Erik & Eva

()

Mijn moeder vond dat ik maar eens wat geld zelf moest gaan verdienen om al die kleren te kopen. Ik was immers al 18 jaar. En aangezien ik graag en naar mijn mening ook goed met kinderen om kan gaan, had ik een advertentie in de supermarkt gehangen voor babysit -adressen. Na een tijdje kreeg ik een telefoontje van een jong stelletje in de straat om die vrijdagavond te komen. Dit kwam ook mij goed uit omdat ik nog niet veel om het uitgaan gaf. Zo doende spraken we een tijd af en alles was geregeld. De vrijdag naderde snel en al gauw was het 19. 30uur tijd om te gaan. Ik had me niet helemaal opgedoft hiervoor maar des ondanks zag ik er lekker uit. 1.60m lekker strak in het figuur. Het bloesje was ik aan had deden mijn borsten ten goede. En in de strakke Jeans kwam mijn kontje goed uit. Mijn lange blonde haar had ik snel even in een speels staartje gedaan.

Daar aangekomen belde ik aan en een mooie’ vrouw van ongeveer 25 jaar deed open. “Hallo, ik ben Evelien.” Zij antwoordde door haar naam (Eva) te geven en een handdruk. Ik merkte direct wat een fijne zachte handen zij had. Een vreemde tinteling ging door mij heen. Ik liep door en werd in de huiskamer geleid waar ik haar man (Erik, een jaar of 30) zag en ook aan hem werd voorgesteld. Ook deze mocht er wezen. Hij zag er zeer aantrekkelijk uit. Hij gaf mij een ferme handdruk. Deze was zowel stevig als lief. Zeer grote handen maar op deze manier waren ze zeer aangenaam. “Nou, er liggen chips in de kast en fris in de koelkast. Mocht je zin hebben in een wijntje dan staat deze in deze kast bij de videobanden.” vertelde zij vriendelijk. “En hier ligt het telefoon nummer van onze vrienden waar we vanavond zijn. Maar ik ga er van uit dat alles goed gaat.” Vervolgde Erik.

Ik voelde me meteen thuis. “Onze baby ligt al op bed en slaapt als een roos, mocht hij wakker worden dan staat daar zijn fles” en nog meer uitleg volgde. Na een paar minuten van uitleg en afscheid nemen waren ze eindelijk vertrokken. Ik plofte mij voor de TV want er zou een leuke film opkomen. Na een uur of 2 kwam ineens Erik helemaal gefrustreerd binnen. Hij was nogal geïrriteerd. Ik pakte een glas water voor hem en probeerde hem te kalmeren. Hierbij begon hij ineens te huilen en vroeg of hij mij even vast mocht houden. “Natuurlijk, kom maar hier” troostte ik hem. Het bleek dat hij ruzie had gehad met Eva en kwaad was vertrokken. Erik hield mij heel stevig vast en op een of andere vreemde manier wond dit mij wel een beetje op. Mijn tepels begonnen een beetje hard te worden en ik hield hem dan ook nog dichter tegen mij aan. Plots voelde ik iets tegen mijn broek. Het was zijn pik. Deze begon hard te worden. En zijn adem ging van huilen over in iets meer hijgen.

Ik werd gigantisch geil en zakte op mijn knieën, ik maakte zijn broekriem los en deed zijn rits open. Langzaam viel zijn broek op de grond gevolgd door zijn boxershort. Daar zat ik dan op mijn knieën voor een vreemde man die net ruzie had met zijn vrouw met zijn pik voor mijn gezicht. Ik pakte zijn pik vast en hield hem lekker even in mijn hand tot hij helemaal hard was en trok hem heel rustig een beetje af. Ik speelde ook een beetje met zijn eikel. Blijkbaar vond Erik dit lekker want er kwam een grote druppel voorvocht op zijn eikel. Ik stak mijn tong uit en likte deze lekker van zijn grote eikel af. Een rilling ging door mijn hele lijf en ik voelde mijn kutje nat worden. Met een hand ging ik dan ook in mijn jeans en ook in mijn slipje. Ik voelde de nattigheid tegemoet komen en begon mezelf rustig te vingeren. Tegelijkertijd begon ik hem eens stevig te pijpen.

Ik hoorde Erik steeds meer hijgen en zelfs een beetje kreunen. Dit wond mij nog meer op. Ik pijpte hem dan ook met steeds meer overtuiging. Ik likte zijn eikel en dan weer lekker over de hele lengte, en af en toe zoog ik hem eens diep in mijn keel. Plots vloog de deur open. We keken geschrokken naar de deur en daar stond Eva. Ik sprong een meter achteruit achter een grote plant. En begon een beetje te snikken. Wat moest zij nu wel denken. Ze had mij haar man zien pijpen. Snel haalde ik ook mijn eigen hand uit mijn broek en durfde niet te kijk en wat mij zou gebeuren. Zij liep naar mij toe. O! jé! Wat moest ik doen! Ik begon zo dadelijk met huilen toen zij een hand op mijn schouder legde en mij omhoog gebood.

Ik durfde haar niet aan te kijken want hier zou ik meer van horen. Stel eens voor dat mijn vader of moeder hierachter zouden komen. “Kijk me aan. Hoe haal je het in je hoofd. Een beetje mijn man zitten pijpen en jezelf een beetje zitten vingeren waar ik bij ben!” Ik keek haar huilend en snikkend aan. Toen ik haar aankeek gebeurde iets wat ik nooit had verwacht. Zij pakte mij bij mijn hoofd en begon me stevig te kussen. Ik had nog nooit eerder een andere vrouw of meid gekust maar. Aangezien ik nog steeds heel erg geil was gaf ik op dezelfde manier antwoord en onze tongen raakte in een gevecht. Het wond zowel haar als mij nog al op dat ik wist dat zij de sperma van Erik kon proeven in mijn mond. Zij begon mijn kont te kneden en ik haar borsten. Het waren zeer lekker borsten, een goede C -cup denk ik. Tegenover mijn grote B -cup.

Ze kreunde in mijn mond ter goedkeuring. Opeens onderbrak zij even het tonggevecht. Ze trok mijn bloesje van mijn lijf. Hierdoor kwam mijn donker blauwe BH aan het licht. Meteen begon ze mijn tieten te kneden en opnieuw begon zij mij hevig te zoenen. Ik was ondertussen zo geil als boter, voelde tussen haar benen en ontdekte dat zij ook goed nat was. Door haar jurk heen masseerde ik haar kutje. Ons zoenen werd nog heviger. Erik ontbrak het ineens door voor te stellen in de slaapkamer het voort te zetten. Wij tweeën vonden dit natuurlijk al lang goed.

Toen we in de slaapkamer aankwamen commandeerde zij mij om te strippen. Zij hadden zich onderweg naar de slaapkamer al uit gekleed. Ik had alleen nog maar een opengescheurd bloesje en mijn Jeans aan maar wist deze op een geile manier uit te trekken. In de tussen tijd had ik kans genoeg om hun lichamen eens goed te bekijken. Zij was mooi slank en had lange blonde haren die ze had opgestoken op een sexy manier, verder had zij een paar lekkere borsten met grote harde tepels en een paar lange benen om u tegen zeggen. Hij was zeer atletische gebouwd en had korte donkere haren, tevens een klein beetje borst haar en een flinke dikke lul. Ik was zo geil dat ik op bed sprong en met open armen door Eva werd ontvangen.

Wij begonnen meteen weer heftig te vrijen en onze zoektocht met onze handen ging door. Ik ging via haar borsten en tepels naar haar lekkere geschoren kutje. Zonder waarschuwen duwde ik een vinger in haar natte kut. Hierop antwoordde zij met hard gekreun maar al gauw was ze me weer aan het kussen. Ook zij begon mij te vingeren en gelijke tijd mijn tepels te likken. Ze likte mijn hele tieten en beet af en toe een tikkeltje in mijn tepels. God! Wat was het lekker zeg. Haar vingers gleden door mijn hele kut maar vermeden mijn clitoris. Soms duwde ze een vinger in mij en af en toe zelfs twee. Plots beet ze in mijn tepel en wreef heel sensueel over mijn clitoris waar ik al zo lang op wachtte. Meteen kwam ik gillend klaar.

“Oh, ja neuk me met je hand, bijt op mijn tieten… Oh… Ja! Vinger me… Ja, ja! Oh!” Uitgeput viel ik in haar armen. Maar veel tijd gaf ik mezelf niet. Ik kuste mijn weg via haar lippen en nek naar haar borsten. Langzaam likte ik over haar mooie tieten en zoog zo nu en dan op haar tepels. Haar hele lichaam kronkelde onder mij. Ik vervolgde mijn weg naar beneden en begon zelfs haar kutje te likken. Haar nectar rook geweldig en opnieuw werd ikzelf erg nat. Ik likte eerst rond haar kutje en vervolgens haar natte gleuf in een haal. “Oef, Oh!” klonk het uit Eva ’s mond. Zij masseerde haar eigen tieten en kneep in haar tepels. Ik vervolgde mijn taak en stak mijn tong zo diep mogelijk in haar liefdes kanaal.

Plotseling voelde ik een hand op mijn kont. Ik zat namelijk op mijn knieën tussen Eva ’s benen en mijn kontje stak hoog de lucht in. Het was Erik. Ongestoord ging ik verder en zoog eens lekker op haar clitje. “Oo! Oh, ja! Lekker. Ga door… Oh!” zuchtte Eva en klemde haar benen om mijn hoofd. Alsof ik ergens heen wilde gaan. Haar nectar was zo lekker dat ik er alles aan deed alles op te kunnen likken. Ik befte haar met volle overtuiging. Erik zat ondertussen op zijn knieën achter mij en was mij aan het plagen met zijn pik. Steeds haalde hij hem van mijn kutje tot aan mijn aarsje. God wat was dit geil. Iedere keer opnieuw. Ik werd er gek van. Af en toe doopte hij zijn eikel even in mijn natte kutje. “Ah… Oh.” Maar veel tijd om iets te kreunen kreeg ik niet want dan duwde Eva mijn hoofd weer terug naar haar geile grotje.

Maar Erik duwde hem er niet helemaal in. Opeens kon ik het niet meer houden. Ik wachtte tot hij zijn lul weer voor mijn opening zette en duwde vervolgens mijn heupen vol naar achteren. “Ja! Neuk me!” Hij zat er helemaal in. Hij bereed me als een bezetene. Hij was natuurlijk ontzettend geil geworden van het showtje en wilde nu zelf ook eens wat actie. Ieder keer opnieuw duwde hij zijn lul er helemaal in. Flinke krachtige stoten. Helemaal tot zijn alleen zijn eikel er nog in zat en snel weer helemaal in een grove stoot er weer in. “Ja! Pomp me… Ja! Met die harde lul… Ja! Oh” Zonder Eva in de steek te laten likte ik haar of mijn leven ervan afhing.

Toen voelde ik het komen. Eva begon steeds meer te kreunen en te hijgen maar ook Erik en ik konden niet stil blijven. Toen klemde Eva haar benen zo hard om mijn hoofd.  “Ja… Ik… Ah! Kom!… Ja… Oh!” En ik voelde al haar geil uit haar stromen. Gulzig likte ik alles op en bezorgde op deze manier haar nog een orgasme. Gelijke tijd voelde ik dat de pik van Erik dikker werd en met een hevige stoot en een luide kreet pompte hij me vol met zijn sperma. Maar niet alles ging in mijn kutje. Hij haalde zijn nog spuitende pik uit me en zonder pardon dauwde hij hem in mijn kont. “A! ah!… Ja… Spuit… Je zak… Ah! Maar leeg! Ah… Ik kom! Ah!” We ploften alle drie uitgeput en volledig bezweet, vooral niet te vergeten bevredigd neer op bed. Na een tijdje heb ik mijn kleren aangedaan en ben stilletjes naar huis vertrokken. Thuis viel ik tevreden in slaap.

Nu ben ik vaste babysit bij Erik en Eva.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *