Esmeralda’s kwartet 2.4

()

Bob achterna

Al voelde ze nog steeds wel het dunne lingeriesetje. Ze voelde hoe haar kleding nu langs haar gevoelige tepels streek door de dunne stof. Ook het gevoel van de nylons wond haar vreselijk op. En voelde ze dat het heel wat luchtiger was onder haar rok.

De dagen erna moest zij er vaak aan terug denken. Toen ze die dag thuis was gekomen, had zij direct het sexy ondergoed en nylons uitgetrokken. Maar doordat zij er maar telkens weer aan moest denken, was ze toch voor de verleiding bezweken en deed de laatste dagen ontzettend vaak haar nylons en het ondergoed aan en uit, alleen maar om het heerlijke dunne nylon te voelen en, als zij eerlijk was, ook een beetje haar lichaam. Maar daar schaamde ze zich dan altijd een beetje voor. Zo durfde zij niet aan haar eigen tepels te komen. Zelfs haar borsten bevoelen deed zij niet. Nee, zij genoot wel van het aantrekken van haar BH, terwijl ze dan zoveel mogelijk van haar borst probeerde te raken. Wel streelde zij uren haar eigen benen en raakte telkens verschrikkelijk opgewonden. Zij was helemaal dol geworden op nylons en had zonder medeweten van haar man, later diverse nylonkousen en gordeltjes en lingeriesetjes gekocht.

Maar ze wilde dat er wat meer te beleven zou zijn. Vooral ook de opmerkingen die de verkoopster had gemaakt, hadden wat bij Esmeralda los gemaakt. Dat mannen wild zouden worden en zo. Zij had nooit op die manier aan andere mannen gedacht, maar nu sluimerde het steeds in haar gedachten. Sinds die verkoopster aan haar lichaam had gezeten, hunkerde zij naar spannende contacten en wat avontuur. Maar dat was niet mogelijk in het dorp, want iedereen kende haar. Tot twee dagen geleden.

Ze bloosde weer hevig, toen zij eraan terug dacht. Zij wist nog niet waar ze de moed vandaan had gehaald. Bij de brug op de hoek van de straat waren twee arbeiders druk bezig geweest. Die arbeiders kwamen niet uit het dorp. Het waren twee potige vreemde ruige kerels. Zij hadden een grote kuil gegraven en waren met leidingen of iets dergelijks bezig geweest. Over de kuil langs de brugleuning lag een plank voor de mensen om over heen te lopen. De hele morgen speelde de ondeugende gedachte maar door haar hoofd. Omdat ze wist dat ze een paar dagen later weg zou gaan met Bob mee naar Afrika, kreeg ze moed om iets ondeugendst te doen.

Zij had een wijde rok aangetrokken en daaronder haar zwarte nylons met de zwarte jarretels. Maar wat haar helemaal verschrikkelijk opgewonden maakte. Zij had vergeten een broekje aan te trekken. Nu ja, als ze eerlijk was geweest, dan was ze het helemaal niet vergeten. Nee, ze had het opzettelijk gedaan! Zij was naar de arbeiders gelopen en vol afwachtende spanning diverse malen over de plank gelopen. Maar er gebeurde niet zoveel. Ze wist niet of de mannen haar zagen. Maar op een gegeven moment had ze op de plank stilgestaan, zogenaamd om naar een langs varende schouw te kijken. Ze had toen – ze werd weer heet toen ze eraan terugdacht – haar ene been op de onderste stang van de leuning gezet, zodat haar benen wat uit elkaar gingen. En langzaam had zij haar been op de stang verder opzij geschoven. Zodanig dat haar benen behoorlijk uit elkaar stonden.

Zij bleef lang staan en opeens had ze gemerkt dat het stil was geworden onder haar. De twee arbeiders waren gestopt met werken. Zij had niet goed durven kijken, maar zij was behoorlijk vochtig in haar kut geworden, die open en bloot zichtbaar was geweest voor de twee arbeiders. Als zij aan het woord kut dacht, werd ze helemaal warm. Ze hoorde de arbeiders opgewonden over iets praten. Heel stiekem keek ze even naar beneden en ze zag de twee ruige gezichten in extase en gebiologeerd naar haar benen en natuurlijk ook tussen haar benen kijken. Waar ze de moed vandaan haalde wist ze niet, maar ze bracht haar benen toen nog iets verder uit elkaar… en nog verder! Minuten was zij zo ontzettend opgewonden blijven staan. Af en toe stiekem naar beneden kijkend naar de gebiologeerd bouwvakkers. Toen zij van geilheid bijna stond te trillen was zij teruggelopen. Zij hoorde die arbeiders haar nog nafluiten!

Bij haar woning had zij omgekeken en de twee arbeiders stonden naast de kuil nog steeds naar haar te kijken. Toen ze zagen dat zij keek, wenkten ze driftig. Maar Esmeralda was daar wel een beetje van geschrokken en snel haar woning ingegaan. Toch dacht ze er steeds aan terug. En ergens ver weg in haar achterhoofd had ze best wel een beetje spijt dat zij niet was teruggegaan.

Esmeralda keek haar ogen uit toen het vliegtuigje de landing inzette. Bob was honderden kilometers ver weg van haar. Hij had haar de keuze gelaten om bij hem te blijven of om als vast vooruit te gaan, naar de missiepost. Eerst was ze een beetje geschrokken om alleen te reizen, maar ze verlangde naar avontuur. Haar man was altijd zo degelijk en preuts. Ze kreeg er wel zin in om alleen te gaan reizen. Misschien zou ze wel wat beleven. Ze zou in ieder geval andere onbekende mensen ontmoeten. Dus het duurde niet lang of haar reis werd geregeld. Het zou nog weken, misschien wel maanden duren voordat zij haar man weer zou zien. Ze zou eerst met een vliegtuigje meegaan en daarna zou ze met de auto of zoiets naar de missiepost gebracht worden. Onderweg keek ze haar ogen uit over de uitgestrekte landschappen. Ze zag een smalle open strook tussen de bomen en begreep dat dat de landingsbaan moest zijn. Ze zag verder geen enkel gebouw of iets dergelijks in de buurt. En voor ze het wist bonkte het vliegtuigje op de bodem en taxiede naar de kant. Daar stonden vele donker gekleurde mensen. Kinderen dansten en sprongen opgewonden terwijl ze naar het vliegtuig keken. De piloot stopte de motor en het was direct een drukte van belang. De piloot gooide al haar koffers en dergelijke naar buiten en ook nog diverse andere goederen. Esmeralda zag ook dat er medicijnen uitgeladen werden.

Nog onwennig van de drukkende warmte stapte Esmeralda uit. Er kwam direct een oudere blanke man op haar toegelopen. Esmeralda keek om zich heen. Op die man na, waren er verder geen blanke mensen. Ze zag alleen maar gekleurde mensen. Ze raakte vooral een beetje onder de indruk van een aantal grote negers, die belangstellend naar haar keken. De man begroette haar in de Engelse taal en vertelde haar, dat ze nog een paar dagen in een kleine vrachtauto moest rijden. De reis kon niet verder met het vliegtuig. Want ze ging nu echt het oerwoud in en daar waren geen landingsbanen. Hij wenkte naar de negers en die kwamen direct aangelopen.

“Deze mannen zullen jou naar je bestemming brengen. Ze zijn hier ook om medicijnen en andere goederen op te halen. Je hoeft niet bevreesd te zijn. Het zijn geen wilden, hoor.” Want hij zag het verschrikte gezicht van Esmeralda. “Voor een blanke vrouw zullen ze hun leven geven. Dat zal je wel merken. Je zal geen kwaad bij hun kunnen doen. En zeker een mooie blonde vrouw als jij. Weet je, ze hebben waarschijnlijk nog nooit een blonde vrouw gezien. Alleen die grootste misschien. Hij schijnt jaren terug gestudeerd te hebben. Zij spreken geen Engels, alleen die grote weer misschien. Maar ik weet niet zoveel van hen. Maar ze zijn betrouwbaar. Ik neem aan dat jij hun taal niet kent?”

Esmeralda knikte en de man sprak verder. “Nu, daar is niets aan te doen. Maar met gebaren zal je een eind komen. Die grote neger is een stamhoofd. Ik ga nu met het vliegtuig mee terug, dus veel sterkte en welkom in mooi Afrika.” En voor Esmeralda het wist, steeg het vliegtuigje weer op. Wat verlaten keek Esmeralda het na, totdat het aan de horizon verdwenen was. De meeste bewoners waren al weg, en Esmeralda keek naar de achtergebleven mannen. Die nieuwsgierig met intense blikken naar haar keken. Ze voelde zich wat opgelaten en gespannen en angstig dacht dat er iets bijzonders aan haar was. Een beetje verschrikt keek ze naar haar kleding, maar daar was niets mis mee.

Ze droeg een bruine wijde rok met daaronder haar natuurlijk haar nylonkousen. Die droeg ze nu altijd! Bob merkte toch het verschil niet. Verder droeg ze degelijke schoenen. Een bruine dikke blouse en daarover een dichtgeknoopt jasje. Ze had het wel erg warm in die kleding.

Ze keek weer naar de donkere mannen. Het waren er vijf. Een jongen van een jaar of vijftien. En de andere vier waren ongeveer van haar leeftijd, dacht Esmeralda. Maar ze voelde zich wel wat kleintjes. Drie van die vier mannen waren bijna twee koppen groter dan zij. Bob was ongeveer net zo groot als zijzelf, maar deze mannen waren… ja, indrukwekkend. Zeker twee meter! Maar de vierde. Jezus, wat een beer. Vol ontzag en angstig keek ze op naar die brede grote pikzwarte neger. Hij was nog groter dan de anderen. Hij was nog zeker een kop groter dan die anderen en ze zag zijn geweldige brede schouders en sterke gespierde lichaam. Ze staarde naar de kabels in zijn armen en naar zijn grote handen. Jezus! Alles was aan hem groot en massief. De mannen waren gekleed in shirts en ze droegen verder een korte broek. Alle mannen waren sterk gespierd hadden een behoorlijke bult in hun broek en Esmeralda vroeg zich verwonderd af, wat dat was. Hun penis kon het niet zijn, want bij Bob had zij dat nooit gezien. Vooral die grote man had een hele dikke bult!

De mannen keken haar lachend aan en ze waren druk met elkaar aan het praten. Esmeralda had het gevoel, dat ze het over haar hadden. Ze gaven haar een hand en verlegen voelde zij telkens haar kleine hand wegzinken in de grote handen van de mannen. Vooral toen ze haar kleine handje in de hand van die reus legde, voelde Esmeralda zich wel heel eg kleintjes. Jezus wat een beer! Hij torende ver boven haar uit. Wat voelde zij zich klein bij die enorme man! Gebaren makend probeerden ze met elkaar te praten. Esmeralda voelde haar spanning opeens wat wegglijden en werd zelf een beetje uitgelaten en lachend wees zij elke man en zei.

”Ik noem jou maar Do, jij Re, jij Mi, jij Fa en jij grote bullebak, jij bent Sol.” De mannen lachten ook en Esmeralda zag dat ze allen schitterende tanden hadden. Ze begrepen haar en zeiden tegen elkaar de namen. De mannen stapelden de goederen en Sol, de gigant, liep weg. Even later hoorde Esmeralda een geronk en achter de bomen vandaan, kwam een vrachtwagentje aangereden. Ze zag dat Sol achter het stuur zat. Het bestond uit een cabine en verder niets. De rest was de laadvloer. Druk doende werd de auto door de mannen geladen en er bleef niet veel ruimte over. Maar onderwijl bleven de mannen druk praten en vooral naar haar kijken. Ze keken niet gewoon, nee ze keken eh… heel intens. Wat is er nu zo bijzonders, dacht Esmeralda.

Toen begreep ze het. Die negers hadden misschien nog nooit een blonde blanke vrouw gezien! Vlak voor de reis had ze haar haar af laten knippen en nu had ze een lekker kort kapsel. Dat was gemakkelijk, want ze hoefde er niet zoveel aan te doen en ze vond het wel fris. Want in Afrika is het warm, erg warm. Esmeralda voelde het zweet op haar lichaam. Ze werd een beetje verlegen door die intense blikken, vooral van de jongen. Die bleef rond haar draaien en vol bewondering keek hij naar haar en naar haar lichaam. Ze was maar wat blij dat zij zo degelijk gekleed was. Met die wilden weet je het maar nooit, had Bob gezegd. Nu, Esmeralda vond het allemaal best meevallen. Op haar beurt keek zij ook haar ogen uit. Want zij had nooit in het een neger zo dichtbij gezien. Zij was behoorlijk onder de indruk.

Alles was ingeladen en Esmeralda kon instappen. Nou moe, de cabine was niet zo groot. Moesten ze daar met zijn zessen in? Lachend stonden ze bij de vrachtwagen. Esmeralda zag dat alle mannen een sieraad om hun nek hadden hangen. Toen ze goed keek hadden ze allemaal hetzelfde sieraad. Zonder erg liep ze naar Re en pakte het sieraad beet. Direct voelde ze dat er spanning ontstond bij de mannen. Afwachtend keken ze haar aan, wachtend. Ja waarop?

Toen zag Esmeralda dat het een… mijn god, de mannen hadden allemaal een zwarte, van ivoor of iets dergelijks sieraad, om hun nek hangen, in de vorm van een… penis! Een penisvorm die eh… stijf was met twee ballen eraan. De grote van het sieraad was een paar cm, maar het was best mooi. Vriendelijk lachend probeerde Esmeralda aan te duiden dat ze het mooi vond. De spanning viel van de mannen af en blij lachend spraken zij even opgewonden met elkaar. Toen duidde de mannen dat zij in moest stappen. Zij zag dat Sol opgevouwen met zijn gigantische lichaam achter het stuur zat. Vreemd genoeg zat het stuur rechts! Via de andere kant klom zij de cabine in. Sol had ook zo’n sieraad om, maar de zwarte penis om zijn nek was groter dan die van de anderen. Esmeralda zag dat de jongen, die ze dus Do gedoopt had, achter op de laadklep een plekje zocht, maar ze schrok een beetje van zijn teleurgestelde blik. Toen begreep ze, dat de jongen bij haar wilde zitten! Ze voelde zich vereerd en een beetje opgelaten. Sol zat met zijn imposante grote lichaam achter het stuur in de auto en verlegen ging zij op de bank zitten. Jezus, wat voelde ze zich klein naast die enorme neger. Maar de andere negers wilden ook mee! Het lukt nooit dacht Esmeralda. Naast haar gingen Re en Fa zitten en ze voelde zich als een sardientje in een blik. Ze werd tussen de negers klem gedrukt. Mi ging op de zitting links van haar zitten en rechts zat zij tegen het zware lijf van Sol. Zij voelde zich heel kleintjes. Het dashboard was gedeeltelijk weggehaald en daar hadden ze een soort stoeltje tussen gemaakt. Daar ging de vierde neger zitten. Die zat nu schuin tegenover haar.

Sol startte de wagen en reed weg. Esmeralda had het niet meer. De wagen schudde alle kanten op en ze werd heen en weer geslingerd. Nu was dat het ergste niet, maar wel die twee lichamen die haar raakten. Ze zocht houvast maar kon zich nergens beet houden. De wagen kreeg een beetje vaart en.. O… mijn god wat gebeurt er nu. Zij zag en voelde dat Sol schakelde, maar de versnellingspook zat tussen haar knieën! Ze probeerde nog om haar beide benen langs de linkerkant van de pook te zetten, maar dat lukte niet. Ze was min of meer gedwongen om zo te blijven zitten. Nee, de pook zat precies tussen haar knieën Ze zag dat Sol schakelde van de eerste naar de tweede versnelling en ze voelde en zag tot haar ontzetting, dat die enorme hand met de versnellingspook ook tussen haar benen en dijen geduwd werd! Haar soepele rok werd opgeschoven en… O lieve help, ze voelde de hand tegen haar… tegen haar kut aankomen! Ze probeerde wat naar achteren te gaan maar de zitting liet dat niet toe. Sol liet zijn hand op de pook zitten en Esmeralda kreeg een kop als vuur.

De andere mannen keken opeens gebiologeerd naar de hand van Sol. Gelukkig, hij veranderde de versnelling en de hand met de pook verdween van tussen haar benen. Niet helemaal, maar de hand drukte niet meer door de dikke rok heen op haar kut. De hand op de versnellingspook zat weer bij en tussen haar knieën. Maar even later schakelde hij weer en weer kwam de hand door haar rok heen tegen haar kut! O mijn god waar ben ik nu in beland! Het duurde niet lang, of Sol begon te schakelen dat het een lieve lust was. Het was misschien ook wel nodig, want de weg zat vol kuilen en gaten, bedacht Esmeralda ter verontschuldiging, maar Esmeralda verdacht hem er toch ook van dat hij wat meer schakelde dan nodig was. Steeds bracht hij de versnellingspook naar haar kut toe en telkens raakte hij haar daar.

Esmeralda werd steeds opgewondener en zag dat de andere mannen ook intens naar de hand van Sol bleven kijken. Waar ben ik nu terechtgekomen. Ze bedacht dat zij misschien wel opzettelijk op die plaats in de auto gezet was. Dat vond ze ergens ook wel opwindend. Ze wilde toch wat avontuur? Nu, hier reed ze nu, midden in Afrika met vier, nee vijf negers en steeds een hand tegen haar kut duwend. Ze voelde het zweet haar uitbreken. Maar ze was ook enorm opgewonden. Door het steeds heen en weer gaan van de hand met de versnellingspook was haar rok wat opgestroopt. Zodanig dat haar knieën zichtbaar werden.

Re naast haar bracht aarzelend zijn hand naar haar knie en gebiologeerd staarde Esmeralda naar die hand. Wat doet hij nou!? Zij voelde dat hij zachtjes over haar knie streek, wat doet hij nu!? Toen realiseerde zij zich, dat hij waarschijnlijk verwonderd was over haar zwarte nylons! Opgelucht dat het dat was zuchtte ze. Spannende ogenblikken had ze gedacht dat hij haar rok verder omhoog had wilde schuiven, maar gelukkig dat was niet zo. Ze wilde eerst protesteren, maar het was eigenlijk onschuldig. En Esmeralda vond die strelende hand op haar knie ergens ook wel fijn. Ze kon het ergens wel begrijpen, want ook zij vond haar nylons heerlijk. Het gevoel van dat nylon op haar vingers, had haar telkens opgewonden. Dus ze kon zich een beetje indenken wat het voor die grote neger betekende.

Ook de twee andere negers keken nu naar de hand van Re en vermoedelijk omdat Esmeralda niet echt protesteerde, raakten ook zij even later met hun handen haar knieën aan. Om de beurt streelden zij haar knieën, verwonderd over de gladde zwarte nylons. Ze hoorde hen praten maar ze verstond ze niet. Esmeralda was in alle staten! Nog steeds schakelde Sol met de pook en telkens kwam zijn hand tegen haar kut aan. Ze voelde handen op haar knieën en gelukkig schakelde Sol nu weer verder. Hij liet de pook los, maar… O… mijn god, wat deed hij nu.

Hij liet zijn grote hand nonchalant tussen haar benen vallen. Dit kon niet per ongeluk zijn! Hij drukte met z’n hand vol tegen haar kut aan! Doordat de wagen telkens schommelde ging zijn hand op en neer langs haar kut. Sol keek haar even aan, maar liet zijn hand liggen. Hij lachte vriendelijk. Esmeralda lachte bedeesd terug en voelde de hand van Sol duidelijk door de kleding heen over haar kut gaan. Zij begreep opeens dat zij nu moest protesteren, want hij wilde heel duidelijk een reactie van haar. Als zij nu zou protesteren, wist ze, zou hij zijn hand weg halen. Een ogenblik aarzelde zij, maar zonder verdere reactie bleef zij wat gespannen naar hem lachen. Alsof hij haar begreep, duwde hij met zijn grote vingers door de dikke stof heen hard langs haar kut.

Esmeralda had het niet meer, waar was zij in beland! Maar zij wilde er niet verder over wat er nog kon gebeuren nadenken. Want ook de handen van de anderen bleven zacht haar knieën strelen. Esmeralda was nog nooit zo opgewonden. Gelukkig had zij een broekje aan en een dikke rok. Maar zij voelde genoeg. Het werd vochtig tussen haar benen. Ze wist dat betekende dat ze heet werd. Nooit was ze zo nat geweest. Het was ook erg warm. Ze realiseerde dat ze behoorlijk zweette. Ze had zich geconcentreerd op haar knieën en op de hand van sol tegen haar kut aan, maar nu merkte ze dat het zweet tussen haar borsten liep. Ze voelde de klamme dikke kleding aan haar lichaam plakken. En…

Wat is dat nou!? Zij zag plotseling dat de versnellingspook, de knop van de pook had de vorm van een… penis! Een stijve penis! Ongeveer 12 cm groot en 2 cm in doorsnee. Jezus, hij was half zo groot en twee keer zo dik als het lulletje van haar man. Maar Esmeralda wilde niet aan haar man denken. Sol schakelde weer en bracht die lekkere penis, eh… de versnellingspook weer tussen haar benen. Nu liet hij de pook los. Esmeralda zag dat de penis ruim boven haar kut uitkwam. Een hele ondeugende vage gedachte kwam in Esmeralda op. Maar ze vergat het snel weer. Die penis, nou ja. Ik kan ook lul denken. Esmeralda bracht ongemerkt haar hand naar de pook en pakte de lul beet. O lieve hemel wat voelt dat lekker aan. Het was van een zacht rubber en helemaal glad. Ze streek, zonder dat ze het zelf in de gaten had, liefdevol over de eikel en de schacht van de stijve lul. De negers zagen dat ook en opeens werden ze heel opgewonden.

Van schrik liet Esmeralda de lul los, en merkte toen dat Sol de wagen tot staan gebracht had. De negers stapten uit en wenkten haar. Toen Esmeralda ook uitgestapt was wezen ze naar een bepaalde richting. Ze zag toen dat er verscholen achter bomen een meer lag. Ze gebaarden dat zij zich daar kon wassen en opfrissen. Blij enthousiast en opgewonden pakte Esmeralda snel een kleine tas van de laadbak en rende opgetogen in haar dikke kleding naar het water. Ze was blij dat ze even weg kon komen van die vier negers, want ze had zich wel erg laten meeslepen. Wat moesten ze wel niet van haar denken. Ze keek even achterom, en zag dat zij voor de negers verscholen zat. Zonder nadenken liep ze met kleren en al het water in. Zij was ook zo bezweet! O Heerlijk, wat lekker koel! Met plezier spatte zij in het water. Toen realiseerde dat zij haar kleding nog aan had en lachend liep zij naar de kant.

Zij trok haar jas uit en keek even om zich heen. Er was niemand. Ze durfde nu ook haar blouse en haar rok uit te trekken. De natte kousen werden op een hoopje gegooid en gehuld in BH en broekje liep zij het water weer in. O wat voelde het koele water heerlijk aan. Esmeralda kon goed zwemmen en toen zij geen bodem meer voelde zwom zij met krachtige slagen weg. Geruime tijd genoot zij van het verfrissende water. Zij dacht toen weer terug aan wat er in de vrachtwagen gebeurd was. Zij schaamde zich een beetje dat zij zo opgewonden was geraakt. De negers waren heel aardig voor haar en wat steekt er nou achter als zij nog nooit nylons hadden gevoeld. Niets toch. Zij had het strelen wel lekker gevonden. Aan die grote hand tussen haar benen, die telkens tegen haar kut was aangekomen, wilde ze niet teveel over nadenken.

Wat was dat? Zij hoorde roepen. Zij zag de negerjongen aan de kant staan en wenken en wijzen. O, dacht Esmeralda, wij moeten weer verder, geloof ik. De jongen liep weg en Esmeralda waadde naar de kant toe. Op de kant keek ze naar haar natte kleding. Ja, die kan ik niet meer aan, maar wat nu? Ze was vergeten kleding uit een koffer te halen. Maar wacht zij had die kleine tas meegenomen. Zij opende de tas. O ja, hier had zij haar extra nylons en jarretels ingedaan. Maar daar heb ik niets aan, of. Zou ik? De negers hadden het geloof ik wel mooi gevonden.

Zonder er verder over na te denken trok Esmeralda schone dunne zachte zwarte nylons aan. Zij maakte de nylons vast aan het schone kleine gordeltje en voelde zich verschrikkelijk… sexy. Zij keek naar haar benen en het degelijke grote witte broekje daarboven, zij vond het broekje maar niks. Trouwens het was ook nog hartstikke nat. Zij trok het broekje uit en ook haar BH deed ze na een korte aarzeling af. Er was een zuchtje wind en Esmeralda voelde de streling langs haar grote zware borsten. Maar wat nu. Ze keek nogmaals in haar tas, en… O ja, dat was waar ook. In een gekke bui had ze gisteren een heel dun doorzichtig nylon witkleurig nachthemd gekocht. Nu ja, het is beter dan niets. Ze zou bij de wagen wel andere kleren pakken. Ook de zwarte hoge pumps van haar zaten in de tas. Die had zij thuis vaak uitgeprobeerd. Nadat de verkoopster gezegd had dat het haar heel goed zou staan, had zij stiekem zwarte kleine schoenen gekocht met hele hoge dunne hakken eronder. Steeds vaker had zij daarop thuis, als zij alleen was geweest, erop gelopen. Haar andere schoenen kon zij nu niet meer aantrekken. Het was stom geweest om daarmee het water in te lopen. En ze kon toch niet op haar nylonvoeten gaan lopen. Ze deed de zwarte schoenen met zeker tien centimeter hoge hakken aan en Jezus, het was hier wel moeilijk lopen, want de hakken zakten af en toe weg in de grond.

Ze deed de natte kleren in de tas en opgefrist liep ze terug naar de wagen. O Jezus. Ze voelde zich toch wel opgelaten. Het was eigenlijk niet normaal er zo bij te lopen. Esmeralda voelde hoe haar zware borsten deinden en klotsten. Zij was dat niet gewend. Altijd had zij van die grote stevige bustehouders gedragen en nu liep ze voor het eerst in haar leven zonder een bustehouder. Ik moet proberen ze niet teveel te laten schudden als ik bij de mannen terug kom, dacht ze. Wat zullen ze anders denken! Ze keek even naar beneden en zag dat haar grote zware volle borsten duidelijk zichtbaar waren door het dunne nylon. O… mijn god. Je kon alles wel heel erg goed zien. Zij had net zo goed naakt kunnen lopen! Ook de rest van haar vormen waren duidelijk afgetekend. O, ik hoop maar dat ze ergens mee bezig zijn, zodat ik snel wat anders aan kan trekken. Want dit was te gek. Ze zouden misschien wel verkeerd over haar gaan denken. Ze liep bijna naakt door de rimboe. Ze schaamde zich opeens enorm. Maar het was ook wel lekker. Het was warm en op een of andere manier voelde ze zich vrij! Maar toen bedacht ze weer dat ze idioot bezig was. Waar ben ik mee bezig? Ik lijk wel gek! Ze voelde zich ergens opgewonden en maar anderzijds ook erg opgelaten, vooral toen ze bedacht dat zij ook geen broekje aan had!

Ze liep om wat bomen heen en was langzamer gaan lopen. Ze wilde eigenlijk terug gaan maar waar naartoe!? Haar kleren lagen in de koffer en die lag op de laadbak van de kleine vrachtauto O lieve hemel. De mannen stonden op haar te wachten. Voorzichtig lopend naderde zij de wagen. Toch gingen haar zware borsten duidelijk zichtbaar nog flink heen en op en neer. Een van de negers zag haar en gaf een kreet! Direct keken ook de anderen haar kant uit. Ze zag dat de ogen van de negers als schoteltjes werden. Zij geloofden hun ogen niet! Eerst was Esmeralda gekleed geweest in die dikke kleding en nu liet ze onbeschaamd eigenlijk haar hele geile naakte lichaam zien! Want het dunne doorzichtige niemendalletje maakte het alleen maar geiler.

Esmeralda wist zelfs niet hoe geil ze eruit zag. Ze wilde snel een koffer pakken, maar dat wilden de mannen niet. Nee… Esmeralda moest op een boomstronk gaan zitten en zij voelde het hout tegen haar blote billen. Onwennig, want zij voelde zich nu erg naakt, deed ze haar benen bij elkaar. Het was eigenlijk bezopen, dacht Esmeralda. Wat bezielt mij? Hier zit ik, midden in Afrika met vijf opgewonden negers. En dat bijna zonder kleren aan! Ze had net zo goed niets aan kunnen trekken! Want het leek wel of zij nu nog meer liet zien als dat zij naakt was geweest. De negers gingen om haar heen zitten en keken haar vol bewondering aan.

Sol, kwam naast haar zitten op de grond en zijn gezicht was nu op gelijke hoogte van haar gezicht. Zo’n beer was hij. Maar zij was natuurlijk wel klein. Vol ontzag keek zij naar zijn lichaam, die in het shirt en korte broek goed zichtbaar was. Vol bewondering maar ook met wat angst keek zij naar de kabels van spieren van zijn armen en benen. Nog nooit had zij iemand gezien, die zo groot, breed en gespierd was. Weer keek Esmeralda naar de opvallende dikke grote bulten in de korte broeken van de negers. Zelfs de jongen had een grote bult. Maar de bult van Sol was gigantisch. Esmeralda vroeg zich verbaasd af, wat die negers daar toch hadden. Zij vermoedde een of ander gebruik van een koker of zoiets. Zij wist dat er stammen waren, die er vreemde gewoontes op na hielden. Zij had op tv wel eens naakte negers gezien, die grote kokers om hun penis, hun lul hadden gehad. Zij dacht dat deze negers ook zoiets hadden. Zo groot waren de bulten.

Sol toonde een brede platte plank aan haar en zij zag dat er allemaal sieraden op lagen. Het waren sieraden zoals de sieraden om de nekken van de negers, alleen anders. Zij zag een enkele ringetje, twee ringetjes, drie ringetjes tot aan vele ringetjes, die aan elkaar een sieraad waren. Allemaal zaten ze vast aan een leren koordje. Esmeralda begreep dat zij een sieraad mocht hebben. Ze pakte een sieraad van drie ringetjes waaraan twee soortgelijke penisjes aan vastzaten, zoals de stijve lulletjes die om de nekken van de mannen hingen. Zij hoorden de negers opgewonden reageren. Alsof zij gehoopt hadden dat zij dat sieraad zou pakken. Sol probeerde wat duidelijk te maken en wees lachend naar de vier anderen en naar zichzelf en volgens naar het sieraad en Esmeralda, die het in haar handen hield. Zij kreeg sterk het gevoel dat het iets erotisch was! Maar Sol pakte vriendelijk het sieraad terug en schudde zijn hoofd. Hij pakte een paar andere sieraden en liet die haar zien.

Zij begreep dat zij één van die sieraden mocht hebben. Zij zag een wat lang staafje met aan het einde een verdikkinkje. Dat was een kleine lul! Zij bloosde, maar vond het wel mooi. Het stijve lulletje was kleiner dan die van sieraden van de mannen. Ook zag zij… eh… dat leken wel twee vrouwenborstjes. Ja, dat klopte, want de mannen wezen naar het sieraad en naar haar borsten. Ze kreeg een rood hoofd en pakte snel een ander sieraad. Dat leken wel twee lippen in zo’n ringetje. Sol wees toen naar het midden van haar benen en naar zijn mond. Jezus, volgens mij wijst hij naar mijn kut en naar zijn mond. Wat bedoelt hij nu? Zij zag nog andere sieraden, maar snel pakte zij en eerste sieraad weer, het staafje met het lulletje en deed deze over haar hoofd om haar nek.

Esmeralda voelde en zag dat vijf paar ogen direct naar haar zware borsten keken die daardoor in beweging werden gezet. Zij schrok van hun felle en gulzige blikken. Maar veel tijd om daarover na te denken had ze niet want ze zag dat de negers opgewonden opstonden en gebaarden dat zij moest meelopen naar de vrachtwagen. Sol deed de deur open en wees op de versnellingspook met de kunstlul aan het einde en toen op het sieraad om haar nek. Zij begreep direct dat zij de verkleinde uitgave van de versnellingspook had gekozen. Maar wat was de bedoeling daarvan? Maar lang kon zij daar niet over nadenken, want zij werd van de auto weggetrokken en moest een paar meter van de auto blijven staan.

Esmeralda

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

—————————————————————————————-

Esmeralda ontdekking

Sol deed de deur open en wees op de versnellingspook met de kunstlul aan het einde en toen op het sieraad om haar nek. Zij begreep direct dat zij de verkleinde uitgave van de versnellingspook had gekozen. Maar wat was de bedoeling daarvan? Maar lang kon zij daar niet over nadenken, want zij werd van de auto weggetrokken en moest een paar meter van de auto blijven staan.

Zij dacht weer even terug aan die keer met die arbeiders. Toen had zij zich ook zo gevoeld, maar nu was het veel intenser en geiler. Opgewonden bleef Esmeralda voor de negers draaien. Zij begon haar voeten steeds harden neer te zetten, waardoor haar tieten, haar giganten harder begonnen te bewegen. Zij liet haar prammen klotsen, hotsen, botsen en ze slingerden alle kanten op. Doordat zij zo stampte vlogen haar zware borsten omhoog en naar beneden. Op een gegeven moment deed zij dat zo hard, dat het zeer deed aan haar schouders en lichaam, op het moment dat haar borsten naar beneden vielen. Maar ergens vond ze dat ook fijn. De negers zaten stil, maar vol bewondering naar dat deinende lichaam te kijken.

Esmeralda had het niet meer. Hier stond zij nou. Gekleed in de zwarte kousen en gordeltje, het doorzichtige nachthemd en op de hoge pumps, probeerde zij zoveel mogelijk van haar kut en borsten aan een aantal opgewonden negers te laten zien. Maar ze wilde niet nadenken! Zover als mogelijk spreidde zij stampend haar benen en. Zij voelde het vocht uit haar kut druipen. Esmeralda had het niet meer en o… oh…ho… Mijn god. Wat gebeurt er met me!? Zij voelde een heerlijk gevoel door haar lichaam stromen, Nog nooit had zij zoiets beleefd. O lieve help, ik kwam geloof ik klaar! Voor het eerst in het eerst van mijn leven kwam ik klaar! O wat fijn.

Wat nahijgend stopt Esmeralda met draaien. De negers hadden gezien dat Esmeralda klaar kwam! Want zij lachten en juichten. De vier negers stapten lachend even later in de auto en voor zij het wist pakte Sol haar op en alsof zij een kleine baby was droeg hij haar naar de auto. Zij sloeg een arm om hem heen en voelde het keiharde lichaam van de immense neger. Oh wat voelde ze zich klein in de armen van die gigantische pikzwarte neger. Ook de jongen was nu voorin in de cabine. Sol tilde Esmeralda op de schoot van Fa Dat kwam merkte ze, om de jongen ook een plaatsje te geven. Toen ze op Fa’s schoot ging zitten voelde ze door de dunne stof van haar nachtpon duidelijk de harde spieren van Fa. Ook was er veel meer contact met de benen van de negers.

Esmeralda voelde de volgende sensatie alweer door haar heen gaan. Sol ging weer achter het stuur zitten. Nog opgewonden van het haar lichaam aan de negers laten zien was zij nu dubbel bewust van de sterke lichamen van de negers tegen haar aan. Even later reden zij weer weg. Esmeralda wist niet wat haar overkwam. Doordat zij nu alleen maar een niemendalletje aanhad voelde zij de mannenlichamen onder en naast haar veel duidelijker. Zij werd er warm van. Zij zag de drie mannen links naast haar vol passie en ongeloof naar haar lichaam maar vooral weer naar haar benen en weer naar haar. duidelijk zichtbare borsten, haar zware tieten staren.

O… waar ben ik nu in beland! Wat heb ik gedaan! De wagen schudde weer flink en daardoor bleven ook haar borsten niet stil. Vol aanbidding keken de grote negers weer naar de deinende zware borsten van Esmeralda. Ze was een beetje bevreesd voor de gulzige en intense blikken van de vijf negers. Zij voelde haar poesje weer vochtig worden. Want Sol was ook weer driftig aan het schakelen tegen haar kut aan. Zij voelde alles nu alleen veel en veel beter. Enkele gescheiden door het dunne nylon van het sexy niemendalletje voelde zij de hand en vingers van Sol tegen haar schaamlippen en haar kut aan. Esmeralda had het niet meer. Zij voelde alles nu zo goed, doordat zij nu nagenoeg naakt tussen de negers zat. Haar kut was nu alleen nog bedekt door het hele dunne nylon van haar nachthemd.

Nu zat zij ook een stuk hoger op de schoot van Fa en ze zag ze dat de eikel van de lul van de versnellingspook precies ter hoogte van haar kut was. O… wat doen ze nu. Weer voelde zij dat er iemand over haar knie streek. Haar nachtpon was niet zo lang en haar knieën waren dan ook bloot. Wat gebeurt er nu. Zij voelde dat de negers links van haar, haar been optilden! Haar been werd op de schoot gelegd van jongen Do, die schuin tegenover haar zat. Haar linkerbeen werd daardoor naar buiten getrokken. Maar zij kon met haar rechterbeen niet meegaan, omdat de versnellingspook ertussen zat, en zodoende werden haar benen behoorlijk wijd gespreid! Haar pon was flink opgestroopt en zij zag, maar vooral voelde zij dat de drie negers en nu ook de negerjongen haar been weer begonnen te strelen. Steeds maar weer gleden de handen over het zachte nylon van haar kousen. En steeds hoger! Esmeralda had het niet meer!

Een paar handen kwamen bij het blote gedeelte daar waar de jarretelletjes vastzaten. Ook daar werd flink gestreeld. Ook voelden zij dat de linkerhand van Fa haar been streelde. Maar zij voelde ook een hard stomp stuk hout of iets dergelijks onder in haar rug! Dat was wel een beetje vervelend. Maar daar lette zij verder niet op wat onbekende lustgevoelens maakten zich van Esmeralda meester.

De andere hand van Fa was nu bij haar middel en ze voelde dat de hand zacht in haar buik kneep en deze zachtjes streelde. Terwijl ook de hand van Sol nog steeds bezig was bij haar bijna blote kut. O, zij realiseerde zich weer dat zij geen broekje aanhad. De nachtpon mag niet veel hoger komen, want dan zien de negers het! Esmeralda besefte op dat moment niet dat de negers natuurlijk wisten, dat zij geen broekje aanhad. Zij had toch dansend haar iets openstaande kut aan hen laten zien! Zij schaamde zich even, maar wat voelde zij zich fijn! Ze zag dat de jongen haar schoen met hoge hak uitdeed. Hij keek even verwonderd naar de hoge pump. Hij legde de schoen weg en oh… even later werd haar voet zachtjes en liefdevol gestreeld en gekneed door de jongen Do.

O… moet je nou toch eens kijken, hoe hij verheerlijkt haar voet streelde. Hij bracht haar voet naar zijn wang en streelde zijn gezicht met haar voet gehuld in het zachte nylon. O… Esmeralda voelde hoe er zachtjes aan de pon getrokken werd. Het werd omhoog getrokken. Zij probeerde zich te verzetten, maar de vele handen hielden haar tegen. Zij sidderde van schaamte, vrees maar vooral genot. O… wat was het fijn. Niets kon zij er tegen doen. Geheel willoos lag zij in handen van de grote negers.

Ze merkte amper dat Sol de wagen tot stilstand had gebracht. Dat merkte ze pas toen hij haar andere been begon te strelen. Alleen nam hij haar rechterbeen onder handen. Hij trok haar been schuin omhoog naar zich toe en. Haar benen werden daardoor helemaal wijd gespreid. Esmeralda keek en zag vijf paar handen aan haar benen zitten. Geruime tijd streelden de vele handen haar benen van boven naar beneden. Toen, oh wat doen ze nu. De versnellingspook plaatste sol tussen haar benen. Tergend langzaam werd haar nachtpon weer iets verder omhoog getrokken

Toen haar kut zichtbaar werd ging er een diepe zucht door de mannen. Haar kutje stond van alle opwinding weer iets open. Zij was daar licht behaard met blonde haartjes. Vol aanbidding keken vijf mannen voor zover dat mogelijk was naar haar wijd gespreide benen en naar het middelpunt, haar… kut met de zachte lippen. Esmeralda voelde dat zij door al die handen werd beetgepakt en… O nee! Langzaam tilden de handen haar lichaam op en heel langzaam en zachtjes werd het lichaam met de iets openstaande kut van Esmeralda naar de fier staande penis van de versnellingspook gebracht. Esmeralda wilde tegenwerken, maar dat lukte niet. Toen staakte ze haar verzet en besloot er van te… genieten.

Ze was toch wel heel erg opgewonden wat er allemaal met haar gebeurde. Heel zachtjes voelde zij de kop van de lul tegen haar kutje aankomen. Esmeralda had het niet meer. Heel zachtjes bewogen de handen haar lichaam heen en weer tegen de zachte kop van de penis aan. Steeds weer streelde de eikel langs haar iets openstaande kut. De jongen keek haar aan en wees naar het sieraad om haar hals en toen naar de lul tussen haar benen. O jee, nu begreep zij het. Nu begreep zij de bedoeling van het sieraad! De vele handen bleven haar lichaam bewegen. Zij kon goed zien wat er gebeurde en met ongeloof staarde zij tussen haar benen. Steeds weer werd haar lichaam, haar kut, haar schaamlippen langs de kop van de lul van de versnellingspook gehaald en…

O… mijn god. De eikel drong heel langzaam bij haar naar binnen. Esmeralda slaakte een diepe zucht. Zij voelde de eikel duidelijk naar binnen gaan. Voor het eerst voelde zij wat in haar onderlichaam. Maar lang kon zij er niet over nadenken. De handen trokken haar lichaam weer terug en ze voelde de eikel weer uit haar poesje glippen. Esmeralda werd ziek van teleurstelling. Maar, weer wreven ze de kop van die penis over haar kut. Haar schaamlippen en over… Jezus!

Esmeralda voelde zich in de zevende hemel. Wat was dat! Zij wreven nu haar dragend steeds maar weer over die kop van de versnellingspook. En nu telkens over het steeds groter wordende bobbeltje wat ze boven aan haar poesje had zitten. Haar klitje werd steeds maar weer door die kop gestreeld. Esmeralda was in alle staten. Zij voelde dat er weer een climax naderde. En weer onderging ze sensaties, die ze nooit had ervaren. O… al ik had geweten dat het zo fijn kon zijn, had ik veel en veel eerder dit willen ervaren. De mannen zagen en voelden dat Esmeralda steeds opgewondener raakte. Ook zagen ze dat het klitje van Esmeralda uitgroeide tot… ja tot wel een hele grote!

Vol verwondering zagen de negers een klitje opstaan van zeker 1 1/2 centimeter. Ook Esmeralda staarde verwonderd naar dat knopje. Nooit had zij ook maar geweten dat ze zo’n grote clitoris had. De kop van de lul werd door de vele handen die het mooie vrouwenlichaam vasthielden, steeds maar weer langs het klitje gehaald. Ongekende sensaties gierden door Esmeralda heen. O… o… wat voelde zij zich heerlijk.

Een aantal handen bleven ook haar in nylons gehulde benen strelen. En andere handen droegen haar. En telkens maar weer voelde en zag zij die eikel van de kunstlul tegen en langs haar klitje gaan en komen. Ook voelde Esmeralda haar borsten zachtjes deinen. Haar tepels voelde ze ook harder en harder worden. Eigenlijk was Esmeralda een klein beetje teleurgesteld, dat geen van de negers ook maar enig aandacht aan haar borsten gaf. Nu staarden de vele ogen vooral naar haar kut. Haar poesje, die nu wel een beetje bleek te happen naar die lul! Eindelijk.

Esmeralda voelde zich heerlijk en heel opgewonden. Keek gebiologeerd naar de lul van de versnellingspook, die nu langzaam naar binnen werd gebracht. En weer voelde zij de eikel van de lul in haar vragende poesje. Maar nu voelde zij dat de vele handen harder duwden en heel langzaam verdween de lul in haar poesje. Voor het eerst voelde zij nu binnen in haar kut de lichte wrijving van een lul. Al was het dan een namaak lul. O… nu zat hij helemaal in haar! De handen trokken haar lichaam weer terug en Esmeralda zag de lul weer tevoorschijn komen. De lul was helemaal nat en vochtig. Maar Esmeralda keek niet langer. Zij voelde zich nu zo fijn! Zij wilde er met volle teugen van genieten. En ze was zo machteloos!

Weer voelde zij de lul langzaam in haar kutje dringen. Esmeralda had een strakke en kleine kut, geen wonder want er was nog nooit een beetje lul ingegaan. Zij voelde duidelijk de lul in haar spleet. Steeds maar weer werd de lul in haar natte poes gedaan. En langzamerhand steeds sneller. Esmeralda voelde op haar huid en kousen de strelende handen en de lul van de versnellingspook verdween telkens maar weer in haar lichaam, in haar strakke kut. Ze had het niet neer! Steeds sneller ging het. Ze voelde haar borsten heen en weer schudden. Ze wilde dat één van de negers haar borsten zou pakken. Waar deden ze dat nu niet? Ze vond dat eigenlijk heel jammer. Ze moest even denken aan die verkoopster, die had er even aan gezeten. Maar ze verlangde dat één van de negers haar tieten zou bewerken. Maar ze kon er niet lang over nadenken. Want de kunstlul ging maar heen en weer in haar strakke poesje.

Oh… oh… Esmeralda voelde zich zalig. O… o… oh… ho…ho… Esmeralda schreeuwde het uit. Zo fijn! Ze kwam weer klaar! Ze genoot! Nog geruime tijd werd de lul wat zachter heen en weer gehaald en nog steeds genietend kwam Esmeralda een beetje terug bij de werkelijkheid. Toen werd haar lichaam langzaam van de lul gehaald. Het was doodstil in de cabine van de vrachtauto. Behalve het lichte gehijg van Esmeralda was er niets te horen. Met een zachte flop glipte de lul uit het poesje van Esmeralda.

Esmeralda schaamde zich nu wel enorm. Wat overkomt me toch. Dit kan toch niet. Dit is niet normaal. Wat heb ik me laten gaan. Ze zat nu wat bedeesd nog steeds op de schoot van Fa. Ze had haar ogen even dicht gedaan, maar toen ze deze open deed, zag ze de vijf negers haar glimlachend aankijken. De reus van Sol had weer de sieraden tevoorschijn gehaald en. Oh, ze mocht weer een sieraad pakken. Aarzelend bekeek zij een aantal sieraden. Er waren er zoveel. Ze merkten dat de negers gespannen naar haar handen keken, kennelijk waren ze erg benieuwd welk sieraad ze zou pakken. Ze wist het niet. Vragend keek ze naar de negers. Ze gebaarde dat een van hen maar moesten kiezen. De negers begrepen haar en begonnen opgewonden te praten. Sol maakte er snel een eind aan en zei waarschijnlijk tegen de jongen dat hij iets uit moest kiezen. De jongen pakte gelijk twee sieraden. Het ene waren twee borsten en het andere waren twee lippen en twee borsten. Opgewonden liet hij die aan haar en de andere negers zien. De negers knikten en waren het met zijn keus eens. Dat merkte Esmeralda wel. Maar wat was daar nu weer de bedoeling van.

De jongen wees naar haar borsten en toen op het sieraad. Bij het andere sieraad wees hij naar haar lippen en naar haar borsten. Nu begreep Esmeralda het. Al die sieraden hadden een seksuele betekenis! Het sieraad wat zij om zou doen, zouden de negers aangrijpen om mee te… eh… spelen, laten we maar zeggen. Esmeralda schrok daar een beetje van, maar ze vond het toch ook wel heel opwindend. Zij kon dus bepalen wat er ging gebeuren. Ze pakte een sieraad met een lulletje en een ring erom heen. Zij keek vragend de negers aan. Zij begrepen haar onuitgesproken vraag en één van hen duidde op zijn broek. Hij wees naar zijn lul! Toen naar de kut van Esmeralda! O… dus… als ik dit sieraad zou kiezen, dan zal ik geneukt worden! Om zekerheid te hebben, pakte Esmeralda een ander sieraad. Dit sieraad waren twee lulletjes waarvan één met een ringetje en de andere had twee lippen erom heen. Nu wees één van de negers naar twee negers en toen op haar kut en op haar…mond! O mijn god, ze bedoelen toch niet dat. Dat… ik… O, Jezus, moet ik met mijn mond een lul!?

Snel pakte Esmeralda nog een sieraad. Zonder erg had ze nu een grotere lul als sieraad in haar handen, met een ringetje. Gelijk wezen alle negers naar Sol! De reus! Esmeralda begreep dat. Zou het… ja, het kan niet anders. Het lijkt erop dat Sol de reus, ook een grotere lul zou kunnen hebben dan die anderen. Maar het zou ook kunnen betekenen dat omdat hij zoveel groter was als de anderen, dat daarom de lul van het sieraad wat groter was. Ze deed het sieraad terug. Want opeens moest ze denken dat het eigenlijk bezopen was. Zij had bijna een sieraad uitgekozen, wat voor de negers aanleiding zou zijn, om met haar te spelen.

Natuurlijk wilde ze avonturen beleven en wat had ze al beleefd! Maar ze wist dat ze moest stoppen. Ze was nota bene getrouwd! En ze was een eerzame vrouw. Ze wist van zichzelf, als ze eerlijk was, dat het op heu… neuken zou uitdraaien. En dat ging Esmeralda toch te ver. Nee, ze moest er een eind aanmaken. Haar lichaam vertelde haar anders, maar ze wist, dat ze nu moest beslissen. De negers merkten dat Esmeralda opeens terughoudend was geworden. Ze gebaarde dat zij uit wilde stappen. Zij liep naar de laadbak en pakte een koffer. Ze opende deze en zocht naar in haar kleding. De negers stonden om haar heen en merkten wat ze wilde. Ze protesteerden, maar Esmeralda bleef zoeken. Ze voelde zich wat verdrietig, al wist ze zelf niet waarom. Ze pakte haar lange regenjas en deed deze aan. Sol zei wat en de negers lieten haar alleen. Zij gingen op de grond zitten en keken een beetje bedroefd naar Esmeralda.

Esmeralda

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onderaan het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *