Begroting met Mia

()

Toen Mia binnen kwam, nam ik haar in één oogopslag op. Ze was zoals meestal licht pikant gekleed. Ze droeg een vrij kort, zwart leren rokje, waaronder haar lange benen werden omhuld door een donkere panty. Een vrij laag uitgesneden kanten topje omhulde haar bovenlichaam, waarbij het strak om haar borsten zat. Ze droeg haar haren los en was slechts licht opgemaakt. Hoge hakken completeerden ten slotte het geheel. Ik vond haar opwindend, ik bewonderde haar stevige borsten in het strakke topje en het ronde kontje in het zwarte rokje.

Ik voelde alweer een stijve opkomen, zoals meestal als ik met haar in één ruimte was, en ze was nog niets eens gaan praten! Haar stem wond hem nog meer op en om dit te bevestigen vroeg ze meteen. “Wat kan ik voor je doen, mr. Delieverd?” Ik voelde mijn pik hard worden en moest me inhouden om niet meteen iets grof tegen haar te zeggen. “Nou, ik zou wel wat weten, maar dat mag niet op kantoor!” Ik was benieuwd hoe ze zou reageren, meestal liet ze mijn toespelingen en insinuaties voor wat ze waren. Ze was niet getrouwd of zo, maar wilde gewoon niet met iemand op het werk een relatie. Ik nam een besluit en stond op. Ze moest nu kunnen zien dat ik een harde pik had en ik was benieuwd hoe ze zou reageren. Ik liep naar haar toe en aan de blik in haar ogen kon ik zien dat ze wel gezien had dat mijn pik stijf stond!

“Ik wilde nog iets weten over de begroting, als je even die map uit de kast pakt, dan zal ik je laten zien wat ik bedoel”, vroeg ik achteloos en ze knikte zwijgend. Ik keek genietend, hoe ze zich uitrekte voor de kast om de map te pakken, die op de bovenste plank stond. Ze kon er onmogelijk bij en ik zag hoe haar borsten spanden in het bloesje en haar rokje omhoog schoof. “Wacht, ik zal je helpen”, zei ik vlug en voor ze kon protesteren had ik haar al bij het middel gepakt en opgetild. Ze kon nu bij de map en ik liet haar los, maar zo dat mijn handen op dezelfde plaats bleven. Ze streek zo met haar borsten langs mijn handen en kwam bovendien met haar billen tegen mijn stijve pik. Mia draaide zich om en keek me met een vreemde blik aan, maar zei nog altijd niets. Ook niet toen ik langs haar heen liep en de deur op slot draaide. Toen ik weer naar haar toe liep, zei ik ineens.

“Ik krijg een harde pik van je!” en keek haar recht in de mooie, donkere ogen. Het volgende moment was ik bij haar, had haar bij de schouders gepakt en bracht mijn mond op die van haar. Ze gaf enigszins mee, toen ik haar begon te zoenen en even later liet ze zich helemaal gaan en beantwoordde mijn kus. Ik liet mijn handen langs haar lichaam glijden en legde ze op haar borsten. Ze liet merken dat ze dat prettig vond en dus ging ik door. Eén voor één wurmde ik de kleine knoopjes open en trok tenslotte het bloesje uit haar rok. Haar borsten hingen zwaar in een dunne, stevige BH en ik zag de donkere tepels door de witte kant heen schemeren. Het was een voorsluiting en even later had ik die open. Haar borsten stonden mooi recht vooruit en waren gesierd met vrij grote, donkere tepels. Beide tepels waren al stijf en ze kreunde zachtjes toen ik ze rolde. Toen liet ik haar mond los en keek in haar ogen, die smachtten naar seks.

“Het kon niet uitblijven, mr. Delieverd! Ik geil ook al een tijd op jou!” Hijgde ze. Ik knoopte mijn broek open en even later stak mijn beenharde penis naar voren. Vlug trok ik de broek uit en legde mijn handen op haar schouders. Ze liet zich zachtjes op haar knieën duwen en opende gewillig haar mond, toen ik haar de lul voorhield. Een siddering voerde door mijn lijf, toen ze haar lippen om mijn eikel sloot en vervolgens de pik voor de helft in haar mond liet glijden. Langzaam begon ze hem te pijpen en ik keek genietend, hoe mijn pik steeds weer in het mooie mondje van het meisje verdween. Ze voerde langzaam het tempo op, terwijl ik stotende bewegingen in haar mond begon te maken en af en toe verdween het ding helemaal in haar keel.

Ik liet me in een stoel zakken en zij kwam op haar knieën voor mij zitten. Meteen verdween de dikke pik weer in haar mondje. Vol overgave liet ze nu steeds de lul in haar mond verdwijnen, waarbij ze een licht slurpend geluid maakte. Toen stond ze op en ik keek recht in haar donkere ogen, die glommen van geilheid. Ik zag hoe ze langzaam het bloesje van haar schouders liet glijden en vervolgens haar BH, zodat haar hele bovenlijf bloot was. Haar borsten schommelden zachtjes en ze nam er één in elke hand. Ze keek me weer recht in de ogen, terwijl ze haar borsten kneedde en likte langzaam met haar tong langs haar lippen. Toen trok ze langzaam het zwarte rokje omhoog en onthulde een klein wit slipje, en een jarretelgordel!

Ik werd bloedgeil, toen ze een hand in haar slipje stak en vingerende bewegingen maakte. Mijn pik wipte en ik brandde van verlangen om haar te naaien. Ze schoof nu langzaam het slipje naar beneden, nadat ze het gordeltje had losgemaakt. Ik zag een mooi driehoekje van donker schaamhaar tevoorschijn komen en kon me haast niet meer bedwingen. Mia maakte echter een gebaar dat ik moest blijven zitten en stapte uit het slipje. Vervolgens maakte ze het gordeltje weer vast en kwam op me toe. Pardoes kwam ze bij me op schoot zitten en ik voelde hoe mijn lul in één keer in haar natte kutje schoof. Ze was lekker nauw, zodat ik goed voelde hoe haar schede mijn pik omklemde. Meteen begon ze op en neer te gaan over mijn lul en ik voelde een golf geilheid door me heentrekken, die ik snel moest onderdrukken om niet meteen klaar te komen! Ik nam in beide handen één van de op en neer deinende borsten en begon die te kneden, ondertussen genietend van het neukende meisje op mijn schoot.

Ik vond het nu tijd om het initiatief eens over te nemen en tilde haar van mijn pik af. Gewillig liet ze zich vervolgens omdraaien, tot bij het bureau brengen en voorover duwen. Ik bekeek even haar mooie billen en voelde toen even in haar natte kutje. Het volgende moment stond ik achter haar en stak vervolgens mijn pik in haar. In één haal verdween mijn lul tot aan de ballen in haar natte kutje en ik begon haar meteen stevig te neuken. Ze beantwoordde mijn stoten steeds met een tegenstoot en ik genoot van haar. Wat kon dit meisje neuken! Ik greep haar bij de borsten en verhoogde mijn tempo nog iets. Mia begon te hijgen en ik varieerde mijn stoten iets. Plotseling kwam ze klaar. Ze schudde met haar hoofd en steunde terwijl ik in kutje bleef pompen. Toen het orgasme was gezakt boog ik wat over haar heen en fluisterde.

“Ik ga je in je kontje naaien, vind je dat goed?” Ze keek me verschrikt aan en knikte toen aarzelend. Meteen trok ik mijn pik uit haar kutje en gebaarde dat ze op handen en voeten moest gaan zitten. Ik kneedde haar mooie billen en trok ze iets uit elkaar. Haar anus was bruinrode gekleurd en zag er erg nauw uit! Ik maakte mijn wijsvinger nat, door hem even door haar kutje te halen en duwde hem toen een stukje in haar anus. Ze zuchtte toen ik hem er verder in duwde en vervolgens een tweede vinger. Zachtjes ging ik op en neer in de nauwe opening en rekte hem zo op. Ik keek naar de knappe secretaresse op handen en voeten. Naar mijn vingers die in en uit haar kontje gleden. Toen ging ik achter haar zitten op mijn knieën en duwde nog even mijn pik in haar kutje.

“Zo is het toch ook lekker!” fluisterde ze. “Ja, maar zo’n lekker nauw kontje is nog lekkerder!” Na enkele stoten trok ik mijn natte pik uit haar schede en bracht de eikel voor haar anus. Met een klein stootje drukte ik hem in haar anus en ze bromde even. Ik trok haar billen met beide handen zo ver mogelijk van elkaar en duwde mijn pik er voor de helft in. Ze bromde wat harder en bibberde iets. Met een laatste stoot zat mijn pik helemaal in haar achterwerk en ik voelde mijn ballen tegen haar poesje slaan. Mia beet op haar tanden en ik begon haar langzaam te neuken. Ze gromde en schudde met haar hoofd toen ik mijn pik langzaam uit haar anus haalde en hem er vervolgens weer iets sneller in drukte. Ik voelde hoe haar darm als een handschoen om mijn pik klemde en een golf van geilheid trok door mijn onderlijf toen ik hem er weer helemaal in drukte en met mijn buik tegen haar mooie billen kwam.

Ik begon iets sneller te neuken en kneedde ondertussen de billen van Mia, die het bepaald te kwaad had met mijn pik. Ik trok even mijn pik uit haar achterwerk wat me een mooi uitzicht bood op haar openstaande anus. Zonder zich te verzetten liet ze zich op de grond duwen en even later lag Mia plat op haar buik, de billen omhoog. Ik ging op haar liggen en zocht even naar de opening. Even later stak mijn eikel al weer in haar anus en met een forse haal stak ik de pik weer in haar reet. Mia kon een kreet nu niet onderdrukken en ik geilde op haar hulpeloosheid. Wild begon ik haar te neuken, elke keer met mijn buik kletsend tegen haar billen, als mijn pik helemaal in haar poepgaatje was verdwenen. Mia liet zich willoos naaien en ik verhoogde mijn tempo. Ineens kon ik me niet meer houden en spoot mijn zaad in haar kont. Met enkele halen liet ik mijn hele opgekropte geilheid in haar reet verdwijnen. Ik pompte nog even door en er kwam nog een stoot sperma in haar reet gespoten.

De begroting heb ik daarna stiekem uitbesteed aan haar vriendje. Iedere keer hij daarmee druk bezig was moesten wij dat ook natuurlijk.

Hagar DeLieverd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *