me op de wang en zei “dank je wel lieve Eric je bent een schat”.

We kletsten wat en het was snel laat, tijd om naar bed te gaan. Anne kroop nog even onder de douche en toen ze klaar was ging ik ook nog even. De lichten waren al uit op het bedlampje na en ik schoof zoals altijd in mijn blootje naast haar in het éénpersoonsbed. In mijn ooghoek zag ik haar string en BH liggen dus betekent dat ook Anne naakt was en toen had er een belletje bij me moeten gaan rinkelen. We vielen in slaap tegen elkaar aangelegen maar midden in de nacht werd ik wakker omdat er iemand aan mijn lul lag te zuigen, ik tilde de dekens op en zag het lachende blonde gezicht van Anne die zich direct weer voorover boog om het karwei af te maken, ik sputterde nog even tegen maar liet haar toen maar verder gaan het was tenslotte zalig wat ze deed. Niet veel later spoot ik mijn zaadjes in haar keel en ze verspilde er geen druppel van en bleef zuigen tot de pijp leeg was. Anne kwam omhoog gekropen en gaf me haar stralende glimlach en zei “surprise”!

Ze kwam weer tegen me aanliggen en mijn hand vond haar tiet die ik begon te kneden en aan de tepel trok. Ze draaide zich op haar rug en zei dat ze er nog één had die nu wel behoorlijk jaloers was, ik begreep de hint en stort me op de andere die dezelfde behandeling kreeg. Ze kuste me en kroop boven op me, mijn armen om haar heen vonden haar kontje en ook daar kneed ik tot ik mijn lul weer voelde groeien. Anne lag met haar benen wijd en moest mijn inmiddels stijve lul tegen haar aanvoelen. Ze kwam overeind pakte mijn lul beet en geleide hem naar binnen toe tot hij niet verder kon, een diepe zucht kwam uit haar mond.

Zachtjes begon ze als een amazone te paard op en neer te bewegen en mijn hand beroerde haar klitje, steeds wilder bewoog ze tot ze met een kreet op me neer viel mijn lul in haar houdend. Omdat ik al mijn zaad had verschoten bij het pijpen zette ik haar op handen en knieën, ging achter haar zitten, stak mijn stijve weer in haar kut en begon haar zachtjes te neuken. Anne kwam weer op temperatuur en begon met haar kontje te draaien en ik voerde het tempo op tot ik werkelijk haar kut volstampte met mijn lul mijn buik tegen haar kont aan kletsend. Anna begon te kermen en te kreunen, kwam klaar en dat had tot gevolg dat ook ik mijn tweede portie zaad in haar deponeerde. Anne liet zich voorovervallen en zei “Eric wat was dat godsgruwelijk lekker.” Ik legde me naast haar neer en streel haar billen maar Anne is inmiddels al in slaap gevallen. De volgende morgen is ze verdwenen en terwijl ik onder de douche vandaan kom gaat de deur open en komt de geur van koffie en verse broodjes me tegemoet.

“Goedemorgen” Eric hoor ik de stem van Anne zeggen. Ze komt op me af en geeft me een kusje, pakte mijn lul nog even beet en slaat haar armen om me heen, “bedankt lieve Eric dat ik bij je heb mogen slapen”. Daarna pakte ze haar spullen en deed de deur achter haar dicht. Een week later staat Frank bij me aan de deur en zegt.

“Ik weet niet wat je met Anne hebt uitgespookt maar ze is nu nergens meer tevreden over en ik denk dat ik haar maar ga lozen.” Ik praat nog even met Frank om hem er te van overtuigen dat hij zo’n schat als Anne nooit meer zal vinden. Frank verlaat me en bedankt me voor het gesprek en ik denk dat het voor het eerst is dat iemand mij bedankt voor het naaien van zijn vrouwtje het is maar goed dat Frank dat niet weet. Ik zit midden in mijn semester als er geklopt wordt op mijn kamerdeur en daar staat mijn moeder voor de deur, ze zegt dat Anne en Frank uit elkaar zijn en vraagt of Anne mijn kamer mag gebruiken tot ze zelfstandig ruimte heeft gevonden.

“Dat is spijtig om te horen” zeg ik tegen ma “en ik denk dat ik daar medeverantwoordelijk voor ben”.

“Hoezo,” vraagt mama en ik vertel het hele verhaal behalve dat ik Anne en ik geneukt hebben.

“Jongen” zegt ze tegen me” ik wist niet dat Frank haar zo slecht behandelde”.

Kerstvakantie, ik ging naar huis en daar blijkt dat Frank zijn biezen gepakt heeft en zelfs moeder niet weet waar hij uithangt. Anne woont nog steeds bij ma en pa en is niet thuis als ik aankom. Als Anne thuiskomt en ze hoort dat ik er ben vliegt mijn deur open en werpt ze zich in mijn armen, “lieve Eric wat heb ik jou gemist” zegt ze en haar mond dekt de mijne af. Op dat moment voel ik de vlinders weer binnen komen vliegen, ik sla mijn arm om haar heen en kus haar terug.

“Hoelang blijf je” vraagt ze en ik zeg dat ik voor twee weken hier ben.

“Super” zegt ze dan kunnen we samen vast wel wat leuks doen.

“Inderdaad” zeg ik, terwijl ze twee stappen naar achter doet, “we gaan een huisje voor je zoeken en daar gaan wij in samen wonen want ik hou van je en wil je nooit meer kwijt”, even is ze stil dan vliegt ze in mijn armen en zegt dat het haar droom is geweest en nooit gedacht had dat deze uit zou komen. Ze draait zich om sluit de deur en begint zich uit te kleden, langzaam komt haar naakte lijf tevoorschijn, ik kijk alleen en voel mijn lul groeien. Dan komt ze verleidelijk naar me toe lopen en begint mijn knoopjes los te maken, het laatste obstakel is mijn slip en ook die verdwijnt terwijl ze op haar knieën voor me zit en hapt mijn lul naar binnen, zuigt er even aan en zegt.

“Neuk me ik wil je voor altijd in me voelen”. Ik leg haar achterover bespeel haar tieten en ze loodst mijn lul bij haar naar binnen. Ik neuk haar langzaam en langdurig tot we het beiden niet meer kunnen houden en komen samen klaar. Een heerlijk genot is ons deel en in een waas vraag ik of ze met me wil trouwen.

“Ja graag” zegt ze en barst in tranen uit van geluk.

Eric.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *