De afrekening

()

Wij zaten laats op de bank televisie te kijken. Toen plotseling de bel ging, het was al laat denk ik rond een uur of elf. Mijn man ging open doen en zag dat zijn verbazing drie mannen voor de deur stonden. Hij deed heel voorzichtig de deur open, maar het was al te laat. Ze duwden de deur met kracht open en mijn man vloog in de gang. Ze liepen op hem af en begonnen op hem in te slaan en te schoppen. Terwijl ze sloegen, zeiden ze tegen hem, “we hebben je toch gezegd dat we je terug pakken lul.”

Hij had ongeveer twee weken daarvoor ruzie gehad met eentje van die drie in de kroeg. Hij was het al vergeten en nu stonden ze hem af te tuigen in hal. Ik ging kijken wat er aan de hand was en toen zagen ze mij. Een van hen, een neger, en geen kleine jongen, had me onmiddellijk gezien. Hij zei; “wat is dat voor een lekker wijfje, ik weet nog een manier om de lul te straffen, we neuken zijn vrouw.” Ik wilde nog weg rennen, maar ze hadden me al te pakken. Ze sleepte me naar boven en namen mijn man ook mee. Ze zetten hem op een stoel achterste voren en bonden hem vast met plakband. Hij was nog half bewusteloos en het bloed liep hem langs zijn gezicht.

Bij mij scheurde ze mijn pyjama van mijn lijf en gooide me op het bed. Ook bij mij maakte ze mijn handen op de rug vast met plakband, ze legden me op mijn buik op het bed en trokken mijn benen uit mekaar. Als eerste kwam die neger met zijn lul naar me toe. Ik moet zeggen dat ik zo’n grote lul nog nooit gezien had. Ik schrok er van, want ik heb nog nooit seks gehad met een ander man. Alleen met mijn eigen man. Bovendien zal ik nooit pijpen. Want dat vind ik vies. In mijn kont neuken wil ik al helemaal niet maar nu lag ik hulpeloos op bed en ging verkracht worden door drie vreemde mannen.

Die neger duwde zijn lul voor mijn gaatje en duwde hem plotseling in een keer naar binnen. De tranen sprongen uit mijn ogen, zo’n verschrikkelijke pijn deed dat. De andere twee mannen zagen dat en zeiden “kijk het bevalt haar wel neuk haar harder Jimmy.” Na een paar minuten hield hij op en zei; “nu zijn jullie aan de beurt.” Snel sprong er een op bed en ging onder mij liggen, hij stonk naar bier, duwde zijn lul gewoon naar binnen. En de andere duwde daarna zijn lul voor mijn aars. Ik riep nog “niet in mijn kont a.u.b.”

Maar daar had hij geen boodschap aan hij duwde gewoon in één keer door. Gelukkig had hij niet zo’n grote lul als die neger. Alleen, die neger kwam bij mijn hoofd staan en zei, “nu ga je pijpen slet.” Zijn lul was zo groot dat ik hem nauwelijks in mijn mond kreeg. Hij nam mijn hoofd vast en duwde met geweld zijn lul in mijn mond, ik moest kokhalzen. Mijn man moest het allemaal aanzien. Hij moest gedogen hoe ik werd geneukt door drie mannen in mijn kut, kont en mond. Toen kwam die ene in mijn kont klaar en voelde ik het warme sperma in mijn darmen. Door zijn schokken kwam die andere ook in mijn kut klaar. Het ergste moest nog komen, ik voelde die neger- lul in mijn mond schokken. Ik wist dat hij klaar kwam. Hij riep tegen mij, ”alles door slikken hoer, anders wordt je nog harder gestraft.” Maar er kwam zoveel sperma uit dat het gewoon langs mijn mond liep. “Ik heb je gewaarschuwd.”

Hij trok zijn lul uit mijn mond en hij was nog steeds stijf. “Nu ga ik je voor straf in je kont neuken, vuile hoer.” Hij ging achter me staan en loodste zijn lul direct in mijn aars. Ik schreeuwde het uit van de pijn. Mijn kontje was veel te klein voor zo’n lul maar dat interesseerde niemand. Die andere twee waren aan het lachen. “Ik laat me ook effe pijpen” zei die lang en duwde ook zijn lul in mijn mond. Plotseling was hij aan het plassen in mijn mond en ik slikte die warme straal door. De kleine man zag dat en kwam ook met zijn lul naar mijn mond en plaste gewoon over mijn gezicht. De neger was weer klaar gekomen in mijn kont en zei dat ik zijn lul moest schoonlikken er zat stront aan en dat vond hij vies.

De kleine kroop op me en begon me heel hard te neuken. Na een tijdje toen ze allemaal klaar gekomen waren, zijn ze weg gegaan. Ik heb toen me zelf losgemaakt en daarna mijn man. Als ik eerlijk moet zijn was ik ook een paar keer klaargekomen en vond het toch wel allemaal geil.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *