Vreemde vogels

()

Al bijna een maand werk je nu bij het dierenasiel en het valt je niet tegen. In het begin was het even wennen, allemaal weer nieuwe collega’s en dan is het toch wel even vreemd en moeilijk om je draai te vinden. Veel contact heb je nog niet met de anderen die er werken, maar het contact met de beesten maakt veel goed. In de pauzes trek je jezelf, in tegenstelling tot je collega’s die gewoon naar de kantine gaan, vaak terug bij de beesten om in alle rust jouw boterham te eten en te genieten van de vredige rust van alle dieren. Het lijkt wel of ze rustiger worden als je in hun buurt bent. Zo door de dag heen is het een en al rumoer in de hokken als al je collega’s door de hokken struinen, maar in de pauze keert de rust weer terug. Zo dus ook vandaag weer, je hebt jouw boterhammen opgehaald en loopt weer naar de dieren om rustig te genieten van jouw pauze. Je hebt net uw eerste boterham op als de deur open gaat.

“Hallo Jeffrey, alles onder controle hier?” Het is Elske die binnenkomt. Elske is begin 20 en werkt hier al iets langer. Een mooie meid, ze was je al eerder opgevallen. Mooi halflang stijl blond haar en een normaal postuur, maar wel opvallend lange benen. Maar wat het haar betreft heb je wel twijfels of het wel natuurlijk blond is, ze heeft namelijk erg donkere wenkbrauwen die goed afsteken tegen haar blanke, bijna doorzichtige huid en het blonde haar. En ook op haar armen heeft ze donkere, bijna zwarte haartjes.

“Dus hier zit je altijd in de pauze, ik had u al gemist in de kantine, dacht dat jij naar huis was. Lekker rustig is het hier. Kunnen we eindelijk eens met elkaar praten en kan ik je een beetje beter leren kennen. Heb je het wel naar je zin hier, je zit hier altijd zo alleen?”

“Ja hoor,” antwoord je, “prima hier, maar ik heb gewoon zo nu en dan even een momentje voor mezelf nodig. Maar ik hoop niet dat je het ervaart alsof ik jullie probeer te ontlopen.”

Ze is ondertussen op je afgelopen en staat nu voor je. Met haar handen in haar zij en de voeten een beetje uit elkaar, staat ze met haar lange benen voor je. Omdat jij zelf op een stoepje laag bij de grond zit moet je omhoog kijken om haar aan te kunnen kijken. Het valt je nu ook op dat ze een stevige boezem heeft, omdat je er van onderen tegen aan kijkt en met moeite net haar gezicht kunt zien, nou ja, dat is misschien een beetje overdreven maar groot zijn ze wel. Je verbaast je hierover omdat het je nog nooit eerder is opgevallen. Maar normaal heeft ze ook een bodywarmer aan en nu alleen maar een zwarte, strakke polo, die haar voor de rest slanke lichaam mooi laat uitkomen.

“Dat zal je ook zeker niet lukken, mij ontlopen. Als ik ergens mijn zinnen op heb gezet zal ik het ook krijgen.”

“Oh?” Zeg je, en je krijgt zowaar een kleurtje. “Dus je hebt je zinnen op mij gezet?” Maar zo brutaal had je eigenlijk niet willen antwoorden en verschrikt probeer je het moment weg te lachen.

“Tja, wat dacht jij dan waarom ik je hier kwam zoeken, als je me koud liet had ik ook wel gewoon van mijn lunchtijd in de kantine kunnen genieten.” Ze lijkt wel een strenge oude juffrouw van de lagere school zoals ze je nu aanspreekt. Maar je ziet dat ze nu toch wel wat ontspant en ze maakt aanstalten om naast je te komen zitten. “Mag ik?” Zegt ze “Ik ben tenslotte gekomen om je iets beter te leren kennen.” En ze neemt nu naast je op het stoepje plaats. Met een lachend gezicht zegt ze. “En vertel eens, wie is Jeffrey eigenlijk, waar woon je, met wie, verliefd, verloofd getrouwd, homo, hetero, of biseksueel?” Nou, dat zijn wel ineens een heleboel vragen tegelijk en ook wel heel direct. Waar moet je beginnen? Enerzijds voel je er helemaal niets voor om je hele leven gelijk hier voor haar voeten te gooien. Wat heeft zij er ten slotte mee te maken hoe jouw privéleven eruit ziet? Maar om een of andere reden heb je het gevoel dat je tegen haar niet bent opgewassen en dat wanneer je haar tegenspreekt ze dit zeker niet zal dulden, dus je begint te vertellen. Zonder te stoppen vertel je aan één stuk door over jezelf, dat jij op jezelf woont in een leuk nieuwe huisje, over uw huisdieren, ouders en familie. Dan onderbreekt ze je en vraagt.

“Allemaal leuk en aardig, maar je vergeet het belangrijkste, heb je een relatie? De rest, daar ben ik eigenlijk niet zo in geïnteresseerd. En natuurlijk wil ik weten wat je bent, He- ho- of biseksueel? Wel goed luisteren als ik je wat vraag hé.” Perplex sta je, je had haar vraag wel gehoord toen ze die de eerste keer stelde, maar had niet gedacht dat zij serieus verwachtte dat jij hier op zou antwoorden. Je had zelfs vooral geprobeerd om een antwoord op die vraag te vermijden. Er valt nu een stilte, je bent echt niet van plan om je gelijk helemaal bloot te geven. Je kent haar pas net en het gaat haar gewoon niets aan. Normaal doe je daar niet zo moeilijk over, maar haar toon maakt jou assertief. Je neemt nog maar eens een hap van uw boterham en hoopt dat ze verder gaat op een ander onderwerp.

“Nou, komt er nog wat van, of moet ik er dan maar zelf achter komen?” Ze slaat een arm om uw schouder en met enige druk draait ze jouw schouder en dus ook de rest van uw bovenlijf naar zich toe en zonder enige waarschuwing zoent ze vol op de mond. Of zoenen… Eigenlijk is het meer een tongzoen. Ze heeft haar mond op de jouwe geklemd en met enige druk voel je dat ze haar tong tussen jouw lippen in jouw mond probeert te duwen. Eerst is er natuurlijk een verschrikte reactie van jou, maar van zoenen ben jij nooit vies geweest dus je opent de mond en al snel cirkelen jullie tongen in elkaars mond. Van schrik had je ook eerst uw ogen gesloten maar nu jij ze opent zie je dat zij haar ogen nog steeds open heeft en dat ze je strak aankijkt. Nog steeds zoenend gaat haar andere hand opeens naar uw kruis. Ze legt haar hand op jouw inmiddels niet meer zo heel kleine bobbel in uw broek. Ze heeft natuurlijk gezien dat die zoen je niet onberoerd heeft gelaten en behoorlijk heeft opgewonden.

“Zo, ik denk dat ik nu al een antwoord heb op mijn vraag, Je bent in elk geval niet homo, op z’n minst bi of zelfs hetero, maar dat verschil maakt mij niet zoveel uit.” Ze laat je nu los en schuift weer een beetje van je vandaan. “Was dat nu zo moeilijk, moet ik alles zo uit je trekken? Stomme vraag natuurlijk, natuurlijk wil je dat ik alles uit je trek, niet dan?” Ze geeft je een vette knipoog en schatert van het lachen. “Nou, ik moet maar weer eens aan het werk”. Ze staat op en loopt naar de deur. Daar aangekomen blijft ze staan.

“We moeten maar eens afspreken na het werk, als je dat tenminste nog wil.” Je helemaal verbouwereerd achter latend loopt ze naar buiten en kun je nog net zeggen dat jullie dat maar eens moesten doen, en dan is ze weg.

Dan sta jij ook op en gooit de half opgegeten boterham weg, zin om te eten heb je niet meer, je hebt alleen nog zin in seks. De bobbel in je broek is inmiddels uitgegroeid tot een ferme paal en komt nog net niet boven de rand van je broek uit, maar klem zit hij wel. De pauze is nog niet om dus het zal ook nog wel even duren voordat de rest uit de kantine komt. Je loopt een stukje door de hokken naar achteren. In de hoek is een hok dat je net aan het uitmesten was en wat niet direct vanuit de deur zichtbaar is. Je gaat de ruimte binnen en blijft hier even staan. Onbewust gaat uw hand naar jouw kruis en je ritst uw gulp open. Bijna als vanzelf puilt uw pik nu bijna door jouw gulp naar buiten. Het is dat uw boxershort er nog omheen zit, anders had hij gelijk recht naar voren gestoken. Je haalt jouw pik nu ook uit uw boxershort en langzaam trek je de voorhuid naar achteren. Jouw eikel is al nat en je ziet dat door uw voorhuid naar achteren te trekken er al weer een nieuwe parelende druppel voorvocht verschijnt. Met uw duim wrijf je deze nu ook uit over je eikel en dan begin je jezelf af te trekken. Even gaat dit goed maar dan voel je het lipje van de rits in je ballen prikken. Je stopt met aftrekken en probeert eerst dat pijnlijke lipje met je andere hand weg te duwen. Maar door je enorme stijve lul lukt dit niet echt goed en het blijft prikken. Dan besluit je maar om ook de knoop van je broek los te maken. De broek zakt nu gelijk een stukje naar beneden en gelukkig prikt de rits nu niet meer in je ballen. Opgelucht ga je verder met aftrekken en ondertussen houd je met je andere hand uw ballen stevig vast. Je blijft denken aan wat er zojuist gebeurde. De zoen van Elske en haar hand op jouw pik. Zo brutaal als ze voor je stond, en haar geile dominante maniertjes. Je fantasie draait op volle toeren en je probeert je Elske voor te stellen zonder kleren. Haar mooie bijna doorzichtige huid en natuurlijk haar grote tieten. In je gedachte zit Elske voor je en zult zo meteen haar borsten onderspuiten met jouw geile sap. Je trekt steeds sneller en sluit de ogen. Langzaam verkrampt je hele lichaam en duurt het niet meer lang voordat je de lading geil loost. Meteen open jij de ogen en tot uw teleurstelling is je kwakje niet op Elske haar borsten terecht gekomen maar gewoon op de koude vloer van een hondenhok. Toch enigszins teleurgesteld trek je de broek op en stop je de inmiddels alweer gekrompen lul op achter uw gulp.

Je gaat maar weer verder met je werk. Eerst maar eens dit hok schoonmaken. Met een volle emmer water spoel je alle sporen van je trekbeurt in het hondenhok weg. De enige getuigen van het voorval zijn de andere dieren en die zullen er verder niet warm of koud van worden. De hele middag zie je verder maar weinig mensen en om 5 uur ga je terug naar je eigen huisje. Ook de volgende dagen gebeurt er weinig, of eigenlijk niets spannends meer bij het asiel. Ook Elske heb je al een aantal dagen niet meer gezien. Tenminste, niet in het echt, want in je fantasie heb je haar al tientallen keren ondergespoten met je geil en al helemaal suf geneukt. Elke avond, op de bank, onder de douche of in bed, moet je aan haar denken en de drang om je af te trekken kun je telkens niet onderdrukken. Zoveel zaad heb je nog nooit in een week tijd verschoten en zelfs uw eikel ziet rood van jouw ferme greep om uw pik. Als dit nog langer duurt krijg je zo meteen nog schuurplekken op je lul van het vele aftrekken.

Het is nu ondertussen vrijdagmorgen en je hoeft zaterdag en zondag niet te werken. Eindelijk weer eens een normaal weekend. Dat is een goed vooruitzicht. Je begint vrolijk met je werkzaamheden en al snel schiet de tijd lekker op. Tijd voor een boterham. Gisteren heb je uw boterhammen maar weer eens in de kantine opgegeten, vooral omdat je nieuwsgierig was of Elske er was, je had haar tenslotte al een paar dagen niet meer gezien. Maar ook gisteren was ze niet in de kantine. Dus vandaag blijf je maar weer eens bij de dieren en zoek je het vertrouwde plekje op en begint aan je boterhammen. Dan gaat, net als een paar dagen geleden, de deur weer open en Elske komt met grote stappen op je af. Je wilt al bijna automatisch een stukje opschuiven zodat Elske naast je kan komen zitten. Maar weer blijft ze met gespreide benen voor je staan en kijkt ze je strak aan.

“Zo, wij moesten voor het weekend maar eens samen afspreken, denk je ook niet? Geef me jouw adres maar eens en dan kom ik morgen avond langs.”

“Hm… ja, dat is goed, morgen ben ik wel thuis, heb je een pen, dan schrijf ik het even op.” stamel je, en ze steekt direct een pen naar voren en ook een papiertje om het op te schrijven. “Ik twijfelde er overigens niet aan dat je morgenavond thuis bent, ook al heb je andere afspraken, die verzet je dan maar gewoon. Je loopt toch al de hele week aan mij te denken en je zult ondertussen wel behoorlijk opgegeild zijn door je gedachte aan mij, is het niet? Nou, ik zie je morgen, doei.” Het is haar weer gelukt om je helemaal van slag te brengen. Normaal ben je niet zo snel sprakeloos, maar Elske krijgt het elke keer weer voor elkaar. En het is haar ook weer gelukt om je met een stijve achter te laten, ook al is er eigenlijk niets gebeurd. Alleen al haar aanwezigheid heeft er voor gezorgd dat jij opgewonden en super geil bent. Maar dit keer wil je niet aan je geilheid toegeven. Het is er overigens ook veel te druk voor, er lopen veel te veel mensen door de ruimtes, dat is meestal trouwens zo op vrijdagen. Dus vandaag maar je geilheid opsparen tot vanavond. De dag gaat snel voorbij en als het 5 uur is en je naar buiten naar je fiets loopt kom je Elske weer tegen. Spontaan groet je haar maar je krijgt een koel ‘prettig weekend’ van haar als reactie terug en snel stapt ook zij op haar fiets en weg is ze. Je snapt helemaal niets van die meid, ze maakt je zo geil als een hondsdolle hond maar vervolgens ziet ze je nog niet staan, wat wil ze eigenlijk van jou?

Het is zaterdag en de hele dag loop je al met kriebels in je buik rond te lummelen. Je hebt wel nog even boodschappen gedaan voor vanavond, zodat je in elk geval iets in huis hebt. Je weet eigenlijk niet precies hoe laat ze komt, wil ze mee eten, of komt ze later. En wil ze eigenlijk uit gaan of gewoon hier bij jou thuis blijven? De spanning werd je vanmorgen al iets te veel en je kon een geile trekbeurt niet meer onderdrukken. Op de badkamer heb je de broek laten zakken en je ballen op de rand van de wasbak gelegd. Op die manier heb je lekkere druk onder je ballen en heb je beide handen verder vrij om jezelf met een hand af te trekken en met de andere hand uw tepel te kietelen. Daar word je altijd heerlijk geil van en al snel kwam je ook nu weer met een flinke klodder sperma die door de lucht vloog klaar. De hele spiegel zat vol moet jouw sperma en die heb je voor alle zekerheid toch maar gelijk even schoon gemaakt.

Het is inmiddels 19.00 uur, ze is er nog niet. Je hebt ondertussen toch maar snel even iets te eten gemaakt want van al die spanning heb je toch wel honger gekregen. Even snel een paar broodjes gesmeerd en deze met een paar slokken koffie weg gewerkt. Nu maar weer op de bank zitten en wat zappen op de TV, en wachten tot ze komt. Het wordt steeds later en tegen 23.00 uur heb je de hoop eigenlijk al opgegeven dat ze nog komt. Je gaat er eigenlijk al vanuit dat ze je een poets heeft gebakken en ze je maandagmorgen hartelijk uitlacht. Je zapt nog maar eens langs de TV-kanalen en blijft even kijken naar het pornokanaal. Gefrustreerd stop je nu je hand onder je broekriem door en je pakt je pik vast en begint er mee te spelen. Op de TV zijn twee tienermeisjes met elkaar aan het spelen. Ze kleden elkaar tot op hun ondergoed uit en likken elkaars borstjes door de behaatjes heen voordat ze die bij elkaar uitdoen. Ze hebben kleine borstjes die recht vooruit steken en mooi rond zijn met stevige lichtbruine tepeltjes. Maar verder zien ze er vrij sletterig uit en ze zijn waarschijnlijk ook al lang geen tieners meer want ze hebben dan wel een lijfje van een meisje, maar hun hoofd verraadt toch wel dat ze al een stuk ouder zijn. Dan helpen strikjes in de haren ook niet meer. Maar ze weten er nog wel voor te zorgen dat je een flinke erectie krijgt en al snel maak je de broek los en begin je jezelf weer af te trekken.

Maar dan gaat plots de deurbel.

Geschrokken sta je bijna direct rechtop en stop je snel je lul weer in je broek. Je nog half aankledend strompel je richting de deur en vergeet je om de tv uit te zetten. In de gang schuif je het gordijn voor de deur weg en maak je met de sleutel snel de deur open. Door de ruit van de deur heb je al gezien dat het inderdaad Elske is die er staat en je heet haar van harte welkom. Lachend zeg je dat je eigenlijk al niet meer had verwacht dat ze nog zou komen. Daar antwoordt ze heel dubbelzinnig op dat je daar niet bang voor hoeft te zijn, ze zal vanavond nog wel een paar keer komen. Je loopt rood aan en je voelt je pik nog steeds opgezwollen in je broek zitten, wat bedoelt ze nu dan weer? Je wilt haar lange zwarte jas aannemen maar als je daar om vraagt zegt ze dat ze die nog maar even aan houdt. Met een stevige pas loopt ze nu richting de huiskamer en dan realiseer jij je ineens dat de TV nog aan staat op het pornokanaal. Het rood in je gezicht was nog niet weggetrokken of het zwelt al weer opnieuw op en kleurt nu nog rooier. Elske blijft in de deuropening staan en draait haar hoofd nu naar achteren en kijkt je aan.

“Zo, jij bent dus alvast begonnen zie ik. Kon je niet even wachten tot dat ik er was, foei” en ze lacht hardop. Dan steekt ze haar hand naar je uit als teken dat je ook haar hand moet nemen dat doe je dan dus ook maar. Ze trekt je verder de woonkamer in en duwt je dan op de bank.

Je valt achterover in de bank en zelf blijft ze staan in haar voor jou vertrouwde houding, voeten uit elkaar en handen in haar zij. Nog even werpt ze een blik achter zich op de TV en kijkt jou dan weer met een glimlach aan. Ze heeft nog steeds haar lange zwarte jas aan en daaronder een paar mooie zwarte lakpumps met een leren riempje aan de bovenkant. Dan knoopt ze haar jas langzaam los maar houdt hem nog wel gesloten. Als ze al de knopen los heeft rukt ze in een beweging haar jas open en zet haar handen weer opnieuw in haar zij maar nu met de jas achter haar handen. Je weet niet hoe je het hebt want onder die zwarte jas heeft ze alleen maar lingerie aan. Het is een zwart kanten lingerie setje, compleet met jarretel gordeltje en zwarte kousen. Ze ziet er zo super sexy uit en je kunt je bijna niet inhouden om haar direct te bespringen. Je maakt aanstalten om op te staan en als je net recht staat en haar wilt vastpakken, duwt ze je gelijk weer van zich af en je valt weer in de bank. Nu gooit ze haar zwarte jas van haar schouders achter haar op de grond. Ze gaat met gespreide knieën die ze elk aan een kant van jou op de bank plaatst, op je schoot zitten. Ze kijkt je nu verleidelijk aan en zegt.

“Dit is toch veel beter dan die grietjes op de TV.”

Nu pak je haar bij de heupen vast en kijkt haar bewonderend aan. Ze heeft, zoals je al verwacht had, een prachtige, bijna doorzichtige, blanke huid die heerlijk zacht aanvoelt. Ze ruikt heerlijk, hoewel je de geur niet kent, is het volgens jou geen damesgeur, daar is de geur veel te zwaar voor, je verwacht dat het een mannengeur is, maar welke kun je niet thuisbrengen. Je komt nu een beetje naar voren en je gezicht is nu ter hoogte van haar borsten. Het is minstens een cup DD, maar zodra je dat denkt besef je ook gelijk dat dit maar een wilde gok is want eigenlijk is dit de eerste keer dat je een vrouw ziet met zulke borsten. Je eerdere seksuele ervaringen betrof altijd meisjes met kleine tietjes zoals die in de film die je zojuist zat te kijken. Verlekkerd bekijk je haar borsten en als vanzelfsprekend gaan je handen ook die richting uit. Maar gelijk maakt Elske een afwerende beweging met haar beide handen.

“Rustig aan jonge, zo ver zijn we nog niet. Ik wil eerst eens even zien wat jij te bieden hebt.” Haar handen gaan nu naar je kruis en vakkundig knoopt en ritst ze je broek open. Ze duwt je boxershort een beetje naar beneden en dan ligt je pik, glanzend van het voorvocht, kloppend voor haar. Met haar wijsvinger wrijft ze een nieuwe druppel uit over je donkerrode eikel en van opwinding komt je lul nu een beetje omhoog. “Kijk, kijk, er zit nog leven in. Zullen we hem dan maar helemaal bevrijden.” En ze komt een beetje overeind zodat jij je broek een stuk naar beneden kunt schuiven zodat deze op je enkels valt. Maar tijd om hem helemaal van je enkels te schuiven geeft ze je niet van voordat je het weet is ze alweer gaan zitten en speelt ze alweer met je pik. Met duim en wijsvinger masseert ze je gladde eikel die steeds natter wordt. Dan pakt ze hem stevig vast en begint hem af te trekken. Jij legt je handen in haar zij en laat ze nu rustig naar boven kruipen totdat ze bij haar BH uitkomen. Je legt je handen op haar rug en ze buigt zich een beetje naar voren. Ze zoent je weer recht op je mond en duwt haar tong weer bij je naar binnen, net zoals ze dat deed op het werk. Je probeert nu van achteren haar BH las te maken en als dat lukt springen de bandjes als een elastiek naar voren en haar borsten komen los in de cups te hangen.

Ze laat je pik even los en doet haar BH helemaal uit. Even sluit jij je handen om haar grote stevige borsten en met je vingers knijp je even in haar grote tepels. Haar tepels zijn niet eens zo groot maar ze liggen wel als erwten op haar grote borsten en als je er in knijpt voel je dat ze behoorlijk hard zijn. Doordat haar huid zo licht is, vallen haar donkere tepelhoven extra goed op en je kunt het niet laten om nu even met je tong daar aan te likken. Je voelt de siddering door haar lijf gaan als je dit doet. Ze schuift nu een stukje naar achteren op haar knieën en dan laat ze zichzelf met haar voeten en knieën tot op de vloer zakken en dan pakt ze je pik weer vast. Nu met beide handen en dan buigt ze zich voorover. Een hand verdwijnt onder je ballen en met de ander blijft ze je pik vasthouden. Ze laat haar tong naar buiten glippen en als ze dan nog iets verder naar voor buigt likt ze over je natte eikel de volgende druppel voorvocht weg. Eerst blijft ze dan je eikel schoon likken maar dan laat ze haar mond langzaam over je pik zakken totdat ze je hele apparaat bijna in haar mond heeft. Pas dan sluit ze haar lippen over je pik en met de druk door haar lippen onder aan je stam begint ze je nu heerlijk te pijpen. Haar tong glijdt langs de voorkant van je pik van onderen naar boven en weer terug en draait dan een rondje om je eikel bij elke op en neer beweging. Je legt je handen op haar hoofd en kroelt met je vingers door haar blonde haar.

Ze voelt dat je dit niet lang zult volhouden en als jij denkt dat je ieder moment klaar komt haalt ze ineens je pik uit haar mond en gaat weer op de jou zo vertrouwde manier voor je staan. Ze maakt de clips, waarmee de jarretels aan haar kousen vast zitten, een voor een los. En als ze allemaal los zijn trekt ze haar tanga slip uit. Ze laat die over haar lange benen naar beneden glijden tot op haar pumps en stapt er dan uit. Ze heeft nu alleen nog haar pumps, kousen en jarretelgordel aan. Je hebt nu mooi uitzicht op haar schaamheuvel die dun bedekt is met mooi zwart schaamhaar. Het is kort bijgeknipt in een mooie driehoek boven haar schaamlippen. Haar lippen zitten strak tegen elkaar gedrukt, maar bovenin zit een rood knopje dat er net tussendoor piept en zo te zien is haar kutje al goed nat.

Ze trekt je nu aan je benen een beetje naar voren zodat je nog iets verder onderuitgezakt op de bank zit. Dan gaat ook zij weer, met aan weerskanten van jou een knie, op de bank zitten. Jij hebt ondertussen je pik vastgepakt en je steekt hem fier omhoog. Ze schuift nu nog iets verder naar voren zodat haar kutje boven jou lul hangt, en haar tieten je hoofd bijna verslinden. Ze pakt je hoofd vast en leidt je gezicht naar een van haar borsten zodat je mond bij haar tepel zit. Je snapt wat de bedoeling is en begint haar tepel eerst te likken en daarna neem je haar tepel en tepelhof helemaal in je mond en likt en zuigt hieraan. Dan laat ze zich langzaam zakken en al snel voel jij haar schaamlippen op je eikel landen. Jullie zijn alle twee heerlijk nat en al snel schuift je pik bij haar naar binnen, tussen haar strakke maar zachte gladde lippen.

Ze gaat nu als een wilde tekeer en neukt je nu met snelle bewegingen op en neer. Je voelt dat het niet lang meer duurt en zegt dit ook tegen haar. Maar ze slaat er geen acht op en gaat door met neuken. Nu voel je dat het te laat is om te stoppen en dat je elk moment klaar komt. Ook Elske begint te kreunen en te hijgen en al snel besef je dat ook zij klaar gaat komen. Je begint nu mee te bewegen en met je laatste inspanning kom je spuitend in haar strakke kutje klaar. Gelijktijdig voel je ook haar lippen aanspannen om je kloppende lul en met een aantal gilletjes komt Elske ook klaar. Ze neemt je hoofd weer in haar handen en zoent je weer uitbundig op je mond.

Als je net een beetje begint te beseffen wet er zojuist gebeurd is, staat Elske op. Ze stapt weer in haar string en doet haar BH weer aan. Ze neemt de tijd om haar jarretelgordeltje vast te maken aan haar kousen en raapt nu haar zwarte lange jas op van de grond en doet hem weer aan. Heel rustig knoopt ze deze weer dicht. Ze bukt zich naar je toe en geeft je dan weer een tongzoen.

“Zo, ik vond het wel gezellig vanavond, zie ik je maandag weer op het werk? ….Doei”

En ze loopt zonder verder nog iets te zeggen naar de deur die je hoort die dichtslaan.

Nu doet ze het alweer, je verbouwereerd achterlatend. Je pakt je natte pik in je handen en voelt dat deze ook al met een terugtocht bezig is. Verveeld trek je er nog even aan als je op de TV nog steeds de pornofilm ziet spelen. Maar ach… aan dat wat zojuist hier gebeurd, is kan dat echt niet tippen.

Exhibitio

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *