Nog eens?

()

Ik was bijna achttien. Het jaar liep tegen kerst en ik had tot nu een super leuk jaar gehad. Aan het begin van het schooljaar was er een nieuw meisje bij mij in de klas gekomen. Haar naam was Kate en ze kwam uit een boerendorpje van een half uur verderop. Ik kwam hier uit de grote stad en was vrij bekend met het hele ‘stadsleven’. Pas in de tweede week kwam onze vriendschap een beetje op gang. We begonnen meer naast elkaar te zitten, gingen na school de stad in, vertelden geheimen en ga maar door. We klikten ontzettend goed en ik had het naar mijn zin met Kate. Al in de eerste maand wist ik alles af van haar seksleven. Ze was biseksueel, had van alles met meiden gedaan, verschillende relaties gehad en jongens gepijpt. Zelf had ik nog nooit een vriendje gehad, laat staan gezoend. Stiekem was ik een beetje jaloers op Kate ’s seksleven. Zij was maar een half jaartje ouder en had al zoveel gedaan! Daarnaast ging ze regelmatig uit en hees hierbij sterke drank. Ik had nog nooit gedronken. Onze vriendschap werd heel diep en we waren 24/7 samen.

Rond januari hadden we feestje van een gemeenschappelijke vriendin. Kate was goed bevriend met haar en dat haatte ik. Ik kon alleen nog niet plaatsen waarom. “Esme? Esmeralda? Ben je er nog?” Hoorde ik opeens. Kate zat met een schaterlach tegenover me in het klaslokaal. “Waar zit je naar te staren?” Vroeg ze met haar glinsterende, bruine ogen scherp op me gericht. “Uh, niets, niks hoor.” Stamelde ik. Kate zag er prachtig uit vandaag. Ze droeg aan zwarte schouderloze top, waardoor haar gevormde schouders tot hun recht kwamen. Om haar hals droeg ze een gouden kettinkje. Door haar schouderloze top, leek haar cup C minstens cup D. Hieronder had ze strakke, grijze jeans waarin haar goed getrainde billen lekker opvielen. Ze maakte haar kleding af met witte sneakers. Ik schrok van hoe ik naar Esmeralda keek. Was ik haar nou aan het uitchecken? Keek met opzet naar haar borsten? Wat was er met me aan de hand? “Mijnheer, mag ik even naar de wc?” Vroeg ik gehaast aan mijn economiedocent.

“Ga maar gauw, Esmeralda.” In stres liep ik naar de toilethokjes en smeet de deur dicht. Ik ging zitten en sloot mijn ogen voor een paar tellen. Kate ’s lichaam verscheen voor mijn ogen. Haar prachtige bruine lokken en haar stralende lach. Had ik gevoelens voor haar? Plots hoorde ik geklop op de deur. “Esme? Is alles oké? Open de deur!” Fuck! Snel haalde ik een hand door mijn haar en vergrendelde het slot. “Hey, ben je oké?” Vroeg Kate opnieuw. Ik knikte en glimlachte even als bevestiging. “Wat was er met je? Je leek super gestrest!” zei Kate bezorgd. “Ja, geen idee, ik dacht even aan alle toetsen die we van de week hebben” loog ik. “Ah, joh, komt vast wel goed. Je bent kei slim, dat kan je heus wel.” Kate ’s woorden verwarmden mijn hart en zorgden voor een lichte blos op mijn wangen. Samen liepen we weer de gang op.

“Ik heb echt zo veel zin in dat feestje vanavond. Oh mijn god, ik ga je dronken voeren!” lachte ze. Kate wist natuurlijk dat ik totaal geen ervaring had op dit gebied en ik vond het leuk en spannend tegelijk. “Ik denk dat je Malibu wel lekker vind, dat is niet zo heel erg.” Ik kreeg niet meer mee wat Kate zei en bedacht me opeens iets; vanavond zou ik bij haar slapen. Misschien zal Kate gaan drinken, misschien komt haar biseksualiteit naar boven. Meteen daarna sloeg ik die gedachte uit mijn hoofd. Zo mocht ik niet denken over mijn beste vriendin, ook al wenste ik dat het waar was. Later omstreeks twintig uur. “Girl! Daar ben je! Kijk, ik heb Malibu voor je!” Zei Kate te enthousiast. Ze kwam op me afrennen en gaf me een knuffel. Ik was twee koppen groter en haar hoofd viel zachtjes tegen mijn borsten aan. “Drink jij maar op, ik neem straks wel.” Lachte ik.

“Mwah, oké, als jij het zegt.” Vijf seconden later was het glas leeg. Kate had ooit gezegd dat alcohol haar wat losser maakt en dat bracht me nog meer spanning. Ik had duidelijk gevoelens voor haar ontwikkeld. Zij had ervaring, ik niet. Zij had seks gehad, ik niet. Zij wist wat ze deed, ik niet. Ik had gevoelens, zij waarschijnlijk niet. Na een diepe zucht nam ik plaats naast Kate aan een grote tafel vol glazen drank. Kate schonk een klein shotje voor me in en ook één voor zichzelf. “Kom, we doen het samen! Pas op, het brandt wel een beetje.” Ik knikte en nam twijfelend het shotje in m’n hand. “3,2,1, drinken!” Riep ze en samen wierpen we het achterover. Ik begon te hoesten en Kate te lachen. Er ging muziek aan en Kate stond op om met wat vriendinnen te dansen. Ze droeg dezelfde kleding als vandaag op school en fuck, ze zag er heerlijk uit. Ik hoopte met heel mijn hart dat er vanavond iets zou gebeuren.

“Tot maandag!” Riep Kate voordat ze wegfietste met mij achterop. Ze had beloofd niet dronken te worden en daar heeft ze zich keurig aan gehouden. We waren onderweg naar huis, waar Kate ’s ouders niet waren. Rond half twee in de morgen stapten we de huiskamer binnen. “Fuck! Ik moet nog een matras pakken van zolder. Ik ben zo terug.” Met vlugge passen rende ze de trap op. “Esme? Ik kan er niet bij, hij ligt te hoog.” hoorde ik van boven komen. Ik liep de trap op en zag Kate op de topjes van haar tenen staan. Grinnikend probeerde ik de matras te pakken, maar ik kon er ook niet bij.

“Pff, laat maar, we slapen wel in m’n ouders hun bed.” Ik bloosde flink en liep achter haar aan de trap af. We kleedden ons om en gingen daarna in het grote bed liggen. Allebei droegen we alleen een onderbroek en een shirt. Kate droeg een string, ik een boxer. “Je eerste shotje chick!” Zei ze lachend. Ik lachte met haar mee en zei. “Ja, nu de rest nog.” Ik kon eigenlijk niet echt geloven dat dat uit mijn mond kwam. “Bedoel je seks enzv?” Vroeg Kate verbaasd. Ik knikte verlegen. “Dat gaat nog wel even duren” verzuchtte ik. “Of niet.” Zei Kate met een ondeugende blik. “Ik heb nooit gehoord dat je per se met jongens wil.” Ze beet op haar lip en kwam dichterbij. Haar vingers gleden zachtjes over mijn wang en ik voelde mezelf warmer worden. Werd dit mijn eerste keer zoenen? Of zelfs seks? Ik kwam dichterbij Kate liggen en sloot mijn ogen. Daarna voelde ik heel voorzichtig Kate ’s lippen op de mijne. Ze trok weg en pakte mijn hand.

“Doorgaan?” Vroeg ze en ik knikte heftig. Toen kwam ze bovenop me liggen en pakte ze mijn wang. Ik legde mijn handen op haar heupen en drukte haar iets meer tegen me aan. Nu voelde ik haar echt zoenen. Ze wist wat ze deed en streelde mijn wangen, nek en heupen. Na enkele tellen voelde ik haar tong binnendringen. Wat een lekker gevoel! Voorzichtig streelde ik haar billen en ik voelde haar zwaarder ademen tijdens het tongzoenen. Mijn gestreel werd nu masseren en Kate ’s gezoen zakte af naar mijn nek. Centimeter voor centimeter kuste ze mijn nek, kaak en sleutelbeenderen. Na wat gekus kroop Kate ’s hand onder mijn shirt. Mijn hele lijf tintelde door haar aanraking.

“Kom eens hier.” Zei ze en beet op haar lip. Ik ging voor haar zitten en keek haar verwachtingsvol aan. Toen trok ze langzaam mijn shirt over mijn hoofd. Haar mond viel open toen ze mijn naakte borsten zag. “Shit, is het niet goed?” Vroeg ik in paniek. “Nee, nee, nee! Ze zijn perfect.” Na een snelle beet op haar lip gooide ze me weer neer en stortte ze zich op mijn borsten. Terwijl ze zoog aan mijn linker tepel, masseerde ze mijn rechterborst. “Oh mijn god, je hebt zulke lekkere tieten.” Kreunde ze. Ik bloosde en zorgde ervoor dat haar bruine haren niet in de weg zaten. Ze likte aan mijn tepels en liet daarna haar hand in mijn boxer glijden. Even schokte ik omhoog van genot. Nog nooit had iemand me daar aangeraakt. Kate lachte en stopte even met sabbelen.

“Dit is allemaal nieuw voor je, toch?” Ik knikte verlegen. “Geen zorgen, ik zal goed voor je zorgen” en ze knipoogde. Ik kreunde van pure geilheid. Voordat Kate omlaag kon gaan om mijn buik te kussen, haalde ik haar omhoog. “Ik wil je zien.” Zuchtte ik. Een beetje klungelig kreeg ik haar shirt over haar hoofd. “Wil je proberen?” Vroeg Kate. “Fuck ja, al zo lang Kate, al zo lang.” Zuchtte ik opnieuw. Meteen zoog ik aan haar tepels en ik wreef wat onwennig over haar string. “Ah… ja, dit voelt goed” hoorde ik haar kreunen.

“Mag ik je vingeren?” Vroeg ik bijna hijgend van verlangen. Kate lachte en knikte. In een wip had ze haar string uitgetrokken en lag ze met gespreide benen op bed. Ik kwam achter haar zitten en ze kwam tegen me aanhangen. Wat was dit ongelofelijk geil! Ik had een perfect zicht op haar poesje. Het was zalmroze met een klein streepje schaamhaar op haar schaamstreek. Ze pakte mijn hand en legde deze op haar poes. Ze maakte een soort draaiende beweging over haar clitoris en liet daarna het werk aan mij over terwijl ze haar eigen borsten verwende. “Doe ik het goed zo?” Vroeg ik. “O mijn god, echt perfect.” Kreunde Kate. Af en toe liet in een vinger tussen haar natte schaamlippen verdwijnen. Ik kon voelen hoe kletsnat ze was en besloot mijn vingers in haar te stoppen. “Wat doe je?” Vroeg Kate met een geile stem. “Ik wil m’n vingers in je stoppen.”

“Fuck, baby, ik wil je zo graag voelen.” Dit wond me zo op, dat ik meteen twee vingers in haar strakke poes liet glijden. Een harde kreun van Kate was het antwoord. Voorzichtig pompte ik mijn vingers in en uit haar druipende kutje. Wat voelde dit geil! Terwijl ik haar vagina vingerde, wreef Kate over haar klitje. Nog geen minuut later hoorde ik haar heftiger ademen. “Esmée, o mijn god, Esmée, shit, ik ga komen.” Haar lichaam verkrampte steeds meer totdat ze het uit gilde van genot. Ik voelde hoe Kate ’s warme sap over mijn vingers stroomde en was nog nooit zó geil geweest.

Met een ruk lag Kate opeens bovenop me. Haar vingers draaiden rondjes over mijn brandende klitje. Toen wurmde ze zichzelf naar beneden tot haar hoofd bij mijn kutje lag. Gecontroleerd spreidde ze mijn schaamlippen. Ik had het gevoel dat mijn geil uit mijn poes stroomde en drukte mijn onderlijf omhoog. Kate begreep de hint en gaf een likje aan mijn opgezwollen klitje. Een sensatie van genot ging door mijn lijf heen. Ik streelde door Kate ’s bruine haren terwijl haar tong met mijn poes speelde. “Kate, fuck, dit is zo fijn!” Riep ik uit. Kate sabbelde aan mijn klitje en schaamlippen. Om er nog een schepje bovenop te doen, schoof ze twee vingers mijn poesje in. “Ja, ah… ha, niet stoppen schatje.” Ik verloor al mijn zelfbeheersing en voelde een orgasme opkomen. “Oh… ja, blijf likken, ik ben er bijna!” Kreunde ik. Nog geen seconde later voelde ik een heerlijk orgasme door mijn lichaam heen bonken. Kate likte zachter tot ik volledig klaargekomen was. “Hm…, je smaakt echt aangenaam.” Zei Kate en likte langs haar lippen. Ik was even stil toen ze haar hoofd op mijn borsten legde, een arm om me heen sloeg en de dekens pakte. “Een goede eerste keer?” Vroeg ze.

“Perfect. Nog eens?”

Esmeralda

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *