Langs de schuur naar Ibiza

()

Toen mijn oudste zus voor haar middelbaar diploma slaagde, gaf ze een groot schuurfeest bij ons thuis. Haar hele klas was er, sommige jongens en meisjes hadden hun vrienden meegenomen. De hele avond tot diep in de nacht hebben we gefeest. We dansten en dronken maar door. Het viel me op dat Ronaldo, de mooiste jongen uit Veerles klas, heel vaak naar me keek. Hij was voortdurend met andere jongens samen en ze lachten vaak. Steeds meer jongens gingen mijn kant opkijken. Ik kreeg er een kleur van, zo spannend was het.

Op een moment vroeg Ronaldo of ik met hem mee naar buiten wilde gaan. We waren nog niet de schuur uit of hij begon me te kussen. Zijn handen pakten mijn billen beet en gingen omhoog naar mijn tietjes. Omdat ik nog niet zou oud ben zijn die nog niet zo groot. Waarom zou een oudere jongen op mij vallen? Opeens hield hij op met strelen. “Christien, ik wil je wat vragen,” zei hij. Hij keek me ondeugend aan. “Wil je mee doen met een wedstrijd?” Ik was nieuwsgierig. “Wat voor een wedstrijd?”

“Dat kan ik niet zeggen,” zei hij. “Maar de hoofdprijs is een reisje naar Ibiza met z’n tweeën.” Dat leek me wel wat. Hij zei dat ik de volgende week woensdagavond bij hem thuis moest komen. Ik kon haast niet wachten tot woensdag. Om acht uur belde ik aan. Voor het huis stonden een heleboel jongensfietsen. Er waren dus al meer mensen. Ronaldo deed me open en bracht me naar de woonkamer. Er zaten wel tien jongens op de bank en op stoelen, de meesten met een fles bier in de hand. Ik had ze op het feest wel gezien, maar de meesten kende ik niet. Ze praatten opgewonden. Er waren geen andere meisjes. Ik snapte er niets van.

Ronaldo vroeg om stilte. Hij ging uitleggen hoe de wedstrijd zou gaan. Hij vertelde dat alle jongens, elf in totaal, allemaal drie honderd gulden bij elkaar hadden gelapt. Van dat geld mocht de winnaar met mij naar Ibiza, ik hoefde niets te betalen. Hij vroeg of me dat leuk leek. Ik zei dat ik het heel leuk vond. “Maar wat houdt de wedstrijd in?” Ronaldo kreeg een kleur. Hij stotterde een beetje. “Wel, de bedoeling is, jij moet, eh… “ Een andere jongen nam het over. “Wij willen allemaal over jou heen, en degene die het laatst klaarkomt heeft gewonnen.” Nu kreeg ik een kleur. Ik wist niet wat ik zeggen moest. Tegelijkertijd voelde ik hoe mijn tepels keihard werden en hoe mijn kutje vol vocht liep. Wat een geil idee. Zou ik dat durven?

Ronaldo ging nu verder. “We willen het zo doen. Om beurten stoten we vijf keer in je. Wie klaar komt verliest, wie niet klaar komt gaat naar de volgende ronde. Net zolang tot er nog één over is.” Voor ik nog verder kon nadenken, zei ik “okee.” Het idee dat elf jongens mij zouden nemen vond ik gigantisch opwindend. Er ging een gejoel op. “Trek je kleren maar uit, Christien.” Ik werd er verlegen van, dat elf jongens naar mij keken. Ik deed maar gauw mijn bloes uit, en toen mijn bh. De jongens schreeuwden en floten toen mijn tietjes te voorschijn kwamen. Toen deed ik mijn spijkerbroek en slipje uit. Nu werd het stil. Mijn billen en schaamstreek werden bekeken. De jongens vonden het denk ik net zo spannend als ikzelf.

Ik moest voorover op tafel liggen met mijn billen omhoog. Ze hadden kussens neergelegd, zodat ik lekker lag. Ik deed mijn benen wijd uiteen, zodat ze mijn kutje konden zien. Met mijn ene hand legde ik mijn geheime lippen open. Mijn kutsap vloeide al. De jongens begonnen weer druk te praten. Nu loten voor de volgorde, riep Ronaldo. Ze hadden elf briefjes met nummers klaar liggen. Een grote jongen was de eerste. De groep riep: “Jan, je broek uit.”

Ik zag hoe Jan zijn broek en slip liet zakken. Voor zijn schaamhaar stond een zware paal recht overeind. Ik had nog nooit een pik in het echt gezien. Nu zou ik er elf opslokken. Zou die dikke knots wel in mijn jonge meiden kutje passen? Vorig jaar had ik mezelf met een waskaars ontmaagd. Ik vinger mezelf elke avond in bed, maar geneukt heb ik nog nooit. De jongens joelden weer. Jan liep naar mij toe, zijn tamp zwiepte op en neer boven zijn ballen. Hij pakte met een hand mijn billen vast en leidde met zijn andere hand zijn lul in mijn poesje. Één, riepen de jongens. Ik voelde de fallus met de grote knop naar binnen glijden. De wanden van mijn kut begonnen zijn pik naar binnen te zuigen. Een, twee, drie keer gleed hij voorzichtig naar binnen. Toen slaakte Jan een kreet en begon in snelle halen mijn kutje in en uit te gaan. In nog geen tien keer kwam hij kreunend klaar. Ik voelde hoe zijn zaad mijn holletje in spoot. “Verloren, verloren,” riep iedereen.

De tweede stond klaar om zijn beurt te nemen. Het was een rossige jongen met prachtig schaamhaar. Ik voelde nauwelijks dat hij bij me naar binnen gleed door mijn eigen geil en Jans zaad. Na vijf keer trok hij zijn lul terug. Door naar de volgende ronde. De derde kwam ook bijna meteen klaar. Hij liet een diepe zucht en spoot zijn hete zaad in mijn kutje. Toen kwam Ronaldo. Ik voelde zijn stok in me porren, maar na vijf keer hield hij weer op. Kees had de dikste pik van allemaal. Ik zag zijn enorme kloten aan de onderkant van zijn lul. Ik voelde zijn eikel tegen mijn klit komen voordat hij in me gleed. Net als bij de eerste jongen begon mijn kutje te kloppen als ik weet niet hoe. Terwijl de big prick voorzichtig probeerde in en uit de gaan, pakte mijn flamoes hem beet om hem nooit meer los te laten. Ik begon met mijn billen te knijpen en voelde hoe mijn spleet hem naar een hoogtepunt masseerde. Maar zelf ging ik ook naar een orgasme toe. Terwijl hij jubelend zijn ballen in mij leegspoot ging ik steeds harder tekeer. Het leek wel of ik zijn pik er af wilde naaien. Ik voelde hoe mijn kutje begon te krampen. Daar kwam ik zoals ik nog nooit had meegemaakt.

Versuft bleef ik liggen. De een na de ander nam me. Na de eerste ronde waren vijf jongens klaargekomen. Nu stond ik op. Ik voelde hoe vocht bij mijn benen langs stroomde. Het kussen waarop ik gelegen had was drijfnat van mijn mosselvocht en het verspoten zaad. De tweede ronde volgde. De jongens die over waren gebleven stonden met hun stijve lullen klaar. Bij de verliezers begonnen de palen ook weer overeind te staan. Zes keer voelde ik een andere staaf in mijn vagina naar binnenkomen. Maar één verloor deze ronde: Ronaldo. Hij dreef voorzichtig zijn lul naar binnen, maar had de pech dat mijn kutje weer begon te zuigen. Mijn geheime mond sabbelde aan hem totdat zijn lul begon te steigeren. Ik voelde hem steeds heviger in me stoten en mijn kutje steeds harder knijpen. We kwamen tegelijkertijd klaar.

De derde ronde kwam meteen er achter aan. Door mijn twee orgasmen was mijn poesje heel gevoelig geworden. Zo gauw een van de jongens mij penetreerde pakten de spieren van mijn spleet de lul beet om hem te masseren. De eerste was zo heet dat hij zich meteen liet gaan. Niks voorzichtig naar binnen: hij stootte zijn harde lid met volle kracht naar binnen. Hij kwam meteen met een rauwe kreet. De tweede had iets langer werk, maar omdat mijn kutje nu meteen ging kneden haalde hij de vijf keer stoten niet. Ik voelde hoe zijn pik klopte en spoot. In liet hem niet los voordat ik weer een climax bereikte, nog heviger dan de vorige keren.

De rossige jongen nam me voorzichtig. Even ontspande ik me, zodat mijn kutje hem met rust liet. Nummer vier was wel de bok: toen hij bij me naar binnen gleed begon mijn gleuf weer te knijpen. Zijn pik ging in steeds sneller tempo naar binnen. Na vijf keer hield hij niet op: met ritmisch beuken voerde hij zichzelf en mij naar een geweldig orgasme. Nu werd het spannend: zou nummer vijf ook komen? Dan had de rossige jongen de wedstrijd gewonnen. Dat leek me wel wat, met dit stuk naar Ibiza. De laatste was aan de beurt. Het was de jongste uit de club. Hij stak heel voorzichtig zijn lid in me. Ik probeerde mijn kutspieren aan het werk te krijgen, maar door het vele klaarkomen lukte het even niet. Na vijf keer kon hij met een luide kreet zonder problemen zijn lul er weer uit halen.

De jongens waren over hun toeren. Wie zou er winnen? Ik vroeg even voor een time-out. Toen ik overeind kwam voelde ik opnieuw de geile klodders langs mijn benen druipen. Zou één meisjes kut ooit zoveel zaad hebben geproefd? De jongens hadden geen geduld meer. De rossige, Dick heette hij wist ik nu, was de eerste van de twee. Ik probeerde me helemaal te ontspannen toen hij in me drong, maar dat lukte niet. Mijn kutje begon te kloppen als een gek. Ik telde de stoten: een, twee, drie… Het ging voorzichtig, de andere jongens spoorden hem aan. Vier… vijf! Met een zucht trok hij zijn knots terug. Gelukt!

Nu moest Evert mij weer nemen. Hij liet zijn lul voorzichtig naar binnen glijden. Ik keek naar de jongens om me heen. Ik zag overal dikke pikken en kloten. Ronaldo had zijn lange lat in handen en was bezig zich af te trekken. Opeens spoot er een fonteintje zaad uit Ronaldo ’s lul omhoog. Dit wond me zo op dat mijn kutje Evert ’s pik met een ruk naar binnen trok. Ik perste mijn billen omhoog en kneedde zijn pik zo hard ik maar kon. Evert kon me niet weerstaan en begon te pompen. Ik zoog me helemaal aan Evert ’s stang vast en liet hem niet meer los voordat hij zijn zaad had geloosd. Met een gil kwam hij klaar. Het was een tumult van jewelste. Evert liet beteuterd zijn lul uit mijn gleuf glijden.

Dick liet kreten van vreugde: hij was de laatste die aan de beurt was. Hij ging achter me staan en deed mijn billen uit elkaar. Zijn nog natte paal duwde hij tegen mijn sterretje. Tot mijn verbazing opende mijn gaatje zich zonder problemen en nam het Dick ’s knots met liefde op. Ik klampte me aan zijn paal vast en begon hem te masseren. Ik ging wild op en neer, Dick nam mijn tempo over. Ook hij was tot het uiterste opgewonden en bereed me in volle galop. Ik zag en hoorde niets meer, voelde alleen maar dat geile vlees in mijn kontje tekeer gaan. We zweepten elkaar op naar de toppen van een orgasme en kwamen allebei met een geweldig kreunen klaar. Ik voelde zijn zaad in mijn achterste spuiten. Mijn kutje explodeerde van genot. Mijn hart stond bijna stil, ik was nog nooit zo van de wereld geweest als nu.

Toen ik weer aanspreekbaar was, ging ik naast Dick zitten. “Wij samen naar Ibiza. Dat moet een wilde vakantie worden…”

 Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *