Esmeralda ’s kwartet 4.4

()

Esmeralda kiest

Esmeralda wilde dat niet opmerken en zocht verder in haar kleding. Wat was dat? O ja, dat had Bob aan haar gegeven. Het was een dikke envelop. Bob had haar gevraagd, deze pas te openen als hij weg zou zijn. Ze had het erg vreemd gevonden, maar had zijn wens gerespecteerd. Nieuwsgierig en nog steeds om onbegrijpelijk wijze bedroeft, liep Esmeralda met de envelop in haar handen naar een boomstronk en ging er op zitten. Ze merkten dat de negers nog steeds vol aanbidding naar haar keken en Esmeralda kreeg medelijden met de negers. Ze kon ze wel een beetje begrijpen. Maar ze wilde wel haar zelfrespect houden. Tot nu toe was het heerlijk geweest. En ze had nooit geweten dat erotiek zo fijn had kunnen zijn. Maar als ze nu toe zou geven, wist ze dat ze met al die negers zou neuken! En weer bedacht ze dat ze dat eigenlijk heel graag wilde, maar het kon gewoon niet. Nee, ze was getrouwd!

Nu eerst de envelop openmaken. Wat verwonderd haalde ze een aantal papieren uit de envelop. Er zat een geschreven brief bij van Bob. Wat is dit nou. Hij had haar nog nooit iets geschreven. Ze begon het steeds vreemder te vinden. Gealarmeerd opende zij de brief. En begon te lezen. Al snel had ze alles om haar heen vergeten.

Lieve Esmeralda

Ik vind het vervelend om je dit te schrijven, maar ik had de moed niet om het je persoonlijk te vertellen. Zoals je weet was ik de laatste tijd meer weg dan thuis. Nu Esmeralda, ik heb een ander ontmoet op wie ik vreselijk verliefd geworden ben. Ik heb over een aantal zaken lang nagedacht en heb een aantal beslissingen moeten nemen. Voor mijn eigen geluk, maar ook voor jou. Volgens mij was jij met mij niet ongelukkig maar ook niet gelukkig! Nu Esmeralda.

Ik ben verliefd op een man! Zo het hoge woord is er uit. Ik weet nu dat ik meer van mannen hou dan van vrouwen. Ik heb me altijd al ongemakkelijk gevoeld bij vrouwen. Ik woon, als je deze leest met hem samen. Ik ga in een ziekenhuis werken in Afrika, daar is mijn vriend ook. Ik heb jou meegenomen en een reis voor je geregeld. Je zult gebracht worden naar de mooiste watervallen van Afrika. Je gaat een vakantie trip maken. Dat heb je wel verdiend. Geniet ervan! Zo heb jij eens wat afleiding.

Ik wil van je scheiden en ik hoop dat het je niet teveel verdrietig zal maken. Ik heb alles al geregeld. Het huis heb ik verkocht en op jouw naam heb ik flat in de stad gekocht. Maar, je kunt het per direct verkopen voor €250.000. Dat is ongeveer de helft van ons gezamenlijk bezit. De scheiding zal rond zijn, op het moment dat je bijgevoegde papieren ondertekent en opstuurt. Automatisch zal dan de scheiding uitgesproken worden.

Ik weet het. Ik overval je hiermee, want jij hebt niets in de gaten gehad. Ik schaam mij een beetje, maar ik heb er geen spijt van. Esmeralda, geniet van je vakantie en ik hou op een bepaalde manier toch ook van jou. Je bent altijd lief en aardig geweest.

Tot slot, ook heb ik een rekening geopend op jouw naam. De papieren zitten ook in de envelop. Ik heb je de helft van ons geld en bezit gegeven. Er staat een half miljoen euro op die rekening. Het verbaast je misschien. Maar je zult financieel dus voorlopig geen zorgen hoeven te maken.

Esmeralda het ga je goed.

Bob.

Esmeralda wist niet wat te doen. Bob wilde scheiden! En ze ging helemaal niet naar een missiepost Ze was op een… vakantiereis! Bob had dat zo geregeld. Maar… maar, wat moet ik nu doen. Ze werd gegrepen door een lichte paniek. Ze voelde zich opeens erg eenzaam en verlaten. Mistroostig keek ze om zich heen. Ze zag dat Sol opstond en op haar toe kwam lopen. Hij keek haar aan en zei toen plotseling in het Engels.

“Waarom kijk je zo geschrokken?” Verwonderd keek Esmeralda naar Sol.

“Spreek jij Engels?” Sol vertelde haar toen dat hij een aantal jaren gestudeerd had in Amerika. Hij was door zijn vader gestuurd. Hij vertelde verder dat hij stamhoofd was van een, in de ogen van westerlingen, grote primitieve stam, midden in Afrika. Om wat geld te verdienen werd hij af en toe gevraagd om hand en spandiensten te verrichten alleen of met andere mensen van zijn stam. Zodat hij voor zijn stam medicijnen en andere noodzakelijke goederen kon aanschaffen.

Esmeralda was opeens verlegen. En ze schaamde zich opeens enorm. In haar kinderlijkheid en fantasie had ze de negers wel afstandelijk en kleinerend benaderd. En dat had Sol dus gehoord. Ze verontschuldigde zich tegenover hem. Maar hij had het wel grappig gevonden. En hij gaf aan om de namen te blijven gebruiken, die zij had gegeven. Wat hem betrof mocht zij hem Sol blijven noemen. Hij floot het melodietje van de sound of Music en zei toen.

“Als jij het wilt, zullen wij je nog vele malen laten ‘zingen’! Als je het toestaat zullen wij het je laten uitschreeuwen van… Esmeralda begreep wat Sol bedoelde en kleurde. “Waarom hebben jullie uh… waarom… hm… in de vrachtauto.” Sol keek haar lachend aan en zei.

“Nu Esmeralda, want ik weet dat dat je naam is. Ik liet het maar zo. Ik zag en voelde dat je los kwam. Je wilt uitbreken en daar hebben wij een beetje mee geholpen. Ik heb gemerkt dat je nooit een beetje genoten hebt van erotiek en seks. Maar dat is het mooiste en fijnste van het leven. In mijn stam is dat heel belangrijk. Zo niet het belangrijkste! Maar wij gaan daar anders mee om dan de westerse wereld. Maar waarom ben je nu zo opgewonden?”

Esmeralda luchtte haar hart en vertelde Sol haar hele levensloop. Ze raakte zo vertrouwd met de grote neger, dat ze werkelijk alles vertelde. Ze eindigde met de schok van het lezen van de brief van haar man. Ze was nu in wezen alleen op de wereld en dat had haar bedroefd. Sol was even stil, hij keek Esmeralda aan en zei toen.

“Maar dat is toch prachtig. Je kunt nu zelf bepalen wat je gaat doen. Je bent nu vrij vermogend en je hoeft aan niemand meer verantwoording af te leggen. Esmeralda, je bent bezig om los te breken. Je bent gemaakt voor seks en erotiek. Nog nooit heb ik zo’n mooi vrouw als jij gezien. Die scheidingspapieren zal ik voor je opsturen, maar ga nu eindelijk genieten van het leven. Laat je gaan! Doe waar je zin in hebt. Die sieraden van ons, zoals je nu wel begrepen hebt, zijn allemaal erotisch. Jij kunt bepalen wat wij met je gaan doen. Ik verzeker je, nooit zal je zulke fijne ervaringen in seks kunnen opdoen als in mijn stam. Je bent gemaakt voor de liefde. Geef jezelf eraan over. Ik zal over je waken. Jij mag kiezen. Of, we brengen je naar de watervallen en je gaat de vakantiereis afmaken. Of, ik bied je een andere mogelijkheid. Ik nodig je hierbij uit om mee te gaan naar mijn stam. Maar, als je daarvoor kiest, moet ik je wel waarschuwen. Dan zullen alle mannen en ook vrouwen, jou begeren en waarschijnlijk meer dan dat. Dan zal je uw lichaam voor iedereen van mijn stam beschikbaar moeten stellen. Want zo is dat in mijn stam. Denk daar over na. We spreken dit af; als je die regenjas aanhoudt en naar de cabine loopt, dan brengen we je naar de watervallen. Maar trek je je regenjas uit en laat je ons je lichaam weer zien in dat doorzichtige hemd en met die geile zwarte kousen en de schoenen met hoge hakken. Nu, dan weet ik dat je meegaat naar mijn stam en dat je kiest om door ons allemaal geneukt te worden!”

Esmeralda keek met een rood hoofd naar Sol. “Maar… maar… dat kan toch niet?”

“Toch wel Esmeralda. Je zult dan verschrikkelijk genieten, Dat beloof ik je. Maar dan moet je alles loslaten. Je moet dan alle normen van je vergeten. In mijn stam gelden andere normen. Zo’n mooi en geil lichaam mag niet bestemd zijn voor één man. Nee, daar moet iedereen van kunnen genieten. O… Esmeralda, als je eens wist hoe mooi je was toen je van het water aan kwam lopen. Nog nooit hebben we zoiets moois gezien. Een paar van de anderen hadden zelfs nog nooit een blanke vrouw gezien! Ze vinden het geweldig mooi dat nachthemd en die kousen en schoenen. Ook ik werd vreselijk opgewonden. Zoals je voor ons danste! Toen genoot je ook! Dat kon ik zien en voelen. Je wilde je geile lichaam aan ons laten zien. Ik zou graag willen dat je ook voor de hele stam van mij zo zal dansen. De mannen die nu bij me zijn, moet ik aan alle kanten tegenhouden. Het liefst zouden ze je bespringen. En die jongen is helemaal gek op je grote zware borsten. Hij raakt er niet over uitgepraat. Hij wil je slaaf zijn in alles. Als hij maar met je borsten zou mogen spelen. En de andere mannen in mijn stam zullen het niet geloven, dat er zo’n mooie vrouw bestaat. Vermoedelijk hebben sommigen van mannen uit mijn stam zulke mooie zware grote volle borsten bij een vrouw gezien, dat verzeker ik je. Trouwens vele andere stamgenoten hebben ook nog nooit een blanke vrouw gezien. Ze zullen je vereren als een godin. En dat ben je ook! Nu Esmeralda, kom kies voor mij en mijn stam. Ga van je leven genieten!”

Sol liep weg naar de andere mannen en Esmeralda zag dat hij met hen sprak. Ze begreep dat Sol de andere mannen alles vertelde. Wat had hij allemaal gezegd? Moest zij nog een keer haar lichaam dansend laten zien! Maar nu aan nog veel meer van die geile negers? En moest ze zich door alle mannen laten neuken? Nu ja, dat was zo erg misschien niet. Daar had ze bij Rob nooit iets van gevoeld. Nee, ze wilde dat ze met haar lichaam speelden, zoals in de auto. Daar voelde ze tenminste wat. Ze wist direct al wat haar keuze was. Ze dacht nog heel even na over de laatste tien minuten. Ze wist dat dit haar belangrijkste keuze uit haar leven zou worden. Hier zal ze later vaak aan terug denken. Ze kon doen waar ze zin in had! Ze was vrij! Ze jubelde het uit. Ze merkte dat ze het helemaal niet erg vond! Nee, ze was er juist blij om. Zij kon nu bepalen wat ze ging doen. Ze was vrij! Ze las snel de papieren door. Ze tekende het scheidingsformulier en zou dat zo snel mogelijk verzenden. Ze voelde zich nu al vrij. De papieren afwerking kon haar gestolen worden. Wat haar betreft was de scheiding bij deze uitgesproken. Ze borg de papieren op en liep naar de auto en naar de negers. Ze keek met opzet bedrukt en wenkte de negers. Ze liep naar de vrachtauto.

“We gaan rijden!” Zei ze, en ze bedacht bij zich. “We gaan op verschillende manieren rijden!” Ze zag dat de negers hevig teleurgesteld naar haar keken en bedroefd liepen ze langzaam op haar af. Esmeralda begreep dat Sol ook van de afspraak verteld had. Ze had haar regenjas nog aan. Daarom waren ze zo bedroefd! Esmeralda genoot bij voorbaat wat er komen ging. De negers stonden nu bij de cabine en keken hevig teleurgesteld naar Esmeralda. Esmeralda maakte aanstalten om in de cabine te stappen en deed toen plotseling haar regenjas uit en gooide deze achter op de laadbak. Lachend en vol verwachtingen stapte ze in.

Opgewonden en druk pratend en weer heel blij kijkend stapten ook de negers in. Met verrukte en blije gezichten keken ze naar Esmeralda en natuurlijk weer naar haar lichaam. Even later zat Esmeralda weer op schoot van een van de negers en ze zaten weer als sardines in een blik. Maar nu genoot Esmeralda van de lijven tegen haar aan. Ze gebaarde naar de sieraden en even later was ze zogenaamd aan het zoeken. Wat wilde de negerjongen ook weer. O ja… haar borsten. Eindelijk zouden ze met haar borsten gaan spelen. Dat wist ze nu zeker. Ze pakte het sieraad met de twee borstjes en de lippen. Ze liet deze aan de negers vragend zien. De negers glunderden en knikten opgetogen. Vooral de jongen was in alle staten. Met een verwachtingsvolle zucht deed Esmeralda het sieraad om haar nek. Daarbij moest ze haar armen omhoog doen en natuurlijk gingen daardoor haar tieten ook omhoog. Esmeralda zag dat de negers weer als gebiologeerd naar haar dikke joekels staarden. Nu kom op, dacht Esmeralda, aanvallen!

De negers waren in alle staten. Opgewonden schreeuwden ze door elkaar. Totdat Sol er een einde aan maakte. Opeens waren de negers stil. Esmeralda zat weer op schoot en zag dat haar benen weer gespreid werden. Even later zag en voelde ze dat vijf paar handen haar benen weer begonnen te strelen. Zij voelden de vele handen over het zachte dunne nylon glijden. Opeens boog Sol zich voorover naar haar gezicht toe. Hij keek haar in haar ogen en fluisterde…

“Ik ga je als eerste kussen. We zullen je langzaam inwijden in de wereld van onze levenswijze. Esmeralda, ik vraag je ook hierbij mijn vrouw te worden. Ik ben nog nooit zo op het eerste gezicht verliefd geweest, maar ik ben nu al stapel op je! Toen je uit het vliegtuig stapte had ik het niet meer. Daar zag ik mijn ideale vrouw! En dat was jij, Esmeralda. Nooit zal ik dat moment vergeten. Ik weet haast zeker, dat je voor mij bestemd bent. Wordt mijn koningin en laat je verwennen, vereren en vertroetelen door mij en mijn stam. Je zult je als mijn vrouw altijd beschikbaar moeten stellen voor iedereen in mijn stam. Maar je hoeft nu nog niet te antwoorden. Nee, pas als jij je zult laten zakken op mijn stijve lul, zal je mijn vrouw zijn. Dat is bij ons het jawoord.” Esmeralda keek geschokt, maar even later met verbazing en wat later ook met opwinding in de zachte felle grote ogen van Sol.

“Ja Esmeralda, als jij je kutje op mijn penis laat zakken, is dat je jawoord om mijn vrouw te worden! Het zal niet gemakkelijk zijn, maar dat zal je later wel merken. Om nu aan te geven dat je er serieus over na wilt denken moet je je ogen openhouden als wij kussen. Dan kunnen we onuitgesproken woorden in elkaars ogen lezen.”

Op dat moment kwam Sol langzaam dichterbij en even later sloten zijn lippen om de hare. Jezus, Esmeralda had nog zo nooit gekust. Ongemerkt genoot ze van die warme volle lippen en ze sloot daarbij onbewust haar ogen. Om ze daarna direct weer open te doen. Ze staarde in de gloeiende ogen van Sol. Die ogen lachten! Wat had hij nu allemaal gezegd. Hij wilde dat ze zijn vrouw werd. O… Esmeralda werd helemaal warm van binnen. Hij vond haar aantrekkelijk! Hij hield van haar. Ja, nu ze erover nadacht, had ze al die tijd steeds naar hem moeten kijken. Ze was ontzettend onder de indruk van zijn grote lichaam. Zij had zich diverse malen afgevraagd hoe het zou zijn om met hem te… eh neuken. Ze gloeide helemaal van de gedachte. Hij zou haar met gemak met één arm op kunnen tillen. Ja, ze wist al dat ze met hem wilde trouwen!? Ze hoopte wel dat zijn lul wat groter zou zijn dan die van haar man, neen, ex-man! Verbaasd over haar eigen gedachten, voelde ze dat Sol met zijn tong tussen haar nog gesloten lippen duwde. Wat wil hij oho even later streelden hun tongen elkaar.

O… Esmeralda werd heet zij voelde hoe zij vochtig werd tussen haar benen. Ook streelden nog vele handen haar benen. Esmeralda had het niet meer. En nog steeds keek zij verliefd en vooral vragende ogen in de ogen van Sol. Het leek dat hij haar begreep. Geruststellend dacht ze er niet verder over na. Sol zou haar beschermen. Een warm en loom gevoel kwam over Esmeralda Zij genoot intussen van hun tongenspel. Het was allemaal nieuw voor Esmeralda, maar al snel wist zij ook de ogen van Sol te laten genieten. O… wat genoot ze van het kussen. Met verdriet merkte ze dat Sol langzaam zijn lippen van de hare trok. Lachend keek hij haar aan.

“Niet treuren Esmeralda, de anderen willen je ook graag kussen. Maar ik hoop met heel mijn hart dat je ja zegt en mijn vrouw zult worden.” Esmeralda voelde dat ze een kleur kreeg, want ze bedacht dat ze alleen ja kon zeggen door zich op zijn stijve lul te laten zakken. Maar lang kon zij er niet over nadenken. Want Sol zei het een en ander tegen de andere negers. Hij pakte iets en schoof even later een ivoren sieraad in haar haar. Zij zag dat het een soort tiara was. In het middel was een naakt vrouw figuurtje die met benen gespreid boven een… Jezus! Een penis zat tussen de benen van het vrouwfiguurtje. Het was precies uitgebeeld hoe zij ja moest zeggen als ze Sol zijn vrouw wilde worden. Sol zei; “hieraan zien de mannen en ieder ander van mijn stam, dat ik jou als vrouw gevraagd heb. Weet dat je de eerste bent die ik dat vraag. Nog nooit heb ik een andere vrouw ten huwelijk gevraagd.”

Esmeralda werd helemaal warm bij die woorden Had hij nog nooit een vrouw gevraagd en nu opeens haar… het preutse vrouwtje, nee ex- vrouwtje van een dominee. De mannen reageerden ook heel opgewonden. Zij praatten heel druk met elkaar. En ze keken vol bewondering naar Esmeralda. In de kleine cabine boog de een na de ander zo goed als het kon diep voor Esmeralda. Esmeralda werd een beetje verlegen onder dat eerbetoon. Temeer daar zij daar nog steeds met gespreide benen tussen die negers zat. Sol zei weer wat en ze zag toen niets meer, want Do kuste haar!

Zij voelde de eerbied in die kus. De een na de ander kuste haar en Esmeralda raakte in alle staten. Ook bleven handen haar benen strelen. Esmeralda werd steeds opgewondener. Uiteindelijk had iedereen haar uitgebreid gekust en weer kwam Sol naar voren. Ook zij kusten elkaar. Nu wel heel bijzonder lang. Bij de anderen had zij haar ogen gesloten gehad. Maar denkende aan wat Sol haar verteld had, hield zij haar ogen bij hem open. O wat intiem, zij had nooit geweten dat er zoiets intiems kon bestaan. Zij voelde zich helemaal opgaan in Sol, die immense grote neger. Het stamhoofd die haar tot zijn vrouw had gekozen. Heel opgewonden keek zij in die smachtende liefdevolle ogen. Sol maakte zijn lippen van haar los en zei iets tegen de andere negers. Direct kwamen ze in actie.

In de kleine cabine ging de jongen staan en pakte de rand van het dunne witte nachthemd. Er heerste een doodse stilte. Heel langzaam trok hij het nachthemd naar boven. Esmeralda zag vijf paar ogen naar haar bloot komende benen kijken. Er werden zuchten geslaakt toen de zwarte randen van haar kousen weer zichtbaar werden; de jarretels en haar… schoot. Haar kut werd zichtbaar. Iedereen zag dat het vochtig was. Ook Esmeralda, ze was daar een beetje verbaasd over. Dit was haar nog nooit overkomen! Maar ja, alles sinds zijn geland was. Zachtjes hoorde ze bewonderde en opgewonden kreten van de negers haar buik kwam tevoorschijn en… heel langzaam werd het hemd over haar ver vooruitstekende grote borsten getrokken. Even later was het dunne nachthemd verdwenen. Esmeralda keek wat verlegen, maar ook heel opgewonden naar die gulzige en gretiger ogen, die haar prammen verslonden. Ze zuchtte en daardoor bewogen haar borsten. Zij voelde hoe haar armen, evenals haar benen gespreid en vastgehouden werden. Zachtjes streelden nu vele handen haar benen, haar armen en haar buik. Esmeralda had het niet meer. Maar waarom streelde nu niemand haar borsten. O eindelijk!

De jongen zat tussen haar benen en ze zag zijn handen langzaam naar haar tieten toe gaan. Gebiologeerd staarde hij naar haar tieten en Esmeralda staarde gebiologeerd naar zijn langzaam naderende handen. Voor het eerst gaan er nu twee handen aan haar borsten, haar joekels zitten. Zij hoopte maar dat het haar zou bevallen. Eindelijk! Zij voelde hoe de handen van de jongen onder haar zware tieten waren gekomen. Vol extase tilde hij haar borsten op en liet ze weer vallen. Haar pramen schudden hen en weer. En weer tilde hij haar tieten op. Vervolgens liet hij zijn handen langzaam en genietend over haar grote joekels gaan. Zachtjes streelde hij haar giganten. De sensaties gierden door Esmeralda heen.

Esmeralda in Afrika… Esmeralda kwam thuis.

Esmeralda

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *