Evelien

()

Het was een mooie ochtend en ik besloot nu eens niet uit te slapen. Nee, het was weer eens hoog tijd om naar de VDAB te gaan. Ik was werkloos en al wel een hele tijd. Volgens de regering behoorde ik nu tot de kansloze werkzoekenden. De Sociale Dienst deed geen moeite meer voor mij. Ook werd er niet meer zo nauw gekeken of ik wel voldoende solliciteerde. En dat maakte deze schoonheid lusteloos. Alleen een dag als vandaag kon mij nog ertoe zetten erop uit te gaan. Ik zag er fris en verzorgd uit en ik voelde me die ochtend behoorlijk zeker. Met een gezonde flair liep ik langs de panelen van werkgelegenheidsinstelling waarop de vacatures werden aangeboden. Zo lang hoefde ik er niet langs te lopen. Een aantal panelen was weggehaald en aan de resterende borden waren grote open plekken te zien.

‘Ah,’ dacht ik hoopvol, ‘misschien is dit wel iets voor mij…, en ik noteerde het nummer van de bewuste functiebeschrijving. Even later kreeg ik van de consulent nadere informatie over de vacature en een telefoonnummer. Deze baan leek geknipt voor mij en met volle moed belde ik het desbetreffende bedrijf.

De bemiddelaar van het Arbeidsbureau keek meewarig naar de telefonerende schoonheid. ‘Zonde voor zo’n meisje’, dacht hij en schudde zijn hoofd. Hij wist dat ik geen kans maakte. Teveel opleidingen, te weinig werkervaring en te lang zonder werk; tegenwoordig een hopeloze zaak in ons land. Nogmaals keek hij op en zag hoe ‘zijn ik’ zachtjes de hoorn weer op de haak legde. ‘Weer niets’, dacht hij en ging verder met zijn werkzaamheden; zo waren er wel meer in zijn district…

Beteuterd verliet ik het gebouw. Ik voelde me belachelijk in mijn mooie kleren en met mijn opgedirkte kapsel. Maar de warmte van de dag deed mij alles weer relativeren. ‘Waarom zou ik denken dat het vandaag wèl zou lukken’, vroeg ik mezelf af. Ik rechtte mij schouders en liep naar het eerste het beste terras; vandaag zou ik zich eens lekker verwennen. Ik bestelde een ‘rode bessen’ en koesterde me in de zon.

Een auto stopte. Aan het geluid van de motor kon ik horen dat het een ‘interessante wagen’ was. Ik deed mij ogen open en zag twee binken uitstappen. Ze gingen aan een tafeltje bij mij in de buurt zitten. Met méér dan belangstelling volgde ik de beide heren. Ze waren jong en zagen er allebei goed uit. De magerste van de twee belde met een zaktelefoon; de andere kriebelde voortdurend aan zijn neus. Ik moest er wel om lachen; twee super-yuppen die met name voor zichzelf in hun rol moesten blijven. Maar toch… zij hadden geld en ik niet. Plots stond de ‘neus’ op en ging naar het toilet. De vrouw in mij volgde hem met mijn ogen. Toen voelde dat ik werd bekeken; de ‘zaktelefoon’ zag mij naar zijn maat kijken. Ik keek om en hij grijnsde. Beschaamd sloeg ik mijn ogen neer, maar een vreemde opwinding maakte zich van mij meester. Deze opwinding werd groter toen ik een peperduur geurtje rook. De ‘telefoonzak’ was aan mij tafeltje gaan zitten. De kriebels in mij onderbuik hadden orkaankracht aangenomen.

“High, wat zit je naar mijn collega te kijken”, vroeg de man. Zijn vriendelijke toon stelde me ietwat gerust en ik zei terwijl ik hem terloops aankeek. “Zo jong en zo veel geld, dat dacht ik toen ik jullie aan zag komen”. Het eerlijke antwoord beviel de man wel en vroeg belangstellend. “Waarom denk je zo, ben je jaloers?”

“Nee, ik ben niet echt jaloers of zo, maar ik vraag me wel af waar ik de fout in ben gegaan”, pareerde ik de intieme vraag. “Het zijn voornamelijk principiële keuzes die ik heb gemaakt”, begon de man. “Mijn maat en ik, wij zijn pooiers; wij handelen in seks”. Ik schrok. Ik zat te praten met iemand uit een wereld die ik verafschuwde. Voordat ik iets kon zeggen, ging hij verder. “Dirk en ik hebben een aantal meisjes voor ons werken die allemaal net zoveel verdienen als wij. Ze hebben keuzes gemaakt in hun leven en ik kan je verzekeren dat geen van allen nog terug wil”. Ondertussen was de ‘neus’, Dirk dus, bij hen aan tafel geschoven. “Herbert met wie zit je te praten”, vroeg hij belangstellend.

“Tja, we hebben niet eens kennis gemaakt, maar deze mooie vrouw wilde weten in welke branche we zitten”, was het antwoord. Ik keek bedenkelijk van de één naar de ander en stelde me toen voor. Dat werd het begin van een lang gesprek. Een gesprek waarin ik vertelde van mij werkloosheid en waarin mij gesprekspartners vertelden over hun werk. Ik raakte geïnteresseerd in hun werkveld. Ik wilde weten waarom de meisjes het deden en wat ik erbij voelden. De beide mannen keken elkaar steeds vaker aan. Hun blikken van verstandhouding ontgingen ook me niet. De kriebels in mij onderbuik kwamen weer terug, maar nu heviger. Nadat we ruim een half uur met elkaar hadden gesproken, knikte Dirk naar zijn collega. Herbert nam langzaam het woord. “Heb je er zelf niet eens over gedacht om je lichaam te verhuren, je bent er zoveel vragen over…”

Ik bleef stil. In mij onderbuik raasde een orkaan en mij lichaam schreeuwde om genomen te worden. Herbert ging verder. “Waarom zou je het niet eens proberen, als het niets is dan stop je er gewoon mee”. Dirk legde ondertussen zijn portefeuille op tafel. Briefjes van honderd en tweehonderdvijftig puilden eruit. “Waarom”, sprak Herbert nu aarzelend, “waarom probeer je het niet eens met ons. Nu, meteen. Wat heb je te verliezen?” Ik voelde mij broekje vochtig worden. Ik werd op een terras zomaar door twee mannen gevraagd de hoer te spelen! En inderdaad wat had ik te verliezen? ‘En trouwens, ik kan er altijd uit wanneer ik dat wil’. Kordaat stond ik op, keek de beide jongeheren aan en zei. “Goed, maar dan nu meteen”.

Even later zat ik in de auto. Niemand zei iets. Ze reden naar een sjiek hotel en boekten een kamer. Zwijgend stonden we met drie in de lift. Ik had het niet meer van de spanning. Ongemerkt voor beide heren, voelde ik aan mij slipje. Nat, heel erg nat. Mij lichaam wilde het en ik had niets te verliezen; waarom zou ik me niet laten gaan in het werk van de zonde. Dat ik zo meteen het oudste beroep van de wereld zou gaan uitoefenen, maakte mij zo mogelijk nog geiler dan dat ik al was. Mij levensmoraal had mij op een berg geplaatst en ik voelde alsof ik nu op het punt stond ervan af te springen. De opwinding was compleet. Nu pas realiseerde ik me dat ik aan niets en niemand hierover verantwoordelijkheid had af te leggen. ‘Waarom niet, laat je gaan’, echode het op de golven van mijn geilheid en de muziek van Pink Floyd.

In de kamer ontdeed ik me zo snel mogelijk van mij broek en slipje. Het was een heerlijke gewaarwording toen de koele lucht van de hotelkamer contact maakte met mijn hete schaamlippen. Herbert en Dirk wisten niet wat ik zagen. Ze hadden de hel ontketend in het meisje; hun pikken trilden tegen hun buiken. Ik zag dit en werd nog geiler. Uitnodigend nam ik met mij ontblote onderlichaam positie op de bank. Onbeschaamd liet ik de heren naar mij vochtige vagina kijken. Ik keek over mij schouder naar de hevig opgewonden mannen en kreunde.

“Neem me dan maar, doe het, snel kom in me!” Dirk was de eerste die reageerde. Vrijwel direct zette hij zijn neukstaaf tegen mij lichaamsopening en duwde met zijn lichaam zichzelf langzaam in mij. De penetratie was voor mij compleet. Ik voelde me opvullen. Het leek een eeuwigheid te duren eer zijn lendenen mij billen raakten. Maar toen zat hij volledig in mij; ik was genomen. Herbert ’s mond viel open van verbazing. Het gekreun en de gretigheid van de vrouw hadden hem verstijfd doen staan. Hij rukte zich los uit zijn trance en liep naar mijn hoofd. Hongerig nam ik zijn pik in mij mond en pijpte hem tot aan zijn ballen. Mij tong masseerde elk gevoelig plekje op zijn lans. Tussen de pompbewegingen van Dirk door, murmelde en hijgde ik. “Ik ben een werkloze nietsnut, nu ben ik een hoer, gebruik me, neuk me, o ja!”

“Oh mijn God”, steunde Dirk, “ik ga bijna spuiten, ik moet in je heerlijke lijf sproeien”. Voordat hij de daad bij zijn woord kon voegen, haalde Herbert het tweetal uit elkaar. Hij keek zijn vriend aan. “Je wilt toch niet het spelletje bederven voor ons allemaal, of wel?” Dirk kon hem wel vermoorden. Mijn opwinding werd hierdoor alleen maar versterkt. Die twee jongens vochten om een neukbeurt met mij. Het kon mij verder allemaal niets schelen. Ik liet het op mij af komen. Het leek wel of mij kut liters vocht produceerde. Ik manoeuvreerde Dirk al zittend op de bank en liet mezelf over hem heen schuiven.

“Hier die pik, in mijn mond”, zei ik tegen Herbert. “Geen ruzie, ik wil jullie allebei in mij hebben”. Met mij gezwollen clitoris schuurde ik over het heerlijke onderlijf van de man. Zijn lul stond recht in mij en mij schaamlippen werden gedwee maar heerlijk samengeperst tegen zijn onderbuik. De pik in mij mond smaakte naar man en ik probeerde er zoveel mogelijk van te proeven. Met mijn tong wurmde ik in zijn pis-gat. Ik duizelde en voelde al het leven in mij, naar mijn kut stromen. Intens, ingetogen maar met volle extase, kwam ik klaar. Zonder dat ik er macht over had, trokken mijn onderlichaamspieren samen. Dirk voelde me persen. “Hé Rik, de hoer komt klaar geloof ik”, zei hij opgewonden. Ik hoorde hem dat heel in de verte zeggen en zwijmelde nog verder weg. Ik kwam klaar zoals dat mij nog nooit was overkomen. Mij lichaam schokte ongecontroleerd en ik viel zijdelings op de bank. Dirk anticipeerde op mijn orgasme door op het juiste moment diep in mij lijf te stoten. Herbert fluisterde zachtjes scheldwoordjes in mij oor. “Nou weet je wie je bent, je bent echt een hoer. Een slet, dat ben je”.

Totaal van de wereld liet ik me in een andere positie leiden. Ik werd op mij knieën gezet en Herbert wreef zijn pik over de natte binnenkant van mij dijen. “Zo, die is glad genoeg”, zei hij en zette zijn zwelspier tegen mij anus. “Oh nee, dat zal zeer doen”, kreunde ik van ver. Maar Herbert luisterde daar niet naar en drong in mijn poepdoosje. “Aa… ah”, kreunde ik zachtjes van de pijn, maar ik verzette me niet. Ik werd voor het eerst van mijn leven in mijn reet gepakt. “Het doet even pijn, maar de prijs is het waard; weet je nog? Je bent een hoer en jouw lichaam is heel even van ons”, hijgde Herbert opgewonden in mij oor. Ik knikte instemmend. ‘Ja, ik ben een hoer’, dacht ik bij zichzelf en mij opwinding won langzaam weer terrein. In en uit, in en uit, voelde ik de pik bezit van mij kont nemen.

“Pijp me, proef je eigen geil”, zei andere man terwijl hij zijn stijve lat aanbood. Voorzichtig naam ik de vleesstengel in mij mond en proefde een mengeling van mannelijk geil en vrouwelijke opwinding. Ik bedacht hoe dit tafereel eruit zag en meteen schoot mij opwinding weer tot werkbare hoogten. “Allebei, ik wil dat jullie mij allebei bezitten”, smeekte ik tussen de pijphalen door. Dit liet Dirk zich geen tweede keer zeggen en al snel schoof zijn stengel in de vertrouwde vochtige omgeving. ‘Allemachtig mijn speeksel mengt zich nu met het vocht in mijn kut’, bedacht ik me geil. “Stoten, jullie moeten me allebei zo hard mogelijk stoten”, fluisterde ik hees. Door de ongemakkelijke houding ging dat niet zo goed. Dus bood ik mij lichaam weer aan op mij knieën.

“En nu tekeer gaan, ik wil jullie allebei!” Als een machine ramden de heren om en om in mijn lichaam; de één in mijn reet, de ander in mijn vagina. Ik voelde dat mijn naar buiten gepompte kutvocht, in mijn bilnaad liep. Daar ontmoette het de stampende lans die in mij aars bewoog. ‘Mijn kont wordt gesmeerd met geil uit mijn eigen lichaam’, zei ik meer tegen mezelf dan tegen mij minnaars. Ik zweefde weer de afgrond tegemoet; de afgrond van mij eigen wellust en zonde. Ik voelde beide pikken vrijwel tegelijk opzwellen. “Jullie gaan spuiten”, schreeuwde ik. Dirk en Herbert zeiden niets, maar begonnen wilder te stoten. Ik voelde hun spieren tegen mijn lichaam spannen en de eerste zaadgolven drongen in mij binnen. Ik wist me uit de kluwen lijven te ontworstelen en ving met mijn mond en lichaam de tweede en derde spermalozingen op. De heerlijke geur van mannelijke bevrediging vulde de hotelkamer, terwijl ik niet wist waar ik likken en zuigen moest; het zaad was er in overvloed. Ook uit mij beide openingen in mijn onderlichaam, stroomde het mannengeil nu rijkelijk. Het gekreun van de twee pooiers werd minder en minder; ik was bevredigd.

Snel ging ik op de twee uitgeputte lijven liggen en bevredigde mezelf naar een nieuw hoogtepunt. Mijn schaamstreek zat onder het neukgeil en mijn vingers flitsten over mijn intieme plekjes. De jongens waren net een beetje aan het bijkomen toen ze zagen dat hun hoertje zichzelf klaarmaakte. Door mijn ingetogen, maar zeer intense lichaamstaal wisten ze dat ik het hoogtepunt had bereikt. Ik lag nog na te trillen van mij eigen orgasme, toen Herbert en Dirk opstonden en hun kleren aandeden.

Zonder een woord te zeggen, legde Herbert briefjes tot tweehonderdvijftig euro en zijn kaartje neer. Zwoel en op van vermoeidheid keek ik de mannen aan. “Bel ons morgen”, zei Dirk, “er is werk aan de winkel”. Toen gingen ze weg. Ik lag op de grond en realiseerde me dat ik werk had. Ik werd een hoer. Een trilling golfde door mijn lijfje en ik drukte mij hand nog eens tegen mij schaamstreek. Even later viel ik in een diepe slaap.

Nu, tien jaar later droom ik nog steeds ‘ik kan er altijd uit wanneer ik dat wil’.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *