Huize Cindy 1.3

()

Ze had me gevraagd uitdagend gekleed te gaan. Gehuld in een lichtblauw minirokje, met aan de zijkanten pikante uitsnijdingen en een half losgeknoopt roze bovenstukje, waar mijn borsten bijna uitsprongen, liep ik in de stralende zon naar haar woning. Ik was me ervan bewust dat ik provoceerde. Voor alle zekerheid had ik de pil geslikt. Ik voelde de wellustige mannen en vrouwenogen in mijn welgevormde lichaam priemen. Groepjes mannen floten mij na en één man riep,” lekker ding, trek in een wipje?” Ik bleef uiterlijk onbewogen, maar van binnen spoot de adrenaline alle kanten op. Toch was er ook twijfel.

“Waarom doe je dit, Evelien?,” dacht ik bij mezelf. “Draai je om, en laat je niet met die oversekste lellebel in. Dit is niet goed voor je studieresultaten.” Maar ik liep door, gedreven door een vreemd gevoel van opwinding. Niet eerder had ik mij zo sexy gevoeld als nu, tussen de loerende mannenblikken in die broeierige hitte. Diep in mijn hart verlangde ik ernaar haar weer te zien. De onbetwiste sekspoes van de middelbare school, Cindy. Een ongelofelijke slet. Moeder natuur had haar een bijna onaards mooi, exotisch lichaam geschonken, dat ze accentueerde door supersexy kleren en subtiele make-up en parfums. Ze had zwart krullend haar tot over de schouders en verder beschikte ze over levendige pretoogjes, een uitdagende glimlach, opvallend stevige borsten, een lekker strak kontje, en mooie lange benen. Ze wist dat haar gracieuze wulpse bewegingen onweerstaanbaar waren voor iedere man. De jongens van mijn klas en ook veel leraren die hun hormonen niet in bedwang hadden, zwermden voortdurend om haar lichaam, en daar genoot ze van. Ze was gewoon één grote flirt.

Brutaal was ze ook. Ze was gek op uitdagen. De klas keek ademloos en vol ongeloof toe hoe ze naakt op de lessenaar van onze leraar Frans lag, zichzelf bevredigend met een dildo. Toen de brave man binnenkwam had ze hem glimlachend gevraagd of hij wilde ruilen met haar dildo. Hij durfde niet te happen, maar ik kon zien dat hij eigenlijk niets liever wilde. Ze had de leraren eens verrast met een striptease in de lerarenkamer. Wat daar precies gebeurd is weet ik niet, maar geen enkel leraar was op tijd in zijn klaslokaal. Er was altijd commotie rond haar strakke figuurtje.

“Bij vergissing” ging ze eens de jongenskleedkamer in. Ze provoceerde de douchende macho pubers en werd, in haar sexy kleren, onder de douche getrokken. De pikkies verstijfden en zij nam ze één voor één in haar mond. Het gevolg laat zich raden. Dat ze nooit van school werd gestuurd was louter te danken aan haar talrijke seksuele avontuurtjes met de leraren, toevallig allemaal kerels. Niemand kon van haar afblijven, en zij wilde alleen maar méér…méér! Vercammen, het schoolhoofd, een keurig getrouwde man, neukte haar elke keer als het onhandelbare huppelkutje weer naar zijn kamer was gestuurd. Ze kwam dan ondeugend lachend naar buiten op zoek naar haar volgende avontuur.

Ondanks haar extravagante karakter, liet ze weinig los over haar privé leven. Er hing een waas van geheimzinnigheid omheen. Ze was van Braziliaanse herkomst en ze sprak met een charmant accent. Ze was ook iets ouder dan haar klasgenoten. We wisten dat ze zich ook buiten het schoolgebouw als een slet gedroeg, zelfs letterlijk, werd er gefluisterd. Enkele leerlingen hadden haar liftend, pikant gekleed, langs de kant van de weg zien staan. Het verbaasde niemand. Ik moet het toegeven. In tegenstelling tot de negatieve afgunstige houding van mijn vriendinnen, koesterde ik in stilte een enorme bewondering voor deze knotsgekke exhibitionist. Wat een lef had ze! Ze had lak aan alle regels, en toonde haar geilheid onbeschaamd.

Cindy hield van strippoker. Als enige andere meisje van mijn klas heb ik, in een dronken bui, eens meegespeeld. Het was op een verjaardagsfeestje. Ik verloor het ene kledingstuk na het andere, tot grote opwinding van de aanwezige klasgenoten. Van Cindy kon je zoiets verwachten, maar van mij? Uiteindelijk was het toch weer Cindy die haar prachtige lijf mocht showen. Ik bleef achter in mijn slipje. Ik weet nog vaag hoe Cindy en enkele jongens mij betastten. Ik schijn me nogal geil te hebben gedragen. Ik schaamde mij er destijds voor en weet het aan de drank. Ik heb nooit meer meegedaan met strippoker, hoe men er ook op aandrong.

Niet dat ik seks verafschuwde. Neen, ik had er al wat mee geëxperimenteerd, maar altijd op basis van liefde en respect. Ik durfde niet toe te geven dat ik er heimelijk van droomde een stoeipoes te zijn voor iedere man. Ik wilde ook een wellustige seksbom zijn. Ik was er aantrekkelijk genoeg voor, maar ik was te veel een gevangene van mijn omgeving. “Evelien”, zeiden mijn ouders en vriendinnen, “je school is het belangrijkste, en dan judo en paardrijden, en jij krijgt heus wel een leuke vriend”.

Een persoon wenste zich daar niet bij neer te leggen, Cindy! Vaak keek ze naar me. Ze zag kennelijk iets in de spontane guitige blondine die ik ben. In de zesde klas kwam ze eens in een superstrak zwart rokje het schoolplein opfietsen, stopte precies voor Karel (een populaire jongen waar ik nog even verkering mee heb gehad), trok hem naar haar toe, greep hem brutaal midden in zijn kruis, en begon hem te zoenen. Wij lachten om de bobbel die in zijn broek verscheen, en toen… keek ze opeens naar mij, alsof ze zeggen wilde “Zo doe je dat. Fluitje van een cent.”

De bewondering in mijn ogen moet haar zijn opgevallen. Een week later, op het eindexamenfeest, was ze ineens naast me gaan staan. Sterker nog, ze legde haar rechterhand op mijn veelgeprezen kontje en begon erin te knijpen. Een hevige sensatie trok door mijn lichaam. Gelukkig voor mijn keurige imago, trok ze haar hand terug om haar glas wijn te pakken. “Evelien” zei ze met haar mooie zwoele stem, “je weet, we gaan in dezelfde stad studeren. Ik heb een huis gekocht in het centrum. Ik wil je vragen of je een kamer bij me wilt huren.” Ik schrok. Ik dacht aan de orgieën die ongetwijfeld in dat huis zou plaatsvinden. Was ik daar wel op mijn plaats?

Ze genoot van mijn reactie. “Ik vraag een hele lage huur en we gaan het huis heel mooi inrichten”. “We”? Vroeg ik. “Ja, er is nog een meisje, Esmeralda, ook een eerstejaars. Ik denk dat je haar wel mag. Ik ken haar uit het nachtleven. Ze is stripteasedanseres, net als ik, en we hebben samen in een keiharde pornofilm gespeeld.” Ik stond perplex. Ze keek me onderzoekend aan. “Je kunt nergens anders zo goedkoop zo’n luxe kamer kunt krijgen. En we hebben een prachtige SM-ruimte”. Alsof dat een aanbeveling was! Ze gaf me haar kaartje met adres en telefoonnummer.

“Je bent een hartstikke lekkere meid, weet je dat?” zei ze, en toen liep ze, mij uitdagend aankijkend, naar de dansvloer, alwaar ze geil begon te kronkelen op het ritme van de muziek. Toen even later enkele brutale klasgenoten zich om haar verdrongen, haar ronde vormen verkenden en haar langzaam ontkleedden, had ik mijn besluit genomen. “Je bent een lafaard als je het niet doet!” Hield ik mezelf voor. Ik ging naar de dansvloer en probeerde de verlammende angst uit mijn lijf te dansen. Nog steeds gekleed in mijn sexy lichtblauwe rokje en losgeknoopte roze bovenstukje dacht ik terug aan mijn middelbare schooltijd, toen er plotseling een auto voor mijn neus stopte. Twee forse mannen sprongen er uit, pakten me stevig beet en sleurden mij richting auto. Ik gilde, ik worstelde, maar ik had geen schijn van kans. Plotseling hoorde ik twee doffe dreunen.

“Vlug, spring achterop mijn fiets” riep een bekende mannenstem. Ik keek op en zag het grimmige gezicht van mijn judoleraar. “Je vraagt er ook wel een beetje om, hé?” berispte hij mij. Hij was boos. Onderweg werd niets gezegd. Ik had zijn bips stevig beet. Vlakbij Cindy’s adres sprong ik van de bagagedrager, bedankte hem met een kus op de mond, en liep naar de voordeur van een riante villa. Boven de deurbel hing een bordje: -Esmeralda 1 keer bellen, Cindy 2 keer bellen. Ik haalde een paar keer diep adem en drukte toen twee keer op de bel. Kort daarna zwaaide de deur uitnodigend open. In de deuropening verscheen een uiterst geraffineerde seksbom, die mij bemoedigend toelachte. “Evelien! Lekker ding!” riep ze. “Je ziet er uit als een hoer en je rokje is smerig. Je bent toch niet aangerand?”

“Net niet” zei ik en vertelde kort mijn verhaal. We omhelsden elkaar, iets wat we op de middelbare school nooit hadden gedaan, we kusten elkaar en plotseling voelde ik haar hand onder mijn slipje en er verdwenen twee vingers in mijn kut. “Oh Cindy, wat doe je? Je maakt me geil” hoorde ik mezelf tot mijn verrassing kreunen. Haar vinger maakten soepele draaibewegingen. Ik stond in vuur en vlam. Mijn heupen bewogen in een zachte cadans. “Mogen we meedoen, dames?” riep plotseling een ruwe mannenstem over de heg. In een flits zag ik drie modderige stratenmakers verlekkerd het tafereel in de deuropening gadeslaan. Ik duwde haar hand weg en wilde razendsnel de deur dichttrekken, maar Cindy hield me tegen en riep, “Natuurlijk. Kom binnen, gentlemen!”

Dat lieten ze zich geen twee keer zeggen. Druk pratend volgden ze de schaars geklede, heupwiegende huiseigenaresse naar de woonkamer. Ik liep er wat ongemakkelijk achteraan. “Neem plaats. Willen jullie een kop koffie of hebben jullie iets anders in gedachten”? Flirtte ze, terwijl ze ondeugend naar me knipoogde. Haar handen speelden met haar borsten. De kerels antwoordden niet. Ze staarden alleen maar vol ongeloof naar die prachtige borsten van Cindy, die niet verborgen bleven door het visnetmotief dat ze bedekte. Op haar doorzichtige slipje en haar hoge hakken na, was ze verder alleen bedekt met visnet. Haar heupen schudden zoals eigenlijk alleen Latijns Amerikaanse vrouwen dat kunnen. “Zal ik koffie zetten?” vroeg ik, om de aandacht van de seks af te leiden.

 “Nee” zei Cindy plotseling resoluut. “Ik ga koffie zetten. Jij mag de heren al vast wat opgeilen. Heren, dit blonde huppelkutje is mijn vriendin Evelien, ze lijkt verlegen, maar in feite is ze een bloedgeil seksbeest. Kijk alleen maar hoe ze gekleed is. Ze hunkert naar jullie harde palen. Veel plezier met haar.” Ze was verdwenen voor ik kon antwoorden. Daar zat ik dan, samen met drie vreemde kerels in een vreemde woonkamer. Ik keek ze onderzoekend aan. Aantrekkelijk kon ik ze niet bepaald noemen in hun smerige spijkerbroeken. En het ergste was dat ze van mij verwachtten dat ik ze zou opgeilen. Ze kleedden mij met hun ogen uit. Ik bleef ze schuchter aankijken.

“Nou, waar wacht je op, kut. Kleed je uit!” commandeerde een stevige vent met onaangename stem. Geschrokken stond ik op. Ik liep naar ze toe en ging op de salontafel staan. Ik bedacht dat ik nu veilig bij mijn ouders op de bank had kunnen zitten met een studieboek op schoot. Bijna sprongen de tranen in mijn ogen toen ik aan die lieve mensen dacht. Ze zouden hun dochter eens moeten zien. Wat een ordinaire slet! Voorzichtig ontblootte ik mijn borsten een paar centimeter. Als ik traag ben, is Cindy misschien op tijd terug om het van mij over te nemen, dacht ik. Maar mijn tempo werkte ook prikkelend. Ik zag dat de mannen elkaar lachend aanstootten, en tot mijn schrik zag ik dat ze hun lullen tevoorschijn toverden. De palen wezen stijf naar boven. Verschrikt staarde ik naar de middelste staaf, die was zeker 20cm lang en ook nog dik als een komkommer. Zo’n joekel had ik nog nooit gezien. De eigenaar was een jonge magere knaap, en hij rukte er onbeschaamd aan. “Kom op, doorgaan!” riep hij. “Pijpen komt straks wel”.

Ik vervolgde mijn striptease. Ergens genoot ik van die drie kerels die zich zaten af te rukken op mijn lichaam. Het was gewoon absurd. Ik werd wat vrijpostiger. Waar moest dit toe leiden? Waar bleef Cindy nou? Ik stapte sierlijk uit mijn rokje. Eronder droeg ik een minuscuul roze slipje. Mijn bovenlijf was al ontbloot. Ik deed met mijn borsten dingen die ik Cindy net had zien doen. Ik keek ze uitdagend aan en liet mijn tong speels over mijn lippen glijden. Ik tilde met mijn rechterhand de elastiek aan de zijkant van mijn slip op en liet de stof van mijn slipje erotisch langs mijn billen schuiven. Mijn linkerhand bewoog als door onzichtbare draden gestuurd onder mijn slip naar mijn clitoris en begon daar kleine rondjes te draaien. Plotseling liepen de kerels naar me toe en ze begonnen me te betasten op mijn meest intieme plekjes. En weer verbaasde ik mezelf! Ik hoorde mezelf kreunen met hese stem.

“Oh ja, lekker. Ga door.” Het was alsof er vuurwerk in mij tot ontploffing was gebracht. Een onbeschrijflijke ervaring. Ik kronkelde als een geile paling. Mijn tepels verstijfden en mijn kut was drijfnat. Een lul zwaaide tegen mijn gezicht en ik nam hem in de mond als iemand die in geen weken gegeten had. Hij smaakte ook zoals hij nog nooit had gesmaakt, ranzig en toch lekker. Iemand begon met zijn vingers in mijn kutje te wroeten. Ik wist niet wie het deed, het maakte me ook niks uit. “Wat een ongelooflijk geil wijf is dit zeg” hoorde ik iemand zeggen, toen ik aan zijn lul begon te zuigen. De sexy tijgerin was ontsnapt uit de kooi waar ze zo lang in had gezeten.

“Neuk me jongens. Neuk me helemaal plat” riep ik in extase. Zo gezegd zo gedaan. De jonge magere knaap ging ruggelings op een bank liggen, ik sprong bovenop hem en langzaam schoof ik zijn enorme lid bij mij naar binnen. Ik bereed hem als een volleerd Amazone. Pijn en extase wisselden elkaar af. Ik zoog afwisselend aan beide andere lullen en plotseling voelde ik dat iemand hem in mijn kontje wilde schuiven. Hoewel ik nog nooit anaal was genomen, moedigde ik dit aan en even later werd ik in alle gaten gepakt. Dat bracht mij tot mijn hoogtepunt. Ik schreeuwde het uit.

“Wisselen heren” hoorde ik ineens een welluidende vrouwenstem zeggen. “Ze kan nog wel een keer klaarkomen”. Ze wisselden. En nog eens. En nog eens. Zelfs de reuze lul kreeg ik mijn kont te verwerken. Dat was behoorlijk pijnlijk. Cindy dirigeerde ons in de meest waanzinnige standjes. Ik kwam vele malen klaar. Hoe harder de dekhengsten stootten, hoe meer ik genoot. Dit was mijn droom, mijn diepste wens. Ik was een onverzadigbare seks-machine geworden. Uiteindelijk spoten ze één voor één hun sperma over mijn lieftallige gezichtje.

“Hier, slik door, hoer” riep de stevige man wiens stem me nu als muziek in de oren klonk. Met mijn vingers probeerde ik elke druppel sperma te krijgen. Met mijn tong likte ik de sperma van mijn vingers. Ik zag dat Cindy zichzelf vingerde, naar mij keek. Na het oogcontact, sloop ze in enkel nog haar slipje naar me toe, verspreidde het sperma over mijn hele gezicht, en minutenlang likte ze het op. Toen verplaatste ze haar aandacht naar mijn klitje dat ze met haar tong stimuleerde en tegelijkertijd stak ze drie vingers in mijn kut. Ze wist precies wat ze moest doen om mij weer naar een orgasme te brengen.

Ondertussen waren de toekijkende mannen weer potent geworden. Cindy dacht er wel aan een pakje condooms te openen. Ze hadden nu vrije keuze wie ze wilden pakken. De mannen waren niet bij ons weg te slaan. We hadden vreselijke lol en gingen door tot laat in de middag. Ook Cindy werd in alle gaten genomen en ook haar gezicht werd besmeurd met warm sperma. Nu was het mijn beurt om de sperma op te likken. De mannen wilden dat ik alles doorslikte en dat deed ik langzaam, met gevoel voor theater. Blij en voldaan vertrokken ze. “Kom gerust nog eens langs” riep Cindy ze nog na. “Jullie hebben nog een kop koffie te goed. En neem wat vriendjes mee!” We keken elkaar lachend aan. “Spermaslet” plaagde ze. “Geile pornohoer” zei ik. ”Daar had je me mooi te pakken, maar ik heb er van genoten! Dank je wel”.

“Je bent met ere geslaagd voor je toelatingsexamen. Je mag hier komen wonen. ”Ze gaf mij het huurcontract. Ik tekende in blind vertrouwen. Ik had mijn kamer en mijn toekomstige medebewoonster Esmeralda nog niet gezien, maar ik twijfelde niet meer. Dit was het leven dat ik wilde leiden. Trots op mezelf liet ik mij door Cindy naar de douche leiden, waar ze mij leerde hoe mooi lesbische seks kan zijn.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *