De ober

()

Mijn vrouw en ik brachten een weekeinde door in Hotel Dorenbosch, een statig bouwwerk met uitzicht over de meanderende rivier de Waas. Het was een betaalbare regeling die ik cadeau had gedaan aan mijn eega voor haar veertigste verjaardag. Heerlijk zo samen op pad zonder de kinderen. We herhalen maar dat we zo’n uitje verdienen. Het schoot er telkens bij in om elkaar en onszelf te ervaren. Dom eigenlijk. Het sfeervolle hotel bood een luxe kamer met een heerlijk bed en een prachtige badkamer met bubbelbad. Het viergangendiner die we op de dag van aankomst genoten was echt super. De bediening en verzorging door het personeel was ronduit voortreffelijk. Mijn vrouw was bijzonder gecharmeerd van de flirterige ober die ons, maar vooral haar, zorgzaam tegemoet trad. Hij gaf haar knipoogjes, schoof haar stoel bij toen ze wilde gaan zitten en schonk haar bij het minste of geringste gulle glimlachjes. “Jij vond die ober wel wat, hè?” vroeg ik haar toen we voldaan van het diner naar onze kamer liep. “Leuke kerel, ja, knappe vent.”

“Ben je nu jaloers, lieverd?” We stonden stil om elkaar te zoenen, er hing seks in de lucht. “Welnee,” zei ik naar waarheid. “Als die ober aan jouw gelukzaligheid bij draagt, dan vind ik dat alleen maar fijn, hoor.” Als bedankje voor mijn ruimhartigheid kuste ze me hartstochtelijk op de mond. Haar hand gleed naar mijn kruis en kneep er in. De seks hing niet alleen maar in de lucht. Eenmaal op onze kamer, vroeg ze: “Zullen we zo onmiddellijk vrijen?” In feite was het een retorische vraag; ik wilde namelijk altijd wel vrijen. “Zullen we dan doen alsof ik de ober speel?” Ik keek haar ondeugend aan. Ik wist dat ze mijn ondeugende blik onweerstaanbaar vond. “Bedenk jij een leuk verhaaltje, dan poets ik alvast mijn tanden.” Nu was het haar beurt om ondeugend te kijken. Ze dook de badkamer in waar ze rommelde met de toilettas, de wc doortrok en de douche aanzette.

Wanneer in onze relatie alle lichten op groen stonden voor een potje seks, dan kon het voorkomen dat we er een fantasietje omheen bouwden. Dan speelde ik bijvoorbeeld de meteropnemer van het gas. Of deed zij of ze mijn secretaresse was. Gespeeld overspel, zeg maar. Want het lag absoluut niet in de lijn van de verwachting dat we ons echt overspel zullen wagen. Hoe grappig was het om de huisarts te spelen en bij mijn vrouw een intiem onderzoekje te doen. Of dat mijn vrouw de verpleegster was die een bakje met mijn zaad moest vullen voor onderzoek. Het lijkt misschien kinderachtig zo te doen, maar die spelletjes waren heerlijk.

Het slot van de badkamer ging open. Daar was mijn vrouw. Ze droeg een luchtig nachtjaponnetje dat zo dun was dat haar naakte lijf eronder zich sexy aandiende. Wat had ze toch prachtige borsten. Haar tepels prikten parmantig door het katoen heen. “Meneer de ober”, zei ze schor, “wat doet u hier?”

“Voor u gaat slapen kom ik nog vragen of u misschien iets nodig heeft, mevrouw.” Ik ging staan. Ik rook de geur van tandpasta en zeep. “Of ik iets nodig heb? Hoe bedoelt u dat?”

“Iets lekkers, misschien?”

“Bent u hier met een stout plan gekomen, meneer de ober?” Mijn vrouw speelde haar rol voortreffelijk, ze kon zo actrice zijn. “Want als dat zo is, dan moet ik u wel vooraf waarschuwen voor mijn man. Die kan elk moment terugkomen.”

“Toevallig zag ik uw man net het hotel uitgaan voor een wandeling.” Mijn vrouw stapte naar voren, ze stond dicht tegen mij aan. Haar grote amandelvormige ogen keken me vragend, haast smekend aan. Ik had gewoon mijn eigen Scarlett Johansson! “Misschien kunt u me dan iets geven, iets lekkers, iets intiems.” Ze tilde haar nachtjapon subtiel omhoog. We waren zo dicht op elkaar dat ik niet kon zien wat er tevoorschijn kwam, maar het moest raden. En het was geen raadsel. We hadden tijdens ons huwelijk toch al heel wat keren seks. Maar nu we hier naakt bij elkaar lagen, in het comfortabele hotelbed leek het wel als onze eerste keer was. En eigenlijk was het ook zo. Mijn vrouw was nog nooit met de ober naar bed geweest. En ik was nog nooit als ober intiem geweest met een vrouw. Maar ons flauwe fantasieverhaaltje stuwde onze geilheid op tot ongekende hoogten. Ik stond stijf, zoals ik vaak was en mijn vrouw produceerde vaginaal vocht dat ze maanden had opgespaard.

“O, ober, u bent precies wat ik wilde bestellen,” zuchtte mijn vrouw. “Zal ik het dan maar van onderen inbrengen, mevrouw?” fluisterde ik gretig. Ik manoeuvreerde haar op haar rug, duwde haar dijen wijd, ging op haar liggen en penetreerde haar dampende doos. “Wel opletten van mijn man niet ineens voor de deur staat,” mompelde mijn vrouw nog afwezig. Vervolgens gaf ze zich volledig over aan het ritme van mijn driftig in en uit stotende deksel. De klop op de kamerdeur verraste ons onaangenaam. Alsof ik niks gehoord had. We verwachtten niemand, en we wilden niet worden gestoord. Nu al helemaal niet. Maar mijn vrouw reageerde geschrokken. “Stop, stop, het is mijn man, mijn man staat voor de deur!” hijgde ze. Ze duwde tegen mijn borst. Ik vond het grappig hoe mijn vrouw op ging in haar rol. Mijn seksuele opwinding zette nog een tandje bij. Ik moest oppassen dat ik niet te snel klaar zou komen. Ook deze sekspartij gold als deel van het verjaardagscadeau voor mijn vrouw. Te vroeg mijn climax bereiken zou voelen als het verorberen van de verjaardagstaart nog voor de jarige gearriveerd is.

“Het” klopte aan. Mijn vrouw uit het ritme. Ik gleed zelfs uit haar. Mijn penis belandde in de kou van de slaapkamer. “Weg, weg, hij is het”, jengelde mijn vrouw. Ze duwde driftig tegen mijn bovenlijf en kroop onder mij vandaan. “Laat maar lekker staan, lieverd, laten we eerst de klus afmaken.” Ik sloeg mijn arm om haar middel, maar ze duwde me opzij. “Onder het bed, snel. Hij vermoordt je als hij je ziet.” De paniek op haar gezicht was zo natuurlijk, ze moest zich toch echt eens bij een toneelclub aansluiten. “Toe nou, onder het bed!” Ze trok haar nachtpon aan. Op de deur werd nog eens geklopt, harder. En er klinkt een ongeduldig een mannenstem. Noemde hij mijn vrouw ’s naam? “Ik kom eraan,” riep ze naar de deur.

Net op tijd had ik de tegenwoordigheid van geest om het dekbed over mijn naakte onderlichaam te trekken. Mijn geslacht hing vochtig, slap en verward omlaag. Net als ik begreep hij niet water aan de hand was. Ging mijn vrouw nu echt de deur open doen? “Hè, hè,” hoorde ik een man zeggen. “Sorry, ik was in slaap gevallen”, zei mijn vrouw beteuterd. Ze kwam vooruit de hotelkamer binnen. Achter haar volgde een man. Het leek de ober wel. De echte dus. Zijn gezicht veranderde in een donderwolk toen hij mij zag. “Wel, godallemachtig! Wat is hier aan de hand!” schreeuwde hij agressief. “Ga jij hier liggen kezen met de eerste de beste ober als ik even een luchtje schep!” Hij greep mijn vrouw driftig bij de bovenarm. “Gore teef, die je bent!” Ik dacht koortsachtig na. Wat was hier aan de hand? Speelden we het spel zo ver door? Gingen we tot het gaatje, wat zeg ik, gingen we voorbij het gaatje? De ober duwde mijn vrouw opzij en haalde uit met zijn arm. Zijn vuist schampte af van het dekbed dat ik als een schild voor mijn bescherming gebruikte.

“Rennen,” gilde mijn vrouw. En dat deed ik, lafbek die ik ben. Met achter laten van het dekbed en alles wat mij lief was, sprintte ik de gang op. Achter mij viel de deur met een klap dicht. Ineens werd het mij duidelijk dat ik naakt in de hotelgang stond. Als vanzelf had ik mijn geslachtsdelen gevangen in het kommetje van mijn handen. Er was niemand op de gang. Maar hoe ging ik me uit deze hachelijke situatie redden? Aan de overkant van de gang opende iemand de deur van kamer 69 op een kier. Ik druk me tegen de muur om niet op te vallen. Maar het was al te laat.

“Psst,” siste iemand. Zo te horen een vrouw. “Obertje, hé obertje, kom, kom snel.” De deur ging iets wijder open. In de opening stond een dame in haar ondergoed. Ze stapte opzij en liet me erin. “Leuk je weer te zien, lekkertje,” lachte de vrouw, “en dan zo naakt. Heerlijk. Kom erin, kom in bed, kom in mij.” Het kostte me flink wat moeite om tot mezelf te komen. Mijn gedachten waren bij mijn vrouw en de agressieve ober. Ik moest eigenlijk de politie bellen. Maar de vrouw van kamer 69 eiste al mijn aandacht op. Haar ondergoed, was me een raadsel, maar de overgave was me ooit ongekend. Mijn vrouw is niet zo van de orale seks, maar deze onbekende dame was erg deskundig. Heel deskundig zelfs liet ze mijn hernieuwde hardheid uit haar mond glippen. “We hebben niet zo heel lang”, hijgde ze, “mijn man is zelfs sigaretten kopen in de stad. We moeten klaar zijn voor hij voor de deur staat.”

Vanille

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *