Eerste biseks

()

Ik heb vijf jaar een gelukkige relatie maar merkte dat er op gebied van seks wat sleur aan het komen was. Ik ben een beetje aan het denken gegaan hoe ik dat weer lekker spannend zou kunnen krijgen! Ik chat regel matig en ik raakte in gesprek met een leuke meid Anita heet ze. Haar leeftijd is zesentwintig jaar, ik ben vierentwintig en mijn vriend Rob tweeëndertig jaar. We konden het erg goed vinden en hadden ook dezelfde interesse. Als snel kwam ons onderwerp op vriendjes en seks. Ze vertelde me dat ze Bi seksueel was, en vroeg wat ik daar van vond! Ik vertelde dat het ieder zijn eigen keuze is wat ze lekker vinden en zei dat het me wel spannend leek om eens met een vrouw te vrijen. Ze stelde me voor om elkaar eens te ontmoeten en te kijken of het in het echt tussen ons ook zo leuk was, dat ze me dan misschien wel eens wilde laten ervaren hoe het met een vrouw is! Dat vond ik natuurlijk een super spannend idee. Maar ik had een relatie. Hoewel, daar wilde ik even niet over nadenken want er zou toch niks gebeuren. Ik ga haar gewoon ontmoeten en heb er een leuke vriendin bij dacht ik.

We spraken op een vrijdagavond af bij mij thuis en ze vroeg om te mogen blijven slapen omdat we erg ver bij elkaar vandaan woonden en de avond anders wel erg kort zou zijn. Natuurlijk kon dat wel. Ik zou een slaapplaats in orde maken zei ik. Die avond vertelde ik aan Rob dat ik iemand op bezoek zou krijgen waar ik contact mee had op de chat. Hij vond het leuk en gezellig, dan zou hij met wat vrienden op stap gaan en dan hadden wij de hele avond om elkaar een beetje te leren kennen. Ik vertelde hem niet dat ze Bi seksueel was want misschien zou hij het dan afkeuren dacht ik.

De avond was aangebroken en Rob ging van zijn werk gelijk door na de kroeg met wat vrienden. Ik had om twintig uur afgesproken dus ik ging nog even douchen en was om halfacht klaar. Ik merkte dat ik toch wel wat zenuwachtig was voor haar komst. De bel ging precies om twintig uur, dat had ze goed gepland, dacht ik. Ik deed open en er stond een hele mooie vrouw voor de deur; blond halflang haar en mooie ronde borsten. Ze stelde zich voor en gaf me drie zoenen. Ik kreeg het er gelijk erg warm van. We gingen na binnen. Ze had een fles wijn mee meegenomen die we gelijk open trokken, we raakte aan de praat en het ging net zo makkelijk als op de chat erg leuk na een fles wijn, kwamen we weer op het onderwerp seks we kwamen even terug op ons laatste gesprek. Tijdens het gesprek keek Anita me strak aan en vroeg me of ik nog zou willen ontdekken hoe het zou zijn om een vrouw aan te raken? Ik stotterde een beetje maar ik zei “ja dat wil ik nog steeds”.

Ik had nog maar net de woorden uit mijn mond en Anita begon me te zoenen ik schrok er een beetje van maar vond het ook wel heel erg spannend en zoende terug. Ze stopte even en vroeg “en bevalt het?”

“Ja,” zei ik “het is erg lekker, maar ik heb een vriend en wil hem eigenlijk niet belazeren!”

“Dat snap ik, misschien moet je hem bellen en vragen of hij thuis komt!”

“Wat bedoel je dan Anita?”

“Nou, misschien kan ik jou en je vriend wel allebei een leuke avond bezorgen!” Dat liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen, belde Rob op en vroeg of hij wat eerder na huis zou kunnen komen omdat ik hem Anita wilde voorstellen! Hij zei dat hij er over een uurtje zou zijn.

“Dan hebben we dus nog even samen” zei Anita, en ze begon me weer te zoenen. Haar handen streelde zachtjes over mijn lichaam ik merkte dat ik aardig nat begon te worden! Ze pakte mijn hand en bracht die naar haar borsten en vroeg me of ik hetzelfde bij haar wilde doen, en dat deed ik. Wat voelde dat vreemd zeg dacht ik! Anita die begon me uit te kleden tot ik in mijn lingerie zat, en ze kleedde zichzelf ook uit. Ze had een mooi wit lingerie setje aan dat mooi tot zijn recht kwam bij de gebruinde huid. Ik was ondertussen op de bank gaan liggen en Anita zat naast de bank op de grond om me te strelen! We hadden de tijd helemaal niet meer in de gaten gehouden. Ineens ging de deur open! Ik schrok; daar stond Rob. Ik wilde me verontschuldigen maar hij keek me met glimmende ogen aan en zei “stoor je niet aan mij”. En hij ging op de bank tegenover ons zitten! Anita ging gewoon verder met waar ze gebleven was. Ik voelde me wel wat ongemakkelijk met Rob die toekeek terwijl Anita mijn lichaam aan het verkennen was. Ze masseerde mijn borsten door de stof heen, liet haar hand achter mijn rug verdwijnen, maakte mijn bh open en liet hem van mijn schouders glijden! Ze nam gelijk een van mijn tepels in haar mondje! Wow! Wat voelde dat lekker. Haar hand zakte langzaam naar beneden terwijl ze mijn tepels om en om aan het verwennen was, liet ze haar handje in mijn slipje glijden! Ze keek me even aan en zei; “je vindt het wel lekker hè? Want je bent lekker nat”. Ik kon niks uit brengen, ik knikte alleen maar! Ze begon langzaam mijn klitje te verwennen ze wist precies welk plekje ze moest hebben!

Ik schrok even op van een geluidje want Rob had er blijkbaar wel een beetje moeite mee om naar ons te kijken. Ik had hem even alweer vergeten omdat ik zo lekker lag te genieten! Omdat ik zag dat hij behoorlijk opgewonden geworden was, fluisterde ik in Anita ‘s oor of Rob met ons mee zou mogen doen. Dat vond ze gelukkig goed. Ik stond op en vroeg Rob op de bank te komen zitten. Dat deed hij en ik zakte naast Anita op de grond! Onder tussen zoende we elkaar heftig! We maakten de broek van Rob los en zijn lekkere hard geworden paal sprong er uit, glimmend van al het voorvocht! Met mijn hand pakte ik hem lekker vast en begon heb te af te trekken.

Anita zag dat even aan en liet zich wat voorover zakken om Rob zijn paal lekker in haar mondje te nemen! Wat genoot hij daar van zeg want hij kreunde lekker! Maar hij had moeite om zich in te houden en vroeg ons te stoppen en de rollen om te draaien! Wij gingen op de bank zitten en hij op de grond zodat hij ons om de beurt lekker kon beffen en zijn vingers in en uit ons liet glijden! Wat was dit geil zeg! Anita vroeg mij op de leuning van de bank te komen zitten en zei ging op haar handen en voeten zitten! Ze zei tegen Rob; “nu wil ik die lekker haarde lul van jou wel eens in mijn grotje voelen!”

Rob keek mij eerst aan omdat hij bang was dat ik dat niet goed zou vinden! Ik knikte enthousiast. Hij ging achter haar zitten en stootte in een keer zijn lekkere paal bij haar  binnen. Ze had er wat moeite mee wat ze kreunde heftig. Tegelijk begon ze mij lekker te beffen! Het was zo,n lekker geil gevoel! Rob vroeg mij naast Anita plaats te nemen, want Hij zou het niet zo heel lang meer gaan volhouden. Maar ik wild ook nog even lekker zijn lul voelen! Ik was boter geil op dat moment en vroeg Rob daarom ook of mij anaal Wilde nemen! Dat was echt een droom voor hem want ik had dat nog nooit gedaan! Hij zoende met Anita terwijl hij zijn lul tegen mijn sterretje drukte en langzaam liet hij hem naar binnen glijden. Het deed me pijn en dat merkte Anita op waardoor ze onder me ging liggen en me begon te likken! Ik werd nu gelikt en geneukt in mijn kontje. Wow! Wat was dit geil zeg! Het duurde dat ook niet lang, of ik kwam gillend klaar! Het duurde niet veel langer of Rob kwam ook kreunend klaar!

We hebben een nieuw fles wijn open getrokken, zijn met z’n drieën in ons bed gekropen en hebben de hele nacht nog met z’n drieën lekker liggen genieten! Het was een lekkere en geile ervaring die ik nooit had willen missen!

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *