Esmeralda’s kwartet 1.4

()

Nog een paar minuten en het vliegtuigje zou gaan landen. Opgewonden keek Esmeralda, de vrouw van de dominee, uit het raam naar beneden, ze keek naar het landschap en vroeg zich af waar het vliegtuig in godsnaam zou landen. Ze zag nergens een landingsbaan! Van haar hele beschermende leventje tot nu toe was zijn nooit zo opgewonden. Zevenentwintig jaar lang was haar leventje troosteloos en zonder emoties geweest. De laatste tijd had zij zich steeds vaker afgevraagd of dit het nou allemaal was. Totaal geen afwisseling had ze gehad tot nu toe in haar leven. Maar wie had dat kunnen denken een aantal weken geleden. Het was allemaal wel heel snel gegaan.

Haar man Bob moest naar een conferentie in Afrika. Maar toen had men hem vervolgens ook gevraagd of hij missionaris wilde worden ergens midden in de rimboe. Dan zou hij na de conferentie gelijk door kunnen reizen, zodat er heel wat geld uitgespaard kon worden. Bob had het daar jaren terug wel eens over gehad dat hem dat wel wat leek en aan haar toen gevraagd hoe zij dat zou vinden. Nu, zij was nooit zo’n voorstandster geweest. Maar toen het twee weken terug weer ter sprake kwam, had zij gretig ja gezegd. Zij wilde wel eens wat verandering. Want haar leven was tot nu toe wel heel erg saai geweest. Opgevoed in een kleine gemeenschap had zij haar jeugd doorgebracht. Haar vader was gemeentesecretaris geweest en daarom moest zij altijd een voorbeeld zijn voor de andere kinderen uit het dorp. Na de middelbare school had zij tijdelijk gewerkt in een bibliotheek en daar had zij Bob leren kennen. Niet dat zij, als zij heel eerlijk tegenover zichzelf was, verliefd op hem was geworden, maar zij was wat blij dat hij haar op een gegeven moment ten huwelijk had gevraagd. Zo kon zij toen eindelijk wegkomen uit haar geboorte dorpje. Het was op het laatst verstikkend voor haar geweest. Zij was dan ook steeds meer daartegen in opstand gekomen.

Bob was nu dominee in een andere kleine gemeente. Maar ook hier had zij zich voorbeeldig moeten gedragen. Het vluchten had niet veel geholpen. Het was in haar nieuwe woonplaats haast nog erger dan waar zij vandaan was gekomen. Het huwelijk met Bob viel haar zwaar tegen. Vooral de liefde had niets voorgesteld. Toen ze nog werkte in de bibliotheek had ze wel eens een enkele maal iets over seks gelezen, maar de praktijk was haar allemaal zwaar tegengevallen. In de boeken stond het allemaal veel mooier omschreven. Vriendjes had Esmeralda ook nooit gehad. Dat kwam vermoedelijk omdat zij altijd nogal aan de dikke kant was geweest. Zij had altijd grote borsten gehad, al was ze klein, haar borsten waren in verhouding gigantisch. Maar vooral door haar nietszeggende kleding, had ze nooit een vriendje gehad. Ze was vroeger vaak gepest en was altijd een beetje eenzaam geweest. Pas met Bob had zij haar eerste ervaringen opgedaan. Nou ja, ervaringen, het had allemaal niet veel voorgesteld.

Toen zij in de huwelijksnacht in haar degelijke nachtkleding uit de badkamer was gekomen, was ze erg in opwindende spanning geweest, voor wat komen ging. Maar dat was een afknapper geweest! Bob had alleen zijn broek losgemaakt. Esmeralda had in opdracht van Bob haar broekje uitgetrokken in de badkamer en ze had op bed moeten gaan liggen. Bob had even haar nachtpon opgetild en zo was hij op haar gaan liggen. Toen hadden ze “het” gedaan. Tenminste, Bob had even zijn onderlichaam heen en weer gehaald. Begon toen vrijwel direct te kreunen en was daarna weer snel van het bed op gestaan en dat was alles geweest. Esmeralda had bijna niets gevoeld. Een heel klein dingetje had ze bij haar schoot gevoeld. Wat iets van opwinding was geen sprake van geweest. Nu ging Bob ongeveer één keer in de zes maanden met haar naar bed. En telkens op dezelfde wijze. Nooit was er ook maar iets van opwinding bij Esmeralda geweest. Maar ze wist niet beter. Het zou wel zo bij iedereen zijn.

Een keer had zij de penis van haar man Bob gezien. Hij was toen even voor het bed blijven staan. Hij was opgewonden, maar wat ze had gezien had haar ook al niets gedaan. Zij had een penis gezien van ongeveer 7 cm en het had een dikte van ongeveer 1 cm. Geen wonder dat zij nooit wat voelde. Nu was Esmeralda geen expert, maar ze dacht dat een gemiddelde penis toch wel wat groter zou zijn. De laatste tijd was zij toch wel eens opgewonden geweest, maar dat had niets met Bob te maken.

Nu was zij dus altijd vrij dik geweest, maar de laatste jaren was zij steeds slanker geworden. Nu was zij een normale gezonde vrouw, zij wist zelfs niet hoe mooi ze was geworden. Ze was niet groot, klein zelfs, ongeveer 1.60 m, maar zij had een prima figuur. Alleen haar borsten waren dus niet in verhouding. Als was ze flink afgevallen, haar borsten waren min of meer dezelfde gebleven. Esmeralda had grote zware borsten. Zij waren mooi rond, vol en groot. Natuurlijk hingen ze door de zwaarte wat naar beneden, maar dat kon ook niet anders omdat ze zo zwaar waren. Ze waren verder heel stevig en elastisch. Doordat Esmeralda zo was afgevallen, vielen haar grote borsten des te meer op. Tenminste als ze bijvoorbeeld strakke kleding zou dragen. Dan zou iedereen het eerste naar die grote blikvangers kijken. Daar kon geen twijfel over bestaan. Maar Esmeralda kleedde zich altijd netjes, ouderwets en heel degelijk. Haar joekels verpakte ze altijd heel deugdzaam in keurige zware bustehouders. Zo ging ze altijd keurig gekleed.

Maar zoals gezegd, zij was de laatste tijd nogal eens opgewonden geraakt. Al wist ze niet hoe het kwam. Dat had verschillende oorzaken. Zo was ze, toen ze slanker werd, iets leukere kleding gaan dragen. Nog wel erg saai en degelijk, maar voor Esmeralda ‘s doen, was het al een hele stap vooruit geweest. Ze had gemerkt dat mannen nu wat meer naar haar keken. Af en toe hadden bouwvakkers ook naar haar gefloten. Dat vond ze ergens best wel leuk. Daardoor wilde ze ook onbewust wat leukere kleding hebben. Toen zij een tijdje terug in de kledingwinkel was, was het daar op dat moment erg rustig. De verkoopster, een mooie elegante wat oudere vrouw, had haar toen geholpen. Zij had toen een mantelpakje uitgezocht en gepast. Die vrouw had toen gevraagd of zij nooit kousen droeg. Verbaasd had zij geantwoord dat zij toch panty’s aan had. Maar dat had de verkoopster niet bedoeld. Nee, zij had het over echter nylons, die je met jarretels vast moest maken.

“De mannen zijn er dol op!” Had ze er gekscherend bij gezegd. Maar ook dat het veel mooier stond, vooral zwarte nylons met een naad aan de achterzijde, zou Esmeralda goed staan. Dat vond de verkoopster goed passen bij het lichtblonde haar van Esmeralda. Verlegen had Esmeralda toen gezegd dat ze het wel wilde proberen. In de kleedkamer had ze toen wat onhandig met de nylons in haar handen gestaan en ze raakte een beetje opgewonden van het gevoel van de dunne nylons in haar handen. Zij had het mantelpakje uitgetrokken en ze stond nu in haar degelijk broekje en bustehouder. Zij was op de stoel gaan zitten en had de nylons over haar benen getrokken. Ze raakte steeds meer opgewonden toen zij met haar handen over haar benen streek, gehuld in de gladde zwarte nylons. Vooral het gevoel van het nylon wond haar op. Het voelde veel lekkerder aan dat haar panty’s. Ze had altijd dezelfde dikke panty’s gehad. De nylons veel dunner! Alleen had zij moeite om de nylons vast te maken aan het frivole gordeltje om haar slanke middel. De verkoopster had door het gordijn gekeken en gevraagd of het lukte. Toen ze antwoordde dat zij niet wist hoe zij de nylons vast moest maken, had de verkoopster gezegd; “O, ik help u wel even”.

En voor ze het wist zat de verkoopster op haar knieën voor haar en maakte de nylons vast. Esmeralda ging in gedachten terug naar die winkel en zag het weer allemaal voor haar.

“Ik zal ze wel even vast maken. Kijk zo doe je dat.” Zei de verkoopster en ze pakte de rand van de nylon voorzichtig beet. Esmeralda keek, zag en voelde de handen van de verkoopster tegen haar been aan en raakte daar opgewonden van. Nog nooit had iemand haar aangeraakt en ze stond nerveus op haar benen. “Oei” zei de verkoopster, want haar hand schoot even los. Dat was het ergste niet maar haar hand kwam tegen de schoot van Esmeralda aan! Zij voelde de hand van de verkoopster tegen haar eh… vagina komen. Esmeralda maakte van schrik een sprongetje. “Oh sorry hoor.” Zei de verkoopster. Esmeralda had toen haastig gezegd; “Het geeft niet.” Maar het was wel voor het eerst dat iemand haar daar aanraakte, als was het per ongeluk. Esmeralda werd steeds opgewondener.

“Draai je eens om” en toen Esmeralda zich omgedraaid had zei de verkoopster: “Ach de naden van je kousen zitten helemaal scheef. Ik zal je wel even helpen.” Esmeralda dacht dat ze het bestierf, want de verkoopster streelde en trok even later aan de nylons dat het een lieve lust was. En het interesseerde haar helemaal niet meer of de naden recht liepen, maar wel genoot de van de eerste vreemde handen, al waren het handen van een vrouw, die aan haar benen zaten. Totaal ongekende gevoelens gingen door Esmeralda heen! Esmeralda had niet door, dat de verkoopster veel langer als nodig aan haar benen friemelde.

“Nu, hoe vind u het,” zei ze tegen Esmeralda. “U kunt daar in de passpiegel kijken.” Esmeralda liep er naar toe en zag, Jezus zij zag zichzelf voor het eerst in ondergoed in de spiegel. Thuis hadden ze alleen een paar spiegels boven de wastafels. Zodat zij zichzelf eigenlijk nooit goed bekeken had. Wat was zij eigenlijk eh… mooi! Zij zag een… ja, een vreemde vrouw in de spiegel. Een schitterend figuur. Slanke benen, en wat zag ze er mooi uit in die nylons! Mooie ronde heupen, een smal middeltje en ja, wel hele grote zware borsten. Nu was Esmeralda dus niet zo groot, waardoor haar borsten des te meer opvielen. “Ja,” zei de verkoopster, “het staat u heel goed, maar het staat eigenlijk niet bij uw ondergoed! Dat is zo ouderwets. Wacht, ik haal wel even iets anders.” Voor Esmeralda het wist was de verkoopster al weer terug.

“Trek uw broekje maar uit, dan passen we deze even.” Esmeralda was te beduusd om te protesteren en met een vuurrood hoofd trok ze haar degelijke grote onderbroek uit. “Stapt u hier maar in” De Verkoopster hield de opening van een heel klein doorzichtig nylon zwart slipje en Esmeralda stak haar been er in. Toen de andere en ze voelde dat de verkoopster het slipje langzaam naar boven trok en goed deed tussen en rond haar benen. Weer voelde Esmeralda de vingers van de verkoopster tegen haar vagina aan. Nu wist zij ook wel dat de meeste mensen niet over vagina praten. Maar over poesje en kut! Toen ze het laatste dacht, raakten weer de vingers van de verkoopster haar kut aan. Esmeralda had het niet meer. Nooit was zij zo opgewonden geweest. Zij wist zelf niet dat zij geil werd.

“Maar ook de bustehouder moeten we vervangen. Het is geen gezicht zo”, zei de verkoopster. Esmeralda liet de verkoopster maar haar gang gaan. Tot zij voelde dat de verkoopster haar BH van achteren los maakte. “O, wat doet u nu!” Verlegen bracht zij haar armen voor haar borsten.

“Ik heb hier een BH, die beter past bij het broekje. Kom nu, ik heb wel meer borsten gezien hoor. Zo, armen omlaag, steek ze hier maar door heen en zo, nu naar boven. Nou mevrouw, u heeft heel wat in huis. Jezus! Uw man zal wel wild zijn op die grote joekels van u zijn. Zoals ik al zei, ik heb heel wat borsten gezien, maar nog nooit zulke grote prammen als die van u. Jezus, u bent klein maar uw borsten zijn geweldig! Zo, even vastmaken van achteren. Ziet u hoe mooi het staat. U mooie sappige grote tepels zijn nu mooi zichtbaar door de dunne nylon stof. Ziet u wel! Maar u hebt eigenlijk helemaal geen BH nodig. Als zijn ze erg groot en zwaar. Ze staan prachtig overeind. Natuurlijk zullen ze dan wel een beetje slingeren en deinen, maar de mannen zullen daar gek op zijn. Vele mannen vallen op grote borsten. En die van u zijn in verhouding wel heel groot! Kom, uw BH zit nog niet helemaal goed. Ik zal u even helpen.”

Esmeralda had het niet meer. Volgens haar zat de BH goed. Of er niks aan de hand was ging de verkoopster met haar hele hand het dunne BH ‘tje in en pakte haar dikke tiet beet en legde deze nogmaals in het niemendalletje. Al dacht Esmeralda dat haar andere borst goed zat, ook deze werd beetgepakt en weer terug in het BH gestopt. Esmeralda was helemaal opgewonden, want ook had nooit iemand aan haar borsten gezeten. Bob had er nooit belangstelling voor gehad. Ze bedacht zich dat Bob zelfs haar borsten nooit gezien had. Ook de schunnige woorden van de verkoopster wonden haar op. “Ziet u wel, hoe mooi u bent?” Vervolgde de verkoopster. Esmeralda keek verwonderd naar zichzelf. Was zij dat! Zij zag een fantastische vrouw in de spiegel. Maar zij stond er wel bijna naakt bij. Nog nooit had zij zichzelf zo gezien. De verkoopster kwam achter haar staan en zei.”

O, wat bent u mooi! Nog mooier zou het zijn als u schoenen zou hebben met hoge hakken. Moet u toch eens proberen. Dan zal zeker iedere man zal wild worden als hij u zo ziet. Moet u kijken. Esmeralda voelde dat de verkopers haar handen onder haar armen door naar voren bracht en Jezus, oh…ho… De verkoopster pakte haar tepels door de dunne stof beet en kneep er zachtjes in. Nog nooit had iemand aan haar tepels gezeten! “O, wat bent u daar gevoelig! En wat worden ze snel hard en stevig. En wat zijn ze lekker groot. Uw man zal wel helemaal gek worden als hij aan uw tepels zuigt!” Wat zei de verkoopster nu! Nog nooit had iemand aan haar borsten gezeten, laat staan zuigen. Verschrikt stapte Esmeralda weg. Het ging nu toch veel te ver!

“Eh… Ik moet weg, ik neem dit. Eh… maar niet het mantelpakje. Ik eh…” Gehaast trok Esmeralda haar oude degelijke kleding weer aan en na betaald te hebben. Liep ze nog steeds met een gloeiend gezicht en opgewonden de zaak uit. Ze was helemaal in de war. Wat is er met me aan de hand. Maar dat wist zij wel! Voor het eerst in haar zevenentwintig jarige leven hadden vreemde handen aan haar lichaam gezeten en daardoor was zij zo verschrikkelijk opgewonden. Zelf Bob had haar nooit met één vinger aangeraakt. Tenminste niet aan haar borsten of aan haar kut. Helemaal in de war en overstuur was Esmeralda toen naar huis gegaan.

Esmeralda

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *