Jouw hoer, lieverd.

()

Omdat ik van bijna alle soorten seks hou en bijna geen taboes ken doet mijn vriend wel eens iets geils regelen voor mij. Op vrijdagavond vroeg mijn vriend of ik mij lekker geil wilde kleden met een kort rokje, jarretels, kousen, pumps en een doorzichtig blouse omdat wij op bezoek gaan bij een vriend van hem. Natuurlijk deed ik dit voor hem en zag er geil uit nadat ik mij heerlijk hoerig had opgemaakt en omgekleed had, je ziet zo mijn borsten zitten door de blouse heen, en als ik mij buk kijk je tegen mijn heerlijke geschoren kutje aan.

Wij vertrokken rond negen uur met de auto richting Hasselt waar zijn vriend Dirk woont, en onder het rijden merkte ik dat mijn vriend zich behoorlijk aan het opgeilen was, en streelde af en toe mijn kale spleetje en masseerde mijn borsten… Ik zag al een flinke bobbel in zijn broek zitten en voelde mijn spleetje nat worden.

Bij zijn vriend Dirk aangekomen wachtte mij een totale verassing, ik moest van Dirk gelijk bij binnenkomst een blinddoek omdoen en hij begeleide mij naar de woonkamer waar het behaaglijk was en onder het lopen zat hij steeds aan mijn kutje te voelen en ik hoorde hem daarna zijn vinger aflikken en kreeg de opmerking dat ik lekker smaakte. “Zo Evelien” zegt Dirk “daar ga je.” Ik snapte er helemaal niets van totdat mijn vriend vertelde dat er nog 8 mannen in de kamer aanwezig waren die Dirk via een advertentie geregeld had.

Ik moest van mijn vriend voorover tegen een soort pilaar en die vasthouden, dan konden de mannen zich aan mij voorstellen wat wel op een heel aparte manier gebeurde. Om de beurt stootte de mannen even hun pik achterlangs in mijn al natte kutje en vertelde hun naam. Nadat ze zich alle acht zich hadden voorgesteld wilde ze mijn lichaam even bewonderen. Ik moest allerlei standjes aannemen om hun van het uitzicht te laten genieten en ondertussen gaf ik een showtje om mijn rokje en bloes uit te doen, zodat ik naakt op mijn jarretel, kousen en pumps na was.

Er volgde opmerkingen uit alle hoeken dat ik er geil uit zag, en een geile hoer en slet was met een heerlijke kale spleet. Een stem vertelde dat ik op het tapijt moest gaan liggen op mijn rug en reikte mij een lange en dikke kaars aan waarmee in een show aan hen moest geven onder het gejuich van de rest. Het kon mij niet veel meer schelen en begon aan mijn zelfbevrediging act. Langzaam begon ik de kaars te likken en ermee over mijn borsten te strelen en door naar beneden naar mijn al druipende spleetje. Ik streelde ermee langs mijn kale en al gezwollen lipjes en drukte af en doe het topje van de kaars bij mij naar binnen.

De mannen juichte om meer en ik neukte mezelf lekker diep in mijn kut met de kaars en voelde handen over mij lichaam heen strelen. Mijn harde tepels en tieten weren gekneed, mijn kutje werd gestreeld. Het is heerlijk om door zoveel handen betast te worden en ik voel mij steeds heter en heter worden. Een stevige hand nam de kaars uit mijn handen en begon mij er hard mee te neuken. Ik gilde het uit dat ik meer en meer wilde. De mannen gaan hier natuurlijk direct op in en ik kreeg een pik in mijn mond gestopt. Ik likte langs zijn stevige pik en daarna naar boven om zijn eikel te bewerken met mijn tong. Ik draaide er rondjes omheen nam hem daarna in mijn pijpmondje en begon er zachtjes op te zuigen en diep te pijpen.

Ik voel nog meer pikken om mij heen. Ik neem ze in mijn handen, streel hun ballen en maak zachtjes trek bewegingen. Mm… Ze waren allemaal heerlijk hard en ik voelde mij op dat moment als een slet die genomen moest worden. Eén kwam boven mij zitten, drukte zijn harde paal tussen mijn tieten en begon mij hiertussen te neuken. Nog steeds had ik een paal in mijn mondje en zoog er aan als een hoer. Ik proefde al geil uit zijn gespannen eikel komen en ging nog lekker gewillig door. En ja hoor, ik voel dikke stralen sperma tegen mijn tong aan spuiten en slik zoveel mogelijk door.

De man tussen mijn tieten hoorde ik zwaar hijgen en ook hij spoot zo in mijn gezicht. Ik hield mijn mond wijd open om enkele stralen op te vangen en ondertussen voel ik nog steeds een pik in mijn natte spleetje diep in en uit pompen. Hij spuit diep in mijn kut en gaat nog even door. De andere om mij heen namen de plaats van de mannen over die al klaargekomen waren en alweer kreeg ik harde palen in mijn pijpmondje en kutje gedrukt. Gewillig open ik mijn dijen en mond en laat mij heerlijk neuken. Deze pik was wat dikker dan de vorige en ik voel mijn kale lipjes om zijn pik spannen. Ik schreeuw dat zij mij moeten afraggen en gebruiken als een teef. Ik zuig weer aan een pik in mijn mond en met lange diepe halen over zijn pik zuig ik hem helemaal leeg.

Ondertussen trek ik aan twee lullen naast mij en roep dat ik helemaal ondergespoten wil worden al een teef. Allemaal riepen ze dat ik kreeg wat ik wilde, ik voelde overal sperma op mijn lichaam, voelde tegen mij tieten aan spuiten en in mijn gezicht. Ik hield mijn mond wijd open om hun stralen op te vangen. Ochhh… ik voel mij als een slet. Overal sperma, ik voel het uit mijn kutje lopen en tussen mijn billen. Mm… de mannen gingen gewoon door. Ik moest als een hondje op mijn buik en mijn kontje omhoog houden, ach ik krijg weer een pik achterlangs in mijn kut, ik snap niet dat de mannen door kunnen gaan en hij pompt hard in mijn kut.

Ik voelde bij dit standje dat hij tegen mijn baarmoeder aan stootte en riep tegen hem dat hij mijn geile kale hoerenspleetje moest gebruiken. Ondertussen kroop een man onder mij door en stopte zijn lul achterlangs in mijn spleet. Achhh!!!! Dit vulde mij gewillige kut helemaal. Twee pikken diep in mijn kut. Mijn lippen spannen zich strak om de twee lullen in mijn kut heen en ik ben blij dat mijn kut nog vol zit met sperma van de andere mannen. Anders had ik dit niet kunnen hebben. Ze neukten mij heerlijk diep en ik hoorde ze tegen elkaar zeggen dat ze tegelijk in mijn hoerenspleet gaan volspuiten.

O! Alleen de gedachten al maken mij totaal wild en ik kronkel gewillig mee met het neuken. Ik hoorde een van de mannen zwaar hijgen en riep dat hij bijna kwam. “Ik ook” riep de ander en alle twee spoten zij tegelijk hun ballen helemaal leeg in mijn al eerder volgespoten spleet onder geile woorden als “hier spermahoer,” en ik voelde de dikke stralen diep in mij spuiten. Terwijl ik mezelf weer even omdraaide op mijn rug om te rusten, voelde ik de mannen om mij heen staan en hoorde allerlei zinnen tegen mij vriend. Dat ik een geile teef was, en een zaadslet. Ik voelde mij helemaal afgeragd en voelde dat mijn lippen ruw waren. Het sperma blijft eruit lopen en dat moet een mooi gezicht zijn geweest want ik hoorde de mannen hierover praten.

“Zo” vertelde mijn vriend tegen mij, ga eens lekker op je knieën zitten en maak al onze tien pikken stijf met je handen en mond dan mogen zij allemaal lekker tussen je pijplippen spuiten. Ik begon op mijn knieën op de tast de lullen te zoeken en begon ze af te trekken en stijf te pijpen. Ik hoorde dat ze afspraken om allemaal tegelijk in mijn gezicht te spuiten en dit gebeurde ook enkele minuten later. Mijn gezicht werd helemaal door 10 man ondergespoten. Eèn trok mijn hoofd aan mijn haren naar achter zodat mijn mond open ging en ik voelde van alle kanten het sperma in mijn mond druppelen. “Slikken teef!” Riep mijn vriend en ik moest diverse keren slikken om al het sperma weg te krijgen. Ik vond dat er nog veel uit hun pikken kwam omdat mijn mond behoorlijk vol zat. Nadat de mannen hun ballen geleegd hadden in mijn zaadmondje moest ik van mijn vriend mezelf weer aankleden om weer naar huis te gaan.

Ik kleedde mij op de tast aan en voelde al mijn kleding plakken aan mijn lijf. Ik voel nu ik ga staan, het sperma uit mijn kut lopen langs mijn dijen verder naar beneden. Ik moest de blinddoek omhouden toen ik vroeg af deze af mocht, want ik wilde wel eens zien hoe de mannen eruit zagen. Maar mijn vriend trok mij aan een arm mee naar de auto. Eenmaal ik de auto trok mijn vriend de doek af en lachte naar mij, “je ziet er niet uit schat” vertelde hij. Toen ik in het spiegeltje keek zag ik dat mijn haren en gezicht helemaal onder het sperma zaten. Mijn make-up uitgelopen was en mijn haren verwilderd. Nog voelde ik sperma uit mijn kutje lopen en voelde de stoel onder mij nat worden. Thuis aangekomen gooide mijn vriend mij op de bank.

Hij stopte zijn alweer harde paal in mijn nog druipende kut en spoot zich leeg. “Zo nu mag je genieten van de rust.” Mijn kut doet helemaal pijn, en ik ging lekker douchen en ontspannen. Wat een avond! Ik zal er nog vaak aan terug denken.

Geile groetjes

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *