Trio met onze docent

()

(van de pot gerukt- 2)

Op een middag was ik samen met mijn leraar Duits in het lokaal. Het was kwart over vier en mijn leraar, een knaap van 28 jaar, zag er bezweet en sexy uit in de brandende hitte. Ik (brunette 19j) had al een tijdje een oogje op hem, maar docenten vallen niet vaak op leerlingen. Bovendien was ik biseksueel en er waren dus ook veel anderen waar ik een oogje op had. De school was inmiddels verlaten, maar ik moest nog een proefwerk inhalen. Door de verschrikkelijke sexy blik van mijnheer Verbist, of Theo zoals ik hem mocht noemen, werd ik ontzettend geil. De straaltjes zweet stroomden door mijn kutje en ik had moeite om niet met masturberen te beginnen. Theo zette mij aan een tafeltje en ik kon beginnen met het proefwerk. Hij moest even iets kopiëren voor de volgende dag en zou binnen 40 minuten weer terug zijn.

Ik had helemaal niets geleerd voor het proefwerk, zo gaat dat in het laatste jaar, en had al geen moed meer om aan het moeilijke proefwerk te beginnen. Ik dacht aan Theo en ik vond het fijn dat hij even weg was, want nu kon ik tenminste met mijzelf bezig gaan. Ik kleedde mij uit en ik ging achterover gezakt op de stoel zitten en begon stevig over mijn klit te wrijven. Door de hete, hitsige geluidjes, die ik daarbij maakte werd ik zo geil, dat ik al bijna klaar kwam. Maar ik stopte en kleedde mij helemaal uit. Mijn tepels waren keihard en ik ging naakt op de grond liggen. Ik stopte mijn warme vinger in mijn natte, sappige doosje en begon mijzelf te vingeren.

Ik was bijna klaar gekomen, toen plotseling de deur met een ruk openging. In mijn verstandsverbijstering, die daarop volgde dacht ik dat het Theo wel moest zijn. Met die gedachte kwam ik met een ijzige schreeuw klaar. Mijn kutsappen stroomden uit mijn doosje over de vloer. Maar het was Theo niet. In de deuropening stond Monique. Monique had de grootste, lekkerste tieten die ik ooit had gezien. Ze was een ontzettend lekker wijf, en ik was al vaak klaar gekomen bij de gedachte mijn glibberige tong in haar natte poesje, tussen haar schaamlippen te drukken. Ik zag Monique tepels opzwellen in haar cup C en ze begon zich snel uit te kleden. We zoenden en tijdens het uitkleden begon zij mij te vingeren. Haar lange nagels sopten in mijn geile doos. Ik begon aan Monique ’s tepels te sabbelen en ze werden keihard. Mijn speeksel droop over haar megatieten en ze werd supergeil.

Monique had staan wachten, zodat ze mij antwoorden van het proefwerk voor kon zeggen. Nu beleefde ze toch iets veel leukers. Ik trok haar kleverige schaamlippen uit elkaar en begon met mijn tong diep in haar neukgrotje te graven. Ze kreunde het uit en riep heel hard.

“Oh… ho… oh, Kitty, ga door, ja, ja, oh…” en ze kwam voor de eerste keer klaar. Ze begon met haar natte hand(van het vingeren)mijn bumpers te bewerken. Ze begon ook met haar natte, geile, bef-tong mijn klit en schaamlippen af te likken. Tegelijkertijd stak ze met haar lange vingers zijn in mijn sappige neukholletje achter aan, en ze likte haar vinger af. Ze proefde de smaak van mijn darmen. Ik begon met mijn vingers ook haar aars en klitje te bewerken. We kreunden het uit van genot, en kwamen met een ongelooflijke schreeuw tegelijk heel erg lekker klaar. Ons kutgeil stroomde over onze warme verstrengelde lichamen, terwijl wij het lekkerste orgasme ooit beleefden. Monique had pijn in haar vingers en begon mijn tieten af te likken, terwijl ik mijzelf neukte met een stoelpoot.

Terwijl ik haar befte, en wij beiden hard hijgden, ging de deur open. De 9 jaar oudere Theo stond in de opening. Hij was terug van het kopiëren en ik zag de bobbel in zijn broek groeien. Hij wist meteen wat er aan de gang was toen hij de natte plek op de grond zag en mijn tong in Monique ’s bef-hol. Het kwijl kwam uit zijn mond, en hij had zijn hemd al uit. Ik twijfelde, maar rende naar hem toe en deed zijn schoenen en broek uit. Ik deed mijn druipende hand in zijn bobbelonderbroek en hij zuchtte diep. Ik trok zijn broek naar beneden en zijn leuter begroette mij met opgeheven hoofd. Ik begon zijn weke voorhuid over zijn eikelrand te trekken. Hij gaf me een tongzoen en stak toen zijn vinger in mijn sompige poesje. Er volgde nog een vinger en nog één, totdat zijn hele hand erin zat.

Ik kreunde het uit van genot en ook Monique had Theo onder handen genomen. Terwijl Theo met zijn andere hand de bumpers van Monique kneedde, begon Monique met haar zachte tong zijn eikel te strelen. Ze stopte zijn 20 centimeter lange leuter helemaal in haar mond en zijn staaf zat onder het geile speeksel en de kutsappen van Kitty. Hij trok zijn natte pik uit Monique ’s pijpmondje en nam zijn leuter in zijn hand. Terwijl ik hem begon af te trekken, gaf Monique mij nog eens een goede beurt. Ik werd helemaal afgelikt en ze stopte vinger in mijn aar en in Theo’s aar. Theo en ik kwamen beide op het zelfde moment met een ijzige gil klaar.

We hadden allemaal nog niet genoeg en Theo pakte mij met zijn onuitputbaar leuter, eens flink in mijn achterste neukholletje. Ik voelde zijn sperma in mijn darmen stromen, terwijl Monique mij aflikte. Ik zat ook nog met mijn vinger in haar natte, geile, vingergat te soppen.

Terwijl Monique en ik een enorm lang orgasme kregen, pakt Theo Monique in haar poesje met zijn volle hand op zijn Trump ‘s. Hij deed haar schaamlippen van elkaar met een ferme ruk. Hij wreef over haar klitje en begon haar flink van voren te neuken. Theo befte ook mij nog en we kwamen alle drie nog eens tegelijk klaar. Tot onze spijt zagen we op de klok, dat het al laat was en we kleedden ons aan.

Monique ’s voeten waren helemaal nat van het sperma van Theo en ons kutgeil. Geil waren we niet meer, maar we waren zo bevredigd als nooit tevoren. Uit mijn aars lekte ook nog een straaltje sperma. We kleedden ons aan en spraken af dat ik morgen nog een proefwerk in moest halen.

Esmeralda

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *