Vier is beter dan drie

()

Drie is beter dan één. Het vervolg.

Een paar dagen later hadden we een afspraak met Sandra en haar man Karel. We zouden elkaar ontmoeten in een restaurant om gezellig iets te gaan eten. Anna en ik waren redelijk gespannen wat de avond zou brengen, immers hadden we ons eerste trio gehad met Sandra. Haar man hadden we niet ontmoet en we wisten ook niet of hij op de hoogte was van ons avontuur.

Anna had zich in haar mooiste lingerie gestoken. Ze droeg een blauw, met kant bewerkte bh met bijpassend Frans slipje. Daarop een strakke blouse waar ze de bovenste knopen open liet. Ze weet dat ik daar heel erg van houd. Net haar borsten te kunnen zien, maar genoeg om nog iets te raden over te laten. Verder droeg ze een korte rok zodat haar mooie benen goed zouden uitkomen. Zelf had ik een sportieve broek aan met een polo. Daaronder droeg ik niets. Lekker de zaak los laten bungelen zonder dat mijn zaakje wordt bijeengehouden door een strakke slip.

Onderweg naar het restaurant spraken we redelijk opgewonden over onze ontmoeting met de vrouw die we allebei een lekker ding vonden. Wat zou de avond ons brengen? Gewoon gezellig tafelen, of toch een beetje spannend of misschien wel geil? Bij het restaurant aangekomen gaven we elkaar op de parkeerplaats nog een uitgebreide tongzoen. Beiden hadden we trek in een lekker potje seks. Tijdens het tongen werd er al flink ondeugend gevoeld over en weer. Anna greep mijn lichte erectie door mijn broek heen, en wreef me al even lekker op. Ik op mijn beurt had haar tieten al uit hun verpakking gehaald om ze even lekker te verwennen. Toen er een auto de parkeerplaats op kwam rijden staakten we ons spel. Toen de auto voorbij was, stapten we uit en in de schaduw van de auto zoenden we nog een keer waarbij onze onderlichamen tegen elkaar gedrukt werden.

“Zullen we even passen hier achter de auto?” stelde ik voor. Ik greep haar billen onder haar rokje en liet een vinger richting haar kutje gaan. Wijdbeens stond ze tegen me aan te rijden en moeiteloos schoof ik mijn vinger in haar natte kut. Terwijl ze mijn lul greep zei ze; “Nee, laten we op opwinding vast houden en zien wat er nog gaat komen. Bewaar je zaad nog maar even. Wie weet krijg je de kans nog om Sandra lekker te neuken”. Dat idee sprak me wel aan. “Trek jij lekker ondeugend je slipje uit dan, wie weet vind jij die man van haar ook wel de moeite waard om te verleiden”. Zei ik op mijn beurt. “Vind je dat niet té” vroeg ze nog. Maar ik verzekerde haar dat ik het juist wel een heel geil idee vond. Ook al werd het niets, dan vond ik het in elk geval een heel geil idee dat ze zonder slipje onder haar korte rok aan tafel zou zitten. Aldus trok ik haar slipje uit, en nadat ik er lekker aan had gesnoven stak ik het niemendalletje in mijn broekzak.

Opgewonden stapten we even later het restaurant binnen. Bij de deur werden we ontvangen en we konden nog diverse tafeltjes kiezen. Na een korte inspectie kozen we voor een tafel in de hoek die enigszins werd afgeschermd door een afscheiding met planten er bovenop. We namen plaats naast elkaar en bestelden alvast iets te drinken. Nadat we ons drankje hadden gekregen keken we hoopvol naar de deur in de hoop dat Sandra en haar man toch wel zouden komen. Anna vooral was ook nieuwsgierig naar Karel. Beiden hadden we ook al wel eens gefantaseerd dat zij zou neuken met een andere man in mijn bijzijn. Onderweg hadden we daar nog hardop over gedacht. Anna zei altijd dat ze er niet afwijzend tegenover stond, maar dat zo’n man wel erg bij haar in de smaak zou moeten vallen. Eindelijk zagen we een stel binnen komen.  “Wow”, zei Anna, daar zou ik het wel mee kunnen. Ze voegde daad bij woord, en maakte nog een extra knoopje van haar strakke blouse open. Haar tieten waren nu overduidelijk aan het roepen om aandacht. Die aandacht zou ze krijgen. En ze wist ook al van wie.

We stonden op om het andere stel te verwelkomen. Sandra zag er zoals ik al hoopte, lekker sexy uit. Ze droeg een laag uitgesneden topje en net als Anna, een kort rokje. Karel droeg een trendy linnen broek en een zomers overhemd. We schudden elkaar de hand. En ik zag dat Anna hem al gelijk de gebruikelijke zoenen op de wangen gaf. Sandra werd ook door Anna op haar wangen gezoend. Vervolgens kreeg ik de kans om Sandra te begroeten. We zoenden 2 keer, en de derde ging gelijk al recht er op. We gingen weer zitten. Karel tegenover Anna, en Sandra tegenover mij. We bestelden nog iets te drinken zodat we met zijn vieren konden proosten. Al vrij snel bleek dat Karel op de hoogte was van ons eerdere treffen. Sandra vertelde dat ze alles in geuren en kleuren had verteld en dat ze nadien heerlijke seks hadden gehad samen. Extra geil omdat ze nog eens hadden gefantaseerd over een gezamenlijk treffen.

Anna nam zelf het woord met te zeggen dat Karel wel bij haar in de smaak viel. Tegelijk voelde ik Anna’s knie tegen mijn been aan schuren. Dit betekende dat ze toch aardig wijdbeens was gaan zitten. Het idee, dat ze nu echt in haar blote kut zat maakte mij instant geil. Ze zat werkelijk openlijk met Karel te flirten en gunde hem ongegeneerd een uitzicht op haar tieten. Tegenover mij zat Sandra ook niet stil. Ze had haar strakke topje nog lager getrokken en liet haar borsten bijna helemaal bloot vallen. Haar tepels bleven nog net uit zicht. Althans, ze prikten duidelijk zichtbaar in mijn richting. Anna zag het ook, en zei; “Jeetje, je hebt geen bh aangetrokken”. Sandra vertelde dat ze dat expres had gedaan om mij een beetje extra gek te maken. Hierop antwoordde ik dat ik helemaal verguld was met het uitzicht. Ik genoot van haar joekels die als het ware op de rand van de tafel lagen te rusten.

Gelukkig zaten we redelijk beschut in het restaurant. Toen de ober kwam veronderstelde ik dat ze wel weer een beetje ‘kuiser’ zou gaan zitten. Nou, dus niet. Die arme ober wist niet waar hij moest kijken toen hij de bestelling kwam opnemen. Enigszins ongemakkelijk deed hij zijn werk en liet daarbij zijn pen vallen. Toen hij die opraapte ging Anna een beetje zijn kant op zitten met de bedoeling om de pen op te rapen voor hem. Daarbij keek hij even recht in haar kruis. Wij tweeën wisten dat hij nu haar kale kut in het oog moest hebben. Met een rood hoofd had hij zijn pen gevonden en draaide zich van ons weg. Karel merkte op dat die ober keek of hij water had zien branden. Anna keek hem geheimzinnig aan en vlotjes vroeg ze hem of hij ook zo van borsten hield als ik. Hij beaamde en gaf haar een compliment over haar smaakvolle bh. “Vinden jullie hem mooi”? Deed nog een knoopje open en liet haar hele bh aan hen zien.

“Ik zit hier gewoon te watertanden” zei Karel. Hij zei dat hij gek was op mooie lingerie. “Heb je er een bijpassende slip bij aan”?

“Ehm…, niet meer” zei Anna lachend. En meldde dat dit kleinnood in mijn broekzak zat. “Voor we hier binnen gingen hebben we op de parkeerplaats al bijna geneukt, maar we hebben ons ingehouden. Daarbij is mijn slipje op speciaal verzoek van Romeo uitgelaten”. Karel wilde gelijk bewijs zien maar Anna vond dat er ook nog iets te raden over moest blijven. Eerst maar even lekker eten hé, en dan kijken we wel verder wat we gaan doen zei ik. Net voordat het eten kwam hadden de dames hun lekkernijen weer een beetje netjes opgeborgen. Terwijl het eten werd geserveerd voelde ik een blote voet langs mijn been omhoog schuiven. Sandra keek me daarbij indringend aan en likte bijna onzichtbaar langs haar lippen. Ik voelde aandrang om haar been te pakken en mijn hand richting haar kruis te bewegen. Helaas was de tafel net te breed.

“Wat heb jij eigenlijk onder je rokje aan Sandra”? Vroeg ik op mijn beurt. Het eten smaakte heerlijk en de stemming zat er al goed in. Al etend vertelde Sandra dat ze haar geilste slipje had aangedaan. Een zwart kanten stringetje met een goudkleurig vlindermotief op de voorkant. “Hm…, die wil ik wel zien” Zeiden Anna en ik in koor. We schaterden, en Sandra ging achteruit met haar stoel, en liet ons even onder haar rokje kijken. Inderdaad, een heel mooi stringetje. Net groot genoeg om haar lippen te bedekken, maar dan ook maar net. Karel schoof pardoes zijn hand langs haar been om even over haar kruis te voelen.

“Hm…, dat wil ik ook wel voelen” zei ik. Ze schoof weer naar voren en zette de maaltijd voort. “Eerst Anna” zei Karel waarop ik het slipje uit mijn zak haalde en op tafel legde. Karel nam het op, en hield het tegen zijn neus, en snoof eens diep. “Hmm, dat ruikt al lekker geil zeg, Ik krijg er een stijve van”. Anna deed inmiddels het zelfde als Sandra bij mij had gedaan. Haar voet rustte tegen zijn kruis en ze meldde ons dat het inderdaad waar was. Ik stelde voor om de dames van plaats te laten wisselen en het idee werd unaniem aangenomen. Anna gaf mij eerst nog een lekkere tongkus voor ze opstond en greep mij in mijn kruis. Voor mij een teken dat het goed was, en ik streelde even haar blote kutje.

Even later zat Sandra naast mij en snoof ik haar geur eens diep in mijn neusgaten. Zij legde haar hand op mijn been en schoof langzaam naar mijn lul. Anna stond nog naast Karel die zijn hand zo te zien al op de plek van bestemming had. “Jeetje meid, wat ben jij al lekker nat”. Anna bleef even wijdbeens staan en trok haar rokje iets op zodat Sandra en ik ook konden zien dat hij al een vinger in haar vagina had geschoven. Ik had intussen Sandra’s warmste plekje ook al gevonden. Wat mij opviel dat ik heel gemakkelijk bij haar binnen kon dringen zonder dat ik het slipje opzij hoefde te schuiven. Alleen haar kittelaar kon ik niet bereiken.

“Godver, Romeo, ik zou het liefst hier, nu met je neuken’. Terwijl ze dat zei liet ze zich achterover in haar stoel zakken en gooide een been over de leuning. Anna en Karel keken belangstellend toe hoe ik nu op mijn beurt mijn vingers nat maakte. Zelf plukte ze haar borsten uit hun elastische topje. Haar tepels stonden weer keihard overeind. “Ik heb zin om ergens anders heen te gaan”. Zei ik.

Nadat we hadden afgerekend liepen we al flirtend naar de parkeerplaats. Anna hing rond mijn nek en peilde nog even of alles oké was. We gaven elkaar een innige zoen, en gaven naast de auto even een showtje voor Sandra en Karel. Anna haalde mijn pik te voorschijn, en hurkte om me te kunnen pijpen. Mijn paal stond keihard overeind. Toen kwam ze overeind, en likte in mijn oor en fluisterde. “Bewaar je zaad maar voor die andere geile slet. Dan laat ik me wel volspuiten door Karel”.

“Jaaaaaa, ik wil het ook, net als jij” fluisterde ik terug. Even later zat Sandra bij mij in de auto en Anna bij Karel. We zouden naar ons huis gaan om in intieme sfeer onze lusten bot te vieren. Sandra trok gelijk haar slipje uit en liet zich vingerend iets achterover zakken. Buiten was het donker en ze legde een been op het dashboard. In het licht van de straatlantaarns zag ik af en toe haar glimmende kut. Ze liet mij haar natte vingers aflikken. Haar topje had ze omhoog getrokken zodat ook haar borsten bloot te zien waren. Na een tien minuutjes parkeerde ik op de oprit. Ik maakte de voordeur open, Sandra viel in mijn armen en we raakten verstrengeld in een hete tongzoen. Bijna tegen de deurpost voelde ik mijn eikel tegen haar geile lippen.

Anna kwam aangerend. Ze droeg enkel nog haar bh. Natuurlijk wilden we niet dat de buren dit zouden zien. Aan de andere kant vreselijk geil om haar zo liederlijk over straat te zien gaan. Bij de deur greep ze onderlangs mijn pik en zei; “Neuk je haar nog even niet. Ik wil met zijn vieren tegelijk”. Snel gingen we naar boven en Anna deed het licht gedempt aan terwijl ik nog een fles champagne mee griste met 4 glazen. Alle kleren vlogen uit en we lagen met ons vieren op het bed. Zowel Karel als ik hadden onze pikken in de aanslag om aan te vallen.

“Eerst je eigen vrouw” gebood Sandra. Anna en zij gingen liggen met de benen zo wijd dat iedereen goed alles kon zien. Steunend op mijn handen schoof ik mijn paal diep in mijn vrouw. Ze keek me wazig van geilheid aan en genoot met volle teugen. Om beurten keken we naar het andere stel. Wat een geil gezicht om zo van dichtbij anderen te zien neuken. “Nu wil ik de paal van Karel wel eens pijpen” zei Anna. Karel bedacht zich geen moment en liet Sandra even alleen. Terwijl ik mijn vrouw nog aan het neuken was, pakte zij de lul van Karel en hapte hem in haar mond. Ik werd gek van geiligheid. Hier hadden we al zo vaak over gefantaseerd. Ik moest me beheersen om niet klaar te komen. Anna pijpte alsof haar leven er van af hing. Met één hand had ze zijn pik goed vast en haar andere hand lag om zijn billen.

Sandra trok mij van Anna af en rolde mij op mijn rug. Twee seconden later had zij mijn pik in haar knuist om het vervolgens in haar vagina te leiden. Ze liet zich zakken en kirde; Karel kijk nou goed, ik word geneukt door een ander waar je bij bent”. Haar tieten schudden heen en weer en ik probeerde haar tepels in mijn mond te krijgen. Anna had één hand losgelaten en greep mijn pik bij de stam. Ik vond dit zo waanzinnig geil dat ik grommend klaarkwam. Ze liet Karel even en terwijl ik mijn zaad diep in Sandra aan het spuiten was, kreeg ik een innige zoen van Anna. Een vreemde smaak. De oh zo bekende smaak van mijn vrouw, die juist andermans pik had afgezogen.

Met krimpende ballen sopte ik door, tot mijn lul begon te slinken. Toen Sandra demonstratief mijn lul liet ontsnappen keken we allemaal naar mijn zaad dat uit haar dikke kut lekte. Sandra maakte plaats voor Anna. Mij recht in de ogen kijkend slurpte ze mijn lul in haar mond. “Geil, Romeo, jouw lul smaakt naar een vreemde kut. Karel, zou je mij niet eens lekker neuken”? Ze bood haar achterste aan en nog steeds mij in de ogen kijkend liet ze zich achterlangs door Karel nemen. Ze draaide met haar ogen en zoog aan mijn paal die al weer hard werd. Heel vaak hadden we al eens gefantaseerd dat ze zich door iemand anders eens liet neuken.

Toen mijn pik weer hard was liet ik me weg rollen van Anna’s pijpmond. Karel was zo aan het raggen dat haar tieten wild heen en weer schudden. Ik ging even dichtbij kijken hoe die andere pik in haar tekeer ging. Sandra had zich onder Anna weten te manoeuvreren zodat ze haar kut aanbood om zich te laten beffen. Zelf begon ze Anna te beffen. Ik genoot van elke seconde. Ik zat half op het bed en masseerde twee paar heerlijke tieten die binnen handbereik waren. Anna had het nu zwaar. Ze kermde het uit, en kromde haar rug. Dit was nog eens klaarkomen. Karel kon niet meer veel langer ook, en tegelijk kwamen ze klaar. Fantastisch gezicht dat mijn eigen vrouw zich nu als een ware slet liet volspuiten door een andere man.

Karel was in extase en zijn lul raakte ongecontroleerd uit Anna’s kut. Ik kon nog net een paar schoten zaad zien die half in Sandra’s gezicht terecht kwamen. Sandra hapte handig zijn lul, en maakte dat hij toch zijn orgasme kon afmaken. Anna liet zich voldaan opzij rollen en bleef ongegeneerd wijdbeens liggen. Haar dikke kutlippen stonden helemaal gezwollen en open. Loom droop een straaltje sperma uit haar vagina. Ik gaf haar een lekkere tongzoen en gaf haar stilletjes een compliment.

Sandra had nog geen extase gehad en ik dook tussen haar benen. Met één hand hield ik haar dikke lippen uiteen zodat ik goed bij haar kittelaar kon. Het kostte me slechts een korte tijd toen ook zij een daverend orgasme kreeg. Ze trok aan mijn kortgeschoren haren en perste een diep zucht toen ze klaar kwam. Voldaan van de hoerige seks opende ik de fles en schonk 4 glazen in. Ik ging op bed tegen de muur zitten en Anna vleide zich in mijn armen. Ook Sandra ging tegen Karel aan zitten en we proostten op een zeer geslaagde avond met zijn vieren.

Enigma

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Vier is beter dan drie”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *