Het meisje

()

Het meisje stapte stevig door. Ze was een beetje aan de late kant, en het was nog zeker een kwartiertje lopen. Ze had er net iets te lang over gedaan om zichzelf op te tutten. Maar goed, ze wilde er dan ook wel helemaal goed uit zien voor een eerste indruk. Ze was best een beetje zenuwachtig. Een eerste afspraakje is altijd spannend, zou het wel klikken, zou het wel leuk zijn? Zouden er al dingen gaan gebeuren die je graag wilt, maar toch niet lukken?

Ze had om vier uur de stoute schoenen maar aan getrokken en de telefoon gepakt. De hele dag had ze er al over lopen denken: ‘zal ik bellen, of toch maar niet?’ Maar uiteindelijk de telefoon genomen en een afspraak gemaakt. Om acht uur. Eerst was ze nog even vlug naar de stad gegaan om wat nieuws te kopen. Ze had een leuke sexy blouse gekocht en een bijpassend lingerie setje, rood, opengewerkt en erg sexy, vond ze zelf. De verkoopster had haar goed geadviseerd en geholpen bij het passen. Eenmaal weer thuis was ze wezen douchen en, had ze haar benen onthaard, haar schaamstreek onder handen genomen, voorzichtig haar schaamhaar geschoren en een smal streepje laten staan. Een lekker luchtje opgedaan en toen het nieuwe setje aangetrokken.

Het broekje zat heerlijk om haar strakke billen en voelde lekker zacht tegen haar kruis. De bh drukte haar kleine borsten iets omlaag en een beetje tegen elkaar aan, maar zorgde er niet voor dat het leek of ze veel meer ‘had’ dan ze had. Daar hield ze niet van. De blouse er over, en een strakke spijkerbroek erbij. Haar haar borstelde ze en het viel in mooie donkere golven tot op haar schouders. Ze maakte haar ogen netjes op met een beetje kool, en haar lippen kregen een warme rode kleur. Ze bekeek zichzelf in de spiegel en was tevreden. Of toch niet? Nee, ze wilde ene andere broek aan… die zwarte, was beter. Minder strak, makkelijker om uit te doen. Nou ja, misschien kwam het helemaal niet zo ver de eerste keer. Maar je kon nooit weten, ja, de zwarte maar! Toen ze de andere broek aan had getrokken, keek ze op de klok terwijl ze haar mooie tanden stond te poetsen.

“Shit” mompelde ze,” het is al vijf voor acht…; opschieten, meid!” Een minuut later liep ze gehaast op straat en stapte stevig door. Het was net tien over achten toen ze aanbelde op nummer 117. Haar hart klopte in haar keel. Meestal kwamen haar afspraakjes naar haar toe, maar nu lag het initiatief bij haar. Dat voelde wel gek. Het leek haar een eeuwigheid te duren voor dat de deur geopend werd. Met klamme handen stond ze voor de deur te wachten. Eindelijk, er ging licht aan in de gang en daar ging de deur open. “Hoi, daar ben ik dan eindelijk…” zei ze een beetje verlegen.

“Hoi, fijn dat je er bent, Mia! Leuk, kom binnen, kom verder!” Mia stapte nog steeds wat nerveus over de drempel en deed de deur achter zich dicht. Toen de deur dicht was, kreeg ze twee zoenen op haar wangen en eentje op haar mond. Meteen reageerde Mia door haar mond iets te openen en zo aan te geven dat de zoen best iets intiemer mocht zijn. Voorzichtig zochten hun tongen elkaar en zorgden voor een fijne tinteling in haar onderbuik. Nadat Mia haar jas had opgehangen kreeg ze een complimentje; “wat zie je er leuk uit, mooie blouse! Ga je mee?” Mia pakte de uitgestoken hand en volgde de jonge vrouw naar de woonkamer van het kleine huisje. “Ga zitten, wil je wat drinken?” Mia knikte van ja. “Doe maar een glas wijn, als je hebt…”

“Tuurlijk! Ik ga even halen, hoor!” Mia keek Anja na. Anja was net iets groter dan zij zelf was, had een stel stevige borsten, in elk geval groter dan haar eigen tietjes, en was gevuld. Niet dik, maar een vrouw met rondingen en de zogenaamde love-handles! Mia vond dat bij een vrouw wel mooi. Anja had een paar stevige benen, en lekkere bolle wangen en een blozend gezicht. Anja was vier jaartjes ouder dan Mia. Ze kende Anja via hun gezamenlijke vriendin Esmeralda. Omdat Esmeralda biseksueel was, en zowel met Mia als met Anja wel eens het bed deelde, waren de twee met elkaar in contact gekomen. Mia had haar eerste ervaringen met een vrouw opgedaan afgelopen voorjaar op het tentfeest en dat was haar zo goed bevallen dat ze wel in was voor meer avontuurtjes met vrouwen of meisjes. Esmeralda had haar toen direct verteld over Anja. In de kroeg had Mia al eens met Anja gepraat en hier en daar wat laten doorschemeren. Anja zelf was honderd procent lesbisch, en viel vooral op kleine slanke vrouwen, echte meisjes vrouwen. En Mia was zo’n vrouw. En nog jong ook! Toen Mia haar belde was ze helemaal in een jubel stemming. Mia was zo’n mooi meisje!

Anja kwam terug met twee glazen rode wijn, zette die op tafel neer, nestelde zich naast Mia op de bank, en vouwde haar benen onder haar volle billen. Haar vestje had ze tot op de hoogte van haar borsten open geknoopt en gaf Mia zo een prima blik op wat ze in huis had. Anja legde teder haar hand op Mia ‘s hoofd en zoende haar nogmaals. Mia genoot van de tong van Anja en schoof iets dichter naar haar toe. Ze gingen heerlijk in elkaars zoen op. Anja streelde Mia over haar rug en Mia voelde een fijne tinteling over haar huid gaan. Mia genoot van de aanrakingen door Anja. Ze vond het fijn dat Anja het initiatief nam en haar mee voerde op haar ontdekkingstocht door de lesbische seks. Anja keek haar aan en zag dat Mia er heel erg van genoot. “Je bent mooi, Mia,” zei Anja, “en wat heb je een sexy bloesje aan…”

“Wacht maar even,” zei Mia zwoel, ze stond op, en begon zich voor de glinsterende ogen van Anja uit te kleden. Eén voor één deed ze de knoopjes los, en liet haar blouse open vallen. Anja ging achteruit op de bank zitten en deed haar benen iets uit elkaar. Ze voelde zich warm en nat worden. Traag trok Mia haar blouse uit en liet het dunnen kledingstuk op de grond vallen, heupwiegend begon ze haar broek los te maken, en keek ondertussen de jonge vrouw geil aan. Haar broek zakte op de grond, ze schopte haar schoenen uit en daarna stapte ze uit haar broek, Ze stond nu in haar geile lingerie setje voor Anja. Die er enorm van genoot, en haar eigen broek al had losgeknoopt en met een hand haar kruis streelde.

“Wat ben je mooi,” zei ze nogmaals, “het staat je prachtig, je bent geweldig!” Mia stapte naar heer toe, Anja reikte naar het meisje en trok haar tegen zich aan, Anja drukte haar lippen op de strakke buik van Mia en kuste haar. Met haar tong gleed ze over de buik, rond haar navel en daarna gleed ze met haar tong in Anja ‘s naveltje. Mia kreunde… Anja streelde met haar handen omhoog naar de kleine borstjes van Mia en genoot van dit heerlijk lichaam. Met haar vingers streelde ze over Mia ‘s bh en voelde haar tepels haard en stijf worden. Mia gooide haar hoofd achterover en kreunde weer. Anja kuste verder omlaag, tot ze Mia ‘s vagina bereikte. Door het broekje heen likte ze over het gezwollen klitje, dat bijna door het broekje heen prikte.

“Ohw…” kreunde Mia geil. Anja leidde haar terug op de bank, zoende haar op haar mond en legde haar armen om haar heen, haar vingers zochten naar de sluiting van Mia ‘s rode bh, en in een wip had Anja het kledingstukje los en gaf ze Mia ‘s borstjes de vrijheid. “Wat ben je ontzettend mooi…” Anja was helemaal weg van de jonge Mia. Haar lippen zochten de tepels van het meisje, kuste ze een voor een en nam ze een voor een in haar mond en zoog er zachtjes op. Mia genoot ervan. “Kleed je ook uit, lieve Anja,” fluisterde ze zachtjes in haar oor. Anja was niet zo sierlijk als Mia, en trok haar vest vlug uit, deed haar T-shirt snel over haar hoofd uit en showde haar bh loze flinke borsten. “best groot he?” Vroeg ze.

“Ik vind ze mooi…”antwoordde Mia opgewonden. Anja stond op, bukte zich, deed haar Allstars los en uit en deed vervolgens haar spijkerbroek uit. Dat ging wat lastig, de broek bleef even hangen op haar stevige billen. Ze schudde met haar kont en de broek zakte op haar enkels. Mia zag dat ze een heel natte plek in haar onderbroekje had. “Je bent lekker geil…” zei ze.

“Ja, komt door jou… ” Ze rolde haar broekje omlaag en stapte er uit. Ze stond naakt voor Mia die genoot van haar volle lichaam. Haar brede schouders, volle borsten, lekker buik en brede heupen, en tussen haar benen een nat en wollig kutje. Anja streelde zichzelf over haar borsten en buik, omlaag naar haar kruis en liet haar vingers tussen en langs haar schaamlippen glijden, Mia zag hoe haar klitje tussen de schaamlippen uitstak en er heerlijk uit zag. Mia stond ook op en deed haar broekje ook uit. “Mag ik je likken,” vroeg Anja zachtjes.

“Graag…”was het verlangende antwoord van Mia. Mia nestelde zich weer op de bank en spreidde haar benen, als uitnodiging voor de vrouw om haar te beffen, “kom maar…lik me…” Anja knielde tussen de slanke dijen van Mia en drukte een geile tongzoen op haar vagina. Mia kreunde en genoot toen haar tong bij haar binnendrong in haar natte spleetje. Anja zoog en likte, sabbelde op haar schaamlippen en bewerkte met haar tong het geile genotsplekje van het meisje.

“Ohw…, wat kan jij beffen… ga door… door…” Mia drukte haar heupen iets omhoog, Anja deed haar handen onder de billen van Mia en hield haar zo stevig tegen haar mond gedrukt. En likte, en zoog… en tongde het kutje. “Ga door… maak me klaar… toe…” smeekte Mia. Maar dat wilde Anja nog niet. Ze wilde zo lang mogelijk van dit heerlijke grietje genieten. Ze stopte met beffen en keek de geil kijkende Mia verliefd aan.

“Ga je mee? Gaan we naar mijn slaapkamer…”Ze pakte Mia ‘s hand en nam haar mee naar de slaapkamer. Anja had een kleine slaapkamer, maar was wel heel romantisch ingericht. Overal lagen kussens, op bed, op de grond op de stoel die in de kamer stond, op een dressoirtje stonden waxinelichtjes te branden en verspreidden een gezellig en zwoel licht. De jonge vrouwen stonden naakt tegenover elkaar en bekeken genietend elkaars lichaam.

“Ik heb iets voor je…” zei Anja zacht. Mia keek haar nieuwsgierig aan. “het is iets geils, hoor, vind je dat erg?”

“Nee… helemaal niet…” Mia streelde haar lichaam. Anja deed haar nachtkastje open en pakte daar een doosje uit.

“Kijk…” Ze liet zien wat er in het doosje zat. Twee balletjes die met een nylon koordje aan elkaar vastzaten, En een zelfde koordje zat aan een van de balletjes vast met een ringetje aan het uiteinde. Mia herkende de kogeltjes. “Ben-Wa ballen…” fluisterde ze opgewonden.”

“Zou je ze in willen brengen? En dan voor me willen dansen, lieve Mia?” Anja had gehoord dat Mia op een dansvereniging was en erg goed was in moderne dans.

“Wil je dat graag?” Vroeg Mia.

“Ja… ik wil je zien bewegen… ik wil zien wat de balletjes met je doen… Ik weet wat het met mij doet…” Mia pakte de balletjes aan. Deed ze een voor een in haar mond om ze een beetje nat te maken. Opeens kreeg ze een ander idee.

“Kom eens hier,” vroeg ze aan Anja. Anja kwam dichterbij. Mia, stopte de balletjes nu een voor een in de mond van Anja. “Breng jij ze maar bij me in, toe maar…” Mia ging op de stoel zitten, zette haar voeten ook op de stoel zodat haar kruis iets omhoog kwam, met haar vingers deed ze haar schaamlippen iets uit elkaar en Anja kreunde toen ze Mia ‘s openstaande kutje bekeek. Glimmend van haar vocht. “Toe, stop ze er in, kom maar…” Anja duwde de eerste bal tegen Mia ‘s gaatje. De bal gleed soepel en gemakkelijk in haar kutje. De tweede ging er achteraan. Anja deed het koordje goed, en kuste haar op haar natte kutje en likte haar lippen af.

“Ga maar lekker op bed liggen, en geniet…” Anja nestelde zich op het bed, streelde haar borsten, en liet haar hand afzakken naar haar kruis en begon te masturberen. Mia stond op, liep naar de CD speler en voelde de balletjes al tegen elkaar aan tikken… dat voelde te gek. Ze zette een lekker muziekje op en begon te dansen. Zo mooi. Ze genoot van het soepel bewegende lichaam van de kleine Mia, haar benen, haar borsten, haar buik… alles klopte aan haar bewegingen. En Mia wist niet hoe ze het had. Door haar bewegingen deden de balletjes hun geile werk. Ze wist niet hoe ze het had. Wat was dit heerlijk. Ze voelde een orgasme aan komen denderen. Haar buik trok samen, haar bewegingen werden ongecontroleerd, haar ademhaling werd sneller en sneller. Ze keek naar de vingerende Anja, die speciaal voor Mia haar eigen kutje wijd opentrok en het meisje haar roze binnenkant liet zien, nat en glimmend… Mia hield het niet meer. Klemde haar dijen tegen elkaar, ging met haar hand over haar klitje en voelde haar kutspieren samentrekken en beleefde een overweldigend orgasme.

Ze liet zich ontspannen op het bed vallen, en Anja ontfermde zich over haar, streelde haar haar, haar borstjes, en Mia genoot. Anja voelde omlaag, naar Mia ‘s natte kutje, pakte het koordje en trok er aan. De eerste bal gleed uit haar natte kutje, gevolgd door de tweede. Mia kreunde toen de kogels haar lichaam verlieten. Anja nam de Kogels in haar hand en stopte ze een voor een in haar mond en likte ze helemaal schoon.

“Mm… wat smaak je heerlijk…” Mia liet zich omlaag zakken en nestelde zich tussen de volle dijen van Anja, likte langs haar dijen en proefde de zoute smaak van haar kutsap, dat langs haar dijen droop. Anja was zo geil. Mia drukte haar mond op de lipjes van de vrouw en begon haar te beffen. Anja hielp haar en gaf duidelijk aan wat ze wilde, tenslotte was Mia nog redelijk onervaren.

“Ja, daar, lik daar… iets sneller, duw maar, toe maar… breng je vinger in me… doe maar twee… ja… ah… ha… goed zo… vinger me… toe maar… sneller, sneller….” Anja stuurde Mia ‘s hoofd tegen haar kruis aan en oefende meer druk uit, Het meisje deed enorm haar best en Anja genoot van haar tong en vingers.

Al snel hield ze het niet meer en ze schreeuwde het uit toen ze klaar kwam. Drukte haar dijen tegen elkaar en knelde Mia ‘s hoofd ertussen vast, om te voorkomen dat ze te vroeg zou stoppen. Mia likte en vingerde als of ze nooit anders gedaan had. Anja kwam heerlijk klaar op haar tong. Mia voelde de hoeveelheid vocht toenemen en likte en slikte het zalige zoute sap op. Toen Anja de druk verminderde hield Mia op. Keek op, en zag aan Anja ‘s ogen dat ze er van genoten had. Vlug kroop ze omhoog, begon haar te zoenen en deelde haar eigen vocht met haar. De meiden rolden om en over elkaar, Streelde elkaar overal, speelde met elkaars borsten, zogen hun tepels hard en stijf, likte elkaar, hun handen zochten elk plekje van hun lichamen.

Anja liet haar handen ook tussen Mia ‘s billen glijden stimuleerde even heel kort haar andere gaatje. Mia kreunde. Anja merkte dat Mia dat niet vervelend vond en ging iets verder. Met het vocht uit haar kutje masseerde ze nu het strakke sterretje van het meisje. En liet zo nu en dan een vinger in haar gaatje glijden.

“Ohw… oh… ohw…” Mia vond het lekker. Anja nam Mia nu in een soort houdgreep en vingerde haar anus. Met haar borsten gleed Mia over de volle borsten van Anja terwijl ze in haar gaatje gevingerd werd.

“Wil je dat ik je daar neuk met een vibrator?” Vroeg Anja.

“Ja, probeer maar… ik ben zo geil…” hijgde Mia. Er werd een dunnen vibrator gepakt, en aangezet. De vibrator zoemde zachtjes, Anja deed het ding even in Mia ‘s natte kutje en liet het ding toen langzaam haar kontje in trillen. Mia draaide zich nu zo dat ze op haar knieën kwam te zitten, legde haar hoofd op het kussen en bood de vrouw haar onderkant aan. Anja genoot. Wat een heerlijke meid was Mia! De vibrator trilde en ging nu makkelijk in en uit het meisje. Mia bewoog haar kontje heen en weer. Anja haalde de vibrator er na een tijdje uit, likte haar gaatje af en draaide Mia weer op haar rug.

“Ga eens op je zij liggen, schatje…” Mia voldeed aan het verzoek. “Til je been eens een beetje op,” Mia deed dat. Anja liet zich achterover vallen op het bed, op haar rug en schoof naar Mia toe. Anja spreidde haar benen en liet die tussen die van Mia in schuiven. Tot ze niet verder kon. Op deze manier drukte nu hun natte kutjes om en om tegen elkaar aan. Mia wist niet wat haar overkwam, toen ze het warme zachte kutje van Anja tegen de hare voelde drukken.

“Let op, dit is heel erg geil…” Mia liet nu haar bovenste been zakken en het rustte nu op de buik en borsten van Anja. “Goed zo,” zei zij. Ga jij zo ontspannen mogelijk liggen.” Mia draaide zich iets om, en lag nu half op haar rug, haar onderlijfje op haar zij. Anja begon te bewegen, en schuurde haar kutje tegen Mia ‘s natte neukgrotje aan. Mia voelde de volle schaamlippen over haar klitje glijden en het gevoel was ongeëvenaard.

“Wat is die fijn… ik word zo geil… ik ga zo weer komen… dit is lekker… owh… ik… ah… ha… ja!” Anja genoot van de geile reactie van haar seksspeeltje. Ze bleef bewegen en voelde ook bij zichzelf dat het niet lang meer zou duren. Opeens begon Mia een klein beetje mee te bewegen en dat was voor de hete en geile Anja de druppel. Ze hield het niet meer en kwam gierend klaar.

“O, owh… ik kom… ik kom…” gilde ze en greep zich vast in de lakens. “Ja, ah… ha… ik …ik… kom…” En Anja liet zich helemaal gaan tegen de soppende kut van Mia. Mia voelde een straal warm vocht tegen en in haar openstaande kutje spuiten. Anja had een spuitend orgasme. Voor Mia was deze ervaring zo geil en nieuw toen ze het vrouwen-sap in haar voelde spuiten dat ze zelf ook kwam. Ook zij greep zich hijgend en kreunende vast aan het bed en schokte en trilde van genot toen haar ze haar orgasme beleefde. Haar hele lichaam was één erogene zone geworden en ze kwam dan ook met heel haar lichaam klaar. Ze drukte zich hard tegen de kut van Anja aan en sidderde. Haar orgasme golfde drie, vier keer door haar lichaam heen. Nog nooit was ze zo geweldig gekomen. Mia genoot ervan, zoals het meisje zich overgaf aan haar genot.

Nadat ze allebei een beetje tot rust waren gekomen, wilde Anja aan Mia een ontspannende massage geven. Mia knikte en keek de vrouw verliefd aan.

“Ik geloof dat ik nooit meer zonder je kan, Anja…”

“Ga maar op je buik liggen, ga ik je fijn masseren.” Dat liet Mia zich niet twee keer zeggen, met een soepele beweging draaide ze om en plofte op haar buik neer. Ze spreidde haar slanke benen een klein beetje, sloot haar ogen en genoot nog na van de heerlijke seks met Anja. Op eens voelde ze de warme massage olie op haar rug en schouders druppen. Warme handen gleden over haar rug, naar haar schouders en hals, de vingers kneedde haar spieren helemaal soepel en los.

“Mm… mm… lekker,” genoot Mia. De handen masseerde haar zij, haar bovenbenen en gleden toen omlaag naar haar voeten. Anja tilde, op haar knieën tussen Mia ‘s benen zittend, haar voet op, zette die tussen haar volle borsten en masseerde haar kuitspier, Daarna was haar voet aan de beurt, Met haar duimen drukte ze op Mia ‘s voetzolen, en nam daarna haar tenen een voor een in haar mond. Ze zoog er zachtjes op en liet haar tong kriebelend langs Mia ‘s teentjes glijden. Mia vond het heerlijk. Daarna volgde voor haar andere been dezelfde behandeling. Voorzichtig legde Anja Mia ‘s been weer op het bed, pakte de fles olie en smeerde toen haar eigen borsten en buik er helemaal mee in. Ze kroop op handen en knieën tussen de benen door, tot ze niet verder kon, en liet zich voorover zakken, tot haar tepels de rug van het meisje raakten. Daarna liet ze zich soepel en glibberig over de rug van Mia glijden. Helemaal omhoog tot haar borsten om Mia ‘s hals vielen en weer terug omlaag, de tepels over en tussen Mia ‘s billen glibberend. Mia veerde even op toen ze de harde tepel van Anja over haar kontgaatje voelde gaan. Dat voelde geil.

Anja kreeg geen genoeg van het over haar lichaam glijden en genoot er zelf minstens zo veel van. Allebei werden de meiden langzaamaan weer heet en opgewonden van elkaar. Anja nam nu weer plaats tussen de benen van Mia en ging rechtop, op haar knieën zitten. Pakte de olie en liet een flinke straal tussen haar billen lopen. Mia kreunde. Nu werden haar billen onder handen genomen, natuurlijk sloeg Anja ook haar sterretje niet over en liet haar vingers regelmatig langs en in het kutje glijden. “Liefje, draai je maar om, als je wilt…”zei ze zacht. Mia zuchtte en draaide zich genietend om.

“Mmm, wat is dit zalig…” Mia rekte zich helemaal uit. Anja gleed met haar volle lichaam over haar voorkant heen. Haar borsten over haar buik en borsten voelen glijden was geweldig. Haar tepels die hard waren en over haar klitje schuurde… heerlijk… Na deze Body 2 body, richtte Anja zich op haar kutje. Haar vingers gleden gemakkelijk in haar, met de andere hand drukte ze de schaamlippen tegen elkaar aan met het roze klitje er tussen. Dat zette het onderlichaam van Mia in vuur en vlam. Met vaardige hand en vingers bewerkte Anja het kutje. En ging net zo lang door tot Mia smeekte om klaar te mogen komen. Anja keek haar geil aan, zette door… en bezorgde Mia haar volgende orgasme. Het meisje kronkelde over het bed toen ze klaar kwam en schreeuwde het uit. Mia liet zich helemaal gaan. Anja genoot ervan haar zo te zien genieten van haar strelingen. Toen Mia weer bijgekomen was, kuste Anja haar lief en vroeg. “Wil je iets voor me doen, liefje?”

“Zal ik je klaar maken?” Vroeg Mia. “Ja, maar wil je me neuken met een voorbinddildo? Dat vind ik zo geil…” Niet veel later zat Mia op haar knieën tussen Anja ‘s volle dijen met een flinke voorbinddildo op haar schoot. “Lekkere pik, heb ik hier voor je, he?”

“Ja, neem me, toe neem me, neuk me! Neuk me diep… ik verlang naar je…” Mia stootte de dildo in Anja ‘s kut en begon ritmisch te neuken. Steeds sneller en sneller. Als een jongen ging ze op Anja liggen, met haar handen onder de volle billen van de jonge vrouw. Hun borsten tegen elkaar gedrukt, beuken ze geil tegen elkaar aan. Het neuken ging steeds makkelijker omdat Anja ontzettend geil en nat werd. Anja sloeg nu haar handen om Mia ‘s billen en drukte haar nu diep in zich, kietelde met haar vingertoppen het nauwe gaatje van het meisje en stond op het punt van klaarkomen toen Mia kreunde dat het zo geil was, die vingers langs haar kont. Anja hield het niet meer, ze greep Mia stevig vast, Opende haar benen en kwam klaar. Mia keek haar aan terwijl Anja haar orgasme beleefde. Uitgeput rolde Mia van haar vriendin af. “Was het fijn?”

“Zeker… ik heb nog nooit zo fijne seks gehad, Mia!” Gaf Anja haar een compliment. Niet veel later vielen de dames in elkaars armen in slaap… en droomden over een heerlijk vervolgafspraakjes met elkaar.

Esmeralda

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *