Huize Cindy 3.3

()

Het was al drie uur “s middags toen ik de volgende dag eindelijk mijn bed uitkroop. Ik voelde her en der nog wel wat pijntjes, maar toen ik mezelf in de spiegel bekeek viel de schade me reuze mee. Ik vond die paar blauwe plekken er wel stoer uitzien.

Buiten scheen de zon. Ik wilde er een relaxt dagje van te maken, zonder seks, lekker rustig met een boekje in de achtertuin. Ik wist dat ik ‘Huize Cindy” voor mij alleen zou hebben. Ik douchte me en besloot me toch net zo hoerig te kleden als de dagen ervoor. Zo kon ik beter masturberen en fantaseren over Tony, over de nieuwe bodyguards en over ander mannelijk schoon in mijn natte kutje.

Tony en Esmeralda zouden vanmiddag de opnames schieten van “Esmeralda neukt het voetbalteam”. Cindy zou daar ook bij aanwezig zijn, om de mannen extra op te hitsen. De acteurs waren echte voetballers. Ik vroeg me af hoe het zou zijn om door een compleet voetbalteam geneukt te worden. Het idee wond me op.

Ik ontbeet toen de telefoon weer eens ging. Ik had al flink wat mannen aan de lijn gehad, allemaal bewonderaars van Cindy en Esmeralda en daarom nam ik niet direct op, maar toen ik mijn moeder op het antwoordapparaat hoorde inspreken, rende ik vliegensvlug naar de vensterbank in de woonkamer en nam de hoorn van de haak.

“Hoi mam!” Ik was blij dat ik even kon kletsen.

“Hoi Evelien. Fijn dat je het antwoordapparaat onderbreekt. Je had me trouwens niet verteld dat je in een huis woont met Cindy, die hitsige Braziliaanse meid. Bevalt je nieuwe kamer wel?”

“Ja hoor mams, mijn huisgenoten zijn hartstikke tof. Het is trouwens een bordeel.”

“Wat”?

“Ik woon in een bordeel mams. Ik ben een hoer”.

“Vind je dat wel fijn?”. Haar rust verbaasde me.

“Ja hoor, ik verheug me ontzettend op mijn eerste klanten”.

“Evelien, je lijkt meer op mij dan ik altijd gedacht heb. We hebben het je nooit gezegd, maar ik was vroeger op school ook altijd de seksbom van de klas. Ik ging met iedereen naar bed en bedenk wel: dat was voor de seksuele revolutie. Nu ben ik helaas wat burgerlijker geworden… het verdiend zeker wel goed als hoer?”

“Ik doe het voor de lol mams, niet voor het geld” zei ik blij verrast over wat ze net vertelde.

“Je gaat toch wel door met je studie?”

“Ja hoor, maar die begint pas over twee weken. Hoe gaat het thuis?”

Zo keuvelden we nog wat door, tot de deurbel rinkelde.

“Mam, de deurbel gaat. Ik handel het wel even af. Blijf je even hangen? Ik ben zo terug”

“Goed hoor lieverd”.

Ik legde de hoorn naast het toestel en keek door het raam wie daar aanbelde. Ik schrok me een punthoed! Buiten zag ik zes smerissen staan, waarvan twee met hun pistool in de aanslag. Met een angstig voorgevoel liep ik in mijn sierlijke tijgerjurkje zonder slipje naar de voordeur en opende die.

“Ze is het!” siste er één.

“Goedemiddag jongedame, mogen we even binnenkomen? We willen graag wat zaakjes met u bespreken”.

“Natuurlijk heren, komt u binnen” zei ik op zakelijke toon. “Gaat u zitten. Koffie?”

“Graag!”

Ik liep naar de keuken. Ik pakte zeven koffiekopjes en schonk de redelijk verse koffie in. Gelukkig had ik een hele pot gezet, omdat ik dat gewend was, maar ik had net niet genoeg voor zeven mensen. Ik besloot om in zes kopjes een scheut azijn te gooien. Toen ik met mijn dienblad naar de woonkamer liep, hoorde ik hun luide opgewonden stemmen. Ik hield even in om te luisteren.

“…mij heeft ze geen slipje aan onder dat geile tijgerjurkje. Wat een hoer.”

“Ik had niet gedacht dat het zo’n spetter zou zijn. Ik heb nou al een stijve”.

De anderen grinnikten.

“Dan mag jij eerst, Kees” grapte iemand. “Iedereen komt toch wel aan de beurt. Ze is gewoon gemaakt om te neuken.”

Ik kwam binnen en deed of ik niets gehoord had, maar ik voelde dat mijn tepels hard werden en mijn kutje nat. Ik probeerde koel over te komen.

“Alstublieft”. Ik zette het dienblad op de tafel. Terwijl ik bukte besefte ik dat mijn tijgerjurkje omhoog schoof en dat de smerissen achter mij vrije inkijk hadden. Ik keek rond. Er stonden drie banken om de tafel. Op ieder bank zaten twee smerissen naar mij te staren.

“Ik pak er even een stoel bij, goed?”

Een storm van protest woedde door de kamer: “Er is plaats zat. Durf je niet naast ons te zitten?”

“Ik durf alles” zei ik. Even gleed er een ondeugend lachje over mijn gezicht, maar ik trok het snel terug in de plooi. Ik pakte mijn koffie en liep naar de smalste bank. De twee smerissen schoven iets op en ik ging tussen hen in zitten. Er was een subtiel lichamelijk contact. Ik voelde hun opwinding. Overdreven keurig zei ik.

“Schroomt u niet om uw koffie te pakken. Mag ik vragen waarom u hier met zo velen bent gekomen?

Daar was ik echt nieuwsgierig naar. Toch niet alleen om mij te neuken? Of toch wel? Tegenover mij nam een gewichtig doende veertiger met snor het woord.

“Het betreft hier het volgende. U bent gistermiddag omstreeks drie uur gesignaleerd, naakt masturberend op de openbare weg. Klopt dat?”

Ik begon wat onrustig met mijn kont te draaien. “Ja, agent”.

“Hoofdinspecteur Dekker graag, jongedame” zei hij een tikkeltje beledigd. “Van uw onzedelijk gedrag is hedenmorgen aangifte gedaan. Uw naam is Evelien Overbeek?”

“Ja, meneer. Smaakt de koffie?”

Hij negeerde mijn vraag en vroeg enkele persoonlijke gegevens. Ik zag dat één agent alles noteerde. Niemand zei iets over de koffie. De meesten dronken hun kop zelfs gewoon leeg. Ik vroeg me af hoe ze achter mijn naam en adres waren gekomen.

“Masturbeert u wel vaker op openbare plaatsen?” vroeg hij opeens.

“Dit was de eerste keer, meneer”.

De situatie maakte me verschrikkelijk hitsig. Ik moest al mijn zelfbeheersing aanspreken om niet handtastelijk te worden naar mijn beide hunkerende buurmannen.

“Mag ik uit uw woorden opmaken dat u van plan bent dit ongewenste gedrag in de toekomst te herhalen?”

“Ik plan zoiets nooit, meneer, zoiets komt gewoon spontaan”.

“Maar het beviel u goed”?

“Ja, meneer, het was hartstikke lekker”.

Hij knikte begrijpend. “Iets anders. U heeft aan onze getuigen verteld dat u verkracht werd door vijf Marokkanen, maar dat u daarvan geen aangifte wilt doen. Dat is eigenaardig. Blijft u bij die beslissing?”

“Ja meneer”.

“Mag ik u vragen waarom?”

“Ik heb goede herinneringen aan die gebeurtenis. Die knapen hebben me heerlijk genaaid, zowel in mijn kut als in mijn kontje.”

Ik zag dat de smerissen elkaar aankeken met een blik van verstandhouding. “Zie je wel wat voor een geil wijf het is.”

Mijn beide buurmannen werden nu openlijk handtastelijk. Eén van hen schoof brutaal mijn tijgerjurkje wat omhoog en begon tussen mijn benen te wroeten. De ander wreef onder mijn jurk over mijn borsten. Mijn benen spreidden zich slechts een paar centimeter. Mijn neutrale gezichtsuitdrukking veranderde echter langzaam in een onbeschaamd geile. De hoofdinspecteur ging onverstoorbaar verder.

“Tegen onze getuigen zei u iets opmerkelijks. Weet u nog wat u zei?”

“Wat dan”?

“Ik heb er zelf om gevraagd. Ik ben een geile slet”. “Dat vindt u nog steeds van uzelf’?

“Wat vindt u?” vroeg ik. Ik keek hem hitsig aan, liet mijn tong over mijn lippen glijden. Mijn buren hadden mijn clitoris gevonden, en mijn kut.

Ik spreidde mijn benen, en legde ze op schoot bij mijn beide buurmannen. Aan de overkant hadden ze daardoor een mooie inkijk.

“Mijn mening is in dezen niet van belang. Goed, ter zake. Toen schijnt u ten overstaan van beide getuigen een klodder Marokkaans sperma naar uw mond te hebben getransporteerd, en het schijnt dat u alles heeft doorgeslikt. Kunt u zich dat nog herinneren?”.

“Natuurlijk meneer” kreunde ik.

“En hoe smaakte het”?

“Verrukkelijk! 0 ja, geef me sperma. Veel sperma. Ik ben een spermabeest.” riep ik ineens door de kamer, terwijl ik ongeduldig opsprong en hoofdinspecteur Dekker uitdagend aankeek.

“We zullen kijken wat we voor u kunnen doen” sprak de hoofdinspecteur waardig, terwijl hij langzaam opstond.

Zonder aarzelen liep ik recht op hem af. Ik opende de rits van zijn broek en begon aan zijn stijve geslachtsdeel te likken.

“Ze pijpt heerlijk, mannen!” riep hij lachend naar zijn collega’s.

Nog enkele stijve lullen benaderden mij. Ik greep wild om mij heen. Met in iedere hand een lul en één in de mond, boog ik naar links waar een harde staaf op mij wachtte. Toen zag ik op nog geen meter afstand de telefoon staan. De hoorn lag nog van de haak. Mammie, ze kon alles horen!

Ik aarzelde niet. “Ogenblikje mannen, mijn moeder hangt nog aan de lijn”. Ik greep de hoorn. “Hoi mam, ben je daar nog?”

“Hé daar ben je weer, ik hoor dat jij je wel vermaakt daar. Hoeveel politiemannen zijn het?”

“Zes stuks. Ze hebben allemaal een stijve, en ze mogen me allemaal neuken!”

“0 meisje toch, ik word helemaal geil van jou. Gisteren al, maar nou helemaal. Weet je dat ik mijn hele leven gefantaseerd heb over seks met een politiecorps?”

“Wel mam, dan kom je toch gewoon hierheen! Wij zijn hier nog wel even bezig”.

“Oh, vindt je dat goed? Nou dan spring ik gelijk in de auto. Je vader zit toch in Bangkok. Tot zo lieverd. Kusjes van je moeder. Denk je aan condooms?” Klik.

Ze had de hoorn op de haak gelegd. Condooms! Ik was ze weer helemaal vergeten. Ik pakte vlug een pakje in mijn hand.

“Ik heb jullie nog ongeveer een uurtje voor mij alleen. Gebruik dat als opwarmertje” zei ik tegen de mannen. “Daarna gaat mijn moeder meedoen. Ik wil dat jullie haar helemaal platneuken. En mij ook.”

Glunderend nam ik het applaus in ontvangst. Ik deelde, nog steeds gehuld in mijn tijgerjurkje, wulps bewegend, condooms uit.

“OK, luitjes, ik zet even een ruig rocknummer op en dan gaan we beesten”.

Even later stond ik als een wilde te dansen op de opzwepende muziek. De smerissen keken geamuseerd toe.

“Hé dekhengsten, jullie mogen ook dansen hoor” riep ik enthousiast.

Ze kwamen inderdaad in beweging, maar niet om te dansen. Als één blok kwamen ze op mij af. Ik speelde dat ik schrok.

“Help, help, ik word verkracht” riep ik, terwijl zes paar handen mij optilden en betasten. Wat een heerlijk gevoel was dat! Ik spartelde zonder los te willen komen. De eerste “verkrachter” pakte me gelijk in mijn kont. Tegelijk werd ik in mijn mond geneukt. Het tijgerjurkje werd op brute wijze van mijn lijf gescheurd: de beesten waren los en ik was hun warme hap. Beter gezegd: ik was hun gloeiend hete speklapje. Ik ging verder dan ik ooit was gegaan, extreem ver. Als vanzelfsprekend liet ik mij voortdurend sandwichen. Meestal kneedde ik dan ook nog twee lullen met mijn handen, en ik had er één of twee in mijn mond. Ik liet alles toe: twee lullen in mijn kont, om ze daarna in mijn mond te nemen. Twee in mijn vagina, één in mijn kont, het kon mij niet gek genoeg. Vaak deed het vreselijke pijn, maar inmiddels wist ik dat het erbij hoorde. Ik kickte er op. De sensatie van de adrenalinestoot bracht me uiteindelijk tot meerdere orgasme.

Vaag hoorde ik de deurbel. Zou dat mijn moeder zijn? Toen ik even later opkeek, zag ik tot mijn schrik dat zij het niet was. Het waren nog vijf smerissen, en even later druppelden er in verschillende groepjes nog negen binnen. Allemaal hadden ze na hun werk wel zin in een verzetje. Ze waren nu twintig man sterk. Ik was te druk bezig om er echt bang van te worden. Ik liet iedereen bij mij binnen. Af en toe spoot er iemand over me heen en daar genoot ik van.

Ik zat al onder het sperma en had een lul in elk gat, toen ik ineens de hese stem van mijn moeder hoorde. Ik voelde dat ze me aanraakte.

“Evelien, gaat het?”

“Ja mams, kan niet beter!” kreunde ik. Ik keek opzij en kreeg op slag een orgasme. Ik zag mijn moeder zoals ik haar nog nooit had gezien. Wat een geil wijf! Zij was een aantrekkelijke 37-jarige brunette en ze was nog volledig gekleed. Maar hoe! Gele hoge hakken, strak zwart minirokje, zwarte netkousen, en een strak geel zelfgebreid truitje met daarop de woorden: “Please fuck me in every hole”. Wanneer zou ze dat truitje gebreid hebben? Ze maakte ronde neukbewegingen met haar heupen, terwijl diverse smerissen haar schaamteloos betastten en ze genoot er zichtbaar van. Ik verloor haar even uit het oog, omdat één of andere dekhengst knalhard in mijn achterste ramde en ook omdat zij naar een lege bank achter mij verhuisde. Wel hoorde ik haar hitsige taal uitslaan, net als ik. Toen ik haar minuten later weer in het vizier kreeg, zag ik dat ze van alle kanten werd gepakt, haar gezicht vertrokken in een grimas van genot. Een aantal smerissen vormden masturberend een rij. Toen verloor ik haar uit het oog, omdat ik dubbel werd gepenetreerd door twee lullen die veel weg hadden van honkbalknuppels. Het werd langzaam zwart voor mijn ogen…

Ik kwam bij toen ik een bekende vrouwenstem in mijn oor hoorde tetteren.

 “O ja, ja, harder, harder!” Ik kon niks zien. Mijn ogen waren bedekt met een dikke laag sperma. Ik voelde dat kutje en kontje nog steeds gevuld waren, zij het met kleinere exemplaren. Een gulzige vrouwentong likte het sperma van mijn gezicht. Plotseling werd mijn mond hardhandig opengetrokken en er kwam een flinke lading sperma in mijn keel terecht. Ik proestte even, en slikte toen alles weg. Toen voelde ik een tweede vrouwentong die met mijn tong begon te spelen, en een derde likte mijn clitoris. “Doordraaien!” riep een welluidende mannenstem. Het was Tony. Zijn aanwezigheid boorde een nieuwe bron van seksuele energie in mij aan, en het besef dat de vrouwenstem van Cindy was geweest maakte het alleen maar erger.

“Ja ja, ga door. Lekker!” riep ik. Ik begon wild om me heen te grijpen, op zoek naar harde pikken. “Sperma. Meer sperma”. Ik kreeg wat ik wilde. Ongelooflijk. Overal om mij heen hoorde ik neukende mensen. Er was een bloedhete orgie gaande met mij als dampend middelpunt, en ik merkte al snel dat het aantal mannen tijdens mijn fade-out flink was toegenomen. “Open je mond schat!” kreunde een stem. Het was mijn moeder. Dat had ze vaker gezegd, vroeger, maar dit keer kreeg ik geen lepel havermoutpap, maar een dikke klodder sperma in mijn hunkerende muil. Ik speelde er even mee, proefde de ranzige smaak en slikte het toen door.

“Dank je, mams” fluisterde ik. Ze antwoordde niet, want ook zij werd keihard door verschillende mannen bewerkt. Af en toe gilde ze het uit, net als ik.

Het liep tegen middernacht toen het rustiger werd om me heen. Veel mannen waren uitgeput, maar volledig bevredigd naar huis vertrokken en de resterende kerels keken van een afstandje toe hoe vijf geile vrouwentongen het sperma van elkaars lichaam likten, aan elkaar doorgaven en doorslikten. Ik kreeg hierdoor mijn gezichtsvermogen terug, en genoot van de geile koppies van Cindy, Esmeralda, mijn moeder en ook een onbekend Aziatisch sletje, dat My genoemd werd en dat zich in het paradijs scheen te wanen. Op de bank zaten negen kerels: Tony, hoofdinspecteur Dekker, drie andere smerissen, drie onbekende knapen van mijn leeftijd, en tot mijn verrassing, Steven de ijscoman. Ze rukten zich af met een uitdrukking van ongeloof op hun gezicht, zelfs Tony! Ik werd nieuwsgierig. Ik richtte me weer tot de mannen.

“Ik ben toch niemand vergeten, hoop ik. Ik heb jullie toch wel allemaal geneukt?”

Ze knikten voldaan.

“Meer dan eens” zei Tony.

“Gelukkig maar” zei ik, “maar jullie ken ik niet”. Ik wende me tot de jonge knapen, die samen op een bank zaten. “Ik ben Evelien”.

Ik liep naar de middelste knaap toe en nam zijn gezwollen lid in mijn mond, de andere twee lullen kneedde ik met mijn handen. Ik keek ze om beurten brutaal aan. Het bleken Zeos, Peter en Hagar te zijn, de laatst overgeblevenen van het team dat Miranda die vanmiddag te grazen had genomen. Na afloop had Cindy het hele team thuis uitgenodigd om mij te trakteren op een gangbang, niet wetend dat ik op dat moment al in mijn eigen gangbang verzeild was geraakt.

“Als je even ophoudt met pijpen, kun je misschien vertellen hoe al die smerissen hier komen” zei Cindy.

“Zuig maar lekker door, Evelien. Ik vertel het wel” sprak hoofdinspecteur Dekker vaderlijk, terwijl hij naar me toe liep en een hand op mijn schouder legde. “Evelien Overbeek is betrapt op masturberen in het openbaar, en dankzij onze speurhond, haar achtergebleven verscheurde kleren, haar sterke erotische parfum, en enkele andere getuigen konden we haar opsporen. Deze keer ben ik bereid af te zien van verdere vervolging, maar laat deze avond een waarschuwing voor haar zijn. Openbare seks wordt meedogenloos gestraft”.

Met die woorden, waarom iedereen moest lachen, schoof hij zijn lul in mijn anus. Nog één keer kreeg ik alle heren over me heen, terwijl de dames mij onder andere met reusachtige dildo’s bewerkten. Ik genoot van elke seconde, en toen ik later uitgeteld op de bank lag vertrokken de heren, moe maar voldaan. Ook mijn moeder vertrok, sexy gekleed zoals ze binnenkwam, in gezelschap van een zeer handtastelijke inspecteur Dekker, maar niet na mij een dikke zoen te hebben gegeven.

“Het was fantastisch lieverd!” zei ze met stralende ogen. “Dit schreeuwt om meer”.

Die nacht in bed zag ik het visioen van mijzelf midden van een eindeloze hoeveelheid bodyguards, die hun wapen op mij richtten. Mijn moeder keek lachend toe, terwijl Tony en inspecteur Dekker haar dubbel penetreerden.

Even later kieperde een groep lachende mannen mij in een zwembad vol sperma, en ik voelde mij als een vis in het water, helemaal toen een ondeugend lachende Meesteres Cindy naar me toe zwom met een koffer vol dildo’s.

En ik leefde nog lang en gelukkig.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *