Bonte avond

()

Die avond was Lidia in een zeldzaam geile stemming. Ze zou naar een vriendin van haar gaan, die wat collega’s uit had genodigd om over seks te praten. Over seks te praten! Net of het de gewoonste zaak van de wereld was om dat met je collega’s te doen! Maar afijn, Lidia had toegestemd en ze wist haast zeker waar het op uit zou draaien. Ze besloot de stemming wat te verhogen, door haar kleding op het onderwerp aan te passen.

Ze had het kortste rokje aangetrokken, dat ze in huis had en daarop droeg ze een laag uitgesneden, dun kanten bloesje, waardoorheen haar bruine tepels duidelijk te zien waren. Ze had haar haar losjes, op een pikante manier opgestoken en droeg hoge hakjes. Die avond was ze nog meer perplex als ze zelf had verwacht. Monica had maar liefst zeven collega’s uitgenodigd en het waren allemaal mannen. Ze had bij minstens twee ervan duidelijk kunnen zien, dat ze niet voor een babbeltje waren gekomen, want die liepen met een duidelijke harde pik in hun broek! Toen Lidia binnenkwam klonk er een bewonderend gefluit. Ze keek eens rond en zag tot haar welbehagen, dat ze allemaal meer dan het aanzien waard waren. Er was van alles bij, blonde stukken, donkerharige figuren en zelfs donkerhuidige figuren. Lidia voelde haar poesje jeuken, toen ze dacht aan de mogelijkheden voor die avond. Ze was Monica eigenlijk best dankbaar, want het was alweer even geleden dat ze door een echt stuk was geneukt.

Ondanks alles liep de avond in het begin nog vrij normaal, er werd over van alles gepraat en vooral vrijmoedig over seks. Mannen bekenden haar een geil stuk te vinden, zij bekende een aantal mannen dat ze hen ook wel de moeite waard vond. Monica zat op een bepaald moment tussen twee van haar collega’s in en ineens begon de ene haar bloesje open te knopen. Enkele tellen later zat ze in haar blote tieten en van twee kanten werden die gekneed. Lidia keek hoe Monica haar tong in de mond van een van de twee stak. Even later zat ze met haar rug tegen zijn schouder; hij kneedde haar borsten en de andere collega was druk bezig haar broek uit te krijgen. Onder gejuich trok hij haar spijkerbroek uit en even later haar slipje. Monica was nu naakt en iedereen begon opmerkingen te maken over haar figuur en zoentechniek.

De man die haar broek had uitgetrokken was nu begonnen haar kutje te likken en met een zucht zakte ze achterover, haar borsten nog steeds in de handen van de man achter haar, haar ene been over de leuning en haar andere op de grond. Lidia zag hoe de man haar poesje opensperde en met zijn tong haar kittelaartje bewerkte. Monica gromde en duwde haar kutje tegen zijn mond aan. Een derde collega besloot zich ermee te gaan bemoeien en Lidia keek geïnteresseerd toe hoe hij zijn broek uittrok. Hij haalde een flinke grote pik tevoorschijn en bood die Monica aan.

“Zo, nu wil ik eindelijk wel eens door je gepijpt worden, lekkertje” zei hij tegen haar en toen ze gewillig haar mond opensperde schoof hij zijn lul gelijk naar binnen. Een van de mannen naast Lidia vroeg; “wat vindt jij nou de lekkerste vorm van seks?” Terwijl hij zijn broek openmaakte en er een stijve leuter uithaalde. Hij begon er zachtjes aan te trekken en Lidia werd zo geil als boter. Ze keek naar Monica, die nu hevig aan het pijpen was gegaan en die ritmisch haar onderlijf bewoog om maar zoveel mogelijk de tong van de andere man op haar klitje te voelen.

Lidia keek de man even heel geil aan en opeens flapte ze eruit; “het lekkerste vind ik het om door een hele knappe man genomen te worden, en dan het liefst in mijn kont! Een echte vent zal me een ontzettende beurt in mijn reetje geven, tot ik er bij neerval, met een rauw geneukte anus!” Van verbazing vielen de monden open en ze vielen zo mogelijk nog verder open, toen ze een grote, donkere kerel aanwees en zei.

“Jij bent knap genoeg, jongen!” En vervolgens naar hem toe liep. Ze ging op zijn knieën zitten en hij knoopte onmiddellijk haar kanten bloesje open. Ademloos keek de rest van het gezelschap toe hoe hij haar grote tieten onthulde en ze in zijn handen nam. Hij kneedde de ballen even en trok toen het bloesje helemaal uit. Vervolgens zette hij haar op de grond en het gezelschap floot, toen hij haar rokje omhoog trok en haar kleine slipje onthulde. Een tel later was ze helemaal naakt en had hij haar al op handen en voeten gezet. Hij had maar een minuutje nodig om ook zelf uit de kleren te kruipen en Lidia zag tot haar voldoening dat zijn pik niet alleen keihard was, maar bovendien behoorlijk groot. Ze wilde overeind komen, maar hij snauwde: ”Op handen en voeten, wijf!”

Hij ging achter haar staan en gaf een pets op haar stevige billen. Even trok hij de billen van elkaar en gaf er toen weer een pets op. Het volgende moment stak hij zijn duim tussen de heuvels en streelde haar anus. Toen duwde hij de duim even in het gaatje en haalde hem heen en weer. Lidia kreunde en hij haalde de duim er weer uit. Met beide handen trok hij haar hammen van elkaar en liet een druppel spuug op haar rozet lopen. Het hele gezelschap keek echt muisstil toe hoe hij het spuug in haar anus masseerde en met zijn vinger de opening oprekte. Toen ging hij zo achter haar staan, dat zijn pik voor haar anale opening bungelde en iedereen het goed kon zien. Lidia voelde zich vernederd en botergeil, ze wist dat er nu een pijnlijk moment kwam, maar ze had het zelf gezocht! De man hield nu haar billen ver van elkaar en zijn eikel tegen het uiterst kleine kontgaatje van het blonde meisje. Het volgende moment duwde hij hem een centimeter naar binnen, terwijl Lidia hevig kreunde. Pure wellust glom op het gezicht van de toeschouwers, toen hij zijn lul in het meisje stak en enkele mannen zaten zonder gene met hun pik te spelen. Hij drukte nu met een stoot de grote pik half in haar kont en Lidia gilde het uit. Toen duwde hij hem er helemaal in en het gegil van het meisje ging over in gebrom. De toeschouwers zagen het blonde stuk, op handen en voeten en haar grote borsten bungelend, terwijl er een lul tot aan de wortel in haar reet stak. De man trok nu zijn pik iets terug en doordat hij de billen nog steeds van elkaar hield, kon iedereen zien hoe de anus van het meisje om zijn penis zat gestulpt. Hij trok hem er bijna uit en stootte hem er vervolgens met een stoot weer in.

Lidia gilde en verloor bijna haar evenwicht, terwijl de man nu langzaam begon te neuken. Stoot na stoot verdween zijn lul in haar darmkanaal en Lidia voelde hoe het harde stuk pik keer op keer bij haar binnendrong. Ze voelde zich aan de ene kant vreselijk geil, doordat ze iets deed wat ze al jaren in stilte had gehoopt, namelijk op een geile manier vernederd worden in gezelschap door een lekker stuk. Aan de andere kant was het natuurlijk niet niks, zo’n grote lul in je kontje. De anderen waren nu ook tot actie overgegaan, alle mannen zaten met hun leuter bloot en de meesten waren ook naakt. Het beeld van het knappe, blonde meisje dat in een vernederende houding een vreselijke beurt in haar kont kreeg was dermate opwindend, dat echt iedereen een harde pik had.

Monica zat nu schrijlings over de man heen die haar borsten daarnet had bewerkt, zijn pik in haar kutje had gestoken. Nummer twee boog over haar rug heen en duwde net zijn kloppende apparaat in haar anus. Monica steunde, terwijl het gevaarte in haar kontje schoof, maar tegelijk werd weer de pik in haar mond geduwd, die ze al eerder had gepijpt. De man stond echter op het punt van klaarkomen. Opeens greep hij het donkere, korte haar van Monica, die het al moeilijk genoeg had met de twee pikken in haar lichaam, en kwam klaar. Monica wilde haar hoofd terugtrekken, maar hij hield haar vast zodat zijn spuitende zaad in haar mond en keel terecht kwam. Proestend verwerkte Monica de zaadstroom, die in haar keel werd losgelaten.

Intussen werd Lidia nog steeds opgezeten door de grote blonde kerel, die nu tekenen van een naderende explosie toonde. Hij stootte in zeer hoog tempo zijn stang in en uit haar getergde reet, terwijl hij haar blonde haar als teugels vasthad. Bij elke stoot trok hij aan haar haar, waardoor de tegenstoot nog krachtiger werd. Ineens kwam hij rillend klaar en al steunend en pompend spoot hij zijn zaad in haar kont. Toen hij uitgespoten was trok hij zijn pik uit haar achterwerk en keek met welgevallen naar de wijd openstaande opening, waaruit nog wat zaad liep. Zijn pik glom van het zaad en ook Lidia’s anus glom. Hij liep nu om het meisje heen en bood haar zijn natte leuter aan. Lidia wilde weigeren, omdat ze dat ding dat net in haar kontje had gezeten maar vies vond. Ze had echter niets te vertellen, want hij wrong haar mond open en of ze wilde of niet, ze moest hem wel schoonlikken.

Intussen was er al een andere kerel die de plaats van de eerste aan haar anderen kant had ingenomen. Deze was zeker twee meter lang, een donker, Indisch type en hij had een keiharde stijve leuter, die zeker 25 centimeter stijf naar voren wees. Zonder op haar gesmoorde protesten te letten duwde hij haar naar beneden, zodat ze met haar buik op de grond kwam te liggen. Onmiddellijk kwam hij boven op haar liggen en schoof zijn paal met een haal in haar nog gladde kontgaatje. Even bleef hij zo vast gestoken liggen, om haar in het oor te fluisteren; “ik zal jou eens een echte ruige beurt geven, meisje! Na mij zal je niet zo snel meer iemand zijn lul in je reet laten steken!” En hij trok even zijn paal iets uit haar hol om hem er vervolgens weer in zijn volle lengte in te steken. Lidia wist niet wat haar overkwam! Ze had nog maar zelden met zo’n apparaat geneukt en zeker niet in haar kontgaatje!

De andere man was nu tevreden met zijn schoongelikte lul en keek geïnteresseerd toe hoe de donkere haar neukte. Hij lag met zijn volle gewicht op het blonde meisje, haar borsten platgedrukt op de grond. Steeds trok hij zijn paal uit het kontje van Lidia, waardoor haar anus om zijn lul heen gestulpt mee naar buiten werd getrokken. Vervolgens drukte hij hem er dan weer voor de volle vijfentwintig centimeter in. Lidia lag met haar hoofd te schudden van de pijn en de sensatie. Ineens kon ze zich niet meer inhouden en rillend kwam ze klaar. De donkere reageerde hierop, door zijn pik even sneller in en uit haar anus te laten glijden, zodat het orgasme van Lidia werd versterkt. Steunend kwam ze meteen nog een keer klaar en nog een keer.

Monica werd intussen nog steeds ongenadig genaaid door de twee kerels, die in haar kut en kont zaten. De man in haar kontje kwam éérst klaar, krampend spoot hij zijn zaad in haar darmen. Toen hij zijn pik leeggespoten uit haar lijf trok werd zijn plaats onmiddellijk door een van de anderen ingenomen. Ook die man stak zonder plichtplegingen zijn leuter in haar kont en ging vrolijk verder. De anale seks vierde vanavond hoogtij. Na een paar uur stevig neuken, waren allen enigszins uitgeput en de meisjes volledig gaar geneukt. Lidia kon haast niet meer zitten, want ze hadden haar allemaal een keer in haar reet genaaid. Monica was ook door alle mannen genomen, in haar kutje, mond en kontje, net welk gat er vrij was. Maar ze waren het er over eens dat het de moeite waard was geweest!

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *