Het bikinitrio

()

De boetiek trok mij geweldig aan. Ik ging naar een rek met bikini’s en haalde er een doorschijnende dunne zwarte bikini uit. Verrukt over mijn vondst hield ik hem voor mijn lichaam en bekeek mijzelf in de spiegel. Ik was tevreden met wat ik zag, dat was ik altijd als ik in de spiegel keek. Mijn tieten waren groot en rond met altijd puntige stijve tepeltjes, misschien wat te stijf maar ik vond dat mooi. Mijn kontje was stevig en rond, mooi van lijn. Ik had een rood pruilmondje en mijn ogen waren violette cirkels op een witte ondergrond. Een knappe meid, vond ik zelf.

“Kan ik u helpen?” Er stond een verkoopster achter mij. Wel leuk met blond haar en blauwe ogen, in een luchtig bloesje. Haar ogen bewogen van mijn borsten naar mijn buik en billen. “Die zal je leuk staan. Wil je hem passen?”

“Graag, ja.” De verkoopster ging mij voor naar een paskamer naast de toonbank en schoof het gordijn opzij. Ik ging naar binnen en schopte mijn schoenen uit. Toen draaide ik mij langzaam om. De verkoopster had het gordijn niet dichtgedaan, ze stond naar mij te kijken terwijl ik uit mijn spijkerbroek stapte en me oprichtte. Ik had een tangaslipje aan, dat niets verborg voor haar blikken. “]e ziet er leuk uit.” Zij de verkoopster vriendelijk. Ik glimlachte. “Dat weet ik.” Ik deed ook mijn T-shirt uit. Ik keek vluchtig naar de borsten van de verkoopster en zag er een naamplaatje op zitten. Inge.

Mijn benen waren eersteklas, vol bij de dijen, precies zoals ik ze graag mocht. Het was opwindend om mijn blote lichaam te laten zien. Ik draaide me om en keek over mijn schouder Inge aan. “Wil je me even helpen?” Inge kwam het hokje in en deed het gordijn achter zich dicht. Ik ging bij haar staan en ze haakte de bh los. Mijn borsten waren prachtig, de tepels groot en rond, mijn buik en billen een zachte welving en stevig. Het dunne haar tussen mijn benen stak door mijn broekje heen. Inge kon zich niet bedwingen en greep mij beet. Ze kuste mij met haar tong diep in mijn mond. Inge ’s borsten waren warm en zacht en mijn handen lagen dicht tegen haar aan. Ik tastte naar Inge ’s borsten, vond mijn weg onder haar bloes en haar bh. Het wond mijn ongelooflijk op, ik verlangde ernaar om haar daar aan te raken. De borsten waren warm en stevig, de tepels werden hard onder mijn bewegende vingers. Ze begon te beven en maakte keelgeluidjes. Ik hield op en we bleven in elkaars armen liggen, zonder iets te zeggen.

Ik liet mijn armen om Inge ’s middel glijden en lichtte mijn hoofd op om gekust te worden. Inge gehoorzaamde, mijn lippen waren vochtig en mijn tong gleed tussen haar lippen. Ze rook naar parfum. Ze trok haar rok op en liet haar volle prachtige dijen zien. Ze droeg een glanzend rood slipje. Ik maakte haar rok los, liet deze langs haar benen glijden en ze stapte eruit. Ik leunde tegen Inge aan en kon haar stevige tieten tegen mijn arm voelen. Inge ’s vingers verdwenen in mijn slipje, speelden over mijn kontje, mijn hand zocht verder, mijn vingers streken langs de lijn tussen haar billen. Het kleine broekje dat ze aanhad zat nogal strak om haar heupen en ik kon het mooie ronde kontje goed voelen. “Je broekje zit aardig strak.” Zij ik.

“Dat vind ik leuk, het toont mijn billen.” antwoordde ze. Zij boog zich langzaam naar voren terwijl mijn wangen langs die van Inge streken om haar hartstochtelijk te kussen. Ze liet zich nu helemaal gaan en had alle schroom van zich afgezet. Onze tongen zaten al spoedig verstrikt en twee meisjes zuchtten. Mijn vingers gleden langs Inge ’s buik omlaag en trokken langzaam het slipje naar beneden. Inge kreunde in mijn mond en overspoelde deze met haar zoete speeksel, en even later verkende Inge ’s hand de hete plooien tussen mijn schaamlipjes. In onze omhelzing zakten we neer op het tapijt in het paskamertje. We keken elkaar aan en Inge fluisterde. “Je bent een verrukkelijk mooi meisje maar hoe heet je?”

Karin, en ik had al in de gaten dat jij Inge bent, lieverd.” We drongen nu met de vingers in elkaars kutje, en draaiden en duwden en wrongen en stootten, met een zacht maar duidelijk ritme. Inge had het gevoel alsof haar hand in brand stond, zo warm was het in mijn grotje. Ik prikkelde de clitoris en kronkelde mijn tong rond een opgezette tepel. Ik glimlachte om haar huivering toen ik haar opensperde. Haar strakke kutje gaapte wijd open voor mij en er kwam glinsterend vocht uit. Inge ’s eigen klitje voelde net zo gezwollen en strak als mijn tepels. We bewogen onze kleverige vingers over elkaars borsten en weer door onze hete sappen, elkaar zo overal betastend en knijpend. We waren zowel binnen als vanbuiten helemaal vochtig.

Nadat we allebei na hun hevige vingerwerk tot een explosief orgasme waren gekomen trok Inge langzaam haar kleren aan terwijl ik nu de bikini paste. Deze bedekte mijn stevige borsten maar half en past verder als een geschilderde huid. “Hij zit je als gegoten, ik kan mijn handen nauwelijks van je afhouden.” Zei Inge. Ik hield de bikini aan, en kleedde me verder aan. We liepen samen de winkel in toen er een man de winkel binnenkwam. Het bleek de man van Inge te zijn, Karel. Inge en ik liepen naar hem toe en hij stelde zich voor. Karel kon zijn ogen niet van mij afhouden en na een paar minuten pittige conversatie stak hij plotseling zijn handen uit en raakte mijn borsten aan. “Je laat er geen gras over groeien.” Zei ik schor.

“Dat zou zonde zijn, je maakt me opgewonden met je verborgen bekoorlijkheden.” Ik voelde me gevleid, mijn tepels richtten zich op onder mijn T-shirt en waren duidelijk zichtbaar. Karel keek mijn aan, begon mijn shirt omhoog te trekken en hij had het in een mum van tijd uit. Ik voelde me ontspannen met mijn ontblote borsten, het licht van de spotjes deed mijn tepels glanzen als aardbeien. Inge wilde niet achterblijven en trok onmiddellijk haar eigen bloesje en bustehouder weer uit, en ik hield haar blote borsten tegen die van mij. De twee paar tepels verstijfden bij hun begroeting.

“De mijne zijn voller, maar die van jou zijn mooier gevormd.” stelde Inge vast. Ze kwam nog dichterbij, met haar tepels nog dichter tegen die van mij aan. “Dat is de vraag,” zei Karel. “Ik wed dat ze precies even groot zijn.” en hij omvatte met zijn linkerhand een borst van Inge en met zijn andere eentje van mij. Hij woog ze in zijn handpalmen, kneep erin. “Die van jou zijn inderdaad groter Inge, maar zij heeft stijvere tepels.” Inge greep mijn nog vrije borst, draaide hem om en om tussen haar vingers en wreef hem tegen haar wangen en kin. Nu begon ik er pas echt zin in te krijgen.

Ik voelde een hand die mij van mijn spijkerbroek ontdeed en in mijn slipje kroop. Mijn poesje was al weer aardig glibberig geworden en ik voelde er een vinger in gaan. Mijn broekje, dat gestadig werd neergehaald, bevond zich al spoedig beneden mijn knieën. Karel tilde mij op en legde mij op mijn rug op de toonbank. Ik voelde een tweede vinger mijn kutje binnengaan en ik spreidde mijn benen, liet ze over de rand van de toonbank omlaag hangen. Weer een andere vinger drong met kracht mijn kontje binnen. “Oh.” Over mijn lippen ging Inge ’s tong. Daarna Karel zijn tong, toen Inge ’s borsten, toen Karel… Toen Karel zijn dikke vlezige lul… Een voor een werden mijn openingen gevuld.

Het was Inge die bovenop mijn klom, over mijn heen gleed en met een woeste handbeweging mijn eigen slipje uittrok. Ze likte aan mijn kuiten en vervolgens mijn dijen. Inge ’s mond, die droop van het speeksel, had duidelijk een bestemming. Eer deze echter kon worden bereikt drong Karel bij Inge van achteren binnen. Het kreunen belette Inge om aan mijn poesje te likken. Karel draaide Inge om en drong nu in mijn vagina. Zo nu en dan stak hij een hand uit naar mij, in een poging mij erbij te betrekken. Steeds weer riep Inge mijn naam, maar mijn ogen waren half gesloten en mijn liefkozingen blind en verspreid.

Karel en Inge gingen behoorlijk te keer. Mijn gekreun en de geuren die in de winkel vrijkwamen zouden op straat opgemerkt kunnen worden. Karel was nog steeds in broek en trui gekleed, terwijl wij meisjes helemaal in ons blootje waren en bovendien nog waren besmeurd met onze sappen, zowel die van Inge als die van mij. We stonden op en trokken om beurt Karel een kledingstuk uit, zodat hij nu even naakt was als wij. Het gesmak van kussen was steeds vaker in de winkel te horen. Ik begon hem te strelen en binnen korte tijd had hij een enorme stijve. Ik schoof de voorhuid naar achteren en omsloot zijn roze eikel. Ik liet hem langs mijn dij wrijven en langs mijn lippen.

Ik ging weer op de toonbank liggen en wurmde net zolang tot ik zijn eikel tussen mijn schaamlippen kreeg. Als een kogel ging hij nu op zijn doel af. Zijn penis was heet en stijf terwijl hij in en uit het kutje stootte. We kusten elkaar weer, ik liet mijn armen om zijn middel glijden en trok hem tegen me aan. Ik voelde hem nog stijver worden en ik kreunde zacht. Hij bewoog in mij, bewoog nog een keer, pakte me bij mijn kontje en ik kreunde luider toen hij diep in mijn stootte. “Je bent zo nat,” hijgde hij. “Zo heet en lekker nat.” Hij neukte mij nu met lange harde halen. Ik begon te gillen en Inge kuste me op de mond om mijn kreten te smoren. Hij voelde zijn eigen orgasme komen, snel en onweerstaanbaar, een gevoel dat hem in mij deed bevriezen en dan het spuiten, golf na golf. Ik sloeg mijn armen om hem heen en mompelde lieve woordjes. Eindelijk lag hij stil, naar adem snakkend. “Was het lekker?” Vroeg hij.

“Heerlijk, dankzij jou.” antwoordde ik lief. Hij ging naast mij liggen en Inge kroop tegen hem aan. Haar knappe gezichtje toonde een afwezige glimlach, en haar vingers kropen omhoog naar zijn slappe lul. Hij keek omlaag terwijl haar mond steeds dichterbij kwam, zijn pik omringde en opslokte. Van de andere kant kwam mijn stem. “Ah, prachtig schat, prachtig. Zo opwindend, heel goed.”

Karel deed zijn ogen dicht en wachtte. De koele lippen waren gulzig geworden, haar tong nat en onderzoekend. Haar handen grepen en trokken, zochten en streelden, knepen en plukten. Ze kreunde en gromde terwijl ze hem pijpte, maakte geluidjes. Ik spreidde mijn benen en ging op hem zitten, draaide en wrong met mijn middel, ik wipte en schokte en wreef wilder dan zo-even. Ik was overal en bedwong hem met mijn koortsachtige hartstochtelijke aanvallen. Haar handen trokken aan zijn pik, haar vingers marcheerden langs de ene kant van zijn stijve lid naar boven en aan de andere kant weer naar beneden over zijn gevoelige balzak, langs de binnenkant van zijn dij.

Hij ging met nieuwe kracht op mijn af, viel aan en opende me, doorboorde mij en ik genoot ervan, vocht terug, zei dat hij het harder moest doen, harder, harder. Ik draaide en bewoog tot mijn hoofd het zand raakte. Mijn lichaam kwam omhoog en mijn benen vormden het V- teken. Hij kwam in mij en hoorde mijn triomfantelijke lach. “Meer,” zei ik. “Meer, meer, meer. Ik ben je wijf, neuk me.” en we kwamen allebei klaar als in een explosie. We waren alle drie uitgeput en vleiden ons tegen elkaar aan, dreven weg in een dromend ontspannen.

Later liepen we arm in arm de boulevard af, elkaar af en toe impulsief kussend, het waren snelle lawaaierige zoenen, die nieuwsgierige blikken trokken. “Alsjeblieft Karel,” smeekten wij. “Alsjeblieft Karel, laten we vlug naar huis gaan, alsjeblieft.” Hij kon ons niet weerstaan. Hij kon nog net de deur dichtdoen voor we bij hem waren, dicht tegen hem aan, armen om hem heen, onze mondjes smachtend opgeheven. Hij liet zijn tong langs de bovenlip van mij gaan, over mijn tanden, langs de natte zachtheid van mijn mondholte. Ik kneep mijn lippen samen, zoog, proefde hem. Hij werd weer stijf en drukte mij tegen zich aan. Mijn buik wreef soepel en vlot tegen hem aan, en ik ging op mijn tenen staan, liet zijn kruis tussen mijn dijen glijden. Ik kreunde in zijn mond.

“Waarom hebben we al die warme kleren aan?” Vroeg Inge en we begonnen elkaar met bevende vingers daar in de gang uit te kleden, ieder nieuw plekje huid kussend, elkaar vastgrijpend voor evenwicht. Zijn mond kuste een zwellende tepel, hij fluisterde Inge ’s naam en liet zich met mij op de grond zakken, naakt en gretig, elkaar koortsachtig aanrakend. “Wil je me pijpen?” Vroeg hij zacht. “Neen, niet nu, ik wil je in me voelen, helemaal in me. Steek hem in mijn kut alsjeblieft.” We draaiden en kronkelden, tastten, leidden elkaar. Ik spreidde mijn benen en bracht mijn heupen omhoog, en ineens was hij weer in mij. De lange trage strelingen, de snelle harde stoten waarmee we naar ons hoogtepunt gingen, de zoete geur van mijn transpiratie.

We schokten en draaiden met razende kracht, op en neer gaand in een stormachtige climax. Ik hing op de rand van mijn orgasme tot de druk onweerstaanbaar werd en ik hevig klaarkwam. Steeds weer achter elkaar. Ik worstelde en schokte om los te komen van zijn zoete kwelling, tegelijk smekend, doorboord door zijn lange stijve lul. Hij kwam omhoog, zweefde boven mij en met een plof viel hij neer, stootte in mij met een kracht die mij deed schokken. Hij begon te spuiten als een vulkaan. Ik kookte, schreeuwde. Het was een voortdurende extase voor mij. Eindelijk kwam ik tot rust en ging in hun slaapkamer liggen slapen. Inge ging nu naast hem liggen en kuste hem hard op zijn mond. Hij kuste haar en voelde dat ze haar borsten tegen hem aan duwde en ze begonnen te vrijen. Hij omhelsde haar en kuste haar nek. Hij pakte een borst beet en kuste de tepel. Ze rilde.

“Ik hou van je lekkere tieten, Inge.” Zei hij en ze kwam heel dicht tegen hem aan liggen. Ze liet haar handen rond zijn heupen glijden en drukte haar stevige borsten tegen hem aan. Hij was zo’n lekker stuk. Ze maakte een groeiend verlangen in hem los. Haar hand wreef over zijn middel, zakte naar beneden, begon hem zacht en indringend te strelen. Zijn pik werd stijf en hard, hij barstte haast van geilheid. Hij begon te groeien, een kloppend zwaard, gevuld met vurig bloed, met eigen verlangens, een eigen bestaan. Een wichelroede die zijn aanwezigheid duidelijk liet blijken door haar bewegende warme strelende hand. Hij boog zich over haar heen en kuste haar op de mond. Hij duwde zijn tong tussen haar tanden en ze lag gewillig onder hem. Hij kneep in haar linker tiet en ze begon te kreunen, haar borst was warm en mooi rond, de tepel stijf.

“Hij voelt nog lekkerder aan.” Zei hij. Zij hield haar vingers tegen zijn lippen. “Praat niet zo luid,” zei ik “Ik kan het horen.” In de gloed van de ganglamp voelde hij de ronding van haar kontje, de zachte lippen van haar vagina, haar puntige tieten. De voortdurend bewegende hand. Hij voelde zijn orgasme weer komen, klaar voor het ontladen. Dan de uitbarsting. Ze trok hem lekker af, dwong hem terug op de grond, zweepte hem op tot een laatste golf. Ik stond op en liep naar de badkamer en toen ik terug kwam had ik mijn behaatje weer aan. “Doe die bh uit.” Zei hij en voelde zich weer stijf worden toen hij mij daar zo uitdagend zag staan met mijn blote vrouwenlichaam. “Ik ben nog niet klaar met je.” Ik gehoorzaamde en ging naast hem op mijn rug liggen.

“Dit keer moet jij alles doen. Ik blijf hier gewoon liggen en laat je gang gaan. Je mag je helemaal op me uitleven.” Zei ik. Hij keek naar mijn uitdagende borsten, mijn gestaag op en neer gaande buik, mijn uitnodigend gespreide benen. Hij raakte mijn warme lichaam aan en gebood mij om te draaien. Ik ging op handen en knieën zitten en liet mijn hoofd op mijn handen rusten. “Blijf stil zitten, zo lang als ik met je bezig ben.” Hij schoof zijn dikke rechtopstaande lul tussen mijn billen, op zoek naar mijn nauwe bruine gaatje. “Ah,” zei ik even later “dat is lekker, maar het doet wel zeer.” Hij duwde nog harder tegen mijn aan, steeds ruwer.

“God wat voel jij heerlijk aan.” Zijn handen gleden over mijn billen, stootte zijn lul diep in mijn brandende gaatje. Ik gooide mijn hoofd achterover, mijn tieten priemden vooruit. Hij liet zijn mond langs mijn nek gaan, hij ademde de vage geur van mijn hartstocht in. Hij stootte telkens weer tussen mijn nu wat wijder geopende billen, ging erin en eruit, erin en eruit. Hij schokte en stootte en ik kneep mijn ogen stijf dicht, luid hijgend en mijn kontje dicht tegen zijn rammende lul aanduwend, zoekend naar zijn borende eikel. Hij kon zich niet meer inhouden en spoot zijn lading diep in mijn darmen. Ik giechelde en likte aan zijn oorlelletje. “Je zult nu al je eiwitten wel kwijt zijn. Wil je me morgenochtend weer naaien?”

“Jou en Inge samen, tot jullie druipen van mijn sperma.” Zei hij, en tilde mijn lichaam op, legde mij naast Inge op het bed en vleide zich tussen ons. Hij hield met zijn handen mijn borsten vast en zij omklemde zijn penis. Even later lagen we met drie te slapen.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *