Ik vind het heerlijk

()

Zaterdag avond. Mijn vriendje en ik zouden naar een kroegje toe gaan. Maar voor dat ik me nog maar omgekleed had ging de deurbel. Het was mijn vriendje. Hij stond daar met een van zijn vrienden en kwam alleen maar even zeggen dat hij niet meeging vanavond omdat hij naar een stomme voetbal wedstrijd ging. Daarna zouden ze bij zijn vriend nog even wat gaan drinken. Toen ze weg gingen dacht ik bij mezelf, “klootzak dit is nu de vijfde keer achter elkaar dat je dat flikt. Maar ik zal je krijgen lul.” Ik belde mijn vriendin Anna op.

“Hallo liefje” gilde ze.

“Wat ga jij doen vanavond” vroeg ik aan haar. Ze zei iets vaags over een of ander feestje bij een vriendin van haar. Toen ik uitlegde wat er net was gebeurd zei ze gelijk “Och liefje, dan ga je toch mee. Trek maar iets leuks aan en kom dan snel hierheen.” Toen ik op wilde hangen riep ze nog dat het iets heel luchtig moest zijn omdat het daar altijd erg heet was. Ik dacht er verder niet bij na, trok een leuk lingerie setje aan en een ruim zittend jurkje waar je bijna maar net niet alles kon zien. Het was al een tijdje geleden dat ik zoiets aan getrokken had. Maar goed, ik zou er een uurtje of twee heen gaan en dan ging ik naar huis om mijn vriendje op te wachten. Het was ongeveer tien minuten fietsen naar mijn vriendin. Toen ik bij haar aankwam en zei de deur opendeed in haar kamerjas zei ze me dat ik mijn fiets maar binnen moest zetten we zouden opgehaald worden. Terwijl ik mijn fiets binnenzette rende zei naar de douche toe waar ze haar kamerjas uitdeed en haar haren begon te wassen. “Ik kom zo” riep ze. Ik ging naar de huiskamer en schonk wat te drinken in. Aangezien ik haar al twaalf jaar ken wist ik de weg goed in haar huisje.

Ze is net twintig geworden en ik ben een jaartje jonger. Ik vind dat zei een mooier lichaam heeft dan het mijne maar zei zegt van niet. Haar lange haar is ontzettend mooi donker blond en haar borsten en kontje mogen gezien worden. Ik zelf heb lang donker haar zoals jullie weten een mijn volle c cup mag er ook wezen. Ik ben zelf minder tevreden met mijn kont en benen maar tja… ik moet het er mee doen hè.

Ik zat te wachten maar vond het een beetje heel lang duren. Dus besloot ik te kijken wat ze allemaal aan het doen was. Ik liep naar de douche toe en stapte zonder te kloppen naar binnen. We hadden elkaar toch al vaker naakt gezien. Toen ik binnen stapte zag ik haar op de grond zitten met haar benen wijd en de douche kop stond warm op haar kutje te sproeien. Ik schrok. Maar zei ook. Ze stond op en stamelde iets van “sorry, ik had je niet gehoord.” “Och,” zei ik met een lach op mijn gezicht “iedereen doet dat toch.” Ik liep weg en even later kwam ze binnen. Ze gaf me een zoen op mijn mond. “Dank je wel omdat je het begrijpt.” Toen ze op de bank kwam zitten keek ze me heel eigenaardig aan. “Dus jij doet het ook wel eens” zei ze.

“Ja, hoor. Aangezien mijn vriendje de laatste tijd meer zuipt dan neukt doe ik het steeds vaker bij mezelf.” Ze leek opgelucht toen ik dat zei. Ze vertelde dat ze zich nog even moest opmaken en dat ze er zo aankwam. Toen ze weg was ging ik even met mijn hand in mijn onderbroekje ik voelde dat ik onwijs nat was van beneden. God! Wat was zei een lekker ding zeg. Haar mooie lekkere tieten en geile openstaande kut toen ik binnen kwam. Hm… Ze gilde wat van boven en ik kon niet verstaan wat ze zei. Dus liep ik naar haar toe Ze stond weer naakt voor de spiegel en zei dat het een ander feestje werd dan ik dacht.

“Ga eens zitten liefje.” En terwijl ze een sexy jurkje uit haar kast pakte kwam ze naast me zitten. Liefje, moet je luisteren. Voor ik je hiermee naar toe neem moet je weten dat het er erg heet aan toe zal gaan.” Ik was nu behoorlijk nieuwsgierig geworden en zei dat ik het wel spannend vond. “Als je mee gaat moet je het volgende doen. Er zijn een aantal regels waar je aan moet houden.”

“OK, dat zal toch niet zo moeilijk zijn.”

“Wacht maar af. Regel 1 je mag geen ondergoed aan hebben.”

“Geen probleem, dat vind ik niet zo erg.”

“Regel twee. Aan de deur waar we straks aanbellen willen ze zeker weten dat je niks bij je hebt ze fouilleren je dus heel grondig. En overal liefje.”

“Hm…” knikte ik.

Regel drie zei Anna. “Je mag niets tegen iemand zeggen behalve als er iets aan jou wordt gevraagd. En tenslotte regel 4. Je doet alles wat ze zeggen.”

Ik schrok hier toch wel een beetje van het laatste. Ze zag het en zei “Er is een groot voordeel, nou eigenlijk twee. Eén is; je krijgt er bij vertrek 3 duizend euro voor en twee is dat je er ontzettend veel geneukt wordt, door mannen en vrouwen.” Hm… bij die gedachte alleen al had ze me over de streep. “OK, ik ga mee.”

“We moeten wel opschieten want de auto is er over tien minuten al.” Ik kleedde me uit en gooide mijn slip en bh. op haar bed. Ze keek me erg geil aan en kon het niet laten even over mijn kontje te aaien. “Zo, hier zullen ze blij mee zijn ze zijn namelijk gek op kontje’s.” We trokken allebei ons jurkje aan en zei maakte zich verder op. Toen de deurbel ging liepen we naar de auto toe en gingen op de achterbank zitten. Omdat de bank nogal diep was kroop onze jurk op en moest de chauffeur een mooi uitzicht hebben op onze kut.

We reden een dik uur voor we de oprijlaan naar een groot landhuis opreden. We stapten uit en liepen richting het grote huis toen Anna aanbelde. Er deed een grote neger open. Keurig gekleed in een lakeien pak. Hij liet ons binnen en zei ons hier even te wachten. De zenuwen gierde door mijn lichaam heen. Toen hij terugkwam had hij een jonge knappe vent bij zich ik schat van een jaar of vijfentwintig. Ze zeiden ons mee te lopen en gingen ons voor naar een kamertje. Daar moesten we ons uitkleden. Eenmaal gedaan keken ze ons streng aan.

“Buk maar even voorover” zeiden ze tegen Anna. Anna deed wat er gevraagd werd en toonde haar mooie kutje en kontje aan de twee mannen. De neger ging achter haar staan en haalde zijn stijve grote pik naar buiten. Zonder ook maar een woord te zeggen stootte hij in een keer zijn machtige lul diep bij haar naar binnen ze kreunde zacht en ik zag haar mooie tieten schudden toen de neger haar bruut ging neuken. “Kom jij maar hier” zei de andere man tegen mij “en pijp me tot ik kom.”

Ik hoorde Anna zuchten en steunen van genot toen de neger haar nog ruwer begon te neuken. Ik pijpte de maan voor me en ik proefde al snel zijn zaad in mijn mond. Ook proefde ik de smaak van een andere kut aan zijn lul. Dus ik wist dat hij al eerder geneukt had. De neger haalde zijn lul uit de kut van Anna die klaargekomen was. Hij kwam nu achter me staan en begon mijn kut te vingeren zijn dikke lul die nog nat was van de kutsappen van Anna lag in mijn bilspleet. Ik moest de lul van de man voor me in mijn mond houden en weer stijf pijpen. De neger achter mij vingerde mij nu met drie vingers. Zijn nog natte lul pakte hij beet en zette die tegen mijn kontje aan.

“Neen, dat…” maar meer kon ik niet zeggen want de man voor mij pakte me bij mijn haar en zei dat ik niks meer mocht zeggen. Hij sleurde me naar mijn vriendin toe. Ik moest mijn mond op haar kut leggen en haar zo klaar likken. Mijn kontje stond nog steeds omhoog en de neger deed nu niet rustig meer. Maar schoof zijn apparaat in een keer diep in mijn aars naar binnen. Ik wou het uitschreeuwen maar Anna pakte mijn gezicht en duwde het tegen haar kut aan. Ze was aan het klaar komen. Na een paar minuten in mijn kont neuken spoot de neger zijn dikke lul leeg.

De mannen liepen weg en zeiden ons aan te kleden. Toen ze weg waren wilde ik me schoonmaken met mijn handen. Maar Anna siste dat niet te doen. “Laat dat sperma er maar gewoon uitlopen het is een soort glijmiddel voor zo meteen.” En terwijl ik het sperma van die dikke zwarte lul uit mijn kont voelde lopen, zo langs mijn kutje en mijn benen begon ik al weer geil te worden.

“Jij kunt echt lekker likken” zei mijn vriendin. Ook zei stond met een lekkend kutje van al haar geile kutsappen. Toen de deur weer openging stond daar een meisje van een jaar of achttien. We moesten haar te volgen. Ze had geen kleding aan en haar kleien tietjes schudde bij elke stap die ze zette. Ze leidde ons naar een nieuwe kamer en vertelde wat de bedoeling was vanavond. We moesten ons uitkleden en een masker opzetten. Aangezien er vandaag hoog bezoek was droeg iedereen een masker. Wij kregen een masker dat alleen onze ogen en ons voorhoofd bedekte. Toen we verder liepen zette ook zei haar masker op. We kwamen in een grote zaal en ik zag daar nog zo’n twintig andere naakte meisje van onze leeftijd liggen allemaal met een masker op.

“De gasten komen zo binnen. Je doet wat je gezegd wordt en als je goed bent krijg je een extra bonus.” Toen we aankwamen bij de kussens en de sofa’s ploften we naast elkaar neer. Het meisje dat ons haalde bleek Joyce te heten ik hoorde van Anna dat het de dochter van de gastheer en gastvrouw was. “Waarschijnlijk ga je met haar mee vanavond om haar en haar ouders te verwennen. Maar ik zie ook nog een nieuw meisje” zei ze, “kijk daar.”

Ik zag een jonge griet zitten met grote borsten en een kaal kutje. Zelf heb ik een mooi streepje en geschoren lipjes die nu iets uit elkaar stonden van geilheid. Toen de gasten binnen kwamen zag ik alleen maar jonge mannen van een jaar of twintig. Met allemaal stijve pikken de een groot, de ander klein, dik, dun, gespierd, slap, alles liep er tussen. Ze werden midden in de kamer neergezet. Het werd muisstil. Ook de jongens hadden allemaal een masker op. Je kon onmogelijk iemand herkennen hier.

Opeens kwamen er via de grote deur een aantal mensen binnen waaronder het meisje van net, de neger, en gastheer en gastvrouw. De gastheer was die man van daarnet die ik klaar gepijpt had. De gastheer kwam naar voren en zei. “Ga jullie gang. Maar, laat de kat aan ons over.” Ik begreep dat ik de kat was want ik had een masker voor dat een katje was. De jonge mannen in het midden stoven alle kanten op. Er kwam er eentje naar Anna toe en ik dacht die lul te herkennen. Niet te groot, stevig en weinig schaamhaar. Toen de jongen tegen Anna zei dat ze hem moest volgen schrok ik me kapot. Het was mijn vriend die nu met mijn beste vriendin ging neuken. Hm… dacht ik zal hem thuis een verassen.

Mijn vriend en mijn vriendin liepen naar het midden van de kamer en ineens ging het overal te keer ik hoorde gekreun en gehijg van mannen en vrouwen die neukte of geneukt werden. Overal zag ik stijve pikken in geile grotjes gaan. Ook werden er sommige meiden genadeloos in hun kont geneukt of moesten ze pijpen. Ik dacht dat dit toch wel het hoogte punt van de avond moest zijn maar daar vergiste ik me in.

Het meisje Joyce liep naar me toe en ik kreeg er een geil kutje van. Ze ging naast me zitten en stak zonder iets te zeggen haar vingers in mijn kut. Ze kwam dicht tegen me aan zitten en zei “zie je dat al die neukende mensen?” Ik knikte ja. “Het wordt straks nog veel leuker hoor. De mannen moeten vier keer klaar komen, allemaal. Voor de vrouwen weg mogen. Dus de vrouwen gaan dadelijk heerlijk met elkaar spelen en er worden dildo’s en machines bij gehaald om die geile pikken weer stijf te maken.”

Mijn kutje droop van dit geile verhaal. Toen ze mijn klitje vingerde kwam ik hijgende en steunend klaar er vielen druppels vocht van mijn kutje op de bank waar ik op zat. “Kom jij maar mee, ik weet wel wat jij wilt.”

We liepen naar boven en kwamen uit in een donkere kamer. Ik moest op mijn buik op een tafel gaan liggen. Ze gespte mijn handen en hoofd vast in een soort beugel die bekleed was met stof. Ik werd naar een muur gereden en mijn hoofd en handen werden daar in drie gaten in de muur vastgemaakt. Mijn hoofd stak door de muur heen en daar zaten de gastheer en gastvrouw met twee meisjes te praten. Ik hoorde dat ze me gezien hadden en ze knikte vriendelijk naar me. De tijd ging voor mij heel langzaam. Op een gegeven moment hoorde ik Joyce die inmiddels ook in de andere kamer was gekomen tegen de neger zeggen dat de eerste ronde voorbij was. Ze keken me opeens allemaal aan. En ik werd een beetje bang.

Toen begreep ik wat de bedoeling was. Ik stak met mijn kont en tieten aan de andere kant van de muur naar buiten. Ik lag op een klein tafeltje zodat ik niet moe werd van het staan. Maar ik had een bang voorgevoel. De gastheer kwam naar me toe en zei me niet bang te zijn. Maar ervan te genieten. Hij stak zijn lul weer in mijn mond en ik begon flink te pijpen. Opeens haalde hij zijn lul uit mijn mond en spoot al zijn zaad over mijn gezicht heen. Ik wachtte op wat ging komen. Toen hij zijn lul aan mij haar had schoongemaakt, zei hij, “laat ronde twee beginnen.”

Ik hoorde een deur in de kamer achter mij open springen. Ik hoorde jouwen en joelen uit de kamer achter. Opeens voelde ik ontzettend veel handen over mijn tieten benen kontje en kutje gaan. Ik wist nu wat er aan de hand was. Mijn lichaam moest de jongens opnieuw opwinden. Zo te voelen lukte dat aardig. Ik kreeg al gauw een harde pik in mijn kut. Ik werd geneukt door de een na de ander. Ze spoten allemaal hun sperma diep in mijn kut. Toen ik er ongeveer tien had gehad voelde mijn kut rauw aan maar goed gesmeerd door al het sperma dat er uit liep. In mijn kontje zat nog steeds het sperma van de grote neger.

Toen opeens werd er een harde paal in mijn kontje gestopt. Werd ik achter elkaar door vijf man geneukt in mijn kontje en heel de tijd voelde ik handen op mijn tieten en kut. Mijn tieten moesten er onderhand blauw uit zien van de blauwe plekken. Mijn tepels deden zeer omdat ze er niet rustig mee omgingen. Tenslotte voelde ik helemaal niks meer alleen het sperma dat uit mijn kutje en kontje liep. De gastheer en gastvrouw, de neger en Joyce hadden heel de tijd naar mijn gezicht zitten kijken en zagen nu een ontzettend geil en uitgeneukt meisje van 19 jaar.

Ik werd losgemaakt en ze droegen mij naar een heerlijk wam bad waar ik gewassen werd met zachte zeep en heerlijk gemasseerd door Joyce. Ik hoorde van haar dat alle mensen nu aan het eten waren om iedereen wat rust te gunnen. Maar ik moest mij wel voorbereiden op ronde drie. Die zou nog erger worden dan ronde twee. Joyce zei dat ik maar even moest gaan kijken wat ronde drie betekende voor de rest van het spul. Ik keek door een raam naar de eetzaal. En zag alle mannen aan een tafel zitten waar de dames naakt voor hen zaten en de groenten en stukjes vlees doordrenkt werden met hun geil. De mannen aten dit graag op en hingen uiteindelijk volgevreten achterover.

Nu werd er door een meisje in de handen geklapt en opeens gingen alle meiden met elkaar aan de gang. Er werd gevingerd gelikt getongd en kontjes en kutjes hadden geen minuut rust. De mannen kregen hun pikken alweer aardig stijf en gingen over tot neuken ronde drie. Joyce trok me weg bij het raam. “Jij moet er nu ook aan geloven hoor. Maar ik wil dat je weet dat alle meisje die beneden zitten behalve die andere nieuwe dit ook gedaan hebben. Je zal het heerlijk vinden.” En ja! Ik vond het heerlijk. Wat nummer vier inhield vernemen jullie andere keer.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *