De home party

()

Ik geniet graag met volle teugen van alle lekkers wat het leven te bieden heeft. Mijn top drie? Neuken, neuken en neuken, in die volgorde. Nou ja, er zijn nog heel wat andere zaken die ik best leuk vind. Muziek, film, mooie kleren, avondje stappen, heerlijk gaan dansen om er een paar te noemen. Maar god, volgens mij hebben ze allemaal wel iets te maken met erotiek en seks of draaien ze er op uit. Ik ben een heel lichamelijk iemand. Ik wil me goed voelen in mijn lijf, met al mijn zintuigen leven en dat doe ik nog altijd het meest intens al neukend. Als iemand een betere manier kent, mag hij me die gelijk komen tonen en dat doe ik het misschien wel eens een keertje. Maar volgens mij is er geen activiteit zo leuk of ze valt te combineren met neuken.

Waar ik eigenlijk naar toe wil is dat je voor heel wat leuke dingen geld nodig hebt. Als je nog studeert zoals ik, is dat dikwijls een zorg. Pa en ma zijn niet zuinig met hun weekgeld, maar willen ook niet ophoesten voor al mijn grillen en dat zijn er nog al wat. Ze vinden bovendien dat het voor een tiener karaktervormend is om zelf wat bij te klussen. Oer-lui als ik ben vond ik dat natuurlijk onzin. Nu ben ik echter blij dat ze voet bij stuk hielden, want het zette me ertoe aan mijn niet geringe creativiteit in te zetten om aan extra geld te raken.

Geen haar op mijn getrimde kut dat er aan dacht zomaar een domme job als in een grootwarenhuis of dienster in een restaurant te aanvaarden. Ik paar graag het aangename aan het aangename. Kortom, ik paar graag. Maar dat hadden jullie al begrepen, geloof ik. Met die leidraad voor ogen stapte ik mijn favoriete vrouwvriendelijke erotheek binnen. Ik stelde voor op basis van commissie hun spulletjes aan de man – of beter gezegd de vrouw – te brengen. Daar hadden ze wel oren naar. Het hoe werd aan mij overgelaten. Ik loste dat op door in de krant een zoekertje te laten opnemen. Daarin stelde ik voor bij en voor vrouwen thuis een ‘erotische tupperware party’ (fuckerware met andere woorden) te houden. De volgende dagen maakte mijn hart een sprongetje telkens wanneer het melodietje van mijn mobiele telefoon begon te spelen. Vergeefs echter. Ik had de moed al opgegeven, toen na een week de eerste kandidate zich eindelijk meldde. Sonja bleek een gehuwde thuiswerkende vrouw van een jaar of vijftig te zijn. Een paar buurvrouwen en zij hadden een gemeenschappelijke passie voor erotiek ontdekt. Zij zelf en Beth (dat was kandidate nummer twee) hadden het seksueel best naar hun zin met hun vaste partner. Reuzen-porties vrijen ‘s avonds, ‘s ochtends, tijdens de vakantie en in het weekeinde waren echter niet in staat hun honger te stillen.

Naar eigen zeggen kon Sonja rustig de klok rond neuken en hetzelfde gold voor Beth. Lenie, de derde van het rijtje, bleek er ook pap van te lusten. Helaas had ze sinds haar man haar en haar twee kinderen in de steek had gelaten geen pap meer gehad. Voor alle drie leken seksspeeltjes een leuk alternatief voor een slippertje of algemene kut-verkommering. Ze hadden al overwogen om met zijn drietjes naar de seksshop te stappen. De vrees herkend te worden, de harde sfeer en al die nare mannen die er rondliepen, hadden hen tot nu toe echter afgeschrikt. Mijn advertentie kwam dus als geroepen.

Twee dagen later belde ik met twee flink geladen koffers aan bij Sonja thuis. Ik had lang nagedacht over mijn kleding en tenslotte geopteerd voor een vrij klassiek ogend mantelpak, met heel kort strak om de kont zittend rokje en rode pumps om voor wat kleur te zorgen. Mijn haar droeg ik hoog en had ik met een kokertje in een fonteinkapsel gestileerd. Mijn bedoeling was er tegelijkertijd zakelijk en sexy uit te zien. Ik leek ook ouder dan ik was, wat mijn geloofwaardigheid enkel ten goede kon komen.

Sonja begeleidde me naar de salon, waar de andere twee leden van het gezelschap me zaten op te wachten. Enkel het buur-zijn kon drie zo verschillende vrouwen bij elkaar gebracht hebben. Beth was de jongste en leek me vooral voor de lol mee te spelen. Ze had roodbruin haar dat ze in twee zijwaartse vlechten droeg, wat haar in combinatie met haar sproetig gezicht een beetje een Pipi Langkous-look gaf. De knaloranje langharige wollen trui, die haar buik en gepiercet navel vrijliet, en de hippe broek met olifantenpijpen waren evenveel bewijzen van het te gekke imago dat ze zich wou aanmeten. Dertiger Lenie had een ondankbaar gezicht, dat maakt dat vrouwen als zij zich na verloop van tijd onverschillig gaan kleden omdat ze denken dat hun gezicht de belofte van hun lichaam toch niet kan waarmaken. Mij maakte dat vastbesloten het lijf onder die slobbertrui en jeans een kans te geven. Sonja beantwoordde aan het beeld dat ik mij via de telefoon van haar gevormd had. Haar gezicht was van het type dat de tand des tijd doorstaat. Het had niet dat zachte, zoete dat aantrekkelijk is bij zoveel jonge meisjes, maar met het ouder worden verwelkt. Neen, Sonja” s gezicht zou nog lang mooi blijven, omdat het structuur had, ‘bones’ zoals de Amerikanen zeggen, iets waaraan ik altijd de voorkeur heb gegeven. Dat is de reden waarom ik een vrouw als Barbra Streisand – o ja – stukken knapper vind dan pakweg Pamela Anderson, misschien net omdat ik eerder tot haar type behoor.

Lenie installeerde zich naast Sonja en Beth op de sofa, terwijl ik in de zetel tegenover ze ging zitten. Ik sloeg de benen hoog over elkaar, zodat ze een ruim stuk dij, de bovenrand van mijn kous en een stukje jarretel te zien kregen. Dat was meteen het aanknopingspunt voor mijn eerste thema.

“Zullen we het eerst over lingerie hebben, dames” stelde ik voor. “Dat is onvoorstelbaar belangrijk voor je zelf-imago. Om het even hoe je erbij gekleed loopt, om het even wat je aan het doen bent, hoe vervelend ook, knappe lingerie maakt dat je jezelf in alle omstandigheden vrouw gaat voelen.” Tijdens mijn uiteenzetting was ik rechtgekomen en kleedde me al pratend uit. Bij mijn laatste woorden stond ik voor ze in sexy kousen, stringslip en roodzwarte lakjarretelbustier met vetersluiting.

“Zo voel ik me” zei ik, de haren losmakend en vrij schuddend zodat ze me tot de billen vielen, op top of the world.”

“Hoe voel jij je?” Sprak ik Lenie als eerste aan. Ze kwam overeind en deed allereerst haar jeans uit. Ik kon meteen vaststellen dat ze een prachtig stel benen had. Toen ze haar trui over haar hoofd trok, werd die eerste indruk echter volledig te niet gedaan door de afgrijselijke vleeskleurige bh en slip zien die ze droeg.

“Voel jij je zo slecht?” Vroeg ik haar. “Kom, trek snel uit die ondingen.”

Gehoorzaam deed ze wat haar gevraagd werd. Ik nam haar ondergoed van haar over, liep ermee naar de open haard en gooide ze erin. Onmiddellijk schoot het synthetisch spul in de fik.

“Wat doe je nou toch” riep ze ontsteld. Woest beende ik naar haar toe. “Ik bewijs je daar een dienst mee, snap je dat dan niet. Het maakt me woest een prachtlijf als het jouwe zo te zien verminken.” Beet ik haar toe. Dat mijn boosheid haar oorsprong vond in mijn respect voor haar schoonheid, beurde haar geweldig op, dat kon ik zo merken. Ik overdreef trouwens niet. Ze had onbetwistbaar een mooi lichaam, met een stel goeie benen en vooral een paar arrogante kegeltieten, die je normaal gesproken enkel bij jonge negerinnen zag en waar ik geweldig op geilde. Dat agressieve in haar lichaam wou ik doortrekken naar haar persoonlijkheid. Uit mijn lingeriekoffertje gooide ik haar een paar zwarte kousen met brede kanten band toe en een zwart latexsetje, dat bestond uit bh, slip en jarretelgordel. Terwijl zij zich aankleedde, zette ik mijn uiteenzetting verder.

“Ik trek ‘s morgens altijd vrij veel tijd uit om me aan te kleden. Ik begrijp mensen niet die snel in de kleren schieten. Je kleden is een ervaring op zich en dan nog wel een heel belangrijke. Wat je gaat dragen, bepaalt immers wie je die dag zal zijn. Ik voel hoe ik verander terwijl ik me kleed naar mijn personage van de dag. Heel wat vrouwen hebben geen psycholoog nodig, maar een goede kleer-meester. Als ik me ‘s morgens soms neerslachtig voel, dan tut ik me helemaal op in sexy lingerie, hoge hakken, ultra kort en diep uitgesneden stretch jurkje. Dat is voor mij pas een karaktermassage. Ik ga me vrouw voelen tot in de puntjes van mijn tieten en de ochtenddepressie valt zo van me af. Wanneer ik op straat ga en merk dat mensen zich naar me omdraaien en vreugde scheppen uit mijn schoonheid, voel ik de adrenaline door me stuwen en jubel ik binnenin.”

Om mijn woorden te illustreren wees ik naar Lenie, die in de latex-outfit onbetwistbaar een pak meer zelfzekerheid uitstraalde.

“Eens kijken wat we met jou kunnen doen” richtte ik me vervolgens tot Beth. Die had haar boven kledij al verwijderd. Haar ondergoed zou niet het ongenadige lot als dat van Lenie ondergaan. De sportieve katoenen korf-bh en slip pasten perfect bij haar spring-in-het-veld-uiterlijk. Ik nam haar even van kop tot teen op. Mijn eerste ingreep bestond in het verwijderen van haar vlechten, zodat haar haar tot op schouderlengte kwam te hangen. Haar gezicht kreeg meteen iets ernstiger en rijper over zich. Toen liet ik haar strippen. Ze had eerder kleine tieten, wat me deed besluiten een ‘Magic push-up’ bh te kiezen, zodat haar borsten ophoog geduwd en tegen mekaar gedrukt werden. Ik liet haar het Clea vage-effect bewonderen in mijn handspiegel. Na Beth opgevampt te hebben, kwam Sonja als laatste aan beurt. Haar broekkostuum was heel stijlvol en hetzelfde gold ook voor haar lingerie. Ik vond het net iets te braaf zodat ik haar in een strakke mouwloze visnetbody stak, die haar dat tikje vulgaire gaf dat ze nodig had. Aan de verbeelding liet het kledijstuk niets over, maar wie had verbeelding nodig bij een lijf als het hare?

“Zo dames” vatte ik de draad weer op, “ik ben zeker dat jullie je totaal anders voelen. Van voelen gesproken, wat ik zo fijn vind bij lingerie is het puur lichamelijke genot van de stof die in aanraking komt met mijn lijf. Het afrollen van zijden kousen over mijn benen, de sensatie als ik mijn benen kruis, mijn string die spant tussen mijn billen mm… het is een manier mezelf te strelen, èèn van de zovele en dikwijls word ik bij het aantrekken zo heet dat ik me nog op een andere manier ga strelen, met mijn handen of met deze bijvoorbeeld…”

Een handige overgang vond ik van mezelf, terwijl ik mijn tweede koffertje openklapte, waarin een ruim aanbod seksspeeltjes was uitgestald: vibrators, dildo’s, massagestaven, liefdesvlinders, voorbindpenissen, anaalpluggen, voor elk wat wils. De dames keken zich de ogen uit de kop bij al dat fraais. Lenie zuchtte diep toen ik haar de dikste en langste vibrator in de handen legde en haar in geuren en kleuren vertelde welke sensaties die allemaal kon opwekken.

“Deze wil ik, god ja” kreunde ze, het kleinood (nou ja) tegen haar boezem drukkend. “Beslis niet zo snel schatje” pakte ik haar het speelgoed weer af, “ik heb nog niets over de rest verteld.”

Geduldig ging ik heel het rijtje af en gaf bij elk apparaat wat deskundige uitleg. Moeilijk was dat niet, ik had ze immers allemaal uitgeprobeerd. Lenie en Sonja luisterden geboeid, maar jammer genoeg voor mijn verdere plannetjes veel te passief. Gelukkig was er Beth nog. Zij liet het verlossend woord vallen.

“Allemaal heel interessant wat je daar vertelt” merkte ze op. “Hoe weet ik echter of het allemaal waar is. Verkoopsters van andere apparaten geven altijd een demonstratie. Jij niet?” Probeerde ze me in verlegenheid te brengen.

“Een demonstratie? Graag” nam ik de uitdaging aan “Sonja is het oké om je kamer te gebruiken?.”

“Ja hoor” hapte ze toe, razend benieuwd naar de demonstratie.

De omvang van haar bed en de spiegels rondom lieten er geen twijfel over bestaan. Sonja was een hete. Zo heet als ik? Dat viel nog te bezien. Ik klikte de klemmen van mijn jarretels los en stroopte mijn broekje naar beneden.

“He, wat is dit” deed ik schijnverbaasd over het eindje touw dat uit mijn poesje stak. Ik trok eraan en gelijk kwamen mijn geishaballetjes te voorschijn.

“Deze doe ik praktisch elke dag in. Ze trillen lekker in je kutje wanneer je wandelt. Je kunt er elke sport mee beoefenen, je kan ermee joggen of paardrijden of benjispringen. Of om dichter bij huis te blijven: stofzuigen zal nooit meer hetzelfde zijn, eenmaal je deze hebt ingehad. Je huishoudtaken worden iets om naar uit te kijken en wanneer je ermee klaar bent, is de pret niet voorbij. Neen integendeel. Dan is het tijd er lekker bij te gaan liggen en jezelf pas echt te gaan verwennen.”

Languit installeerde ik me op het bed, een paar kussen onder mijn rug proppend zodat ik hoog genoeg kwam te liggen om mezelf te kunnen bekijken. Ik knoopte de rijgsluiting van mijn bustier los, mijn tieten bevrijdend. Met volle handen tilde ik ze op en begon ze te kneden. Ik zuchtte wellustig. Ondertussen praatte ik lustig verder.

“Sonja, Lenie, Beth, ik weet best dat jullie me in de eerste plaats hebben uitgenodigd omdat jullie op zoek zijn naar een aangenaam tijdverdrijf in afwezigheid van jullie partner of bij gebrek eraan.” Bij die laatste woorden bloosde Lenie. Ik praatte rustig over haar verlegenheid heen.

“Dat idee wil ik jullie uit het hoofd praten.” Ik rolde mijn tepels tussen twee vingers. “Jezelf strelen mag geen noodoplossing zijn. Een frustratieorgasme interesseert me geen reet” Mijn handen daalden af langs mijn middenrif en buik.

“Ik bedrijf de liefde met mezelf omdat ik van mezelf houd en ik mezelf dolgraag vertroetel.” Mijn vingers vlinderden over de zachte binnenkant van mijn dijen. Ik deed mijn benen van elkaar, zodat mijn glanslippen zich openden en mijn neukspleetje te voorschijn kwam. “Ik mag mezelf er graag bij bekijken.” Ik ging op handen en knieën zitten. Met één handen trok ik mijn billenhelften van mekaar. Onder mijn lichaam door staarde ik mezelf van tussen mijn neer-bengelende tieten en mijn dijen in de ogen en had ik bovendien een prachtzicht op mijn lekkere kont, mijn poepertje, mijn kutlippen en het binnenste van mijn pruim.

“Oh wat geil” zuchtte ik met moeizamer wordende stem. Ik draaide me weer om op mijn rug. “Maar ik laat me er ook dolgraag bij bekijken.” Ik lichtte mijn achterste lichtjes op. Langs onder stak ik de middenvinger van mijn rechterhand tot voorbij mijn sluitspier, terwijl ik die van mijn linker diep in mijn spleetje duwde. “Ik word er razend heet van als mijn partner toekijkt wanneer ik me vinger en mezelf genot geef.” Gelijk begonnen mijn vingers ritmisch in en uit mijn kut en kont te gaan. “Jezelf strelen is geen vervangmiddel voor neuken en een vibrator hoef je heus niet als een ersatzpik te zien. Mijn rechterhand kwam van tussen mijn reet en greep één van mijn lievelingsvibrators, met vibrerende top, roterende pareltjes, clit-stimulator met twee lipjes om dat liefdesknobbeltje te omhelzen en anaalstaaf.

“Je kan er heel wat mee doen dat je met een gewone piemel niet kan.” Ik liet de kop roteren en ging er masserend mee over en langs mijn tieten. “Verrukkelijk” steunde ik. “Maar niets belet je natuurlijk hem wel als pik te gebruiken.” Meteen begon ik het ding in mijn kut te duwen, de anaalverwenner tegelijk in mijn aarsgat leidend. De trillingen in mijn kut, in mijn kont, tegen mijn schaamlippen en tegen mijn klit maakten me al snel door het dolle heen. “En god, wat word ik er geil van als ik me voor iemands ogen klaarmaak.” Ik kwam. Ik kwam en hoe ik kwam.

“Ik kan het niet meer houden. Toe, toe!” Brulde ik het uit, “ah, eindelijk ik kom hemeltje toch ik kom wat fijn toch oh mm…”

Het duurde een hele tijd eer mijn orgasme tot bedaren was gekomen.

“Zo, vonden jullie de demonstratie overtuigend” richtte ik me opnieuw tot mijn publiek. Beth hoefde ik niets te vragen. Die had haar ene hand in haar slipje en stond zich ongegeneerd te vingeren. Lenie en Sonja hadden een ferme blos en glazige ogen gekregen. Ze knikten alleen maar. Alsof ik dat niet zag, ging ik verder.

“Misschien denken jullie dat ik het jullie allemaal maar voor-gehuicheld heb. Stoort me niet hoor. Jullie mogen de toestelletjes heus zelf eens uitproberen.”

Daar zagen ze wel wat in.

“Kom Sonja, leg je maar lekker naast me op bed. Plek zat.” Mijn gastvrouw strekte zich naast me uit. Ik nam een grote baas uit mijn kit, sterk-geaderd en met zijn 32 cm lengte en 8 cm doorsnee niet anders dan enorm te noemen. Ik opende haar body aan de kruissluiting en perste de vibrator bij haar naar binnen. Het openstulpen van haar kut door de druk van het gevaarte weerspiegelde zich in haar steeds verder opensperrende mond. Een rauwe kreet ontsnapte haar. Het was een ongemeen obsceen zicht, dat monsterachtige ding in die rijhuisjeskut van Sonja. Toen ik de vibrator in gang zette, ging ze meteen onweerstaanbaar aan het gillen. Haar onderlichaam kronkelde en schokte over de matras heen.

“De volgende graag” nodigde ik Beth uit. Die had zich al uitgekleed en kon nauwelijks wachten welk speeltje ik had zou toebedelen. Ze vleide zich naast Sonja en met de Magic- massage die ik haar in de hand stopte, spartelde ze al even snel, zodat ik eindelijk vrij was al mijn aandacht aan Lenie te besteden.

Ze kwam naast me liggen en liet me haar bh en slipje uitdoen. Ze was drijfnat. Haar tepels waren erg gezwollen en ze ademde zwaar. Ik moest mezelf bedwingen om me niet onmiddellijk op haar te storten en aan haar tieten en flamoes te gaan zuigen en likken. Ik plaatste haar dan maar een borst-vergroter op haar twee prammen, niet dat die moesten vergroot worden. De nevenwerking van de apparaten vormde echter hun grote aantrekkingskracht. Telkens wanneer ze in de pompjes kneep, zogen die immers alle lucht weg, waardoor het leek op er daadwerkelijk iemand aan haar memmen zoog. Haar tepels werden er sterk door geprikkeld. Ook voor haar kutje regelde ik iets soortgelijks. Ik bracht een gel kut-likker aan op haar vochtig pruimpje. Dit pompje bediende ik. Door erop te duwen, zoog het toestel zich vast aan haar kutlippen, drukte die uiteen, haar vagina openend en haar klit naar buiten zuigend zodat het aanvoelde alsof haar kittelaar keer op keer nat en hongerig gekust werd. Ik zette de vibratie-eenheid aan, die haar kut en klit aan het trillen bracht. Ze hield ervan, dat was duidelijk. We lagen op onze zij, elkaar aankijkend. Haar lichaam helde steeds meer naar het mijne over, haar hoofd kwam alsmaar dichter, haar lippen openden zich. Ik kon de elektriciteit tussen ons voelen. Haar hete adem sloeg me in het gezicht. Feeks als ik was doorbrak ik de spanning net toen onze lippen elkaar zouden raken.

“Til één been op” hijgde ik haar toe. Met deze zal je jezelf nog zaliger gaan voelen. Ik nam een anaalstreng met pareltjes en bracht die in. Bij elk bolletje dat voorbij haar sluitspier schoof, slaakte ze reeks steeds hogere gilletjes. Haar orgasme was niet meer veraf. Toen het doorbrak trok ik de anusstaaf in een vlotte beweging weer naar buiten. Dat bracht haar helemaal buiten zichzelf.

“O! Oh, ja! Dit is het! Oh ja, zo heerlijk klaarkomen en mijn kontje, wow! Ik wist niet dat dit bestond mm…”

Sonja, Beth hadden hun climax al achter de rug en keken samen met mij gefascineerd toe hoe Lenie klaarkwam.

“Wie heeft na al dit nog nood aan een vent” zei Sonja toen Lenie kreten waren weggestorven.

“Waarom jezelf iets ontzeggen” repliceerde ik, “je kan beide toch combineren. Ik vind het zalig me langs achter te laten nemen en ondertussen mijn kut en klit te bespelen met een vibrator of visa versa. Zal ik even de man spelen om het te tonen?” Stelde ik voor. Het cruciale moment was aangebroken. Tot nog toe hadden de dames enkel met zichzelf gespeeld. Nu stelde ik echter in nauwelijks bedekte termen voor eentje van hen te neuken. Ze waren zo ver weg dat ze er niets op tegen hadden en zich alle drie dolenthousiast als proefkonijn aandienden. Ik vond het niet meer dan rechtvaardig Lenie als eerste aan beurt te laten komen. Naar Sonja ’s zeggen bij ons contacttelefoontje was het al een tijdje geleden dat ze een pik in zich had gehad. Ik nam een neukharnas met binnen- (waarom zou ik mezelf ook niet wat gunnen) en buitenwaarts gerichte pik.

“Dat is alvast iets dat een man niet kan” zei ik, terwijl ik de binnen lul in mijn gleuf gleed en het harnas aangespte “zichzelf en een ander neuken tegelijkertijd.”

Lenie keek met hongerige ogen naar het extra dikke en lange geval dat ik had uitgekozen. Ik liet haar op handen en voeten in de lengte van het bed plaatsnemen, zodat ze zichzelf goed kon bekijken in de spiegel aan de wand tegenover ons. Ik knielde achter haar, trok haar dijen nog wat verder uit elkaar en legde dan mijn rechterborst in haar billenspleet.

“Nog iets dat een man niet kan” kreunde ik, mijn tiet stevig tegen haar vochtige en warme kutlippen wrijvend. Ik duwde mijn stijve tepel in haar kont-rozetje. Er ging een geweldige siddering door me heen, die ik tot in mijn tenen voelde.

“Oh, wat geweldig, je tepel in mijn reet” steunde ze, “maar neuk me nu, neuk me asjeblieft, toe neuk me, neuk me goed en hard, neuk me, ik heb het zo hard nodig.” Ze was zo nat dat het ganse gevaarte moeiteloos in Lenie ’s poesje schoof.

“O ja, dit is het ware. Ik was haast vergeten hoe het voelde een pik in me te hebben” stamelde Lenie.

“Dit zal je niet zo gauw vergeten” verzekerde ik haar terwijl ik fors begon te stoten. “Mm…, lekker hard, lekker rammen, zacht kan straks nog altijd, maar nu wil ik geneukt worden” zette ze me tot een strakker tempo aan.

“Reik haar de orgasmevibrator even aan” vroeg ik Sonja. Zij wist het speeltje moeiteloos te vinden en overhandigde het aan Lenie. “Dit toestelletje het lang dun staafje en ovaalvormige top kan je gemakkelijk tussen jouw lichaam en dat van je partner inhouden terwijl jullie neuken” techno babbelde ik deskundig, “hou het tegen je klit of je schaamlippen, lieve Lenie.” Ze sloeg mijn goede raad niet in de wind.

“Oh ja, uiterst lekker” moest ze snel toegeven. Toch legde ze de vibrator snel opzij, omdat het haar aandacht afleidde van het geneukt worden. Daar wou ze zich op concentreren en na de lange periode van onvrijwillige neukdeprivatie die ze achter de rug had kon ik daar best inkomen. Ik kon me heel goed in haar inleven. Me in haar uitleven ging me nog beter af. Wat maakten we een leven! Ik zette mijn scherpe nagels diep in haar billen, wat haar nog verder ophitste.

“Toe ja, nijp maar lekker in mijn kont.” Bij elke stoot gingen haar tieten aan het dansen. “Wat heb ik toch een prachtig stel” bewonderde ze zichzelf in de spiegel. “Kwam er maar iemand met ze spelen” pruilde ze. Blij terug een actief aandeel te kunnen spelen, schoven Sonja en Beth op hun rug tussen Lenie ’s armen, die zij wat verder uit mekaar had gezet. Hun benen bengelden over de rand van het bed. Ze zogen zich elk op een verschillende tiet vast. Lenie en ik hadden een prachtzicht op hun open kutjes en kontrozetjes, die nog eens een keertje weerspiegeld werden in de wand tegenover ons. “Toe vinger elkaar” geilde Lenie. “Elkaar, niet jezelf had ik gezegd” corrigeerde ze toen Sonja en Beth een vinger in de eigen kut staken. Sonja ’s rechter- en Beth ’s linkerhand kruisten en vingerden mekaars spleetje, terwijl ze de middenvinger van hun andere hand in hun anus staken. Beide verplaatsten ze hun aandacht naar Lenie ’s linkerborst. Ze zogen zich erop vast. Spoedig legden ze zich op de tepel toe. Hun spitse tongen speelden verstoppertje met elkaar, zichzelf aan één kant schuilhoudend, mekaar plots achterna rennend rond Lenie ’s tepel heen, mekaar ontwijkend en tenslotte toch op mekaar stotend. Ze tongden elkaar over en langs de tepel heen. Hun lippen vonden mekaar en zogen die schrijnende tepel in hun gemeenschappelijke mondholte. Lenie wist niet meer waar ze had van dat geile schouwspel.

“Jeetje, ik ga klaarkomen” kondigde ze haast ongelovig aan. Ik beet haar hard in de schouder.

“Ah, oh! Ah ja! Mm…” gilde ze. De schokken in haar onderlichaam plantten zich tot diep in het mijne verder. Ze kwam klaar met een ontzagwekkende intensiteit. Voor weinig dingen heb ik zoveel respect als voor een orgasme.

“Ik ben gelukkig” bleef ze aanhoudend gillen. Haar climax bleef lang aanhouden. Op het ogenblik dat ik de kunstpik uit haar begon terug te trekken duwde ze haar bekken wild achteruit, wat haar een tweede orgasme bezorgde dat het eerste overlapte en versterkte. Toen ik nog eens extra hard in haar doorstootte, kwam daar nog een derde vloedgolf bovenop. Ze duldde niet dat ik uit haar gleed.

“Toe asjeblieft blijf in me, ik heb het zolang moeten missen” bedelde ze.

“Wil ik je eens een keertje in je kont neuken? Wat zou je daarvan vinden?” Stelde ik voor. “Moet je dat nou nog vragen” antwoordde ze me, haar achterste alweer verwachtingsvol in de hoogte stekend.

“Vragen is beleeft zijn” zei ik, mijn pik voorlopig voor mezelf houdend.

“Beleeft zijn” smaalde ze ongeduldig, “ik heb maling aan beleeft zijn, ik wil beleefd hebben. Steek in godsnaam je lul in mijn reet.”

Toen stond ze me uiteindelijk toe haar te verlaten, enkel om de ene opening voor de andere te kunnen omruilen. Nu ik uit haar was, wou ik haar zomaar niet geven wat ze wou. “Straks” lachte ik, “ik wil je aars eerst lekker smeren, anders doe ik je nog pijn.” “Komaan dan” gaf ze toe, nog steeds voorovergebogen, haar hoofd tussen haar ellebogen. Sonja en Beth waren al een tijdje van onder haar weg gegleden. Ze plunderden mijn valiesje en gingen elkaar en zichzelf met overgave te lijf met alle beschikbare hulpstukken.

Lenie werd ongeduldig toen ik niet onmiddellijk werk maakte van haar kont.

“Ik wil je opgeilen” zuchtte ik, de zool van haar voeten likkend en zoenend.

“Ik kan niet geiler” verzekerde ze me.

“Wedden dat?” Mijn tong dartelde tussen en langs haar tenen, zoog op de vetknobbeltjes. Ik deed mijn pumps uit, trok haar voeten ietsje naar achter en naar omhoog en perste ze in mijn schoenen. Ik likte het glanzende rode leer. De stiletto’s wezen agressief naar me toe. Ik liet mijn tong over de top en langs de linker naaldhak gaan, zoog die tenslotte diep in mijn mond, me inbeeldend dat het een pik was.

“Wat doe je toch” hoorde ik haar zeggen. Haar protestkreten deden me niets, pas toen ik zelf het moment rijp achtte, maakte ik mijn mond los en richtte mijn hoofd op. Mijn handen streelden over de bovenranden van haar kousen, waar die in het meegevende vlees van haar billen beten. De poriën van mijn vingertoppen verkenden de textuur van de stof, de strakke gladheid van het nylon en de zachte gladheid van haar dijen. Mijn gezicht bevond zich op een paar centimeter van haar geslacht. De essentie van haar orgasme vervluchtigde in mijn neusgaten, verzadigde hun poreuze membranen met de smaak en de geur van haar vrouwelijkheid. Ik ademde lichtjes tegen haar lippen, die ze onder haar lichaam door met wijs- en middenvinger van haar rechterhand van mekaar trok. Ik staarde gefascineerd in haar kut. Met de nagels van mijn duimen kraste ik aan de buitenranden van haar kontrozetje.

“Oh” ontsnapte het haar. Mijn tong danste als een evenwichtskunstenaar over de smalle balk tussen haar aarsgat en de trechter van haar kut. Ik kleefde mijn lippen tegen haar anus, hem naar buiten zuigend. Mijn middenvinger glipte tussen haar vliezen. Beladen met haar geil masseerde ik hem in haar reet, terwijl mijn duim cirkelende beweginkjes maakte tegen de binnenwand van haar kut. Haar bekken begon draaiende en achterwaarts stotende neukbewegingen te maken. Dat was voor mij het signaal dat het tijd was. Ik bevrijdde mijn vingers.

“Toe nou, waarom stop je alweer” jammerde ze klaaglijk, het was net zo lekker.”

“Mij goed, ik dacht anders dat je wou dat ik je in je reet naaide” antwoordde ik.

“Ja, oh, ja, ik wil het.”

Ik kwam overeind op mijn knieën, legde mijn handen stevig op haar achterste en duwde de kop van mijn kunstlul tegen haar aarsopening. De monsterachtig dikke eikel perste haar anus langzaam maar zeker open en drong in haar darmkanaal. Ze keek me over haar schouder aan. Pijn en genot streden om voorrang op haar gezicht, maar ze beval me niet op te houden tot de ganse lengte in haar kont was gegleden. Ik begon haar aars te neuken. Ze bemoeilijkte het terugtrekken door de dildo telkens af te knellen met haar sluitspier. Wanneer ik naar voren stootte, ontspande ze die echter zodat ik in een vloeiende beweging ongemeen diep binnendrong.

“Wauw. Ga lekker door” kraaide ze uitzinnig. Toch was het nog niet heel zoals ze het wenste. “Mijn kutje voelt zo leeg en verwaarloosd” beklaagde ze zich.

“Nou juf, jij bent ook niet snel tevreden zeg.”

Ik vorderde Beth op, die Sonja aan het poken was met een voorbinddildo, Sonja ’s benen heel hoog over haar schouders. Ze bevrijdde zich meteen, “sorry noodgeval” prevelend tegen de misnoegde Sonja.

Ik was op mijn zij gegleden, steunend op mijn elleboog, het lichaam driekwartslag naar achter. Lenie leunde heel dicht tegen me aan, haar achterhoofd tussen mijn borsten. Ze tilde haar linkerbeen over de mijne heen en plantte het stevig achter mijn gebogen knieën. Zo lag ze wijd open. Twee vingers van mijn vrije hand trokken haar kutlippen nog verder uit elkaar. Mijn middenvinger duwde op haar klit.

“Wat een lekker kutje” kraaide Beth verrukt. Ze plaatste haar handen aan weerszijden van Lenie en mijn middel en duwde de dildo, glinsterend van Sonja ’s sappen, vlot naar binnen. Ze neukte erg bedreven, afwisselend met lange halen of korte stoten, soms enkel de eikel tussen Lenie ’s kutlippen roterend. Beth was zelf zo opgewonden dat ze onbeschaamd in Lenie ’s bek lag te kwijlen. Lenie draaide haar hoofd alle kanten op. Nog steeds had ze niet genoeg.

“Ik wil een pik in mijn mond” raaskalde ze. Ook Sonja schoot nu in een harnas en knielde voor Lenie, de lange dildo tegen haar lippen duwend. Die ging erop zuigen alsof het een echte pik was. Haar tong likte over de met speeksel bevochtigde eikel.

“Wat wou ik dat je zou ejaculeren, dat je een halssnoer van sperma rond mijn hals zou spuiten.” Dat beeld deed het tenslotte.

“O, ja! Ja! Ik ben er! Ik ben er! Ja toch! God het is zo zalig, ik kom klaar met mijn kut mijn kont en mijn klit. Mm…”

“Nou dames, ik moet jullie gelukwensen hoor” zei ik toen ons liefdeskluwen zich had ontrafeld. “Ik zie echt dat jullie het meeste van deze speeltjes weten te maken. Zullen we de demonstratie verder zetten? We hebben heus nog niet alles getest.”

Het was eigenlijk niet meer nodig de fictie van de demonstratie hoog te houden. Ik vond het echter lekker geil dat raamwerk te gebruiken om hen mee te sleuren in een draaikolk van steeds wildere uitspattingen.

“Met deze kunnen we gemakkelijk met zijn vieren neuken” toverde ik drie zwarte ‘dongs’ tevoorschijn uit mijn onuitputtelijke trukendoos. Ik vroeg Beth op haar zij te gaan liggen en haar ene been wat op te tillen. Het ene uiteinde van de dong wurmde ik in haar reet. Vervolgens ging Lenie op haar andere zij liggen, met haar rug tegen Beth aan. Het andere uiteinde van de dong dreef ik in haar kont. Sonja en ik vatten respectievelijk voor Beth en Lenie post. Met de tweede dong verbond ik Lenie ’s muis aan de mijne, terwijl Sonja met de derde hetzelfde deed tussen haar en Beth. Zo werd het huwelijk tussen konten en kutten bezegeld. Ik bewoog de stang heen en weer tussen mijn en Lenie ’s lichaam. Door achteruit te stoten reet naaiden zij en Beth zichzelf en elkaar. Ik duwde mijn tieten tegen die van Lenie. Mijn tepels liet ik rondjes draaien rond de hare. Ze stak het puntje van haar tong tussen haar lippen. Met open mond zoende ik haar. Haar tong mond neukte me wild. We kusten en kusten en kusten, ons enkel losmakend om adem te halen en toen we klaarkwamen schreeuwden we ons orgasme in mekaars keel. We maakten ons los, verwijderde de dildo’s en ontdeden ons van de laatste kledijstukken, kousen, jarretels en in Sonja ’s geval de visnetbody.

Eindelijk waren we vrij en naakt, onze lichamen glanzend van liefdessap en liefdeszweet. Achteruit leunend in kussens tegen het hoofdeinde van het bed, namen we de tijd mekaars lichaam schaamteloos te bekijken. We kruisten en ont-kruisten onze benen in de spiegel tegenover ons in een ballet van openbloeiende en zich dichtvouwende kutten, een caleidoscoop van inwendige landschappen. Vooral Beth vond ik een prachtig pruimpje hebben. Haar kaalgeschoren kutje was nog erg jong. Als ze de benen dicht had lagen de gladde lipjes braafjes tegen elkaar aan, schattig gewoonweg, maar als ze zich opende…”

“Wat een mooie kut heb jij” richtte ik me tot haar.

“Zou je denken?” Lachte ze wellustig, zich nog verder voor me openend.

“Zeker weten! Ik zou je er graag mee willen zien spelen. Toe, vinger je voor me.”

“Neen, niet op het bed” zei ik toen ze haar hand naar haar kut bracht, “vlak voor de spiegel. Dan kan je jezelf lekker van heel dichtbij in je kut kijken. Dat is veel geiler.”

We kwamen alle drie van het bed af. Beth installeerde zich in hurkzit voor de spiegel, de dijen ver uit elkaar. Wij drieën namen in een halve cirkel rond haar plaats.

“Komaan, toon ons je klitje” onderrichtte ik haar, “mm… ja wat heb jij een grote kittelaar zeg, net een kleine pik, toe, ja! Doe hem vibreren. Wat opwindend. Ik word er helemaal nat van. Stop even, kom asjeblieft nog niet klaar, ik weet nog iets veel heter.”

Ik haalde een enorme dubbele dildo te voorschijn, die ik met een zuignap op de planken vloer vastmaakte. Nog steeds gehurkt, maar met de handen achter zich op de grond, bewoog ze haar onderlijf naar het ding toe en spietste er zich langzaam op vast.

“Beeld je in dat er twee kleine cameraatjes in de toppen van die dildo zitten” begeleidde ik haar ophitsend, “beeld je in dat je op een gesplitst grootscherm vanuit kikvorsperspectief kan zien hoe je natte pruim en de halve manen van je billen en je kontgaatje op die dubbele pik afstevenen. Zie je het voor je? Hoe je kutlippen en je anus open geperst worden? Stel je voor dat je van binnenin kan zien hoe dat ding zich voorbij je sluitspier perst, hoe de wanden van je flamoes er langs glijden, beeld je in dat je van binnenuit kan zien hoe je klaarkomt, dat je het samentrekken van je kutspieren kan zien.”

“Houd op” zei ze met hortende stem, “je maakt me zo verschrikkelijk heet.”

“Nou en dan, wil je dat dan niet soms? Je moet met je hoofd en met je kut klaarkomen.” “O, klaarkomen. Ja, ik wil klaarkomen.” Sonja legde haar handen op Beth ’s heupen, ik de mijne op haar schouders. Samen deden we haar heel hard en hevig op een neer gaan. “Zie die tietjes toch eens schudden” hijgde ik haar in het oor, “knijp erin.”

Ze ging haar borstjes heel stevig masseren. Dat deed haar orgasme eindelijk doorbreken “Oh! Ik kom klaar. O! Mijn kutje voelt toch zo goed! Wat voel ik me daar zo lekker” brieste ze loeiend hard.

“Ik dacht dat ik wist wat een orgasme was,” zuchtte ze na afloop, “maar ‘s jonge, bleek ik me vergist te hebben. Als wat ik vroeger voelde een orgasme was, hoe moet ik dit dan noemen. God ik de hemel. Ik wil nog een keertje en dan nog eens en nog eens.”

Ze begon alweer over de dildo heen en weer te schuiven.

“Jij ook” beval ze me. Ik vatte post naast haar, eveneens in hurkzit. Mijn losse haren hingen me tot op mijn kont. Onder mijn lichaam door nam ik één streng in mijn hand en trok die tussen mijn billen en mijn kut-spleet door. Lekker!

“Lik mijn kut” riep ik Lenie naderbij. Die ging op haar rug liggen en schoof tussen mijn uit elkaar geplaatste voeten tot onder mijn bekken. Ik ging op mijn knieën steunen zodat mijn onderlichaam vlak boven haar hoofd zweefde. Ze sabbelde begerig uit mijn gezwollen kutlippen. Ze trok haar benen in en plooide de knieën naar buiten, wat haar kutje mooi opensperde. Sonja ging gretig op die onuitgesproken invitatie in, gespte een neukharnas aan en schoof in één beweging bij Lenie naar binnen. Telkens wanneer Sonja doorstootte en haar bovenlichaam vooruitschoof raakten onze uitgestoken tongen elkaar en ging er een elektrische schok door ons heen. Hoe wilder Sonja Lenie neukte, hoe razender die aan mijn kut likte. Ik was drijfnat en voelde als het ware mijn geil op Lenie ’s tong druipen. Mijn anus voelde verschrikkelijk leeg aan en ik smeekte Lenie een vinger naar binnen te brengen. Het topje van haar vinger maakte draaiende bewegingen in mijn darm terwijl het kootje voortdurend doorheen mijn kringspier gleed. Ze likte haar tong door heel mijn spleetje en tikte telkens even tegen mijn stijve klit.

“Oh!” Mijn climax kwam snel dichterbij en het wilde gehijg tegen mijn pruim aan maakte me duidelijk dat ook Lenie niet meer ver verwijderd was van haar eigen orgasme. Toen het kwam brulde ze het uit en ik voelde haar kreet vibreren tot diep in mijn binnenste.

Ik liet mezelf nu ook gaan en wentelde mezelf van Lenie af, evenals Sonja trouwens, die zich op de rug draaide. Daarvan maakte Beth gebruik om zich van haar dubbele dildo los te wrikken, zich op Sonja vast te spietsen en als een waanzinnige op haar te gaan rijden. Ik ging tegen Lenie aan liggen. We draaiden ons naar elkaar toe. Haar gezicht was kletsnat van mijn sappen.

“Mm… schatje, wat heb je me laten genieten” fluisterde ik haar toe terwijl ik mezelf van haar gezicht aflikte. Mijn orgasme had me niet bevredigd, verre van. Het had me een geweldige honger naar meer gegeven. Ik trok Lenie bovenop me. Zij stak een dij tussen mijn benen en ik één tussen de hare. Spoedig lagen we als nazenden tegen elkaar aan te wrijven, terwijl onze monden met elkaar leken te zijn versmolten. Ik was die namiddag nog haast niet geneukt geworden en god ik kon niet langer wachten.

“Neuk me, lieve Lenie, toe, wil je” kreunde ik haar in haar oor, op haar zachte lelletje zuigend. Ze maakte zich van me los en deed de langste kunstpenis van mijn collectie om, een monster van maar liefst veertig centimeter. Toen ze hem aanhad, legde ze er haar twee handen omheen, op me neerkijkend

“Wat vind je van mijn pik” geilde ze me op, “heb je al ooit zo een grote gezien.”

“O schatje, kom snel, ik wil hem in me.”

Ik snelde naar het bed, dat ik nu voor me alleen had. Ik deed de benen zo ver mogelijk van elkaar zodat ik open en kwetsbaar voor haar lag. Met deinende penis kwam ze op me afgestapt. Ze streelde haar handen langs de ganse flink dooraderde schacht omhoog en kreunde zachtjes, alsof het haar eigen piemel was die ze aanraakte. Ze ging over me heen zitten, met gestrekte armen en dreef de immens lange pik tussen mijn borsten tot voor mijn mond.

“Zuigen” fleemde ze, haar tong rond haar lippen krullend. Ik nam de eikel tussen mijn lippen en meteen ging zij neukbewegingen in mijn mond maken. Uiteindelijk trok ze zich terug, de top van de kunstpik glimmend van mijn speeksel. “Toe Lenie, toe, ik houd het niet meer” jankte ik nu, “neem me neem me langzaam ik wil dat het een eeuwigheid duurt.”

Ze duwde de eikel plagerig tegen mijn kutlippen aan, slechts het tipje naar binnen schuivend en dan weer naar buiten trekkend. Ongeduldig stootte ik mijn bekken vooruit, maar zij trok zich meteen terug. Tenslotte kreeg ze toch medelijden met me en gleed ze naar binnen. Het ding was zo geweldig groot, dat ik naar adem moest happen. De wanden van mijn kut werden opgerekt door het zacht harde materiaal en ik voelde het uiteinde tot tegen mijn baarmoederhals. Haar tieten raakten de mijne aan de tepels. Ze leken wel in mekaar over te vloeien, twee helften van een zandloper. Ik lachte en ik krijste en ik riep Lenie de liefste woorden toe terwijl ze me neukte.

Ik heb graag dat mijn partner mijn plezier ziet en in haar geval nog meer net omdat ik wist dat ze ondanks haar pocherig optreden van zonet nog steeds onzeker was in zichzelf was en welke betere manier haar zelfvertrouwen te geven dan haar te laten merken hoezeer ze me deed genieten. Golven lust tilden me op, sloegen over me heen. Ik legde mijn benen hoog over haar schouders zodat ze nog dieper in me kon komen. Nog nooit was iemand zo diep in me binnengedrongen en god wat spijtig dat ze geen echte pik had, want ik had wat graag gevoeld hoe haar eikel in me opzwol. Toen mijn orgasme me inhaalde, beeldde ik me in dat ze zich leegschoot in me, dat ik de golven romige sperma zag uiteenspatten tegen mijn kampende kut-wanden. Ik kreunde heel langdurig toen ik klaarkwam. Zij strekte zich bovenop me uit. Ik streelde haar rug en schouders terwijl ik bleef samentrekken rond die enorme pik in mijn binnenste.

Naar Beth en Sonja zag ik die namiddag niet meer om. Lenie en ik gingen totaal in mekaar op. We vreeën de ganse namiddag en het was reeds vier uur toen Sonja toevallig op haar uurwerk keek.

“God, al zo laat. Mijn man komt binnen een uurtje terug van zijn werk.” Ik voelde me zo weldadig in Lenie ’s armen dat ik weinig zin had uit bed te komen. Nog minder zin had ik in het afhandelen van de zakelijke transacties, waaraan Beth me trouwens moest herinneren, anders was ik zo het huis uitgestapt. Maar ik krikte mijn humeur al snel op. Het was een zalige dag geweest. Ik zou naar huis toe gaan met een gevuld orderboekje, mijn drie eerste klanten beloofden me voor de nodige mond aan mond, of moet ik zeggen kut aan kut reclame te zorgen, we hadden zalige uren seks en erotiek gehad en – daar was ik zeker van – Lenie en ik hadden nog iets intenser met elkaar gedeeld.

Wij zouden mekaar terugzien dat was duidelijk.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *