Enigma in Denemarken

()

Onze Deense camping was rustig. Het seizoen was al achter de rug en we konden een plaatsje uitzoeken waar we maar wilden. We kozen een beschutte plek, omzoomd door bomen en struiken. Aan een kant was de plek open en konden we zo over de duinen naar de zee kijken. Als we dan ’s avonds voor onze caravan zouden zitten konden we romantisch over de zee kijken. We hadden een heerlijke vakantie en het weer werkte uitzonderlijk goed mee. Overdag lagen we vaak aan het strand en we vreeën heel wat af in de duinen. Annie durfde eerst niet, maar na de eerste wip in een duinpannetje was ze er vaak voor te vinden. We lagen soms bijna alleen aan het strand dus niemand nam aanstoot aan ons. Na een paar dagen begonnen we naadloos bruin te worden.


Op een dag kregen we nieuwe buren. Een stel van ongeveer onze eigen leeftijd. Volgens Annie was hij een echte spetter. Donker krullend haar en een goed postuur. Aan zijn kleding te zien was het een sportief type. Ik kon me wel voorstellen dat ze het een aantrekkelijke man vond. Het vrouwtje zag er naar mijn smaak ook niet onaardig uit. Ze was niet echt slank, maar je kon duidelijk zien dat het een vrouw was. Ze had blond haar en dat droeg ze schijnbaar een beetje slordig opgestoken.

Terwijl ze zich aan het installeren waren sloegen wij ze uitgebreid gade. Na de koffie gingen wij weer naar het strand. Op het strand kregen we het zo terloops over onze nieuwe buren. Annie zei dat ze maar zelden zo een aantrekkelijke man had gezien. “Daar zou ik het wel mee kunnen.” Ze verontschuldigde zich gelijk, dat ze natuurlijk geen andere relatie of zo wilde. Ik zei dat ik het me wel kon voorstellen dat ze die man leuk vond.

We hadden wel vaker gefantaseerd, maar nog nooit hadden we er aan toe gegeven. Aan het einde van de middag liepen we weer naar onze caravan en we passeerden onze nieuwe buren die voor hun tent zaten te zonnen. We groetten ze vriendelijk en praatten we even over van alles en nog wat. Ze kwamen toevallig ook uit Nederland en ze waren voor het eerst in Denemarken.

Annie legde haar uit waar de winkels waren en hoe het zat met brood halen in de kampwinkel en zo. Ik praatte met de man over het strand en hij wilde weten of er hier gefietst kon worden. Hij had niet  zo een gedetailleerde kaart. Ik bood aan om de mijne even te pakken. Toen ik terug kwam stelde Annie mij voor aan de nieuwe buren. Zij hadden ondertussen kennis gemaakt. Zij heetten Carrie en Peter. Terwijl Peter de kaart bestudeerde had ik eindelijk de gelegenheid om Carrie eens wat beter te bekijken.

Ze droeg een gifgroene bikini en het bovenstukje zat enkel vast achter haar rug. Haar zware borsten waren half ontbloot. Het bikinibroekje was hoog opgesneden. Haar blonde haren waren in een staart gebonden en ze had een prachtig gebit. Annie stond ondertussen steeds naar Peter te kijken. Ook hij zat in een klapstoeltje aan tafel. Hij droeg enkel een wijde zwembroek die alles verhult. Verder zag hij er behoorlijk atletisch uit. We verschilden niet zo veel qua postuur. Na een tijdje togen wij verder naar onze caravan om onze spullen te verruilen voor douche attributen. Annie verweet mij gekscherend dat ik mijn ogen niet van Carrie’s borsten had weten af te houden waarop ik opmerkte dat zij overduidelijk verlekkerd keek naar Peter.

“Nou, hij ziet er wel heel aantrekkelijk uit.” Na het douchen en terug in de caravan smeerden we ons uitgebreid in met after-sun. Een vast ritueel wat we elke dag herhalen. Ik doe Annie’s rug en zij de mijne. Meestal blijft het niet bij alleen maar insmeren maar wordt er over en weer intiem betast en meestal neuken we dan lekker. Ook vandaag waren we weer behoorlijk geil, hetgeen duidelijk zichtbaar is aan mijn stijve. Annie heeft dikke lippen en ze zijn zeer goed te zien. Vanwege de warmte staan de ramen tegen elkaar open. Annie knikt met haar hoofd richting de buren. De buurman staat achter hun tent een waslijntje te maken. Door het geopende raam heeft hij ongehinderd uitzicht op mijn spiernaakte Annie. We zijn echt niet preuts, dus het feit dat iemand ons naakt ziet stoort ons geen van beiden

De volgende ochtend drinken we al met vieren koffie. Het klikt met het andere stel. Na de koffie gaan we met ons tweetjes naar het strand. We liggen weer bijna alleen. Als we flink zijn opgewarmd door de zon, begin ik aan Annie te plukken. We zoenen en vrijen uitgebreid ongehinderd door pottenkijkers. Ik lig al gauw met een stijve en Annie laat zich graag even beffen door mij. Als ze haar orgasme heeft gehad, is het mijn beurt. We willen lekker neuken, maar mijn lul zit vol met zand. We besluiten om naar de zee te lopen. Met mijn paal vooruit lopen we naar de waterlijn. Als ik hem heb afgespoeld is mijn lul niet echt stijf meer van het koude water. Ik ga tegen Annie aan staan en begin weer te zoenen. Dan zien we onze buurtjes aankomen.

“Het ziet er naar uit, dat jij nu even niet klaar komt”, zegt Annie tegen mij. Carrie en Peter komen bij ons zitten. Als zij zich uit kleden blijkt dat zij toch iets meer gene hebben dan wij. Peter heeft een slipje aan en Carrie houdt in eerste instantie haar bikini aan. Na een tijdje hebben we het weer heet en Annie en ik gaan even zwemmen. Annie is duidelijk onder de indruk van Peter en ik vraag haar rechtstreeks hoe het zit. Voorzichtig bekent ze dat ze hem wel ziet zitten om een avontuurtje mee te beleven. “Nou Annie, dan moet je hem dat gaan duidelijk maken.” Zeg ik tegen haar. Om zich een beetje te verdedigen vraagt ze hoe ik over Carrie denk.

Ik verzeker haar dat ik het ook wel een keertje met haar zou willen proberen. We zijn beide geil en in het water zitten we uitgebreid aan elkaar te voelen en tijdens een hete tongzoen glijdt mijn lul vanzelf tussen Annie’s dikke kutlippen. We neuken even maar komen niet klaar, we besluiten nog lekker geil te blijven, dus de hormoontjes moeten nog even in ons bloed blijven. Annie zegt met een trilling in haar stem dat ze van plan is Peter een beetje te gaan opkloten en – vraagt – nog een maal zonder er doekjes om te winden of ik haar dat pleziertje gun. Natuurlijk zeg ik ja en hoop hardop dat ik Carrie warm kan maken voor een spelletje. Als we ietwat afgekoeld zijn wandelen we terug langs de waterlijn naar ons plekje.

Carrie heeft ondertussen haar borsten ontbloot. Annie kijkt veelbetekenend naar het stel en knipoogt naar mij. We gaan liggen en laten ons weer lekker door de zon verwennen. Peter ligt aan het voeteneind van Carrie en Annie knipoogt weer stiekem naar mij. Met wiebelende borsten pakt ze haar handdoek en legt hem op een wat andere positie. Ze kijkt naar de zonnestand en legt hem evenwijdig aan die van Carrie. Carrie ligt op haar rug en heeft niet in de gaten dat Peter nu tussen Annie haar benen kan kijken. Na een poosje laat Annie voorzichtig haar knieën iets wijken. Als ik nu vertel dat zij zich altijd keurig scheert, hoef ik natuurlijk niet te vertellen wat Peter daar te zien kreeg. Ik verontschuldigde me even, ik wilde nog even een eindje lopen. Aangezien Carrie leek te slapen, vond ik het wel een goed idee om Annie even met Peter alleen te laten. Ik liep het duin op en even later bespiedde ik ze van een afstandje.

Ze hield het redelijk netjes, maar Aan Peter was duidelijk te zien dat hij van het uitzicht genoot. Hij lag op zijn buik, maar af en toe trok hij met zijn billen, zodat hij met zijn lul tegen de grond duwde. Annie zag dat natuurlijk en daagde hem nog verder uit. Ongegeneerd keek ze hem aan en ik zag dat ze met haar hoofd knikte in de richting van zijn billen. Nadat ze zich ervan vergewist had, dat Carrie nog sliep. Peter draaide zich op zijn rug en bleef steunend op zijn ellebogen kijken naar al het moois. Zijn geslacht had zich duidelijk afgetekend in zijn zwemslip. Annie ging in kleermakerszit recht voor hem zitten en staarde naar zijn kruis. Annie werd brutaler en maakte hem duidelijk dat ze zijn apparaat bloot wilde zien. Maar dat durfde hij niet.

Op dat moment begon Carrie wakker te worden en Peter ging quasi ongeïnteresseerd voor zich uit liggen kijken. Annie sloot haar benen een beetje en keek tevreden voor zich uit. Ze had beet! Ik liep nog een eindje door de duinen en keerde terug naar onze handdoeken. Er heerste een ontspannen sfeer. Nadat we iets hadden gegeten en gedronken hurkte Annie bij de tas en haar kutlippen bewogen doordat de wind er een beetje mee speelde. Carrie zag het ook en had er een beetje moeite mee dat Annie zich zo vrij gedroeg. Ze keek een beetje geïrriteerd naar Peter, die te duidelijk had gekeken. Annie had er plezier in. De dames gingen weer liggen zonnen.

Ondertussen keek ik brutaal naar Carrie’s borsten die bij elke ademtocht op en neer gingen. Door het spelen van de wind stonden haar tepels stijf overeind. Ik spande even mijn heupen en Annie zag dat het mij ook beviel. Mijn eikel begon zich loom te ontbloten. Annie trok haar ellebogen onder zich en met haar bekken plat op de grond keek ze nu naar Peter. Hij voelde zich ongemakkelijk dat zij zo vrij deed terwijl zijn vrouw er bij was. De hele situatie had ons behoorlijk opgewonden. Af en toe werd er gesproken over van alles en nog wat. “Lekker hè, zo zonnen, die heerlijk zon op je blote lijf te voelen.” Ze keek Peter daarbij strak aan.

Carrie leek te ontwaken uit een hazenslaapje en ging rechtop zitten. Haar zware borsten schokten op en neer toen ze haar handdoek recht trok. Al pratend begon ze zich in te smeren. Haar witte borsten kregen extra aandacht. Peter was intussen naar de zee gelopen om zich te verkoelen. Carrie deed moeite om niet naar mijn lul te kijken. Door haar zelfmassage was hij behoorlijk in omvang toegenomen. Er parelde een dikke druppel voorvocht uit mijn eikel, die dik en zwaar in haar richting wees. We hadden genoeg bereikt voor de eerste keer.

Het was laat geworden en Annie en ik besloten terug te gaan. Toen we een eindje verder over de duinen waren, hebben we een supergeile pot geneukt. Onder de douche hebben we heerlijk gevreeën. Terug in de caravan begonnen we aan het eten. De buurtjes waren intussen ook terug. Na het eten gingen we wandelen en Annie had het steeds over Peter. Ik bekende dat ik haar scène op het strand om Peter gek te maken wel geil vond. Ik zei haar dat ze wat mij betrof geen tegenstand hoefde te verwachten.


De volgende dag waren we weer vroeg op het strand. Peter en Carrie waren ergens anders heen. Aan het eind van de middag gingen we weer douchen en terug in de caravan smeer ik haar weer stevig in met After-sun. Peter zit voor zijn tent. Als ze zo bruin en glimmend staat te showen blijven zijn blikken steeds vaker in onze richting. Annie prevelt net hard genoeg voor mij, “Ja, kijk maar hoor lekkere vent.” Nadrukkelijk masseert ze haar borsten voor hem. Ik sta achter in de caravan en zeg bedenkelijk tegen haar dat hij waarschijnlijk enkel haar tieten kan zien. Gevolg.

“Ik ga even de handdoeken ophangen” en ze voegt daad bij woord. Ze loopt spiernaakt naar buiten en op nog geen vijf meter van de buurman hangt ze de was op. Ik zie haar uitdagend bukken en ik kan wel raden wat Peter nu weer te zien krijgt.  Haar glimmende geile lippen staan iets open als ze in lichte spreidstand voorover buigt. Haar lekker tieten schudden lekker als ze de handdoeken op de lijn hangt. Peter zit naar Annie te kijken. Ze komt weer binnen en met een vreemde blik in de ogen zegt ze, “ik wil neuken.”

“Waarom vraag je hem niet, dat lijkt je toch zo spannend?” Zeg ik. Ze pakt mijn lul vast en begint langzaam te trekken. “Nou, misschien wil ik dat nu wel.” Ik vraag of ze het meent en met overslaande stem van spanning zegt ze dat ze ontzettend geil wordt bij de gedachte er aan. Ik bedenk me geen moment en stap ook naakt uit de caravan. Ik loop naar Peter en zeg zachtjes in zijn oor, “Annie vraagt of je even bij haar wilt komen.” Peter weet niet wat hij hierop moet zeggen. Hij begint een beetje te stamelen. Onsamenhangend zegt hij dingen zoals, “Ja, maar Carrie is naar de winkel” en “wat wil ze dan?.”

Weer buig ik me naar zijn oren en zeg, ”Annie wil dat je haar neukt.” Als hij geen aanstalten maakt geef ik hem een duwtje richting onze caravan. Hij begint het te begrijpen dat ik geen geintje maak. Ongelovig kijkt hij me aan en als hij iets wil zeggen knik ik instemmend dat ik er geen problemen mee heb. Aarzelend klimt hij het trapje op en Annie hangt gelijk om zijn nek. Ze perst zich helemaal tegen zijn lichaam en geeft hem een tongzoen. Even later staan ze in het gangpad en stroopt ze zijn broek naar beneden. Op de terugweg omhoog hapt ze zijn lul in haar mond en begint hem voorzichtig te pijpen. Hij had al een dikke lul van het gluren en al snel staat hij fier omhoog. Peter pakt ondertussen Annie’s bungelende borsten en masseert ze.

Ze zuigt nu zijn hele gevaarte in haar mond en ik zie aan zijn gezicht dat hij dit niet lang vol houdt. Even later verkrampt hij en komt tot ontlading. Ze pijpt nog even door en langs haar mondhoeken sijpelt zijn sperma naar buiten. Ik sta nog half in de deur en van dit schouwspel ben ik ook zo geil als een beer geworden. Ik ga snel achter Annie staan en pers mijn paal in een keer in haar druipende kut. Als ik stoot, glijdt Peter zijn lul diep in Annie’s keel. Hij heeft nog steeds een stijve en samen neuken we Annie. Na een minuutje duwt ze Peter en mij van zich af en gaat op de bank liggen.

“Kom op Peter, neuken met die paal van je.” Geil trekt ze haar schaamlippen voor hem open. Als hij zijn pik in haar vagina duwt, trekt zij hem aan zijn billen diep in haar schoot. Ik posteer me naast haar hoofd en laat me lekker pijpen. Even later kijkt Annie me diep in de ogen en met een wazige blik in haar ogen krijgt ze een gigantisch orgasme. Mijn lul springt uit haar mond en ik begin mezelf af te trekken. Peter ramt als een wilde zijn staaf in haar grotje en even later staan we van twee kanten over Annie’s tieten te spuiten.

Geil wrijft ze al het sperma uit over haar lichaam. Ze pijpt Peter helemaal schoon en bedankt hem. Ik zit bezweet achterover te kijken naar mijn onverwacht geile Annie. Als Peter weer tot bezinning komt, vraagt hij zich een beetje paniekerig af hoe Carrie dit zal vinden. “We vragen of ze mee doet”, zeg ik. “Oh nee, dat lukt je nooit, daar is ze veel te preuts voor.” Annie zegt, “Peter, we laten Ben gewoon proberen en ondertussen neuk ik jullie zo veel ik de kans krijg.” Annie gaat weer douchen om al het sperma af te spoelen Peter gaat nog enigszins beduusd voor hun tent zitten.

Even later kwam Carrie terug met een paar boodschapjes. Ik stond me nog in te smeren met After-sun. We hoorden Carrie roepen tegen ons, dat ze lekkere wijn had gekocht voor vanavond en dat we dus welkom waren. Terwijl ze de laatste woorden uitsprak stak ze even haar hoofd om het hoekje. Daar stond ik piemelnaakt mijn buik in te smeren. Mijn lul stond loom vooruit met ontblootte eikel. “Oeps, sorry, ik eh…, wist niet dat je nog bloot was.” Ze kreeg een boei als een biet en stapte gelijk weer terug naar buiten. “Je hebt me toch al vaker naakt gezien” zei ik.

“Komen jullie vanavond bij ons wat drinken? Waar is Annie, vindt zij het ook goed?” Ik vertelde haar dat Annie nog was douchen. Ik nam de gelegenheid waar om haar goed te bekijken. Ze droeg een wijd hemdje, waar haar borsten duidelijk zonder bh door bedenkt werden. Uitdagend ging ik in de deuropening staan. Ik probeerde haar zo lang mogelijk aan de praat te houden. Ondertussen kostte het haar weer veel moeite om niet naar mijn half stijve lul te kijken.
Na het eten dronken we wat bij de buren. Met de wijn kwamen ook de gesprekken over seks. Maar er gebeurde niets.

De volgende dag was weer stralend. Dit keer gingen we gezamenlijk naar het strand. Toen we vlak bij “ons” plekje een grote afstap moesten maken zag ik dat Annie wel heel duidelijk tegen Peter aan liep. Veel langer dan absoluut noodzakelijk raakte zij hem aan. Het beloofde weer een hete dag te worden. Annie had zich ’s ochtends nog wel vergewist van mijn standpunt inzake overspeligheid. Zij had er in ieder geval geen moeite meer mee.
We spreidden ons laken uit en trokken onze kleren uit. Peter had de smaak te pakken en spoedig waren met ons drieën naakt. Carrie hield haar slipje aan. “Ik ga dan wel niet bloot, maar ik ben wel sexy.”

Terwijl ze dit zei, draaide ze in het rond en showde haar veel te kleine slipje. Ik begon hoop te krijgen. We gingen uitgebreid zonnen. We raakten geanimeerd in gesprek over van alles en nog wat en uiteindelijk over seks. Na een poosje had ik verkoeling nodig en besloot te gaan zwemmen. Toen ik terug kwam zat Peter op zijn knieën naast Annie. Ze liet zich door hem insmeren. “Mooi, als Peter Annie insmeert, dan mag ik toch zeker wel Carrie behandelen.” Riep ik al van afstand.

“Natuurlijk” riepen Annie en Peter in koor. Carrie deed nog een beetje verlegen, maar stemde uiteindelijk toch toe. Ik pakte haar zonnebrand en wijdde mij aan mijn plicht. “Ik ga een eindje lopen.” Zei Annie. Peter sprong op en riep dat hij mee ging. Ik bleef alleen met Carrie achter. Ze lag op haar buik en ik masseerde haar van top tot teen. Ik besteedde extra veel aandacht aan haar benen. Langzaam werkte ik mij omhoog. Vanaf haar rug naar beneden, tot aan haar slipje. “Wat kan jij lekker masseren, dit mag nog wel uren doorgaan.” Met glibberige handen werkte ik haar slipje een eindje omlaag. Ook de binnenkant van haar dijen sloeg ik niet over. Er begon al duidelijk een erotische sfeer te ontstaan. In het begin praatte wat zenuwachtig, maar nu lag ze gewoon te genieten.

“En nu de voorkant” gebood ik. Ze draaide op haar rug. Ik spoot weer een hele lading zonnebrand in mijn hand. Zonder omhaal masseerde ik gelijk haar borsten. Ze vond het lekker, maar ze durfde niet echt toe te geven aan deze intieme handelingen. Na haar borsten schoof ik op naar beneden. Haar buik schrok van mijn aanrakingen. Ze bleef stil liggen. Vanaf haar bovenbenen omhoog kwam ik resoluut bij haar venusheuvel. Haar snee tekende zich af in haar veel te krappe slipje. Natuurlijk was ik opgewonden geraakt, maar het kon me niet schelen dat ze het merkte. Ze stribbelde ietwat tegen en ze kwam omhoog om te kijken waar Annie en Peter waren. Ze zag haar echtgenoot niet, maar staarde even later wel naar mijn gevaarlijk steigerende paal. “Vind je het niet lekker”, vroeg ik haar.

“Jawel, maar dit kan toch niet.” Jammerde ze. Ik ging tussen haar benen zitten en masseerde haar weer verder. Langs haar buik omlaag en langs haar benen omhoog. Gebiologeerd keek ik naar haar strakke kruisje. Ik zag nu dat ze geil was. Een nat plekje was zichtbaar. Ik schoof haar slipje langs haar heupen. Ze kreunde iets en lichtte haar bekken iets omhoog. Haar poesje kwam langzaam boven de stof uit en ik trok haar slipje helemaal uit. Ik dook er gelijk tussen en begon haar lekker te beffen.

In het begin hield ze zich een beetje afzijdig maar na een poosje spreidde ze haar benen zo ver mogelijk en begon ze te zuchten omdat het zo lekker was.
Ik deed mijn uiterste best om haar zo lekker mogelijk te likken en na een minuut of wat diende haar eerste orgasme zich aan. Met trillende dijen schokte zij tegen mijn tong. Heel mijn gezicht voelde nat aan van haar kutvocht. Haar warme benen strengelden zich om mijn heupen en het volgende moment dreef ik mijn gevaarte bij haar naar binnen. Als in een droom neukte ik haar diep in haar schoot. Ze greep mijn nek en trok zich helemaal vast.

“Hij vergeeft het me nooit”, jammerde ze maar een ogenblik later deed ze weer lekker geil mee. Ik was zo opgewonden dat ik het niet lang kon volhouden. Ik wilde me terugtrekken en waarschuwde voor mijn orgasme. “Kom maar lekker, het geeft niet.” Ik spoot een enorme lading sperma in haar natte kut. Met kramp in mijn rug kwam ik tot ontlading. Tegelijkertijd klauwde ze in mijn rug en kreeg opnieuw een orgasme. We bleven nog even op elkaar liggen voordat we bij onze positieven kwamen. Ze hurkte in het zand, ze moest plassen. Terwijl zo zat, glibberde klodders geil uit haar kutje. Ze trok haar slipje weer aan en keek vragend om zich heen waar Annie en Peter waren. We liepen naar de waterlijn om ons te verfrissen.

“Als Annie je zo ziet, je lul glimt nog helemaal van mijn kutje.” Loom bungelde mijn piemel bij elke stap. Na een korte duik, waarbij ik haar nog meerde malen aan haar tieten voelde liepen we terug naar ons plekje. Vijftig meter verderop kwamen Annie en Peter uit de duinen. Carrie keek ongelovig. “Waar komen zij nu vandaan.” Ik zei dat ik het wel wist. “Nou ik geloof het niet zo maar hoor.” Toen we naderbij kwamen fluisterde ik in Carrie’s oor, “Zie je hoe dik zijn lul nog is?.” Ongelovig maar toch ook weer opgelucht sloeg ze die twee gade. “Ach wat, het was toch heerlijk!”

Annie keek mij vragend aan. Ik gaf haar een dikke knipoog. Toen we op het laken zaten hadden we allemaal door hoe het zat. Opeens wees Annie ons op haar kutje. Een dikke klodder geil vermengd met sperma droop uit haar vagina. Carrie was nu echt overtuigd.
“Weet je wat ik ga ook uit mijn slipje, dan zijn we allemaal gelijk.” Ze voegde daad bij woord. Toen stond ze op en showde ons haar dikke natte kut. We applaudisseerden allen en vierden onze overwinning. We zaten alle vier in kleermakerszit op ons laken. Gezellig aten we stokbrood en beleg als middagmaal. Om beurten geilden we op elkaar. Beide dames zaten met opengesperde kutlippen en de heren begonnen ook al weer te leven. Af en toe gaf ik Annie een lekkere tongzoen. Evengoed deed ik hetzelfde bij Carrie. Ook Peter liet zich beide dames smaken. Na het eten had ik echt weer zin en omdat we nog steeds in een kring zaten kon ik beide kutjes tegelijkertijd vingeren. Carrie nam mijn pik in haar hand en zei dat ze nu wel wat langer van het gevoel wilde genieten.

Onder toeziend oog van haar eigen man masseerde ze mijn staaf. Annie deed hetzelfde bij Peter. Even later stond Annie op en ging voor Peter staan. Zelf hield ze haar kutje open en vroeg Peter haar te likken. Luid smakkend sabbelde hij aan mijn vrouw haar kutje. Ondertussen liet ik me achterover zakken en Carrie nam de gelegenheid waar om mij te pijpen. Ze zoog hem helemaal naar binnen. Mijn ballen begonnen al te kolken. Wat kon die vrouw pijpen zeg. Annie wilde nu meer. Ze ging languit liggen en zei tegen Carrie dat ze naast haar moest komen liggen. “Kom op Peter jij neukt nu je eigen vrouw en  Ben, stop jij je pik nu eens in je eigen vrouw.”

Volkomen simultaan neukten Peter en ik onze vrouwen. Prachtig, twee paar tieten die deinden op het ritme. De brandende zon had ons allen hitsig gemaakt. Twee soppende kutjes gevuld met pik. “En nu wisselen”, kirde Carrie. Ik sprong omhoog en showde mijn glibberige paal. Peter dook gelijk op Annie en pompte verder. Ik liet Carrie smeken om mijn lul. “Kom op Ben, ik wil dat je me nu neukt.” Ik zakte op mijn knieën en mikte op haar vagina. “Kom op nou, ik ben zo geil, stop hem er nou in.” Lachend ontving ze mijn paal. Terwijl ik Annie in haar ogen keek voelde ik mijn zaad borrelen. Ik stelde het nog even uit. Ik kon aan Annie zien dat zij ook bijna zo ver was. Ze zei “ik wil je zien spuiten Ben, spuit over haar tieten.” Ze draaide met haar ogen en beleefde een heerlijk orgasme.

Snel trok ik mijn lul uit Carrie en spoot met grote kracht over haar heen. Het zaad kletste op haar buik en dat was voor Carrie het sein om klaar te komen. Heftig schokkend beleefde ze haar hoogtepunt. Peter was als enige nog niet klaar gekomen. Annie dwong hem op zijn rug en kwam schrijlings op hem te zitten. Met haar kut in zijn gezicht dook ze op zijn lul. Carrie kwam aan de andere kant zitten en om beurten pijpten ze Peter naar een hoogtepunt. De drijfnatte lul verdween om beurten in Annie’s en Carrie’s mond. Toen Peter kwam, spoot hij in de lucht en beide dames kregen slierten sperma in hun gezicht. Ze likten elkaars gezicht af en zoenden uitzinnig. We gingen allen luieren op het laken. De zon gaf ons weer nieuwe energie. De rest van de dag hadden we nodig om bij te komen.
 
Ik had haar al de hele morgen heen en weer zien lopen. Ze was enkel gekleed in een bikinislipje en een hemdje. Haar borsten bewogen bij elke beweging die ze maakte. Als ze bukte om een nieuw stukje wasgoed te pakken stak ze haar kontje achteruit. Door haar armsgaten kon ik de aanzet van haar borsten zien. Ik zat in de zon en droeg enkel mijn zwembroekje. Ze wist dat ik alsmaar naar haar keek. Weer bukte ze uitdagend. Haar kutje bolde op achter het smalle streepje stof. Ik strekte mijn benen en zakte onderuit. Nu moest ze mijn groeiende lul wel zien. Ze keek even en toen trok ze haar wenkbrauwen op. Weer bukte ze om het laatste stukje stof uit de emmer te pakken. Het was een kleine string. Ik fantaseerde hoe haar dat zou staan. Deskundig voelde ze aan het kleine kruisje en keek uitdagend naar mij. Toen ze had opgehangen strekte ze haar rug en perste haar borsten uitdagend naar voren. Haar tepels schenen door de dunne stof. Ze ging voor haar tent zitten. Ik zat nog steeds met een paal van hier tot ginder. Ik deed mijn uiterste best om hem goed zichtbaar te maken.

Ik sloop naar haar toe en ging achter haar staan. Mijn handen voelden aan haar borsten. Ze trok haar benen op en zette haar voeten naast zich op het bankje. Zelf trok ze het smalle streepje stof opzij. Haar kut puilde door deze houding helemaal uit. Ze was goed geil. Ze keek omhoog en greep mijn lul door de stof heen. Met uitzicht over de duinen liet ze zich door mij beffen.

Ik was voor haar geknield en neukte haar met mijn tong. Ze trok zelf haar geile hemdje uit en plukte aan haar tepels. Als dikke punten staken ze uit haar zware borsten. Nu vond ik het genoeg, ik scheurde mijn slip van mijn kont en kroop weer op mijn knieën voor haar. Demonstratief mikte ik op haar spleet. Kreunend ontving ze mijn geslacht. Ik ramde in een keer naar binnen. Wild schuddend met haar tieten ontving ze mijn stoten. Door het dreunen tegen har schaambeen kwam ze vrij snel tot een orgasme knijpend met haar vagina molk ze me naar een hoogtepunt.

“Spuit mijn kut vol, ik wil je zaad voelen tegen mijn baarmoeder” kirde ze. Jammerend ontving ze mijn sperma. Ik neukte zo wild, dat ik mijn eigen zaad weer langs mijn stengel naar buiten pompte. Mijn lul was wit van mijn geil vermengd met die van haar. Toen Peter terug kwam bleef ze ongegeneerd zitten met haar benen wijd. Haar kont plakte en ze keek hem uitdagend aan. “Wil je ook nog neuken?” vroeg ze hem. “Ja, laten Ben en ik samen op je kruipen.” Peter ging op de grond liggen en Carrie pijpte hem heerlijk stijf. Ondertussen voelde ik aan haar kut en kont. Ik smeerde mijn sperma en haar geil in haar anus. Toen ze lekker glad was, schoof ik voorzichtig mijn snikkel in haar kont.  Peter schoof verder onder haar en Carrie pakte zijn paal en schoof die in haar kutje.

Ik voelde duidelijk zijn lul naar binnen schuiven. Ik begon te pompen en Peter probeerde ook te bewegen. Carrie kreunde luid haar onderlijf zat helemaal vol met lul. Ze maakte zo veel leven, dat Annie kwam kijken wat we aan het doen waren. Op het grasveldje voor hun tent neukten we samen Carrie naar een hoogtepunt. Ze bleef komen. “Bewaar nog wat voor mij.” Daar kwam Annie. Ze trok snel haar slipje uit en pakte met haar hand vol in Carrie’s kruis. Het geil smeerde ze in haar eigen anus. “Kom mannen, Carrie is al klaargekomen, nu wil ik.” Ze duwde Carrie opzij en spietste zichzelf op Peter’s pik. Ze perste haar anus over zijn lul en neukte even om soepel te worden. Haar dikke kut puilde uit.

Nu was het mijn beurt om bij haar binnen te dringen. Ik schoof mijn lul in haar natte kut en wederom voelde ik Peter langs mij schuren. Peter had het gehad en kwam als eerste klaar. Kort daarna kermde Annie dat ze kwam. Knijpend trok ze mijn zaad naar buiten en vervolgens spoot ik een lading in haar. Ik hielp Annie overeind en met slappe benen bleef ze wijdbeens staan. Uit beide opening dropen lange slierten geil. De rest van de middag zaten we naakt voor onze caravan. Heerlijk om ongegeneerd te kijken en bekeken te worden.

Enigma

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *