Vindt jij mijn vrouw soms leuk?

()

Hij had me al eens gevraagd om samen met hem een grote boom te snoeien waarvan een paar grote takken tegen de dakrand schuurden. Het liefst wilde hij de hele boom weg hebben, maar dat gaf vermoedelijk problemen met de wortels. Ik had toegestemd, en zodoende stond ik al vrij vroeg op de ladder te zagen en te snoeien. Het zou een prachtige dag worden, en het was al warm aan het worden. Ineens informeerde Ad of ik zijn vrouw soms leuk vond. Argwanend keek ik op en vroeg ik waarom hij dit zo plompverloren vroeg.

“Heleen heeft het wel eens over je”, antwoordde hij weer. Het was geen geheim voor ons dat hij geen erg goede verstandhouding meer met zijn vrouw had. Mijn vrouw Annie en ik waren verbaasd dat ze nog bij elkaar waren. Ik ging er op in door te vragen. “Hoezo praten jullie dan wel eens over mij?” Ik probeerde er achter te komen wat Ad zoal wist over ‘ons’. Ad vertelde me uitvoerig dat Heleen een beetje op hem was uitgekeken, en dat ze tijdens de zeldzame keren dat ze nog seks hadden al verschillende keren had bekend dat ze mij wel zag zitten. Ik verbaasde me niet over het feit dat Heleen me leuk vond, want dat had ik al meerdere malen gemerkt vooral wanneer Ad er zelf niet bij was. Een tijdje geleden nog was het er bijna van gekomen…

Ad vervolgde; “ Ik zou wel eens willen weten of ze het ook echt meent en hoe ver ze wel niet durft te gaan met haar fantasieën.” Ik complimenteerde hem met zijn knappe vrouw en bekende hem dat ik haar er af en toe best lekker uit vond zien. Ad vervolgde; “Waarom probeer je haar niet eens een keertje te verleiden?” Vol ongeloof keek ik hem aan en hij stelde me enigszins gerust door te zeggen dat het wat hem betrof niets uitmaakte, want hij kwam zelf best aan zijn trekken. Toen ik even later op de ladder stond spookten de woorden van Ad door mijn hoofd.

Heleen had geroepen voor de koffie. Ze stond naast Ad onder aan de ladder, en gunde me een riant uitzicht op haar bh loos decolleté. Zo had ik haar al zo vaak gezien, maar vandaag bekeek ik haar met andere ogen! Vandaag droeg ze een wervelend zomerjurkje. Toen we even later op het terras zaten en Heleen met een dienblad de koffie naar buiten droeg, nam ik de gelegenheid om nog eens extra goed te kijken. Ze heeft mooie bruine benen, en haar borsten deinen bij elke beweging die ze maakt. Ik zit tegenover Ad aan de lange kant van de teakhouten tafel. Heleen gaat aan het hoofd zitten en serveert de koffie uit. Ik moet bekennen dat ik toch wel wat gespannen was, zeker toen ik even later merkte dat ik tussen de knoopjes hier en daar haar naakte huid kon ontwaren. Ze sloeg haar benen over elkaar, en vleide zich bevallig achterover in de leunstoel. Zowel Ad als ik zat verlekkerd naar haar te kijken. Ze merkte natuurlijk dat er iets in de lucht hing en speels zei ze. “Houden jullie daar eens mee op, anders kijken jullie al het moois er af”.

Ad antwoordde met de opmerking dat ze er vandaag wel heel erg lekker uit zag, en toen hij mij aankeek. “Vindt je ook niet, Ben?” Ik beaamde dat ze er inderdaad uit zag om in te bijten. “Nou, waarom doe je dat dan niet even”. Terwijl Ad dit zei, keek Heleen even verschrikt naar mij. Ik gaf haar een vette knipoog. Ad ging onverstoorbaar verder. “Dat wil je toch wel Heleen, je fantaseert er in ieder geval vaak genoeg over, ik heb er geen moeite mee, ik kijk wel even toe”. Om zijn woorden kracht bij te zetten stond hij op, en begon Helleens decolleté nog verder open te knopen. Even later lagen haar blote borsten naar de zon te kijken. Haar tepels stonden stijf overeind. Toen Heleen geen aanstalten maakte om hysterisch op te springen en Ad zijn huid vol te schelden had ik voldoende zelfvertrouwen om op deze uitnodiging in te gaan.

Ik schoof mijn stoel achteruit, en nam het van Ad over. Ik ging verder met het uitkleden van Heleen. Ik woog haar zware borsten en voelde aan haar tepels. Toen deze stijf overeind stonden knoopte ik de rest van de jurk open. Heleen droeg nog enkele een mooi geel kanten slipje in de leunstoel. Ik schoof haar met stoel en al een beetje om, zodat ik voor haar kon komen. Steunend op mijn handen zoende ik haar voorzichtig op haar mond. Ze reageerde meteen door haar mond te openen zodat we heerlijk begonnen te tongen. Ad was weer op zijn stoel gaan zitten, en zat naar ons te kijken. Als een krolse kat zat Heleen even later in haar leunstoel te draaien. Onder het zoenen graaide zij naar mijn geslachtsdelen. Door mijn broek heen wreef ze over mijn pik, die natuurlijk al behoorlijk stijf stond. “Hier had ik vorige week ook al een zodanige zin in” fluisterde ze in mijn oor.

Alsof Ad er niet meer was gingen we in elkaar op. Ik schoof langzaam omlaag, en beet zachtjes in haar tepels. Heleen had intussen mijn broek al open gemaakt, en begon deze naar beneden te werken. Ik hurkte tussen haar benen met mijn broek op mijn enkels. Heleen schoof haar bekken naar de rand van de stoel en hoefde alleen nog maar haar kruisje opzij te trekken om bij haar natte kut te komen. Ze rook heerlijk en ik genoot even van het uitzicht. Haar poesje was netjes geschoren. Ze was geil, haar dikke schaamlippen weken vaneen toen ze haar benen op trok en haar glibberige vagina werd zichtbaar zonder dat ik aan haar kut gevoeld had. “Schiet op, doe iets, laat me niet zo lang wachten” kreunde ze.

Ik viel aan en drong met mijn tong diep in haar. Ik proefde haar nectar, en ging op zoek naar haar kittelaar. Bij de eerste aanraking kromp ze ineen. “Yes, bef me, oh, dit wilde ik al zo lang!” Aangemoedigd door haar uitroepen, likte ik haar. Veel vlugger als verwachtte schokte zij ineens haar kut tegen mijn gezicht nadat ze me met haar handen strak tegen haar schoot had getrokken. Ik kon geen kant op en moest even mijn adem in houden tot ze was uitgeraasd. Ze trok me omhoog, en gaf mij een tongzoen. Ze probeerde mijn paal te onthullen, maar mijn kleding zat behoorlijk in de weg, en ik kon me maar slecht bewegen met mijn broek op mijn enkels.

Ik ging zitten, en trok eerst mijn schoenen uit en vervolgens mijn spijkerbroek. Ik ging voor haar staan, en liet mijn slip aan zodat zij die kon uittrekken. Met twee handen schoof ze mijn slip omlaag maar die bleef steken achter mijn paal. Even wat rommelen, en toen sloeg mijn pik met een klap tegen mijn buik. Een zacht gefluit ontsnapte aan haar lippen toen ze me in volle glorie aanschouwde. Met ontzag tastte ze mijn achttien centimeter af voordat ze mijn kloppende pik naar voren boog om hem voorzichtig in haar mond te nemen. Terwijl ze haar mond over mijn eikel schoof woog ze mijn kloten. Ik zag dat ze uitdagend naar Ad keek terwijl ze haar hoofd op en neer schoof.

Ad had zijn gulp geopend, en zat met zijn hand in zijn broek te masseren. Een minuutje pijpte Heleen me en toen liet ze mijn dikke eikel uit haar mond schieten. Ze troonde me mee naar het grasveld, en met zwiepende lul liep ik haar achterna. Haar open geknoopte jurk viel op de grond, en ze strekte zich er languit op uit. “Kom op met die lul van je, en neuk me lekker lang voordat je mijn kut vol spuit”. Ik ontdeed me van mijn T-shirt en liet me tussen haar gespreide benen zakken. Met een diep gekreun ontving ze mijn gevaarte. Ik liet mijn eikel voorzichtig in haar vagina zakken. Gebiologeerd keek ik naar mijn eigen lul hoe die langzaam maar o zo geil helemaal in haar kut schoof. Toen hij er tot de wortel in zat, rustte ik even om haar te plagen. Ze kneedde mijn billen, en weer stak ze haar wervelende tong in mijn mond.

Ik begon te pompen, en steunend op handen en voeten liet ik mijn lul op en neer gaan. Een ring van melkwit geil vormde zich om mijn lul. Zelf mijn ballen kletsten nat geworden tegen haar kont. Zonder ons te bekommeren om de rest van de wereld neukten we ongegeneerd op hun gazon ons hoogtepunt tegemoet. Luid kermend en met ritmisch wiebelende tieten nam ze mijn stoten in ontvangst. De hele situatie had mij zo geil gemaakt dat ik me helemaal nergens meer voor schaamde. Toen ik mijn zaad voelde borrelen, ramde ik zo hard, dat Heleen langzaam verschoof. Ik moest me opnieuw positioneren om weer helemaal in haar kut te kunnen. Iets minder hard nu stootte ik toe, ik probeerde nog één keer uit te stellen, maar even later spoot ik mezelf verkrampt leeg in Heleen.

Nu was het voor haar het sein om klaar te komen. Terwijl ik nagenietend met een half stijve lul verder neukte kwam ook zij weer tot een orgasme. Toen ze uitgeraasd was bleef ze met haar armen en benen wijd op het gras liggen. Ik bevrijdde mijn lul uit haar greep, en kwam recht op mijn knieën. Ad zat nog steeds op zijn stoel, ik wenkte hem en maande hem dat ook hij een duit in het zakje moest doen. Ad kroop op zijn eigen vrouw. Hij was nog volledig gekleed en had alleen zijn broek geopend. Even later zat ik in het gras naast het neukende echtpaar. Ad was tot het uiterste geprikkeld, want het duurde maar een ogenblik tot hij kreunend afging en ook hij haar kut verder vulde met zijn zaad.

Toen Ad opstond om zijn broek weer te sluiten keek ik hoe een dikke klodder geil vermengd met ons sperma uit Heleen haar vagina droop. Tevreden kwam ze even later overeind. Ze trok haar jurk aan en knoopte hem zodanig dicht, dat haar borsten net bedekt waren. Haar gele kante slipje had ik snel gepakt en ik zei dat ze die voorlopig niet terugkreeg. Speels wilde ze het afpakken, maar ik hield het onder mijn neus, en snoof nog eens diep haar geur op. Ze berustte erin, en bleef verder naakt onder haar jurk. Terwijl de zon uitbundig scheen gebruikten we de lunch op het terras. Af en toe liep Heleen op en neer naar de keuken. Er hing nog steeds een erotische stemming. Ik was nog steeds naakt en onder de tafel door raakte ik haar regelmatig aan, en ze genoot zichtbaar. Ze liet zich graag betasten en gunde mij veelvuldig een blik tussen haar tieten en benen. Ze controleerde regelmatig of mijn lul nog een beetje dik was. Een enkele keer voelde ik haar handje over piemel glijden. Uiteindelijk zat ik met een paal van hier tot ginder aan tafel.

Na het eten kleedde ik me aan en gingen we verder met de boom. Het gele slipje had ik in mijn broekzak gestoken. Een uurtje later hadden we de klus geklaard. Toen we onze spullen naar de schuur brachten zag ik Heleen liggen. Ze lag midden op het gazon naakt te zonnen Toen ik nat van het zweet en genietend van een lekker Pilsje van het uitzicht genoot, stond daar ineens Margot. Margot is de vrouw die Heleen een paar ochtenden helpt met poetsen. Even was zij verbouwereerd. Ze zag mij zitten, met ontbloot bovenlijf en Heleen die naakt lag te zonnen. Ad was even gaan douchen. Ik begroette haar en vroeg haar om er bij te komen zitten.

Net toen ze plaats had genomen kwam Ad spiernaakt de tuin in gelopen. Hij had zich onder de douche duidelijk een beetje opgekloot, want zijn jongheer stond met een ontblootte eikel recht vooruit. Verbouwereerd keken ze elkaar aan. Heleen was inmiddels ook opgestaan en met wiebelende tieten begroette ze Margot. Margot begon; “Toen je me net belde, had ik niet begrepen dat je me uitnodigde voor een seks feest”. Jeetje, die geile Heleen had haar dus speciaal opgebeld om ons te komen vergezellen. Ik sprong op, en zei tegen Margot. “Goed dat je bent gekomen, want we hadden net een vrouwtje te weinig”. Ik begon mijn broek uit te trekken, en terwijl ik dit deed zei ik. “Kom op Margot, laat jij ook eens wat zien”.

Margot keek om beurten naar de naakte Heleen en vervolgens naar mijn dikke lul en stond te overwegen wat te doen. Ad stond beteuterd naar de grond te kijken. Heleen vervolgde haar gesprek. “Doe niet zo schijnheilig Margot, ik weet heus wel dat jij en Ad af en toe een potje neuken, en dat kan me niet echt schelen, maar nu kun je toch wel even met ons mee doen?”. Margot keek verbaasd op dat Heleen op de hoogte was van hun escapades. “Kom op Ad, laat eens even zien hoe goed jullie kunnen neuken, dan laat ik me nog een keer door Ben naaien”. Ik bekommerde me verder niet om Margot en Ben maar concentreerde me helemaal op Heleen. Ik ging voor haar staan, en liet mijn lul voor haar gezicht bungelen. Ze hapte gelijk toe en begon me heerlijk te pijpen. Na een minuutje of zo keek ik rond waar Margot en Ad waren gebleven.

Ook Margot had zich inmiddels om Ad zijn jongeheer ontfermd. Nog geheel gekleed zat ze op haar hurken voor hem en haar hoofd ontnam ons het uitzicht op Ad zijn lul. Ondertussen was mijn lul weer op oorlogssterkte. Ik ging op mijn rug op het gras liggen, en vroeg Heleen om plaats te nemen op mijn pik. Met haar rug naar me toe gekeerd mikte ze de eikel tussen haar dikke schaamlippen. Tergend langzaam liet ze zich zakken. Ze begon te neuken door enkel haar bekken te kantelen. Heleen en ik keken ondertussen samen naar de verrichtingen van Ad en Margot. Ad was al in hevige staat van opwinding en met steigerende pik stond hij aan Margot haar kleding te trekken. Even later stond ze in haar slipje de grijpgrage handen van Ad af te weren. Natuurlijk was het maar een spelletje, want in een mum had Ad zijn hand in haar slipje gestopt en begon haar kruis te betasten.

Margot was behoorlijk zwaar geschapen, en haar tieten waren nog behoorlijk stevig. Tenslotte waren we allemaal al de veertig gepasseerd, en dan gaat het lichaam toch wat tekenen van verval vertonen. In ieder geval mochten ze er zijn, en nam mezelf voor om er later op de dag in ieder geval even lekker aan te zitten. Nu werd ik in beslag genomen door de wrikkende bewegingen van Heleen die bezig was mijn lul er af te schroeven. Ik hield haar heupen vast om nog een beetje te kunnen sturen. Lang kon dit niet meer duren, want onze bewegingen werden al wilder. Heleen trok haar voeten onder zich, en had nu veel meer macht over haar bewegingen. Steunend met haar handen op mijn onderbenen en haar voeten op de grond pompte ze zichzelf naar een nieuw orgasme. Nadat ze was uitgeraasd liet Heleen zich gelijk van me af rollen, en mijn paal floepte uit haar flamoes.

Ik was nog steeds keihard. Margot stond nu gebogen voor Ad terwijl Ad op de tuintafel zat. Met beide handen hield hij haar hoofd vast, en bewoog haar mond zodoende over zijn lul. Stilletjes ging ik achter Margot staan en pakte haar bij de heupen. Ze schrok even en wilde gelijk stoppen met pijpen. Ad maande haar dat vooral niet te doen. Langzaam duwde ik mijn pik in haar vagina. Met haar mond vol lul, kon ze niet meer uitbrengen dan een diep gegrom. Ik voelde haar kutspieren langzaam wijken voor mijn aandrang. Tergend langzaam liet ik mijn hele paal in haar glijden. Ik bleef even genieten van haar warme vagina en hield ondertussen haar borsten in mijn handen. Ze nodigde me nu zelf uit haar verder te neuken door tegen me in te bewegen.

Ik begon langzaam te stoten en ze ving me op door stevig terug te duwen. Een hele tijd neukte ik haar op deze manier. Als ik bijna kwam hield ik even in tot het gevoel was afgezakt. Op een gegeven moment begon Margot ongecontroleerd te schokken en kwam voor de eerste keer klaar. Door haar steeds wilder wordende bewegingen kon Ad het niet meer langer uithouden en kokhalzend probeerde Margot opeens zijn lading sperma binnen te houden. Toen ze weer bevrijd was van de knellende houdgreep van Ad, kon ze eindelijk zeggen dat ze had genoten van twee lullen tegelijk.

Terwijl ik me stevig vasthield aan haar heupen verhoogde ik mijn tempo en even later verloor ik mijn controle. Ik spoot een volgende lading in een voor mij nieuw kutje. Nu was Margot weer aan de beurt. Ad liet haar languit op de tafel plaatsnemen nadat hij er een paar kussens op had gelegd. Zelf ging hij in een stoel zitten zodat hij haar zittend kon beffen. Hij nam alle tijd om vooral goed werk te leveren. Terwijl hij haar zienderogen aan het verwennen was vroeg Margot mij even dichterbij te komen. Ze greep me zonder omhaal bij mijn lul. “Wat is die lekker groot”, prees ze me nog een keer en probeerde me nog een keer stijf te krijgen hetgeen niet echt meer lukte. Even hapte ze hem in haar mond, en zoog er even hard aan.

Ik voelde op dat moment Heleen haar warme borsten tegen mijn rug en haar handen gleden rond mijn middel op zoek naar mijn klootzak. Het was heerlijk, maar ik moest mezelf even rust gunnen voordat ik weer muziek kon maken. Heleen en ik bekommerden ons elk om een borst van Margot, en gedrieën dreven we haar naar een ongekend hoogtepunt. Ik was bang dat ze zichzelf zou bezeren, zo heftig kronkelde ze over de harde houten tuintafel. Met een echte zucht van verlichting ontlaadde ze en bleef een ogenblik roerloos liggen. Geil, om iemand zo tekeer zien gaan.

De rest van de middag bleven we min of meer naakt in de tuin, en spraken met elkaar af om het hier niet bij te laten.

Enigma

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *