Fijne vrienden

()

Ik ben een meisje van achttien en heet Esmeralda. Hoewel ik nog geen jaar geleden een verlegen en preuts meisje was ben ik ondertussen dol op seks. Die verandering heb ik te danken aan mijn vriendin Mia, die ik dan ook veel dank schuldig ben. Ik heb ouderwetse ouders en over seks werd nooit gepraat. Buiten de technische saaie uitleg op school wist ik dan ook van niets. Vorig jaar verhuisden we, en op de nieuwe school raakte ik bevriend met Mia. Ik kwam vaak bij haar thuis en ze had het vaak over seks, met jongens uitgaan en wat er dan allemaal te beleven was. Ze speelde ook veel met zichzelf, en toen ik toegaf ook daar nog onschuldig in te zijn, bood ze me aan me te helpen. Ze kleedde zich uit en liet me zien wat ze allemaal bij zichzelf deed. Ik mocht naar haar kutje kijken, toen deed ze er een kaars in en maakte zichzelf daarmee klaar. Ik vond het een machtig gezicht, en hoewel ik daardoor aangespoord langzaamaan leerde mijzelf te vingeren, durfde ik er nog niets in te steken.

Ik leerde alles bij Mia te doen, zoals vingeren en likken. Mia was erg fel in haar klaarkomen, en daardoor aangestoken liet ik me ook vaak gaan, zodat we heerlijk elkaar bevredigden. Mia neukte ook al met haar vriend, en daar ben ik op een keer bij geweest. Ik schrok erg van die stijve maar toch zachte jongens-lul en mocht hem even betasten en voelen, alvorens hij dat ding in Mia ’s kut stak en haar neukte. Ze jankte bijna van genot en kwam kermend klaar. Wow! Dat moest wel erg lekker zijn. Maar ik bleef benauwd en wilde niet dat hij me neukte. Ik liet me wel likken en vingeren en kwam zo toch klaar. Op die manier ben ik daarna ook met andere jongens, die Mia voor mij ‘versierde’, bezig geweest. Maar ze wilden haast allemaal neuken, en dat wilde ik absoluut nog niet, zodat de ‘vriendschappen’ nooit lang duurden. Het meeste stak ik op wanneer ik erbij mocht zijn wanneer Mia weer een neukvriend bij zich op bezoek had. Zo kon ik vertrouwd raken met pikken, zonder angst te hebben dat ze hem in me zouden steken, want daarvoor stelde Mia zich graag beschikbaar. Zo leerde ik van haar ook te pijpen, en dat kon ik na verloop van tijd zo goed dat ik jongens wat langer kon ‘vasthouden’ voordat echter weer die onvermijdelijke drang tot neuken de kop opstak en ze afdropen.

Op een gegeven moment had ik echter een vriend, Maarten, die erg geduldig met me was. We deden vaak standje 69, waarbij hij mij lekker klaar kon krijgen en ik hem ook. Toen Mia ’s ouders een lang weekend weggingen, nodigde ze mij en Maarten uit. Mia had toen ook een vriend, en ze neukte met die Jonas uiteraard wel. Door mijn regelmatige bezoekjes bij Mia ’s neukbeurten voelde ik me helemaal op mijn gemak in hun bijzijn, en we waren dan ook al gauw aan het vrijen. Al gauw lagen Mia en Jonas lekker te neuken en Maarten likte uitgebreid mijn kutje. Daar werd ik erg geil van, en ook door het kijken naar Mia en Jonas, die erg geil bezig waren. Ik werd moedig en vroeg Maarten mij te neuken. Ik voelde hoe zijn dikke lul bij mij naar binnen drong. Het deed eerst erg veel pijn, maar hij drukte door tot hij er helemaal in zat en begon me toen echt te neuken. Ik had nooit gedacht dat het zo lekker zou zijn, en ik kwam dan ook binnen de kortste keer gillend klaar, en daarna meteen nog een keer, toen ik zijn pik nog dikker voelde worden en vervolgens zijn zaad in mij spuiten.

Vanaf dat ogenblik was het hek van de dam, en Maarten en ik neukten er op los. Mia ’s ouders waren vaker weg, en dan neukten wij daar met ons vieren. Soms deden we het afzonderlijk, elk paartje in een bed, maar vaak bleven we in dezelfde kamer en neukten in elkaars bijzijn. We vonden het alle vier wel geil de anderen te zien neuken, en dat spoorde de jongens aan nog feller te neuken en maakte dat ze nog vaker konden. Maar hoewel ik onder de indruk was van Jonas zijn lul, die flink groot en lang was, dacht ik er nooit aan met hem iets te beginnen. Maarten neukte heerlijk en was mijn vriend, dus waarom zou ik… Zelfs Mia, die werkelijk erg geil en ongeremd was, was altijd haar actuele vriend trouw, al wisselde ze wel vaak van vriend en had ze tussendoor vele losse avontuurtjes.

Op een weekend waren we weer gevieren in de woonkamer aan het geilen, en weldra zat ik bij Maarten op schoot, zijn lekkere pik diep in mijn natte kutje begraven. Ik zat met mijn rug naar hem toe, zodat hij tegelijkertijd mijn klitje kon strelen, en ik ondertussen de andere twee kon zien neuken, die het op zijn hondjes deden. Ik concentreerde mij een tijdje met gesloten ogen op dat heerlijke gevoel dat Maartens pik in mijn poesje veroorzaakte, toen ik plotseling een tong op mijn kut voelde. Ik keek snel en zag dat Mia tussen Maartens benen was gekropen en nu mijn kutje en clitoris likte, terwijl ze nog steeds vanachter werd volgepompt door Jonas. Nou was ik er aan gewend dat Mia mij likte, maar dat was nog nooit gebeurd terwijl ik neukte. Het was heerlijk en ik liet mij zo heerlijk verwennen, terwijl ik lustig bleef wippen op Maartens stijve pik.

Toen zag ik dat Mia niet allen mijn poesje likte, maar – onvermijdelijk- ook de daarin heen en weer schuivende pik van Maarten. Ik hoorde achter mij Maarten extra luid kreunen en hij begon nog feller zijn pik in mij te wringen. Hij had door wat er gebeurde en genoot met volle teugen van deze behandeling. Ik voelde even een scheut van jaloezie; het was immers de lul van mijn vriend die Mia daar likte! Ik zag Jonas toekijken, en merkte dat hij met opgewonden blikken naar het tafereel, maar dus eigenlijk ook mijn kut, keek, terwijl hij steeds feller zijn pik in Mia ’s kut boorde. De heren vonden het blijkbaar in orde wat Mia deed en hadden geen last van jaloezie. Nou had ik ook moeite er echt bezwaar tegen te hebben, want ze likte mijn klit zo lekker, en Maarten neukte me zo lekker dat de rest niet van belang leek. Dus wipte ik gewoon verder op en neer en liet keer op keer Maartens pik ver in mijn poesje verdwijnen, terwijl Mia mijn kut likte en langs de hele lengte van Maartens lul, die besmeurd was met mijn kutgeil. Op een gegeven ogenblik schoot Maartens pik uit mijn kut en klapte tegen Mia ’s kin. Ze opende direct haar mond en nam de eikel in haar mond om er meteen op te gaan sabbelen. Ik keek even verbijsterd toe, maar toen liet ze hem gelukkig weer los en stak hem weer behulpzaam in mijn kut, waar hij meteen tot aan het klokkenspel in verdween. Dat gebeurde nog een paar keer, en opeens merkte ik dat ik bijna met opzet steeds zo ver omhoog ging, zodat het risico groot was dat Maartens lul eruit schoot en Mia hem even kon pijpen alvorens ze hem weer collegiaal bij mij naar binnen duwde. Ik was verbaasd over mijzelf; dat ik het niet erg vond dat een ander meisje mijn vriend pijpte!

De volgende keer dat Maartens pik weer eruit schoot liet Mia het niet bij een korte pijpbeurt, maar begon Maarten uitvoerig en gulzig te pijpen, met veel smakken en soppen. Ik had weldra door dat ze hem nu niet meer prijs zou geven, en ik stond op en ging van Maartens schoot af, zodat die nog meer vrij spel had om Maarten te pijpen. Nou, dat kon ik ook, dacht ik, en knielde naast Mia en Jonas neer, die haar nog steeds neukte. Ik tastte tussen Mia ’s billen en vond daar al snel de snel in en uit haar pompende pik van Jonas. Ik greep hem beet en trok hem eruit. Jonas was erg bereidwillig en liet zich achterover leunen, zodat ik makkelijker met mijn hoofd in zijn kruis kon komen. Ik hoorde Mia even grommen, waarschijnlijk ontevreden omdat ze niet meer geneukt werd, maar daarom bekommerde ik me niet. Ik hapte de grote eikel van Jonas in mijn mond op en begon er op te sabbelen. Hij smaakte lekker naar Mia ’s kutgeil, en ik was al snel zo verdiept in het pijpenspel, dat ik me niet eens meer besefte wiens pik ik hier pijpte. Toen Mia Maartens lul losliet, op zijn schoot kroop en haar kut op zijn lul nestelde, was dat niet eens meer schokkend. Ik kroop nu op Jonas. Weldra wipten we beiden op de pik van elkaars vriend. Jonas had een echt grote pik, en ik voelde hem diep in me doordringen. Ik kwam rillend klaar toen hij zijn extase uitbrulde en zijn zaad met kracht in mij omhoog spoot.

Kort daarop hoorde ik ook Maarten klaarkomen, en ook Mia had een hoogtepunt. Nadat we waren bijgekomen van de vermoeienissen keken we elkaar, half beschaamd aan, maar moesten toen giechelen. Vanaf toen was het voorbij met de remmingen en konden we een half uur erop gewoon weer lekker neuken. Dit keer lagen de jongens bovenop, en ik kreeg wederom Jonas zijn grote pik in mijn poesje gepompt, hetgeen weer verrukkelijk was.

Vanaf die avond deden we elke keer aan partnerruil, en ik vond het heerlijk dat grote ding van Jonas in me te voelen, terwijl Maarten toegaf dat hij het enorm geil vond om mij met een ander te zien neuken, terwijl hij ook graag met Mia neukte. Met ons vieren hebben we erg veel plezier en genot, en ik ben dan ook blij dat Mia me alles over seks geleerd heeft, anders had ik dit allemaal moeten missen

Esmeralda

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *