Drie is meer dan één

()

Mijn vrouw Anna en ik lagen heerlijk te genieten van de zon. Het kabbelende water van het riviertje klonk heerlijk rustgevend. Al uren lagen we te soezen, en af en toe nam ik een verkoelende duik. Het was rustig op het strandje. Slechts wij lagen er, en iets verderop iemand alleen. Er was ook niet zoveel plaats want het strandje was maar zo’n 20 meter breed. Verder kon je er alleen op de stenen zitten. Nou ja dat zit natuurlijk niet zo lekker. Voor de zoveelste keer dook ik in het riviertje en zwom even wat op en neer en keek intussen even wat rond. Anna lag heerlijk te slapen want ze gaf geen teken dat ze merkte dat ik aan het zwemmen was. Terwijl ik nog wat zwom viel me een andere dame op.

Gekleed in bikini lag ook zij een beetje van zich af te kijken. Onze blikken kruisten elkaar. En ik vond ze gelijk een leuke verschijning. Ik zag dat haar welgevormde lichaam nauwelijks bedekt werd door haar spannende bikini. Mijn vrouw zou zeggen; “Veel te krap”. Haar buste maar net bijeen gehouden werd door een topje. Mijn favoriete uitzicht! Ik zwom nog even terug om een keer extra goed te kunnen kijken. Ze had het natuurlijk in de gaten en het leek waarachtig of ze mij een extra goed uitzicht bood. Ze draaide, leunend om een arm mijn kant op. Haar arm, duwde haar borst extra naar voren. Werkelijk, hij viel bijna uit de verpakking. Ondanks het koele water, kreeg ik toch de kriebels in mijn onderbuik. Weer kruisten onze blikken en we keken elkaar veelbetekenend aan.

Toen zwom ik naar de kant. En zocht mijn weg zoeken tussen de stenen door. Die her en der verspreid lagen die onder water. Het moet er vast onhandig hebben uitgezien. Zij lag eerst met haar rug naar ons toe, maar ze had zich intussen naar me toe gedraaid. Eenmaal uit het water, vroeg ik me af of ze mijn beginnende opwinding misschien zou kunnen zien. Ik voelde wel dat mijn zwembroek wat was afgezakt. Aan de voorkant hing hij net ter hoogte van mijn jongheer. Expres liet ik het zo. Een beetje uitdagend bleef ik staan en ik genoot van haar blikken die zonder twijfel rusten op mijn geslachtdeel dat nog net verhuld werd. Ik spande mijn lul even extra aan en op dat moment knipoogde ze even. Genietend van de warme wind pakte ik een sigaartje uit mijn rugzak. Ik wilde hem aansteken, maar dat lukte niet zo goed. Om uit de wind te komen moest ik iets draaien. Dat deed ik expres door één knie naar haar toe te draaien. Mijn bovenlijf ging zodoende mee en kon ik mijn sigaartje aansteken.

Onnodig lang gunde ik haar een blik op mijn beginnende erectie. Ik voelde een wind langs een deel van mijn zak strijken. Dat kon natuurlijk alleen maar als mijn, nog steeds gevaarlijk afgezakte zwemslip week bij mijn zak. Ze keek ongegeneerd naar mijn kruis. Heerlijk vond ik deze aandacht. Zonder haar blik van mijn kruis te halen, draaide ze op haar buik. Steunend op haar ellebogen zocht ze in haar badtas naar, wat later bleek haar sigaretten. Haar borsten deinden gevaarlijk lekker op en neer. Ik geilde enorm op haar. Ze wenkte me en maakte een gebaar of ik haar een vuurtje kon geven. Natuurlijk kon ik dat.

Ze ging zitten en draaide iets van me af. Met de sigaret al in de aanslag wachtte ze op mijn vuurtje. Ik hurkte op één been om op de goede hoogte te kunnen komen. Terwijl ik de aansteker al brandend aanbood, genoot ik van de aanblik van haar enorme borsten. Veel te lang, want ze legde haar hand op de binnenkant van mijn been om de betovering te verbreken. “Dank je wel kanjer” zei ze vriendelijk. Ik snoof haar heerlijke geur op en wilde weer weg gaan. “Je vrouw slaapt, ze weet niet dat je hier even zit.” Ik besloot om even op een grote steen te gaan zitten die vlak naast haar lag. Samen genoten we van onze sigaar en sigaret.

“Ik zag dat je geschoren bent” zei ze zachtjes. Ik bekende dat ik inderdaad mijn zaakje had geschoren. Ze zei dat ze het leuk vond dat een man ook zijn zaakje netjes kaal hield. “Waarom doe jij het” vroeg ze weer zachtjes. Ik vertelde haar dat mijn vrouw en ik dat allebei geiler vonden. Even keek ze snel om naar waar mijn vrouw nog steeds lag te slapen. Ze lag heel rustig met haar voeten naar ons toe op haar rug. Haar borsten deinden rustig mee op de ademhaling. “Mag ik hem eens zien?” Niets liever als dat op dat op dit moment. Ik haalde zonder omhaal het kruis van mijn slip helemaal opzij en liet me uitgebreid bekijken. In lichte erectie hing hij loom en zwaar vooruit.

‘Helemaal zo glad als een jongetje, van je navel tot zelfs je ballen.” Ze maakte geile complimentjes. “je houdt er wel van om bekeken te worden hé” zei ze vervolgens. Ik beaamde het, en liet als extraatje mijn lul even op en neer wippen. De voorhuid begon zich door de spanning al voorzichtig terug te trekken. “Ik wordt ook graag bekeken hoor” zei ze zachtjes maar ik wil je niet in moeilijkheden brengen met je vrouw. Ik zei dat we inderdaad wel voorzichtig moesten zijn.

“We zijn gelukkig getrouwd, en dat moet wel zo blijven.” Fluisterde ik haar toe. We keken allebei gelijktijdig naar mijn vrouw en knipoogden naar elkaar. Toen haalde ze beide borsten uit hun omhulling. Ik keek gebiologeerd naar die heerlijke joekels van haar. Tepels als een pink zo groot staken rechtnaar voren. Ik wilde ze bijna vasthouden maar bedacht me op tijd. Iedereen zou het kunnen zien. Niet dat me dat zou kunnen schelen, maar mijn vrouw zou dat dus niet zo leuk vinden. Mijn lul begon zowaar serieus te groeien. Dat was haar weer niet ontgaan. De hele situatie maakte mij aardig geil. Ik zei dat ik alles wilde zien, maar vooral ook voelen, maar dat ik me het niet kon veroorloven hier. “Snap ik.” Zei ze weer. “Ga maar, ik plaag je wel van afstand, vind ik zelf ook wel lekker geil.”

Ik stond op, keek naar mijn vrouw en constateerde dat ze nog steeds niets in de gaten had. Met een lul, die niets liever wilde, dan uit zijn benarde positie van een krappe slip gehaald te worden bleef ik nog even demonstratief voor haar staan. Ze beet even op haar onderlip, en streelde even over haar kruis van haar bikinislipje. Voordat ik mijn zelfbeheersing zou verliezen, liep ik toch maar naar mijn eigen handdoek toe. Zowel die wildvreemde spetter als ik waren allebei in staat om ter plekke verder te gaan. Ik ging zitten met mijn rug naar mijn vrouw haar hoofd toe. Als ze nu zou opkijken, zou ze niet gelijk zien dat ik met een stijve zat. Mijn buurvrouw was gaan liggen op haar buik maar wel nadat ze haar topje had afgedaan. Ze lag dezelfde richting op als mijn vrouw, alleen dan op haar buik. Ze had een boek gepakt, en deed quasi op ze aan het lezen was. Intussen zat ze regelmatig naar me te gluren. Omdat mijn vrouw zich nog steeds niet verroerde durfde ik wel ondeugend terug te gluren. Mijn buurvrouw richtte zich op, op haar ellebogen en bood mij een waanzinnig uitzicht op haar ontblote tieten. Een licht knikje van haar, zo van, kom eens op als je durft. Ik zat rechtop, en liet een been opzij zakken. Ik genoot van haar. Mijn lul begon zich weer te roeren. Ik wilde wel meer.

Voorzichtig keek ik opzij naar mijn vrouw. Tegelijk schoof ik mijn zwemslip helemaal opzij. Mijn hele zaakje lag nu open en bloot voor die andere vrouw. Mijn lul was inmiddels een paal en mijn ontblote eikel glom in de zonneschijn. Ik liet hem demonstratief even door mijn hand glijden en trok even een paar keer. Man wat was ik geil door dit alles. Haar mond ging open en ze maakte van haar lippen een O-vorm. Haar tong draaide daar in rond. Spontaan wilde ik gepijpt worden door haar. Steunend op één elleboog liet ik mijn paal vrij in het zicht voor mijn ondeugende strand-buurvrouw.

Ik genoot van de heerlijke zon op mijn eikel. Mijn vrouw begon zich te roeren, en ik wurmde mijn paal weer in mijn zwembroek. Even later zat ik weer met mijn armen om mijn knieën. Hoopte maar dat ze niet gelijk door zou hebben hoe de vork in de steel zat. Ze kwam naast me zitten en we dronken iets om de dorst te lessen. Eén van haar schouderbandjes van haar badpak was afgezakt, en dat liet ze zo. Wat een heerlijk gezicht zei ik. Lekker hoor zo’n blote tiet die half uit  je badpak valt.

“Ik weet na al die jaren met jou wel waar jij gek op bent hoor ” knipoogde ze naar me.

“Zullen we even gaan zwemmen?” vroeg ik aan mijn vrouw. Even later zwommen we samen in het koel water dat heerlijk in de zon lag, en omgeven was door hoge rotspartijen. Nog steeds geil, maakte ik een paar ondeugende opmerkingen. Onder water voelde ik aan haar lichaam, haar borsten, en tussen haar lekkere benen. We speelden met elkaar. Op haar beurt greep ze mijn lul en trok ze me even lekker af. Net lang genoeg om een goede stijve te krijgen. In een ondiep stukje kon ik net staan, en ik trok mijn vrouw tegen me aan voor een lange tongzoen. Ik greep haar billen en trok haar tegen mijn kruis. Ik bevrijdde haar schouders uit het badpak en speelde met haar tieten. Haar tepels waren natuurlijk keihard.

“Niet zo hard knijpen joh, ze zijn ontzettend gevoelig, ze doen bijna zeer”. Mijn paal zocht de ingang van haar vagina, maar werd tegen gehouden door haar badpak. Ze wilde ook wel even ‘passen’ zoals we dat regelmatig tegen mekaar zeggen. Plots, schoof een geile warmte rond mijn lul. Langzaam en zo onopvallend mogelijk neukten we even lekker. Al tongend en neukend bleven we zo even staan.

“We worden bespied hoor” Ze mijn vrouw ineens. Ik vroeg haar door wie dan wel en ze duidde mij die vrouw waar ik al mee had ‘kennis’ gemaakt.

“Ze kan toch niks zien joh” zei ik nog terwijl ik zeker wist dat het water zo helder was als kraanwater. Onze buurvrouw stond rechtop en wond er geen doekjes om dat ze naar ons keek. Haar grote tieten fier vooruit en in lichte spreidstand stond ze daar. Van pure opwinding schoof ik mijn paal nog even lekker op en neer.

“Die mag er ook wel zijn hé, Dat is wel zo’n beetje jouw type hé.” Fluisterde mijn vrouw in mijn oor. Ik bekende volmondig dat ik ‘onze buurvrouw’ er erg appetijtelijk uit vond zien. Ze stond inderdaad gewoon naar ons te kijken en deed niet eens moeite om onopvallend te doen. Verder was er helemaal niemand op het strandje. Omdat ik dacht dat mijn vrouw het niet zo leuk vond, wilde ik aanstalten maken om verder te gaan zwemmen.

Mijn vrouw echter hield haar benen om mij geklemd en zei; “Nee joh, laten we nog even doorgaan met ons showtje.” En ze begon me weer te tongen. Met mijn paal nog diep in haar, liet ze zich iets achterover zakken. Ik hield haar bij de heupen vast, en neukte haar rustig verder. Beiden keken we naar onze buurvrouw die zich tegoed deed aan ons schouwspel. Met haar handen speelde ze met haar tieten.

“Ze ziet er inderdaad wel lekker uit zeg.” Ik vroeg haar lachend of ze ineens op vrouwen viel. “Nee joh, maar zelfs als vrouw kan ik zien dat ze iets geils heeft. Gewoon spannend en uitdagend. Ik kan me voorstellen dat mannen op zo’n vrouw vallen.” Ik beaamde.

“Of zou jij niet met haar kunnen?” fluisterde ze weer in mijn oor. Ik gaf een extra harde stoot diep in haar kut, het water klotste tussen onze lichamen. Ik vroeg haar of ze dan niet heel erg jaloers zou worden. En keek haar uitdagend aan.

“Het lijkt mij wel eens spannend om een triootje te doen.”

“Wat mij betreft vragen we haar er gelijk bij” zei ik, nog steeds in de veronderstelling dat ze me zat te plagen om me nog geiler te maken. Dat deden we wel vaker tijdens de seks. Samen hardop fantaseren over iemand die stond toe te kijken, of een stelletje die net als wij aan het seksen waren, en intussen naar elkaar kijken. “Kom, we gaan het water uit, vragen we of ze ook iets wil drinken met ons.”

Ik wist niet wat me overkwam. Dit had ik in mijn stoutste fantasieën alleen nog maar beleefd. We maakten aanstalten om het water uit te gaan, en ik probeerde mijn paal in mijn zwembroek te wurmen.

“Nee, laat zo, dan kunnen we gelijk zien hoe ze reageert. Trouwens jij vindt het toch nooit erg om bekeken te worden?” Ik zag mijn kans schoon, trok mijn zwembroek uit en stapte met mijn lul recht vooruit het strandje op. Mijn vrouw vlak achter mij aan, met haar badpak op halfzeven. Demonstratief liep ik richting onze badlakens, en wist zeker dat onze buurvrouw dit wel wilde. Ik keek verlekkerd naar twee vrouwen. De ene stond te popelen om te neuken, en de andere had haar badpak half in haar kruis getrokken zitten, Haar dikke kutlippen waren voor de helft zichtbaar. Ze droogde zich een beetje af terwijl ik de buurvrouw uitnodigde om bij ons te komen zitten. Alsof ze er op had gewacht griste ze haar spullen bijeen, en kwam pal bij ons zitten. Toen ze haar badlaken uitspreidde stond ze even gebukt met haar rug naar ons toe. Mijn vrouw en ik hadden even een heerlijk uitzicht op haar snee. Haar slipje zat bijna als een string in haar bilnaad. Ik gaf haar galant een hand, en stelde me voor. De vrouwen deden hetzelfde. De andere vrouw heette Sandra. Net even iets te lang hielden ze elkaars hand vast.

Alsof ze daarmee begrepen wat de bedoeling zou zijn voor het vervolg. “Jullie waren lekker aan het neuken zeg” verbrak ze het moment van stilte. “Ik vind het altijd heerlijk om te zien hoor, daar schaam ik me niet voor.” Anna bekende dat zij het wel een spannend idee vond om bekeken te worden tijdens de sex maar niet door iedereen. Na wat complimenten over en weer zei mijn vrouw dat wij allebei wel onder de indruk waren van haar. Ik genoot van de vrouwen die met ontbloot bovenlijf zo openhartig met elkaar kletste. Heerlijk, twee paar tieten binnen handbereik. Ik werd alsmaar geiler en geiler. “Oei, kijk nou, meneer heeft er zin in” zei mijn vrouw, en ging op haar rug liggen. Ze trok haar badpak uit, en deed haar benen zo wijd als ze maar kon. Haar kut lag er glanzend van geilheid bij in het zonlicht.

“Kom, neuk me” zei ze. Sandra zat vlak voor me, en even kwam ik in de verleiding om me eerst door haar te laten pijpen. Het kwijl liep al uit mijn eikel toen ik me op mijn knieën liet vallen, en pardoes mijn pik in haar schoof. Het idee dat we nu werkelijk deden waar we al zo vaak over hadden gefantaseerd maakte ons nog geiler dan we al waren. Helemaal zonder enige schaamte neukten we. Sandra kwam naast ons zitten en had een eersteklas uitzicht op Anna’s dikke kut en mijn stijve lul. Ze trok nu demonstratief haar slipje opzij, en toonde ons ook haar dikke, kale natte kut. Ik keek mijn ogen uit toen ze zich begon te vingeren. Ze schoof twee vingers diep in haar eigen vagina, en likte ze vervolgens af. Steunend op handen en voeten, liet ik mijn drijfnatte lul in en uit mijn vrouw soppen. Ik gaf Anna een heerlijke geile tongzoen. We keken weer naar Sandra en genoten van de grote tieten die heen en weer schommelden tijdens het vingeren. “Mag ik alsjeblieft even die pik voelen”? Vroeg ze.

“Ga je gang hoor lekker ding, pak die paal van mijn vent maar eens lekker vast.” Blij van de aanmoediging van mijn eigen vrouw, trok ik mijn paal uit haar kut en bood hem de buurvrouw aan. Met een hand pakte ze mijn pik en met de andere woog ze mijn ballen. Voorzichtig trok ze me even af. Ik nam de gelegenheid om met een hand, haar tieten te masseren.

Mijn vrouw zat nu wijdbeens op haar knieën en speelde met haar kittelaar. We genoten allemaal van het moment. Even later keek ik recht in twee geile ogen die me recht aan bleven kijken terwijl mijn pik diep in haar mond verdween. Ik werd gepijpt door een vreemde vrouw, en mijn eigen vrouw moedigde haar nog aan ook. “Als je een vinger in zijn anus duwt, gaat hij spuiten hoor”.

Mijn eega zat nu achter haar, en begon haar te betasten. Nooit had ik verwacht dat ze dit ooit zou doen. Haar eigen borsten drukte ze tegen de vrouw terwijl ze op haar beurt de tepels van Sandra zat te verwennen. Ik kom met veel moeite voorkomen dat ik zou spuiten. De hele situatie had alle remmingen los gegooid. Sandra schoof haar vingers in haar eigen kut en toen ze lekker nat waren van haar eigen geil, schoof ze een glibberige vinger in mijn anus. Ik wordt daar inderdaad gek van, en schoof mijn pik in haar keelgat. Ze slikte en ik zag haar lippen rond de wortel van mijn pik. Ik voelde mijn zaad koken, en deed alle moeite om nog niet klaar te komen. Ze gromde diep, en toen ik weer omlaag keek, zag ik recht in de geile ogen van mijn eigen vrouw. Die was intussen mijn pijpster aan het vingeren. Ze sopte even diep in die kut, en likte vervolgens haar vingers af.

“Laat mij ook even proeven” vroeg ik. Even later kreeg ik een drijfnatte vinger aangeboden. Dankbaar likte ik het geil er vanaf. We genoten allemaal heel erg van dit spel. Het pijpen werd me té erg en ik waarschuwde dat ik bijna ging komen. Mijn vrouw kwam nu naast de andere zitten, en samen likten zij mijn lul om beurten. Mijn eigen vrouw schoof nu haar natte vinger in mijn kont, en neukte me achterlangs. Toen kon ik me niet meer inhouden.  Ik spoot mijn zaad over hun gezichten en vooral hun tieten. Dat was een super geil gezicht. Sandra likte alle zaad van mijn paal, en pijpte me nog even tot er niks meer kwam.

Toen ik was uitgeraasd, begonnen de vrouwen elkaar te zoenen en te betasten. Ieder had een paar tieten in hun handen, en ik ging even zitten om bij te komen. Ik genoot van het schouwspel. De dames tongden elkaar en waren elkaar aan het vingeren. Zittend op hun knieën konden ze overal goed bij. Ik werd al weer geil bij dit geweldige gezicht. Anna maande Sandra om te gaan liggen zodat ze haar eens kon beffen. Ik had nooit gedacht dat mijn vrouw zo’n geil monster kon zijn. Vol overgave likte ze de vreemde kittelaar. Sandra hield het niet, ze schokte met haar onderlijf, en in keek uitgebreid naar die kale kut die door mijn vrouw werd gelikt. Onze buurvrouw wilde van positie wisselen, en toen ging mijn vrouw wijdbeens liggen. Haar dikke kutlippen glommen van het geil, en ook zij werd uitgebreid gelikt. Ze hield haar benen vast in de knieholten, en spreidde haar benen zo ver als ze kon. Daarbij keek ze mij uitdagend aan en vroeg of ik al weer geil genoeg was om haar befster te neuken. Deze uitnodiging nam ik maar wat graag aan.

Ik posteerde me achter die heerlijke kont, en schoof mijn halfstijve paal in die vreemde kut. Ze was heerlijk, en ze kneep af en toe lekker in mijn paal terwijl ze mijn vrouw aan het klaar likken was. Trekken aan haar eigen tepels kwam zij tot een hoogtepunt en kermde zoals ik nog maar zelden gehoord had van haar. Ik neukte intussen lekker verder, en hield onze buurvrouw lekker bij haar vlezige heupen vast om nog harder te kunnen stoten. “Zou je haar ook niet eens lekker klaar maken voordat je zelf weer aan je gerief komt?” zei mijn vrouw.

“Ja bef me lekker” zei die ander vrouw weer. En ze liet mijn pik uit haar flamoes schieten. Ze ging staan, en gebood mij op mijn rug te gaan liggen. Toen ik lag, kwam ze wijdbeens boven mijn gezicht zitten. Ik keek recht in haar natte scheur, en genoot van haar dikke kutlippen die wijd opengesperd door mijn tong verwend werden. Ik befte haar kittelaar en voelde dat mijn eigen vrouw haar kut over mijn paal schoof. Ze trokken ze aan elkanders tepels, en begonnen ze elkaar weer te tongen. Sandra had het niet meer, en ik merkte aan de overvloedige stroom kutvocht dat ze begon klaar te komen. Onder luid gekreun kwam ze. Briesend uit haar neusgaten omdat haar mond gevuld was door mijn vrouw haar tong. Wat een geil gehoor was dat. En even later liet ze zich van mijn gezicht af rollen en kwam liggend naast mij terecht. Terwijl ik haar borsten vast had, keken we samen naar mijn vrouw die zich naar een hoogte punt werkte op mijn paal. Voor de tweede keer kwam ze klaar en haar tieten sprongen wild heen en weer toe ze haar orgasme bereikte.

Even lagen we allen na te hijgen. Mijn glimmende paal stond nog fier overeind toen die ander vrouw zei dat ze me nog wel een keer in haar kut wilde voelen rammen. Ze ging klaar liggen en spreidden haar benen om me te ontvangen. Ik bedacht me geen moment en ramde mijn pik in een keer diep in haar. Zelf speelde ze met haar tepels. Mijn vrouw kwam achter mij zitten, en greep mijn ballen van achteren. Ze hielp me als het ware om die andere vrouw vol te spuiten. Niet veel later deed ik dat ook. Met krimpende ballen spoot ik mijn zaad diep in haar natte kut.

We lagen alle drie bij te komen van onze daad. De rest van de middag bleven we naakt en schonken geen aandacht een andere mensen die ons misschien gezien hadden. We zaten geanimeerd met elkaar te praten en aten een sappige meloen om onze dorst te lessen. Al die tijd had ik een prachtig uitzicht op 4 heerlijke tieten, en twee lekkende kutjes. Voor het moment was de geilheid een beetje gezakt maar toch lieten we geen gelegenheid ongebruikt om elkaar ongegeneerd te bekijken en te betasten. Eindelijk was onze fantasie een keer werkelijkheid geworden.

Bekeken worden tijdens de daad, en een trio met twee heerlijke vrouwen. Aan het eind van de dag spraken we af om een keer samen uit eten te gaan…

Enigma

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *