Trio in de lift

()

(van de pot gerukt)

Mijn geilste seksavontuur beleefde ik twee jaar geleden. Ik had destijds een relatie met een geil sletje, Sabine uit Antwerpen. Met haar beleefde ik de geilste avonturen en zij geilde erop om op de meest onverwachte plekken te neuken.

Sabine woonde in een flat aan de Potvlietlaan en moest elke dag met de lift naar haar appartement toe. Iedere keer fantaseerde ze ervan om eens flink geneukt te worden in de lift. De gedachte dat ze dan misschien betrapt werd door een mede bewoner, maakte haar bloedgeil. In het begin moest ik niet veel van deze gedachte hebben en ging niet op haar geile voorstel in, al werd ik zelf ook supergeil bij die gedachte om betrapt te worden onder het neuken.

Een maand nadat Sabine mij haar fantasie verteld had, werd ze twintig jaar. Ik vond het tijd voor een stevige neukpartij in de lift. Ik vertelde haar dat ik een verrassing voor haar had, maar dat we hiervoor de stad in moesten. Ze had die dag een super geil zwart rokje aan en een strak topje, waar ze geen BH onder droeg. Haar dikke tieten zagen er altijd even lekker uit zonder BH onder haar topjes. We liepen naar de lift en Sabine drukte op de knop. Ik zoende haar in haar nek en kneep ik haar lekkere kont, geile beer dat ik was (en nog steeds ben). Ze merkte dat ik super geil was en ik drukte mijn paal in mijn broek tegen haar kont aan. De liftdeuren opende zich en al zoenend duwde ik haar tegen de liftwand.

Na een korte tongpartij liet ik mijn hand via haar lekkere boezem naar haar klitje glijden en begon haar slipje af te stropen. Met een ruk trok ik haar string van haar goddelijke lijf en begon haar te vingeren. Al snel daalde ik met mijn hoofd via haar hooggebergte af naar haar lekkere kutje, dat al openstond van geilheid. Ze begon luid te kreunen toen ik haar klitje en haar lipjes tussen mijn lippen naar binnenzoog. Daarna stopte ik opnieuw een vinger in haar grotje en begon haar wild te vingeren. Ze kreunde steeds harder en niet veel later kwam Sabine klaar.

Net toen ze mijn kloppende paal uit mijn broek haalde, begon de lift te bewegen. Omdat ik mijn harde paal niet meer in mijn slip gestopt kreeg, trok ik Sabine voor me en ik stopte mijn paal onder haar rokje. De liftdeuren opende zich en een vrouw van rond de dertig stapte de lift binnen. De lift bewoog omhoog en ik zag hoe de vrouw naar de string keek, die in de hoek van de lift lag.

“Het lijkt erop alsof jullie druk bezig waren” sprak de vrouw, “het ruikt hier naar liefdessappen.” Ze keek naar Sabine en zag het kopje van mijn verslapte lul onder het rokje van Sabine uitkomen. Ze liep naar ons toe en drukte op de stopknop van de lift en greep met haar hand mijn lul beet.

Zonder dat ik een woord kon zeggen begon die vrouw me af te trekken. De vrouw stopte met trekken en ontfermde zich over Sabine, die nog steeds zo geil als boter was, en liet haar hand over de boezem van Sabine glijden. Ze trok Sabine haar topje uit en begon haar tepels te kneden. Zachtjes kreunde Sabine terwijl de vrouw haar tepels tussen haar lippen naar binnenzoog. Ondertussen pakte ze mijn hand en begeleide hem onder haar blauwe jurk.

Tot mijn verbazing droeg de vrouw geen slipje en zonder al te veel weerstand gleden twee van mijn vingers haar poesje in. Ik begon haar te vingeren en al snel begon haar kut flinke sopgeluiden te maken. Ze begon te kreunen en stopte met het bewerken van Sabine haar boezem om haar jurk uit te trekken.

Daar stond ze dan helemaal naakt. Ze had niet zo’n strak lijf meer als Sabine, maar haar boezem mocht er zeker wezen en haar half geschoren kutje vroeg erom om eens lekker uitgelikt te worden. Sabine was nauwelijks nog te houden en begon mijn lul flink te pijpen. De vrouw ontfermde zich vervolgens over Sabine haar kutje en al snel werd de lift overspoeld met kreunende geluiden. De vrouw begon Sabine steeds intenser te beffen, waardoor Sabine steeds harder en sneller begon te pijpen, waardoor ik een megaorgasme voelde opkomen en niet veel later kwam ik schreeuwend klaar. Straal na straal spoot uit mijn dikke lul en Sabine had de grootste moeite om alles binnen te houden, zodat een paar stralen uit haar mond liepen en via haar kin op haar borsten terecht kwamen.

De vrouw stopte met beffen en gaf Sabine een tongzoen om een deel van mijn zaad van Sabine over te nemen en begon mijn sperma van Sabine haar kin en borsten op te zuigen. Daarna ging ze verder met beffen en Sabine beleefde meerdere orgasmen. Mijn lul werd langzaam weer stijf en de vrouw greep me bij mijn kloten en zoog die een voor een naar binnen. Vervolgens begon ze me hard te pijpen. Ze stopte en duwde me hard tegen de grond. Met een harde klap viel ik op de liftbodem en voor ik het wist drukte de vrouw haar kut tegen mijn paal en liet zich er helemaal overheen glijden.

Ze begon mij wild te berijden en vrij snel beleefde ze een enorm orgasme. Niet veel later kwam ik klaar, en ik voelde mijn zaad in haar geile kut spuiten. Sabine bekeek enigszins bedenkelijk en gaf aan dat ze ook wel geneukt wilde worden. De vrouw vond dat Sabine gelijk had en bespeelde mijn geslachtsdeel net zo lang totdat hij weer keihard werd. “Neuk haar in haar kontje, geile beer,” sprak de vrouw.

Ik spuugde tegen Sabine ‘s kontgaatje. Ik drukte mijn eikel tegen haar kontgat en liet mijn lul voorzichtig naar binnenglijden. Sabine kreunde, want ze had nog nooit een lul in haar kont gehad. Sabine gilde en kreunde, maar al snel was hier niets meer van te horen doordat de vrouw haar kut tegen Sabine ’s mond duwde. Ik begon Sabine langzaam in haar kont te neuken en voerde het ritme op. De vrouw begon langzaam te kreunen en haar lijf sidderde van genot, want Sabine ’s lippen zijn onweerstaanbare genotsmiddelen. Ik voelde een nieuw orgasme opkomen, maar wilde nog niet klaarkomen. Ik verlaagde het neuktempo en trok mijn lul uit Sabine ’s kont om mijn zaad over de twee heen te spuiten. Kreunend kwam de vrouw klaar en niet veel later stond mijn lul op springen.

De twee vrouwen opende hun geile monden en begonnen mijn lul met zijn tweeën af te trekken. Kreunend kwam ik klaar en mijn zaad spoot alle kanten uit over de twee lijven van beide geile sletten. Na dat al het zaad gulzig werd opgelikt, kleedden wij ons aan en drukte ik de stopknop weer in. De lift vervolgde zijn weg naar boven en de vrouw nodigde ons uit om een kop koffie bij haar binnen te drinken. Vele avonden hebben wij daar de geilste trio beleefd.

Esmeralda

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *