Mijn eerste keer

()

Ik was een net zeventien jaar en zat middenin een tweede ‘relatie’ met een twee jaar oudere jongen. Zijn naam was Frederique. Hij was bijna twee meter groot en droeg graag modieuze kleding. In ieder geval was hij een hele populaire jongen op school en ieder meisje wilde hem hebben. Nu ben ik niet zo’n populair meisje maar ik was wel erg aantrekkelijk om te zien. Ik kon nu eenmaal goed leren en dat was bij alle populaire meisjes en jongens een gegronde reden om je niet populair te vinden. Alle populaire meisjes en jongens, behalve Frederique. Ik had mooie blonde en krullende haren die in het zonlicht konden glansen. Ik had ferme borsten, een ferme b cup. Lange benen en een heerlijk kontje maakten mijn lichaam compleet en dikwijls geil. En! Ik was nog maagd.

Frederique had aangekondigd dat hij dit weekend wel met zijn meisje naar bed wilde. Hij wist dat ik maagd was en wilde graag de jongen zijn, die mij mocht ontmaagden. Zelf had hij al redelijk wat ervaring met seks. Ieder meisje wat iets te betekenen had op school sprak over zijn kunsten in bed. Uiteraard duurde het in de verhalen allemaal erg lang en iedere keer als ik over die verhalen tegen Frederique begon te praten, moest hij lachen en vertelde hij mij dat het allemaal zwaar overtrokken was.

Het weekend was aangebroken en ik was behoorlijk nerveus. Ik had die middag ervoor al condooms gekocht en liep de hele tijd met het doosje op zak, bang om ze kwijt te raken maar ook de mogelijkheid behoudend om ze weg te kunnen gooien en met het hele verhaal te stoppen.

Natuurlijk wilde ik dat niet en had ik echt zin in seks met Frederique. Het was alleen zo verdomde eng allemaal.

De avond brak aan en het lot had bepaald dat ik het hele weekend alleen thuis was. Mijn ouders waren een weekend weg in verband met hun vijfentwintigste trouwjaar. Ze hadden mij erop gewezen dat ik mij keurig moest gedragen en vooral geen mannelijke bezoekers binnen mocht laten.

“Ja, natuurlijk pap, dat weet je toch. Heb ik ooit niet naar je geluisterd? Ja, ik weet dat er een flinke straf op staat. Ja, twee maanden huisarrest. Gaan jullie maar. Veel plezier. Dag!”

Mijn vader was een man van erg strikte regels en hij duldde absoluut geen tegenspraak van zowel zijn vrouw als zijn kind. De zon verdween achter de horizon, toen de deurbel ingedrukt werd. Ik schrok van het ineens erg hard klinkende geluid en veerde onmiddellijk op uit de stoel waar normaal mijn vader altijd in zit. Overal tegenaan lopend en stotend, liep ik half struikelend, naar de voordeur. Ik was helemaal buiten adem.

“Hoi schat. Wat klink je buiten adem? Was je stiekem zonder mij begonnen?” Lachend kwam Frederique door de deuropening het warme huis binnen lopen.

“Het is erg koud voor deze tijd van het jaar buiten.” Terwijl hij naar de kapstok liep die iets verderop stond, wreef hij in zijn handen om deze een beetje op te warmen. Hij trok zijn jas uit en hing deze op. Nu draaide hij zich snel om en pakte mij om mijn middel en trok me naar zich toe. Hij begon mij vol passie op mijn lieve mondje te kussen en al gauw kroop zijn rechterhand van mijn heup langzaam naar achteren om zo mij kleine maar ferme kontje vast te pakken.

“Hm, jij weet ook niet wat rustig aan beginnen is hè” Ik was in letterlijk vijf tellen enorm geil geworden, ik rukte mij los van Frederique en rende naar de huiskamer toe. Frederique rende achter mij aan en zag dat ik in mij vaders stoel wilde springen. Hij haalde mij echter in en ging net voor mij zitten, waardoor ik op zijn schoot belandde. Ik voelde hoe mij kutje nu op zijn piemel belandde. We raakten elkaar door stof heen en ik wilde nu eindelijk wel eens een piemel in mij kutje voelen. Ik had mijzelf al meerdere malen verwend met een grote roze dildo en ik was mijn maagdenvlies al kwijt daardoor. Maar een echte penis in mij kutje. Nee, dat was iets wat ik nu wilde ervaren.

Ik zat nu bovenop Frederique en rommelde met zijn broek, totdat het rotding eindelijk los was. Ik haalde zijn pik te voorschijn, zoals ik dat al zo vaak gedaan had en begon als een waar sletje aan zijn stamper te trekken. Eventjes hield ik op. Ik stond op om mijn kleren uit te trekken. Binnen enkele tellen ging ik weer zitten met mij spiernaakte lichaam bovenop zijn harde paal. Ik ging als het ware gehurkt boven zijn harde pik hangen en liet mijzelf langzaam zakken. Wat een heerlijk vullend gevoel was ik nu aan het ervaren. Een heerlijk warm kloppend stuk vlees stak nu in mij lichaam en het vulde mij helemaal op. Langzaam bewoog ik op en neer. Ik wilde van iedere subtiele klopping die ik binnenin zou voelen genieten en dus bewoog ik zo rustig mogelijk en nam ik iedere stoot in mij gedachten op. Mij eerste keer neuken was echt fantastisch. Nu al. Hoewel ik mijzelf in principe al had ontmaagd was dit pas mij echte ontmaagding. Zo voelde het ook.

“Oh, schat, wat past je kutje perfect om mijn pik heen,” fluisterde Frederique geil in mijn oor. Zelfs zijn zachte stem deed mij lichaam van binnen trillen. Ik was echt enorm geil. Nu kon ik mijzelf echt niet meer in bedwang houden en liet ik me gaan. Ik bereed Frederique zijn paal nu als een totaal wild geworden meisje. Frederique moest mij echt tegenhouden want anders zou hij mij al volspuiten. Door alle snelheid van het hele neuken heen, flitste ineens het woord condoom door mijn hoofd heen. Even was daar een schrikreactie, die al gauw plaats maakte voor een onverschillig gevoel. Of was het nou geilheid? In ieder geval konden die condooms mij geen ene ruk meer schelen op dat moment.

“Liefje, ga eens staan.” Ik steeg een beetje sneu van Frederique zijn paal af en Frederique gebaarde mij gebukt te gaan staan. “Ik wil in je kontje neuken.”

Ik had toegestemd overal mee akkoord te gaan toen we het hebben van seks hadden besproken op school. Maar in mijn kontje. Wilde ik dit wel? Ik wilde hier nog even over nadenken, maar al gauw schreeuwde ik het uit van pijn toen ik zijn dikke paal tussen mij billen voelde glijden.

Langzaam bewoog Frederique zijn paal heen en weer, steeds het tempo een beetje opvoerend. Bij iedere stoot nam de pijn af en begon ik meer en meer te genieten tot ik niet anders wilde dan anaal.

“Ah, Frederique, neuk mijn kleine kontje. Ja! Oh, wat lekker. Ja. Ja. Ja. Oh wat lekker.” Ik genoot intens en was haast verslaafd aan het raken aan anale seks, toen Frederique zijn pik terugtrok en mij optilde om mij tegen een muur te drukken.

Hij wilde mij meteen weer neuken maar bedacht zich en ging op de vloer zitten op zijn hurken. Hij likte mijn overgevoelige kutje en klitje. Langzaam en dan weer snel bewoog Frederique zijn lenige en waarschijnlijk goed getrainde tong langs het gezwollen klitje. Tot deze mijn eerste orgasme aangebracht door een ander ervaart. Het voelde alsof God zich openbaarde aan de mensheid, zo intens was mijn orgasme. Een elixer voor pure heerlijkheid was het.

Nu stond Frederique weer op en schoof zijn lange pik behendig tussen mijn kletsnatte lippen. Iedere stoot voelde machtig en intens. Weer tilde hij mij op, droeg mij naar de trap. Daar liet Frederique mij op mijn rug liggen. Hijzelf leunde als een ware acrobaat over mij heen en neukte mij wild. Steeds harder en dieper neukte hij mijn sappige tienerkutje en al gauw voelde ik hoe hij klaar ging komen.

“Ik KOOOOMMMM!” Het leek wel alsof iedereen in de buurt het horen moest en van mij mocht dat ook. Iedereen mocht weten hoe geweldig ik met mijn eigen Frederique had liggen neuken. Samen zakten we in elkaar van genot en verdwenen we naar boven, waar we in mijn bed heerlijk in elkaars armen in slaap zouden vallen.

Het was een weekend vol passie. De rest van de beurten zouden ze wel condooms gaan gebruiken. Dat leek ons allebei toch wel zo verstandig. Gelukkig bleek later, dat ik niet zwanger was. Toen de school die maandag weer begon keek ieder populair meisje mij na en zochten sommigen zelfs contact met mij. Eén keer neuken en ik was helemaal hot. En ik genoot nog steeds in mijn hoofd van iedere heerlijke stoot die mij jonge lijfje had doen schudden van wildheid en genot. Na school was haast iedereen al weg en stond Frederique mij bij de fietsen op te wachten met een grote glimlach om zijn lippen.

“Waar heb jij last van joh?” Vroeg ik enigszins nieuwsgierig. Frederique verkleurde een beetje van opwinding en bracht zijn mond tot vlak naast mijn oor.

“Ik heb een stijve en wil dat je me klaarmaakt. Hier.”

Dat was een rebels voorstel in mijn oren en ik was meer dan verbaasd toen ik mijzelf akkoord hoorde gaan met het geheel. Wat een heerlijk idee.

Ik ging op mij knieën voor hem zitten en Frederique maakte zijn broek meteen los. Ik likte zachtjes langs de rand van zijn naar geil ruikende eikel en nam deze in mij jonge mondje. Ik had hem wel eens gepijpt en afgetrokken, maar nooit op school. Ik speelde zachtjes met zijn ballen en streelde langs zijn buik. Ik ging helemaal op in het spel wat zich afspeelde op zeer gevaarlijk gebied. Als iemand ons zou betrappen, kon dat wel eens een schorsing betekenen voor ons allebei.

Blijkbaar dacht Frederique er net zo over want terwijl ik zijn paal heerlijk naar binnen slokte en mij wangen hol zoog, spoot hij zijn warme zaad achter in mijn keel. Omdat het geheel onverwachts gebeurde moest ik kokhalzen en spuugde ik haast al het zaad weer uit.

Een klein beetje beschaamd vervolgden we onze weg naar huis en namen halverwege afscheid met een heftige tongzoen.

Toen ik thuiskwam, was mij vader woest. Het bleek dat iemand van school alles had gezien via de beveiligingscamera en de goede man had meteen de ouders gebeld, zo zei mij vader althans. Waarschijnlijk had de conciërge eerst al rukkend zijn zak geleegd in een zakdoek of iets dergelijks en had hij daarna voorzichtig de betreffende ouders ingelicht. Heel subtiel.

Ik kreeg zes maanden huisarrest en in die zes maanden zou ik Frederique niet zien.

Maar ik beloofde mijzelf alles driedubbel in te halen, zodra ik weer “vrij” zou zijn. Frederique en ik, wij hebben nog heel veel geile avonturen beleefd.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *