Huize Cindy 2.3

()

De volgende dag verliet ik in een bloedhete stemming mijn ouderlijke woning. Ik kuste mijn moeder gedag. Tot mijn verbazing zei ze niets over mijn toch bijzonder gewaagde outfit. Ze glimlachte zelfs toen ze “veel plezier” zei. Ik was trots op mezelf, want ik ging nu een stap verder dan gisteren, toen ik immers zonder kleerscheuren Cindy ‘s Huize had bereikt. Ik droeg een sexy zwart veterslipje en een bijpassend stukje stof op mij tepels, en noodzakelijkerwijs een klein rugzakje met mijn toiletspul en wat kleren, verder niets.

Achterop het rugzakje had ik met zwarte stift ‘SEXBOM’ geschreven. Dat had mijn moeder gelukkig niet gezien. Mijn jonge strakke huidje was prachtig getint door de zon. Het avontuur met de stratenmakers had mij veranderd. Ik genoot van de aandacht die vooral de mannen mij gaven. Trots paradeerde ik door de binnenstad. Bij toeterende automobilisten waagde ik het dankbaar lachend terug te wuiven of zelfs sensueel een vinger in mijn mond te steken.

Mensen die verbolgen reageerden, probeerde ik nog meer te schofferen. Veel meiden, maar ook mannen, begonnen te lachen als ze mij zagen, en dan grijnsde ik ontdeugend terug. Ik werd veel aangesproken en door sommige brutale kerels betast. Ik zag dat niet als negatief en daagde ze subtiel uit om verder te gaan. Toen even later het aantal opdringerige mannen me toch te groot werd, en ze onderling begonnen te vechten, dook ik een vrouwenmodezaak in om tuttige kleren te passen. Beschermd door het winkelpersoneel, zag ik ze één voor één afdruipen. Nog lang niet bevredigd en vastberaden mijn grenzen te verleggen tot het extreme, verliet ik de winkel zonder iets gekocht te hebben. ‘Vanaf nu vlucht ik nooit meer weg voor dit soort groepen hitsige kerels,’ nam ik mezelf voor.

Heupwiegend liep ik door een drukke winkelstraat, toen plotseling vijf tegemoetkomende Marokkaanse jongeren zich omdraaiden en akelig dicht achter me gingen lopen. Ze zeiden geen woord, maar ik voelde hun dreigende adem in mijn nek. Honderden meters liep ik in straf tempo door zonder dat er iets aan de situatie veranderde. Toen sloten ze me in. Ik moest langzamer lopen. Eentje stapte zogenaamd per ongeluk op mijn hakken. “Verdomme, lul!” schold ik. Ik keek de boosdoener scherp aan, gaf hem een bestraffende tik op zijn linkerwang, en ontsnapte zo aan de omsingeling.

In stevige pas liep ik door, ongelooflijk genoeg nog steeds heupwiegend. Ze haalden me echter snel in. Ik voelde de adrenaline door mijn lijf gieren. “Wat doet een echte seksbom in zo”n situatie?” Vroeg ik me af. “Die laat zich naaien” antwoordde een zwoele stem in mijn hoofd die verdacht veel op die van Cindy leek. Toen deed ik iets, wat alleen het aller domste blondje kan doen. Ik provoceerde, het noodlot tartend. Ik liep een verlaten donker steegje in, dat totaal niet op de route lag. Zij volgden mij. Hoe kon ik anders verwachten? Twee van hen kwamen naast me lopen en betastten hardhandig mijn lichaam. Ik dacht aan de heerlijke seks die ik met de stratenmakers had gehad. Vergeleken met deze onbeschofte macho’s, waren dat juffershondjes geweest. Ik duwde een hand weg, en nog één, en nog één, maar ze werden alleen maar brutaler. Ik spuugde één van hen recht in zijn gezicht. Daarop duwden ze mij hardhandig een portiek in. Ik werd hard in mijn borsten geknepen. “Au, dat doet pijn”, kirde ik. Ik keek ze nu alle vijf recht in de ogen.

“Denk maar niet dat jullie mij mogen neuken,” loog ik. Ik was meer opgewonden dan bang. Ik stond met mijn rug tegen de muur, zij hadden mij ingesloten. Eén van hen haalde een vlijmscherp mes uit zijn zak, even later prikte dat in mijn buik. Uitkleden!” snauwde hij. Ik werd nu toch wel bang. Ik liet de rugzak van mij afglijden. Ik draaide me langzaam om, één van hen maakte mijn topje los. De Marokkaan met het mes pakte het aan en sneed het aan flarden. “Dit met jou gebeuren als jij niet luisteren. Doe de vuil kutlap weg!” Hij sprak zelfs niet behoorlijk Nederlands.

Ik had me allang verzoend met het onvermijdelijke. Keihard verkracht worden door vijf ongure Marokkanen, alweer zonder condoom. Soepel gleed ik uit mijn slipje, dat ik achteloos weggooide. Nerveus frutselden ze hun neukgereedschap uit hun broek. Ik besloot hun bevelen niet af te wachten en viel aan op hun knotsen. Ik zoog en trok zonder terughoudendheid. Al snel werd ik in mijn kut geneukt. Ze wisselden snel van beurt. Ik werd ruw aan mijn blonde haren getrokken, keihard in mijn borst geknepen, ik kreeg klappen, maar ze kregen me niet klein. “Ja! Te gek! Nog! Geil, geil, geil, kom op met dat geile” riep ik zelfs.

Toen ik te hard begon te schreeuwen kreeg ik mijn eigen natte slipje in mijn mond geduwd. Even later ramden ze als heipalen in mijn kont. Dat deed pijn, maar ik speelde het toch klaar geile heupbewegingen te maken en met beide handen een lul te bewerken. Bij het zien van dat schouwspel kwamen de anderen klaar en spoten hun zaad over mij heen. Toen renden ze haastig weg. Roerloos bleef ik liggen. “Ik ben verkracht” dacht ik bijna blij. Een fantasie was uitgekomen. Ik speelde de film nog eens af in mijn hoofd. Na enkele minuten haalde ik mijn slipje uit mijn mond en begon te masturberen. Mijn lichaam schokte richting orgasme. Vaag hoorde ik twee vrouwenstemmen naderen. Bezorgd kwamen ze naar me toe.

“0 kind, wat is er gebeurd?” Ze hielpen mij overeind. “Ik ben verkracht door vijf Marokkanen”, zei ik licht blozend en met trots in mijn stem, maar de dames merkten dat niet op. “Pleuny, bel jij de politie, dan breng ik dit arme kind naar huis”

“Nee, geen politie!” zei ik beslist. “Ik heb er zelf om gevraagd. Ik ben een geile slet”. Provocerend verplaatste ik langzaam een klodder sperma van mijn gezicht naar mijn mond en slikte het door. Onthutst wendden de dames zich af en liepen door. Ik wachtte even, en vervolgde toen mijn weg, naakt met mijn rugzakje en mijn lijf bedolven onder het sperma, inwendig lachend om mijn brutaliteit. Ik had trek in een ijsje.

De laatste restjes bananenijs wegslikkend en nog steeds spiernaakt op mijn rugzak na, arriveerde ik veel later dan afgesproken bij ‘Huize Cindy ‘. Steven, de bezorgde ijscoman die me perse naar huis had willen brengen, haalde zijn hand van mijn kont en ik kuste hem sensueel gedag. Terwijl ik mijn nieuwe huissleutels uit mijn rugzak viste, hoorde ik opgewonden seksgeluiden uit de woonkamer komen. Wat was daar gaande? Nieuwsgierig betrad ik het pand, zette mijn rugzak op de grond en ging recht op het geluid af. Op een bank hadden twee mij onbekende mensen geslachtsgemeenschap. Ze gingen zo in hun liefdesspel op dat ze mijn aanwezigheid niet opmerkten. Ze leken goed op elkaar ingespeeld. De standjes vloeiden in elkaar over als in een dans. De vrouw was een jonge aantrekkelijke brunette. Ze kreunde als een wild beest. Haar benen en armen klemden stevig om het lichaam van de man. Hij was een zuidelijk type. Stevig gebouwd. Behaard, gespierd en toch soepel bewegend in perfecte controle. Vastberaden en zo te zien in een berenconditie. Ik kon mijn ogen niet van dat lekkere lijf afhouden! Mijn klitje stimulerend fantaseerde ik dat ik het was die daar suf geneukt werd.

Plotseling kreeg ik een idee! Haar kleren lagen voor mij op de grond. Hier had zij een stripteaseshow opgevoerd. Ik pakte het blauwe slipje en het witte bovenstukje. Stilletjes sloop ik de kamer uit. Ik haalde de zwarte stift uit mijn rugzak. Ik legde het shirt op de grond en schreef in heldere letters: “Neuk me” en daaronder “Ik ben een slet”. Ik trok de beide kledingstukken aan en bekeek mezelf in de grote spiegel die in de garderobe hing. De blauwe plekken die ik had opgelopen vielen niet op en het spermamasker afkomstig van de vijf Marokkanen en Steven de ijscoman vond ik best geil lijken. Ik zie er nog steeds sexy uit, dacht ik tevreden.

Ik sloop de kamer weer in en volgde hun weg naar het orgasme. Ze kwamen tegelijk klaar. Hij spoot zijn zaad rechtstreeks bij haar naar binnen. Ze bleven bij elkaar liggen in een innige omhelzing. Teder liefkoosden ze elkaar. Ik kroop naar ze toe en ging vlak naast ze op de grond zitten. Ze hadden niets in de gaten. “Lekker geneukt”? Vroeg ik brutaal terwijl ik mijn stijve C cup borsten zachtjes stimuleerde met mijn handen.

Verschrikt keken ze op. Ze antwoordden niet. Ze keken mij onderzoekend aan. Ik keek smachtend naar zijn lichaam. Hij keek naar mij. Ik zag dat hij mij verslond. Zijn penis zwol langzaam op tot gigantische proporties, en dat terwijl hij net was klaargekomen! De betovering was volledig. Minutenlang keken we elkaar recht in de ogen. Toen wees ik met een uitnodigend gebaar naar de tekst op mijn borsten. Hij knikte, stond op en ging tegen me aanstaan. Hij rook lekker. Ik greep zijn lul en begon hem te pijpen. Af en toe keek ik uitdagend naar boven in zijn heldere ogen. Hij sloot zijn ogen.

Ik ging weer staan, legde mijn handen op zijn kont en duwde zijn lul tussen mijn benen. Mijn spleetje was drijfnat. Teder ontkleedde hij mij. De geil ogende brunette speelde het spel mee en mat hem een condoom aan. Toen gleed hij naar binnen. Daarna neukte ik, zoals ik nog nooit geneukt had. Ik beleefde deze neukpartij dronken van geluk. Ik versmolt met hem, en hij beukte en beukte onvermoeibaar en in verschillende ritmes door. Ook mijn kont kreeg het stevig te verduren, terwijl die onbekende meid aandachtig mijn kut bewerkte.

Ik kan achteraf niet precies navertellen wat er gebeurd is. We zijn twee uren bezig geweest. Ik schijn volledig uit mijn bol te zijn gegaan. Toen ik uit mijn roes ontwaakte, zat ik samen met hen in een grote tobbe. Zij waste mijn borsten, en kneep er af en toe ondeugend in. Alles deed pijn, vooral mijn kont en mijn kut. Ik werd door beiden liefkozend gestreeld. “…benieuwd wat er gebeurd is. Hé, ze komt bij”, hoorde ik haar zeggen. “Hallo lekker ding, ben jij Evelien”? Ik knikte. “Ik ben Esmeralda, je nieuwe huisgenote. En dit monster hier is mijn partner Tony. Hij regisseert pornofilms”.

Zij sloeg een arm om hem heen. Ik zag nu pas goed hoe aantrekkelijk ze was. Ze was heel naturel en straalde iets ondeugends uit, dat ik goed herkende. Tony betastte mijn kont. Ik lachte verlegen naar hem. Hij staarde naar mijn borsten. Beschaamd merkte ik dat ik alweer geneukt wilde worden. Kreeg ik er dan nooit genoeg van? “Wij zijn een heel ruimdenkend stel. We hebben een vrije relatie” zei ze een tikkeltje overbodig. “Maar vertel eens, wat is er vanmiddag gebeurd?”. Ik vertelde ze over mijn verkrachting door de vijf Marokkanen en mijn wip met de ijscoman. Ik zag ze aandachtig luisteren, vooral Tony. Zijn staaf kwam langzaam weer omhoog.

“Waar is Cindy” vroeg ik opeens. “Cindy is op stap met haar gangbang vriendjes. Ze wil het met hen in een openbaar zwembad doen. Het gekke mens heeft ook nog een groep stratenmakers meegelokt, als extraatje” zei Tony.  Ondertussen nodigde hij me met een gebaar uit om op stijve lul te komen zitten. Ik ging dichter tegen hem aanzitten, en kneedde nonchalant zijn worstje. Wat een prachtexemplaar! “Seks in het openbaar? Dat is toch verboden? Is ze niet bang dat ze wordt gearresteerd?”

“Welnee, politieagenten zijn ook seksueel voelende wezens. Tot nu toe heeft ze zich altijd vrij weten te neuken” zei Esmeralda. “Ik hoop wel dat ze het niet te laat maakt. Morgen is de opening van dit bordeel, wist je dat?” Als door een wesp gestoken, sprong ik overeind. “Bordeel? Is dit een bordeel?”

“Ja, wist je dat niet? Jij bent hier toch ook aangenomen als prostituee?” Ik kreeg een bang vermoeden. “Het contract. Waar is mijn huurcontract?” schreeuwde ik, beseffend dat k helemaal geen kopie had gekregen. “De papieren liggen in het kantoortje. Dat is op slot. Alleen Cindy heeft de sleutel. Maar waar maak jij je druk om? Jij houdt toch ook van seks? Dat hebben we net gezien.”

“Daar gaat het niet om. Ik heb gisteren een contract getekend zonder het te lezen. Volgens mij moet ik nu voor haar de hoer uithangen, en nog geld betalen ook! Nou, bekijk het maar. De smerige trut heeft me belazerd!”

“Ja, daar staat ze om bekend. Ze houdt ervan mensen te naaien, letterlijk en figuurlijk. Ze is niet alleen gek op seks, ze is ook gek op geld. Wat wil je ook? Haar moeder was straatprostituee in Brazilië. Toen haar moeder vermoord was, groeide ze op in een bordeel in Amsterdam. Dat heeft haar gevormd tot wie ze nu is. Seks is haar leven. Het is ontzettend knap dat ze er als zo een sterke persoonlijkheid is uitgekomen. Ze is intelligent, ze heeft humor, en ze is sexy! Ik geniet echt van haar geile gedrag.” Ik wilde het niet horen. Ik was woedend. Als ze nu voor me had gestaan, had ik haar vermoord, net als haar moeder. Op dat moment hoorde ik beneden iemand binnenkomen. “Ik ben er weer hoor!” riep een jolige meidenstem. Het was Cindy. Ik aarzelde geen seconde. Naakt en druipnat ging ik recht op het geluid af.

Ik vond haar in de woonkamer. Deze keer liet ik me niet inpalmen door haar sexappeal. Vastberaden liep ik recht op haar af, pakte haar beet en smeet haar tegen de grond. Mijn judo- ervaring kwam me nu goed van pas. Hoewel ze heftig tegenspartelde had ik haar snel in een houdgreep. Mijn druipnatte naakte lijf drukte tegen haar pikante jurkje. Ik spuugde een paar keer op haar. Dat vond ze niet leuk. Ik keek haar recht in de ogen. “Vuil kreng! Ik moet jouw goedkope hoer worden, hé? Waarom doe je mij dit aan?” schreeuwde ik woedend. “Waarom ben je kwaad? Volgens mij ben jij een perfecte hoer” zei ze provocerend. Ze wist precies waarover het ging.

Ik gaf haar een harde klap in het gezicht. Het deed haar zichtbaar pijn, maar ze herstelde zich snel. “Mannen houden van pittige dametjes zoals jij” verduidelijkte ze haar standpunt. “Je hebt me belazerd” zei ik. Ik greep haar hardhandig bij de haren en trok haar overeind met haar hoofd naar beneden. Ik wilde haar vastbinden, zodat ik met haar kon doen wat ik wilde. Ik wilde haar straffen tot ze zou smeken om genade. “Waar is de SM-ruimte, heks”? Riep ik, me herinnerend dat de sloerie die had laten aanleggen. Ik schudde haar ruw door elkaar. “Au, ik wil het best zeggen, schat. Het is in de kelder.”

“Loop erheen” zei ik streng. Ik hield haar arm in een stevige klem. Desondanks probeerde ze wulps te lopen op haar hoge hakjes, en schudde af en toe sensueel met haar heupen. Ik moet toegeven dat dit mij opwond, maar ik was vastbesloten om de slet te laten creperen van de pijn. Ik pakte haar één van haar naaldhakken af en sloeg haar ermee. “Doorlopen kutwijf” commandeerde ik. Dat deed ze verrassend kwiek. Ze leek warempel wel zin te hebben in een SM-afstraffing. Uit een verborgen luikje toverde ze ondeugend glimlachend een dikke sleutel tevoorschijn en opende daarmee de metalen deur naar de kelder. Meteen eiste ik de sleutel op, dwong haar naar binnen, en draaide de deur op slot.

Haar stevig vasthoudend keek ik rond. Het was een grote muffe ruimte. De sfeer was in één woord angstaanjagend. Donker, vies, enge doodshoofden, beenderen, spinnenwebben en veel griezelige apparaten, waarvan de werking mij een raadsel was. Een rat vluchtte weg achter een groot aquarium vol piranha’s. Cindy, kennelijk gewend aan deze ruimte, probeerde mij tevergeefs op mijn gemak te stellen. “Doe alsof je thuis bent” zei ze vriendelijk. “Kijk, daar hangen boeien en touwen, en daar liggen martelwerktuigen. Achterin staat een grote bak met stront. Je kunt me ook in de slangenkuil duwen, of je kunt een cactus in mijn kut stoppen. Je zou niet de eerste zijn!” Ik luisterde nauwelijks. Het was koud hier. De tijd was gekomen om me aan te kleden. Ik keek naar de collectie SM-kleding. Dat sexy zwartrode pak, zou dat mij staan? Paste het wel?

Dit moment van onoplettendheid werd mij fataal. Cindy rukte zich los, greep vliegensvlug een touw, slingerde het om me heen en trok het stevig aan rond mijn middel. Toen ik tegenstribbelde was het al te laat: een vlijmscherp mes op mijn keel maakte me pijnlijk duidelijk dat de rollen waren omgedraaid. Behendig boeide ze me en bond me vast. Dat had ze vaker gedaan. En hoe ik ook schreeuwde en krijste: in een mum van tijd bungelde ik hulpeloos ondersteboven aan een touw, dat aan het plafond was bevestigd. Mijn blonde haren hingen omlaag, niet ver boven de grond.

Ik vervloekte haar: “Godverdomme, laat me los smerige hoerendochter, ik vermoord je”. Ik zag haar rustig en vastberaden een zweep pakken. “Let op je woorden, schat. Ik ben hier de baas. Sper je mond wijd open!”

“Waarom zou ik? Idiote sufkut”. Pets! Daar had ik mijn eerste zweepslag te pakken.

“Au! Waag dat niet nog een keer, smerige kuthoer, anders…au!Au!”.

Dat waren de tweede en de derde. “Ik beveel hier! Open die mond”. Ze sloeg met haar zweep op de grond. “Dit is pure mishandeling!” schreeuwde ik verontwaardigd, maar met wanhoop in mijn stem. Pets! Pets! Pets! “Nu ga je te ver. Ik bel de politie” huilde ik. Pets! Pets! Pets! Pets! Toen werd ik stil. “Je bent toch niet doof? Open die mond!” Pas nu besefte ik de machteloosheid van mijn positie. Vol walging opende ik mijn mond. Even later werd er een zwarte bal in mijn mond gedrukt, die met een riempje werd vastgegespt, en ook dat werd pijnlijk strak aangetrokken. “Ik hoop voor je dat je het begrepen hebt: je bent mijn slavin. Dat is je lot. Slavin zijn betekent dat je alles doet wat ik zeg. Vanaf nu ben ik voor jou geen Cindy meer, vanaf nu ben ik Meesteres Cindy”.

Als om dat te benadrukken trok ze in alle rust een latex, supersexy SM -stoeipakje aan, glimmend zwart, met vetersluiting, strak aangetrokken tot op haar borsten, en ook strak in haar kruis. Daarbij hoge lieslaarzen, rubber handschoenen en een zweep: de ideale meesteres! De ondeugende twinkeling in haar ogen die ik altijd zo opwindend vond, leek me ineens koud en meedogenloos wreed. “Je hebt je meesteres in het gezicht gespuugd. Je hebt haar geslagen en je hebt haar beledigd. Dat kan niet ongestraft blijven”.

Terwijl ze dat zei ging ze tegen me aan staan, ze legde haar handen stevig om mijn kont en ze begon met haar tong mijn clitoris te stimuleren. Niemand kon dat beter dan Cindy. Af en toe gaf ze me een speels klapje. Ik werd er hartstikke geil van. Even was ik haar dankbaar voor mijn slavinnenrol, al had ze mij net nog zo’n pijn gedaan en al zou ze me nog veel pijn gaan doen. Plotseling stopte ze, liep bij me weg en kwam terug met een kronkelende paling. Ze liet het vieze beest voor mijn gezicht bungelen. “Die krijg je in je holletje” zei ze en prompt voelde ik het slijmerige beest mijn kut inglijden.

“Ziezo, die zit er in. Dat is geil hé, daar houdt zo’n goedkoop hoertje wel van”. Wat een ongelooflijk gemeen kreng was ze toch! Maar ze had gelijk, hier kon geen dildo tegenop. Lang kon ik niet genieten, want ze pakte me bij de schouders en gaf me een enorme zwieper, en nog één, en nog één. Zo slingerde ze mij razendsnel in de ronde, sneller en sneller, met die kronkelende paling in mijn kut. Toen verloor ik mijn oriëntatiegevoel, en mijn gevoel voor tijd… Plotseling viel ik naar beneden, met mijn kop naar beneden: levensgevaarlijk als je handen gebonden zijn. Ik belandde languit in een stinkende bruine massa. Stront! Ik lag naakt in een bak die tot zeker 30 cm hoogte gevuld was met uitwerpselen. Ik hoorde Cindy lachen. Ik vond het helemaal niet leuk.

Gelukkig stapte Cindy onverschrokken de strontbak in om mij te helpen. Ze ontdeed mij van de boeien en haalde die smerige bal uit mijn mond. Geduldig hielp ze mij overeind en begeleidde me uit die vieze strontbak. Toen verwijderde ze de paling. Zonder nadenken viel ik in haar armen en begon te huilen. Daarna genoot ik een tijdlang zwijgend van de troostende warmte van haar lichaam. Het kon haar niks schelen dat ze ook onder de stront kwam te zitten. Toen begon ze lieve woordjes tegen me te fluisteren.

“Je hebt het fantastisch gedaan. Ik ben trots op je. Ik denk dat je een hele goede slavin wordt”. Ze kuste mij op de mond. Ik beantwoordde die kus. Slavin: het woord gaf me een goed gevoel, het paste bij een vrijgevochten meid als ik. We omhelsden elkaar weer. “Ben je nog boos op mij”? vroeg ze. “Nee, ik ben je dankbaar”.

“Jammer” zei ze. “Je bent prachtig als je kwaad bent”. Er viel een korte stilte. “Dus ik heb toch gelijk, je protesteert niet meer, je bent inderdaad een del, een goedkope hoer, je wil alleen maar neuken, neuken, neuken, met lange rijen hoerenlopers, je wil de allerdikste lullen in je kutje, in je kontje, urenlang, dagen achtereen de geile slet uithangen, allemaal voor mij, Meesteres Cindy”. Zo lulde ze maar door. Dit was mijn kans. Ik kon haar met haar gezicht in de stront duwen. Het leek me dat ze daar met dit gezeik wel naar solliciteerde. Maar ik deed het niet. Ik kon het niet helpen: haar woorden maakten me geil. Ik probeerde me in te houden maar toch betastte ik haar kont en kuste haar mond.

“Evelien. Let op!” onderbrak ze mij plotseling. Ze rende weg, pakte de handboeien en toen sloeg ze haar handen pardoes in de boeien. Klik. Die konden niet meer los. Ze stapte kordaat de strontbak in. “Wil je met me stront worstelen?” vroeg ze glimlachend, schijnbaar zo onschuldig als een klein kind in de speeltuin. Ik voelde er weinig voor om weer in die strontbak te stappen. Ze zag mijn weerstand. “Hier op één been. Ik wil op één been met je worstelen.” Ik glimlachte om de komische manier waarop ze op één voet, in haar lieslaarzen wankelend door de bak hupte. Ik zag vandaag dingen van haar die ik nooit eerder had gezien.

“Ik voel me niet zo lekker” zei ik. “Tjonge, wat een watje!” mopperde ze. Ja, toen werd ik eindelijk boos. Watje! Zo mocht ze me niet noemen, niet na wat ik net allemaal had moeten doorstaan. Nu was het gebeurt met haar. Ik sprong de bak in, greep haar bij de haren en sleurde haar naar beneden. Ze verloor natuurlijk direct haar balans en kledderde, opgewonden gillend, languit in de stinkende uitwerpselen, haar gezicht lag er middenin! Ik moest lachen, ik kon het niet helpen. Een halve minuut lag ze daar roerloos, toen kwam er langzaam weer wat beweging in dat perfecte lichaam, en een minuut later stond ze weer helemaal rechtop. Ze kon helemaal niks zien. Ik dacht dat ze nu wel uit de bak zou stappen, maar neen. Ze ging weer uitdagend op één been huppen.

“Hé, watje! Ben je er nog?” riep ze opgewonden. “Ik ben nog niet verslagen”. Terwijl zij zo zat te roepen, pakte ik de zwarte bal, die naast het strijdtoneel op de grond lag. Ik dompelde hem even onder in de poep, liep stilletjes naar haar toe en wachtte het juiste moment af. De eens zo beeldschone seksgodin begon nu zelfs provocerende strijdliederen te zingen: “Watje in de hondenpoep. Waaatje in de hondenpoep. Watje in de hondenpoep. Tralalalalala” Toen ze in haar enthousiasme tegen mij aanstootte, propte ik de smerige bal hardhandig in haar mond en gespte vlug het riempje vast. Ik bracht haar simpel uit balans en ze viel ruggelings in de stront, weer kopje onder. Ik wilde weggaan, maar bedacht me. Ik pakte een touw en snoerde die om haar benen heen. Opstaan zou haar nu ook niet meer lukken! Ik pakte de sleutel, opende de deur, en verliet de stinkende ruimte. Ik had geen enkel medelijden met haar. De seksbom had erom gevraagd.

Ik ging rechtstreeks naar de badkamer. Esmeralda en Tony waren verdwenen. Ruim een uur was ik bezig om alles weer een beetje schoon te krijgen. Omdat ik een chronisch tekort had aan pikante uitdagende kleren, pikte ik een strak jurkje dat ik bij Cindy op de kamer vond en ging naar beneden. Er kwam een heerlijke soeplucht uit de keuken. Tony en Esmeralda bereidden daar een stevige maaltijdsoep. Ze wilden natuurlijk alles weten. Ze hadden af en toe wel een schreeuw uit de SM -kelder horen komen, maar ze konden er niet in. Ik vertelde mijn verhaal van begin tot eind. Toen ze hoorden dat Cindy nu al anderhalf uur met haar

SM -pakje vastgebonden in de stront lag met in haar mond een bal vol uitwerpselen, vonden ze dat ik te ver was gegaan. “Dat verdient ze niet” zei Esmeralda. “Goed, ze heeft jou ook niet netjes behandeld, maar ze is wel jullie bedrijfsleidster” grapte Tony. Dus ik ging, met enig schuldgevoel, terug naar de kelder, stapte de stront weer in, en maakte haar los. Toen alles los was, nam ik aan dat ze geradbraakt zou zijn en daarom was ik niet op mijn hoede. Ze greep mij bij de haren en sleurde mij in de stront. En zo kreeg ze toch nog het potje stront worstelen waar ze om had gevraagd. Ze was natuurlijk geen partij voor me, maar om haar te tonen dat ik geen watje ben, gunde ik haar af en toe ook een succesje. Dat maakte ons allebei hartstikke hitsig en wild rollend door de stinkende uitwerpselen liet ik uiteindelijk zelfs toe dat Cindy mijn kut vol stront smeerde en ik propte Cindy de dooie paling die ineens weer opgedoken was in haar mond.

“Eet op” riep ik. Toen gaf ze zich gewonnen. Uiteindelijk verlieten we lachend de SM -kelder. Gearmd liepen we naar de badkamer waar we elkaar zorgvuldig schoonwasten, en vertroetelden. Beneden stond een heerlijke pan soep voor ons klaar. Niets is lekkerder dan een maaltijdsoep na een strontgevecht. Daarna werden Cindy en ik gemasseerd en verzorgd door Tony en Esmeralda. Na één dag voelden ze al als vrienden voor mij. Ik luisterde naar het ongelofelijke verhaal van Cindy, hoe ze zich die middag door vijftien mannen in een openbaar zwembad had laten naaien.

“Ik heb nog geprobeerd het sperma door te slikken, maar de vieze chloorsmaak was me toch te sterk. De badmeester zag het sperma drijven. Toen zijn we weggestuurd. Ik probeerde hem nog te pijpen, maar zijn vrouw was in de buurt, dus dat ging helaas niet door. Gelukkig is mijn volgende gangbang in een discotheek, daar heb je geen zeikerige badmeesters.” We moesten allemaal om haar lachen. Ze ontkurkte de flessen. “0 ja, Evelien, die drie stratenmakers vroegen nog naar jou, ik heb gejokt dat je elk moment kon komen, zij waren dus niet helemaal tevreden na afloop”.

Even later wist Tony mij (door te zeggen dat hij mij een uniek natuurtalent vond en dat ik een enorme sensatie zou zijn in de pornowereld) te strikken als hoofdrolspeelster in zijn volgende drie pornofilms. Toen ik eindelijk toegezegd had, begon Tony mij te plagen (of was het serieus?) met allerlei zeer extreme seksacts die ik op de set zou moeten uitvoeren. Ik lachte erom en daagde hem uit door hem te vragen of hij niks spannender wist te bedenken. “Je bent toch geen watje”? Zei ik, mijn voet tegen zijn kruis plaatsend.

Tussendoor besloot Cindy om de opening van het bordeel een paar dagen uit te stellen. Het was belangrijk om een goede start te maken, met alle hoeren in perfecte conditie. Cindy wilde ook nog twee bodyguards in dienst riemen. Ze had al twee stevige kerels op het oog. Ze moesten alleen nog even door ons getest worden op hun seksuele capaciteiten. Diep in de nacht bereikte ik in een roes van geluk mijn nieuwe kamer en viel doodmoe maar voldaan in een diepe slaap.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *