In de file 2.2

()

“Zo,” zei Michael toen hij een klein beetje was bijgekomen, “dat was wel een superervaring, het is zo verschrikkelijk lang geleden dat ik in iemands mondje ben klaar gekomen en dan nog wel in zo’n mondje. Dan heb ik het nog geeneens over dat deep troaten dat was echt een compleet nieuwe ervaring voor mij.”

“Mm… ” zei Sanne “dat is nog eens een geweldig compliment” En ze gaf hem een zeer vurige en geile tongzoen als bedankje. Michael proefde zichzelf en dat maakte hem alleen maar nog geiler dan hij al was. Hij vond het nu tijd geworden om maar eens op onderzoek uit te gaan bij Sanne en legde Sanne voorzichtig op haar rug op het bed.

Hij wou nou echt wel eens weten of ze echt die ochtend “vergeten” was haar slipje aan te trekken. Al snel gingen zijn handen onder haar rokje in de richting van haar sappige dijen, waar hij het geil van haar al voelde en plagend langzaam ging hij verder met zijn handen naar boven toe. Hij kwam er al snel achter dat ze inderdaad “vergeten” was een slipje aan te trekken deze ochtend. Hij voelde haar kale drijfnatte en hete kutje en begon haar langzaam te vingeren.

Deze hele situatie maakte hem weer compleet gek, hij wou maar één ding hij wou haar kut proeven. Snel trok hij haar rok uit en begon haar te beffen alsof zijn leven ervan af hing. Hij merkte dat dit in goede aarde viel bij Sanne. Zijn gezicht zat onder het geil wat uit haar zeer natte en hete kutje vandaan kwam en Sanne begon steeds meer te kronkelen en te kreunen van genot. Het zou niet lang meer duren wist hij. Dan zou ook Sanne haar eerste orgasme van deze dag beleven, wat hem aanzette om nog beter zijn best te gaan doen.

Het duurde niet lang of Sanne kwam luid kreunend, kronkelend en spuitend klaar. Hij had er wel eens van gehoord dat ook vrouwen spuitent klaar konden komen. Maar tot vandaag had hij dit nog nooit mogen meemaken. Dit maakte hem zo geil dat zijn lul ondertussen weer volledig stijf geworden was en hij maakte hier dan ook direct gebruik van door haar direct een stevige neukbeurt te geven. De pijpbeurt welke Sanne hem van te voren had gegeven had het gewenste effect, het duurde dus wel even voordat Michael klaar kwam, zolang zelf dat tegen de tijd dat hij klaar kwam Sanne ondertussen enkele keren was klaargekomen.

Na deze eerste stevige neukbeurt vreeën ze nog even verder met elkaar, het voelde direct allemaal zo vertrouwd het leek er wel op alsof ze elkaar al jaren kenden. Na een poosje stopte ze, de tijd had immers na dit alles ook niet stil gestaan en het liep ondertussen al tegen enen, het was tijd geworden om wat te gaan eten zeiden de twee tijdelijke buurtjes tegen elkaar. Ik kan moeilijk zo naar buiten gaan om wat te gaan eten zei Michael tegen Sanne, en mijn broek zal ook nog wel niet droog zijn. Sanne stond op en opende één van de ingebouwde kastjes boven het bed en haalde er een broek uit…

De vragende blik van Michael zei haar genoeg. “Je bent echt niet degene die dit bed ontmaagd heeft hoor” zei ze met een vette glimlach. “Deze broek is van mijn ex die heeft ongeveer hetzelfde figuur als jij, op één belangrijk punt na dan. Maar ik denk dat hij daar ook wel zal passen, het is immers een wijde broek.” Zonder verder wat te zeggen trok Michael de broek aan. “Ex?” Vroeg hij haar, “heeft zo’n mooie vrouw als jij dan geen relatie?”

“Nee op dit moment niet of…” Gaf ze als zeer mysterieus antwoord. De twee besloten voor ze gingen eten toch maar eerst even naar het nieuws van één uur te luisteren om te horen of er nog veranderingen waren wat betreft de blokkades. Het bleek alleen maar slechter geworden. De boze vrachtwagenchauffeurs hadden aangegeven nadat de onderhandelingen met de regering niet voorspoedig verliepen de acties tot tenminste de volgende ochtend voor te zetten. De “slachtoffers” die gestrand waren kregen van de regering hierop een maaltijd aangeboden in het wegrestaurant wat bij deze snelweg lag en de chauffeurs hadden pendelbussen hiervoor toegelaten er mochten ook rode kruis ploegen langs de snelweg opereren. De chauffeurs wilden de situatie immers niet erger maken dan deze ondertussen al was.

Dat is mooi we kunnen ons amuseren tot morgen, en nu krijgen we ook nog een maaltijd aangeboden. Kunnen we ook nog even gezellig samen uit eten, “de dag lacht ons toe!” Glimlachten ze tegen elkaar. Het wegrestaurant lag op ongeveer een kilometer verwijderd van de plek waar ze zich bevonden. Ze sloten hun auto’s af en liepen hand in hand in de richting van het restaurant. Ze konden gebruik maken van een pendelbusje naar het restaurant maar dat hadden ze afgeslagen. Ze vonden het allebei veel te fijn om samen naar het restaurant toe te lopen.

Bij het restaurant aangekomen moesten ze nog wel even wachten en Michael besloot toch maar even zijn vriendin te bellen om haar op de hoogte te brengen van de situatie waarin hij zich nu bevond. Alleen de blokkadeactie wel te verstaan. De fijne en prettige kant van deze hele situatie hield hij nog maar even voor zich. Zijn vriendin schrok er wel even van, ze had ondertussen zoals bijna iedereen gehoord van de acties maar ze had gehoopt dat hij toch op zijn werk zat. Ze had hem wel diverse keren gebeld, maar ze kreeg hem maar niet te pakken terwijl zijn telefoon maar bleef overgaan zei ze tegen hem.

Nadat hij de situatie wat betreft de blokkadeacties aan zijn vriendin had uitgelegd en haar wat gerust had gesteld, zei hij tegen haar dat het laatste nieuws was dat de acties tot minimaal de dag erna zouden duren. Dat ze er maar niet op moest rekenen dat hij die avond thuis zou komen. Hierop vroeg zijn vriendin bezorgd,” waar moet je dan slapen?”

“Ach, ik ga ervan uit dat er vast wel wat geregeld wordt en anders slaap ik toch een keertje in mijn auto.” In zijn gedachten wist hij natuurlijk allang hoe hij de nacht zou doorbrengen maar dat kon hij haar natuurlijk niet zeggen, voorlopig leek hem dat niet verstandig. Het gesprek eindigde. Michael gaf haar aan dat het moeilijk was geweest om haar te bereiken doordat iedereen met zijn mobiel aan het bellen was. Ze moest zich verder maar niet ongerust maken het zou allemaal vanzelf wel goed komen. Sanne had al die tijd naast hem gestaan tijdens het gesprek en keek hem met z’n bepaald veelzeggend blik aan. “Ja, ik kan toch niet…”

Hij was maar wat blij met Sanne ’s aanwezigheid bij hem en hij kon het voor zichzelf nog niet verklaren. Maar het gevoel dat hij op dit moment had dat was compleet nieuw voor hem. Het leek er wel op dat hij zijn ware en gelijke had gevonden in Sanne en kneep even zachtjes in haar hand die ze sinds dat ze weg waren gegaan bij hun auto’s nog steeds niet hadden losgelaten. Hij wist echt niet wat hem overkwam en kon het niet plaatsen, hij was immers ook echt stapelgek op zijn vriendin. Het gaf hem allemaal een heel dubbel gevoel in zijn lichaam, en hij besloot het maar aan te zien waar het naar toe zou gaan.

Toen er eindelijk een tafeltje was vrijgekomen in het restaurant schoven Michael en Sanne hier maar wat graag aan, het leek er echt wel op of het deze dag hun geluksdag was, want het tafeltje dat vrij gekomen was, bleek een twee persoonstafeltje te zijn, gezien de extra grote drukte die deze hele situatie met zich mee had gebracht werd elke lege stoel gebruik en werden de mensen dus ook zomaar bij vreemden aan een tafeltje gezet. Eigenlijk was dit bij hun ook zo want hoe lang kende ze elkaar echt, een kleine vijf uur, maar toch voelde het alsof ze al jaren bij elkaar waren.

Ze lieten het aangeboden eten smaken en ze raakten steeds over ernstiger onderwerpen met elkaar in gesprek. Het begon er steeds meer op te lijken dat ze werkelijk voor elkaar waren voorbestemd, al durfde ze dat beide niet uit te spreken. Ach, ze zouden er vanzelf wel achter komen, voorlopig zouden ze daarvoor zoals de situatie er nu uit zag, tijd genoeg voor hebben. Het was ondertussen duidelijk geworden dat de onderhandelingen waren vastgelopen.

Nadat ze waren uitgegeten liepen ze nog even terug naar de corner van het restaurant en namen twee flessen wijn mee en nog wat andere zaken, zodat ze voorlopig de tijd wel konden doorkomen.

Op de terugweg vanaf het restaurant naar de auto’s toe liepen de twee steeds meer als een pas verliefd stelletje en het duurde dan ook een hele poos langer voordat ze weer bij de auto’s waren. Ze stopten onderweg regelmatig om elkaar vurig te zoenen en dan verdwenen hun handen bij elkaar steevast onder de weinige kledingstukken. Ze werden van de hele situatie steeds geiler en ze begonnen elkaar ook steeds meer op te geilen. Ze waren maar goed en wel aangekomen bij de Van of ze vluchten samen direct weer binnen en sloten de deur snel achter zich. De blikken die ze kregen van de rest van hun nieuwe tijdelijke buren zei meer dan genoeg, maar dat kon hun niets schelen ze hadden echt alleen maar oog voor elkaar.

Eenmaal in de Van begonnen ze elkaar direct uit te kleden, daar was niet veel voor nodig. Voor de tweede keer deze dag genoot Michael van de aanblik op het iets wat vollere en heerlijke lichaam van Sanne, en hij begon haar dan ook direct overal te zoenen. Toen vroeg Sanne aan Michael. “Als je vriendin niet van pijpen houdt tot het einde dan zal er wel meer zijn waar ze niet van houdt.” Michael begon Sanne op te biechten dat hij er al jaren van droomde om zijn vriendin een keer in haar kontje te neuken, maar dat ze hier totaal niets van wilde weten. “Mm…, dat is vreemd. Ze weet echt niet wat ze mist.” Alleen deze opmerking al zorgde ervoor dat de lul van Michael ondertussen weer volledig op oorlogssterkte was, en hij begon haar nog heftiger overal te zoenen.

Zijn handen zochten weer dat superlekkere kutje van Sanne op en hij begon haar opnieuw te vingeren, zodanig dat ze weer zo supernat en heet was. Mm… wat een heerlijke vrouw was dit toch. Sanne pakte zijn hand vast en leidde deze naar haar sterretje. “Vinger me sterretje maar eens lekker.” Michael begon eerst wat onwennig één vinger in haar sterretje te steken, wat gemakkelijk ging door al het geile vocht wat hij op zijn vinger had zitten en begon Sanne langzaam te vingeren. “Mm…, ik wil meer.” Voorzichtig stak hij er een vinger bij en was haar heerlijke sterretje nu met twee vingers aan het verwennen. Hij merkte dat Sanne hier helemaal gek van werd en probeerde er zelf nog een derde vinger bij te steken, wat hem lukte want Sanne was nu zo geil dat ze zichzelf nu echt niet meer kon beheersen.

“Neuk me met die harde lul van je! Michael toe! Ik wil die dikke lul van je in me kont voelen, ik wil dat je me daar helemaal volspuit! Dat liet Michael zich geen twee keer zeggen en hij drukte in één beweging zijn lul het spannende sterretje van Sanne binnen en begon langzaam haar sterretje te neuken. Hij pompte zijn lul net zolang op en neer in haar kontje totdat hij zijn sperma diep in haar darmen spoot. Terwijl hij bezig was haar kontje te neuken was Sanne zichzelf aan het vingeren en ze kwamen daardoor ook allebei gelijktijdig tot een geweldig hoogtepunt.

Nadat ze een kwartiertje in elkaars armen op het tweepersoonsbed rustig waren bijgekomen, kleden ze zich aan en namen buiten naast de Van plaats op de twee stoeltjes die ze er eerder die dag hadden neergezet. Ze namen beide een glas wijn en keken elkaar verliefd aan. De laatste neukpartij was zo heftig geweest dat ze beide wisten dat de rest van de gestrande automobilisten van bijna alles hadden kunnen meegenieten en dat bleek ook wel uit de blikken die ze toegeworpen kregen.

Ze lachte er samen hartelijk om en het gaf hun alleen maar meer een verliefd gevoel. Aan het begin van de avond kwamen er hulpverleners van het Rode Kruis langs. Ze brachten de gestrande automobilisten een pakketje met wat eten en te drinken om de nacht door te komen. Ook kregen ze allemaal een deken uitgereikt zodat ze in ieder geval in hun auto’s onder een dekentje konden slapen. Ook namen de hulpverleners de tijd om met iedereen een praatje te maken om er achter te komen of alles goed ging of dat ze eventueel ergens ander mee konden helpen.

Ze kwamen ze ook bij Sanne en Michael. Deze gaven lachend aan dat alles goed ging en dat ze zich nog nooit zo heerlijk gevoeld hadden. Ze namen allebei nog maar eens een slok van hun wijn. De avond begon te vallen en de sfeer werd in eerste instantie wat grimmiger. Daar had dit tweetal geen last van en om hun eigen prettige sfeer niet te laten verpesten besloten ze zich maar terug te trekken in de Van om daar de rest van de avond samen door te brengen.

Het zou nog een lange avond en nacht worden. Het rumoer begon uiteindelijk buiten wat af te nemen. Het leek wel alsof de slachtoffers zich steeds meer begonnen neer te leggen bij deze situatie. Michael keek even om het hoekje van de gordijnen van de Van en hij zag dat de meeste mensen ondertussen hun intrek hadden genomen in hun auto’ s en zag dat verschillende mensen de meest vreemde toeren uithaalden om zich maar enigszins comfortabel te nestelen. Wat was hij blij dat hij Sanne had leren kennen. Zij hadden ruimte zat in het heerlijke bed achter in de Van.

Ook binnen in de Van hadden Sanne en Michael zich letterlijk en figuurlijk bij deze situatie neergelegd, ze lagen naakt naast elkaar op het bed gezellig met elkaar te praten en te vrijen. Ze genoten van elkaar en van elkaars lichamen.

Sanne begon Michael zachtjes in zijn nek te kussen en begon hem over zijn hele lichaam te strelen. Een siddering van genot ging er door Michael heen, door elke aanraking van Sanne voelde hij zijn lust toenemen. Dit had hij echt nog nooit eerder meegemaakt. Maar ook hij kon zelf ook niet met zijn handen van zijn tijdelijke buurvrouw afblijven en begon ook haar langzaam te strelen over haar gehele lichaam. Toen hij bij haar heerlijke volle borsten was aangekomen merkte hij dat haar tepels stijf vooruit stonden. Hij begon er met een natte vinger langzaam kringetjes om te draaien en af en toe kneep hij zacht in die heerlijke harde tepels van haar.

Sanne genoot van elke aanraking van hem en begon zachtjes te kreunen terwijl ze gelijktijdig ook het lichaam van Michael bleef strelen. Ze zakt met haar handen af en begon de ballen van Michael zachtjes te masseren en merkte, ondanks dat ze beide op hun buik lagen, dat de lul van Michael alweer in half stijve toestand tegen het bed drukte. Plagerig ging steeds wat verder met haar massage. Ondertussen was ook Michael weer op onderzoek uit bij Sanne. Snel had hij het heerlijke kutje van Sanne dan ook weer gevonden en merkte hij dat hij niet de enige was die alweer verschrikkelijk geil was. Nog voordat hij bij haar kutje is aangekomen voelde hij haar heerlijke geile vocht al langs haar benen lopen. De twee gingen werkelijk helemaal in elkaar op en het duurde dan ook niet lang of er kwam een stevige neukbeurt.

Sanne draaide Michael op zijn rug. Zijn ondertussen stijve lul staat recht overeind, Sanne gaat er bovenop zitten en als volleerd amazone begint ze de lul van Michael te neuken. Ze zorgt er wel voor dat hij niet te snel klaar komt. Ze wil van deze keer extra lang genieten. Als ze merkt dat zijn lul dan ook steeds meer begint te kloppen in haar hete kutje gaat ze snel van hem af. Ze draait Michael zonder ook maar iets te zeggen op zijn buik en begint hem langzaam vanuit zijn nek te masseren en te likken.

Als Sanne bij het sterretje van Michael is aangekomen begint ze dit te likken. Michael weet alweer niet wat hem overkomt. Dit heeft hij nog nooit eerder meegemaakt en hij kan een luide kreun niet onderdrukken. Het teken voor Sanne om hier voorlopig maar mee door te gaan totdat ze het genoeg vind en oordeelt dat het tijd word dat ze haar kloppende kutje weer gevuld wil hebben. Ze gaat op haar knieën op het bed zitten en vraag Michael haar op zijn hondjes te neuken, wat hij maar al te graag doet. Hij is ondertussen zo gek van geilheid dat hij liefst haar kut helemaal vol spuit. Het duurt dan ook niet lang voordat hij haar laat kronkelen. Hij voelt zijn sperma samen met het geil van Sanne langs haar benen omlaag lopen.

Hij draait haar op haar rug en begint haar opnieuw te likken. Hij proeft de geile sappen van hun beide in het heerlijke kutje van haar. Heerlijk vindt hij dit. Hij vingert en likt haar weer naar een geweldig orgasme en het duurt dan ook niet lang of Sanne begint heftig te kreunen en te bewegen. Ze komt opnieuw spuitend klaar. Michael probeert zoveel mogelijk van de geile sappen met zijn mond op te vangen. Uiteindelijk geven elkaar moe maar volledig voldaan nog een dikke tongzoen en vallen in elkaars armen in slaap.

De volgende ochtend zijn ze al vroeg wakker en ze kijken elkaar gelukkig aan. Michael kon niets anders dan aan Sanne bekennen dat hij zich nog nooit zo gevoeld heeft. Sanne kon dat gevoel alleen maar onderstrepen. “Maar ja? En je vriendin dan?” Michael moest er even over na denken. “Wat ik met jou heb meegemaakt, dat heb ik nog nooit met iemand meegemaakt en dan heb ik het nog niet eens alleen over de seks maar over alles. Ook het gevoel dat jij me geeft, ik heb het gevoel dat deze blokkade een teken is geweest om ons bij elkaar te brengen en ik wil maar één ding en dat is verder met jou.”

“Mm… wat ben je toch lief. Ik was, gelijk toen ik je zag, stapelverliefd op jou en ik heb bij jou precies hetzelfde gevoel als jij bij mij. Zullen we er dan maar helemaal voor gaan?” Wat beantwoordt wordt door Michael met een dikke zoen. Halverwege de ochtend zijn de blokkades voorbij. Michael stapt in zijn auto en rijd achter Sanne aan naar haar huis waar ze direct samen onder de douche duiken. Daarna belde Michael zijn vriendin om haar het slechte nieuws te vertellen. Na deze lange dag en nacht van de blokkades is het leven van Sanne en Michael nog nooit zo mooi geweest. Zo zie je maar elk nadeel heeft zijn voordeel.

Dutchman

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *