Kwartet in buitenlucht

()

Ik houd ervan om heerlijk in de buitenlucht te vertoeven. Ik ben een echt buitenmens, altijd al geweest. Vanaf dat ik klein was en naar buiten mocht van mijn ouders, was ik helemaal verkocht. Ik banjerde door de bossen en door de heuvels van het prachtige Noorse landschap waarin ik was opgegroeid. Nu woon ik al enige jaren in België en hoewel ik de Noorse landerijen wel miste, kon ik mij in België opperbest vermaken.

Zo ook op deze heugelijke dag. Ik heb net een nieuwe baan als secretaresse voor een multinational gekregen en ik ben dus in een opperbeste stemming. De zon schijnt dus besluit ik om maar eens lekker een frisse neus te halen in het natuurgebied wat maar een paar kilometers van mijn huis verwijderd is. Eenmaal daar aangekomen is het heerlijk. Geen zuchtje wind stond er en de zon scheen zo lekker dat ik mijn jas uit deed en om mijn middel bond.

Ik kon in dit prachtige gebied verschillende kanten op. In het midden van het gebied lag een weg, op sommige plekken verhard door asfalt maar het meeste van de weg was gewoon zand. Aan mijn linkerhand lag een open gebied met hier en daar gedeeltes bos als het ware. Aan mijn rechterhand was het heuvelachtig en was er volop bos met hier en daar een open veldje. Ik besloot linksaf te gaan en lekker door de open velden te lopen, ondertussen genietend van de warme omhelzing van de zon. Even dacht ik dat ik helemaal alleen in het mooie veld liep, maar al gauw zag ik een tiental meters verderop een figuur staan. Het was een man, ongeveer net zo groot als ik. De man stond met zijn rug naar mij toe en had zijn handen voor zijn lichaam gevouwen. Althans, zo leek het.

“Hallo mijnheer, gaat het?” Vroeg ik toch enigszins bezorgd. De man leek wel een beetje te schudden. Hij maakte een paar spastische bewegingen. Zijn lichaam schokte af en toe en hij was zwaar aan het ademen, alsof er een dikke smog laag over het veld had gehangen. Geschrokken draaide de man zich om en nu werd alles een stuk duidelijker. De man had zich hier in het veld een beetje staan aftrekken. Zo op het eerste gezicht was hij nog niet klaargekomen. Een lichte opwinding had de plaats van nieuwsgierigheid ingenomen.

“Ik..Euh…” De man stamelde ongecontroleerde geluiden uit en ik moest er wel een beetje om lachen. Op een of andere manier had de man mij geil gemaakt. Of was het door de situatie waardoor mijn kutje begon te jeuken? In ieder geval aarzelde ik geen moment en pakte ik zijn apparaat beet. Ik trok eraan met flink wat kracht en de man kon niets anders doen dan zijn worst letterlijk achterna te lopen, anders rukte ik hem er nog af.

“Dus jij bent zo een buitensekser? Je houdt wel van een beetje spanning hè? Wel, ik ook.”

Ik trok de voorhuid van de man zijn pik naar achteren en keek vol bewondering naar de glimmende kop. Ik ging op mijn hurken zitten en likte zachtjes aan de man zijn eikel. De man schokte en kreunde licht. Hij vond het alles behalve vervelend dat een mooie jonge meid zijn pik begon af te trekken en hij genoot van iedere trek. Als een volleerd pornosterretje trok ik de man af maar lette ik wel op dat hij niet al klaar ging komen.

“Trek je broek aan, dan gaan we iets verderop het bos in.”

De man trok onmiddellijk zijn broek weer omhoog en liep op een drafje achter me aan. Ik draaide lekker met mijn kontje om de man alleen maar geiler te maken. Ik droeg een strakke witte broek en je kon goed zien dat ik geen slipje eronder droeg. Eenmaal bij het bos aangekomen zocht ik een rustig plekje op. Maar het was wel een plek waar mensen voorbij konden komen. Ik hoopte stiekem dat we betrapt zouden worden, dat leek mijn ontzettend geil. Ik liet de man zijn broek weer zakken en weer ging ik op mijn hurken zitten en nu zoog ik de nog steeds keiharde pik naar binnen. Ik zoog er hard aan en voelde hoe de man samen met zijn pik intens genoot van dit spelletje. Een twintigtal meters verderop kwam een jong stel aanlopen. Nieuwsgierig bleef het paar staan kijken naar het tafereel. Ik kon hen precies zien en zag hoe het stel dichterbij kwam. De twee vreemdelingen begonnen ook met elkaar te vrijen. Naast hen stond een bankje. De vrouw had haar slipje uitgetrokken en ging op de rugleuning van het bankje zitten, haar rok opgetrokken. Haar man begon haar te beffen.

Ik leek wel in een droom te leven op dit moment. Mijn stiekeme fantasie kwam nu dus gewoon uit! Wat een genot. Eerst een nieuwe baan en nu een seksfeestje in de buitenlucht! Geweldig. In één woord geweldig. Ik zoog de natte pik van de man achter in mijn keel en ik moest nog net niet kokhalzen.

Het stelletje naast ons was ondertussen aan het neuken. De vrouw zat nu op het gewone zitgedeelte met haar benen in de lucht terwijl haar man over haar heen leunde en zijn dikke penis met ferme stoten in haar schede pompte. Ik kon zijn ballen tegen haar lichaam horen slaan en dit wilde ik zelf ook. Ik haalde de harde pik uit mijn mondje en trok de man nog even met ferme halen af, hem ondertussen geil aankijkend. De man werd hier erg geil van blijkbaar want nu nam hij initiatief. Hij trok mij omhoog en begeleidde mij naar het bankje, waar ik dezelfde houding als de andere vrouw aan moest nemen. Nu leunde de man over mij heen en duwde hij zijn pik diep in de kletsnatte grot van mij. De man neukte in precies hetzelfde tempo als zijn collega naast hem. Ik en de andere vrouw keken elkaar zwoel en genietend aan en begonnen elkaar lekker te tongen. Het duurde niet lang of de man van het andere stel kondigde aan dat hij klaar ging komen. Ook de man die ik aan het neuken was ging komen.

Wij moesten op onze knieën gaan zitten en de mannen aftrekken. Ik trok de man van de andere vrouw af en andersom. Wel bleven de pikken gericht op degene die we geneukt hadden en we ontvingen een geile warme lading zaad in ons gezicht. We openden onze mondjes, likten aan de eikel en slikten af en toe de ontvangen sperma die in onze mond kwam door. “Ah, wat lekker.” Kreunde de man die ik had bevredigd. We hadden wel gedacht dat de pikken nu zouden verslappen, maar ze wilden blijkbaar meer. We gingen in overleg en nu wisselden we van partner!

Beide moesten we gebukt gaan staan en we voelden een dikke stamper tegen ons kontgat duwen. Langzaam maar doeltreffend voelde ik de wel erg dikke penis van de andere man mijn anus binnendringen. God wat was het lekker toen hij zijn dikke staaf heen en weer begon te bewegen. Harder en harder werd ik geneukt en aan het kreunen van de man te horen, zou hij al gauw klaarkomen.

Daarom besloot ik mijzelf klaar te vingeren. Heftig wreef ik met mijn vingers over en langs mijn geile klitje en binnen een tweetal minuten kreunde ik het uit van genot. Ik kwam klaar in golven van geilheid en trilde onbeheerst. Wat lekker. Zo was ik nog nooit klaargekomen. Mijn ogen traanden van extase. De vrouw naast mijn kwam onderhand ook klaar door zichzelf diep in haar tunneltje te vingeren. Mijn neukpartner van dit moment kwam ook klaar en spoot zijn goedje over de kont van de vrouw. De man die ik aan het neuken was spoot ook, maar dan in mijn kontje.

Heerlijk voldaan trokken beiden mannen hun slap wordende pikken terug uit onze fijne kontjes en we mochten nog even een beetje zuigen en schoonlikken aan hun slappe pikken. Ik was maar net op tijd klaar, want het begon donker te worden. Wolken pakten samen en een helse regenbui dreigde los te gaan barsten. Het stelletje verdween als een donderslag bij heldere hemel de bossen in, maar niet voordat ik een kaartje hadden gekregen met hun adres. Ik en de vreemde man liepen samen in een rap tempo richting de parkeerplaats. “Ik ben Evelien, aangenaam.” De man lachte vriendelijk. “Ik ben Hans, aangenaam. Ben jij soms die hete blondine die op MyLust schrijft?”

“Ja, ik stuur verhaaltjes naar My.”

“Jij schrijft heerlijk geil over je belevenissen. Heb je zin in een kopje koffie?” Ik knikte en samen reden we naar een koffiehuisje, waar ik elkaar beter leerde kennen. Het bleek dat we meer overeen kwamen dan we hadden gedacht, hij schrijft ook voor MyLust.be en tot op heden zijn we nog samen. We bezoeken het andere stel nog erg regelmatig, maar niet meer voor de seks. De andere vrouw kon haar man niet goed delen, dus zijn we gewoon goede vrienden geworden. Ik en Hans zoeken nog regelmatig de buitenlucht op voor geweldige buitenseks.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *