Mijn fantasie

()

Ik heb een fantasie. Het is mooi weer ergens eind juli. Ik loop door de stad en het is vrij druk. Ik zie er vandaag goed uit. Neen, ik zie er vandaag extra goed uit. Ik heb extra veel zorg besteed aan mijn uiterlijk. Een kort donker rokje, een vrij strakke dunne blouse, waardoor je de contouren van mijn bovenlichaam goed kunt zien, een sexy BH die wat donkerder is dan de rest van de kleding, goed zichtbaar voor oplettende mensen. Schoenen met hakjes. Niet te hoog, maar wel hakjes. Ik zie er lekker uit.

Ik struin wat door de stad, kijk wat snuisterijtjes hier, en wat kleren daar. Lekker niets doen. Dan besluit ik wat extra spanning in de strijd te werpen. Ik stap een lingerie zaak binnen, en doe mijn best wat leuks uit te zoeken. Ik probeer van alles. Dit is zo een dag dat alles goed zit, en lekker past. Zo een dag dat je geen last hebt van die vervelende TL lichten die altijd in die kleedhokjes hangen.

Ik besluit een spannend slipje te kopen. Een kleintje. Een tanga, die mijn billen mooi uit laten komen. Waarom zou je ze bedekken als je een paar mooie billen hebt. Ik reken af bij de kassa, en schiet daarna de C&A binnen, onder de mom van een broek te passen wissel ik het slipje wat ik aan heb voor de sexy tanga. Het zit wel lekker. Aan de ene kant voelt het net alsof ik niets aan heb, aan de andere kant weet ik ook dat ik wel iets kleins aanheb. Het effect is lichtelijk opwindend.

Zonder verder wat te kopen ga ik op pad. Eigenlijk begin ik weer opnieuw. Ik ga weer winkelen, shoppen en sjouwen. Om heel eerlijk te zijn ben ik aan het paraderen en overtuigd dat ik door iedereen bewonderd zal worden. Oké, door een paar.

Na een half uurtje rondgelopen te hebben besluit ik een terrasje op te zoeken. Het is mooi weer dus waarom niet. Ik zoek een lekker plekje in de zon, en leun rustig een beetje achterover om ervan te genieten. Ik zet mijn zonnebril op om te voorkomen dat ik hoofdpijn krijg van mijn samengeknepen ogen. Het is echt lekker weer. Al gauw komt een kelner langs en neemt mijn bestelling van een cappuccino op. Ik snuffel nog wat door mijn tas, om te kijken wat ik allemaal gekocht heb. Achteraf valt het wel mee.

Een meter of vijf voor me neemt een stelletje van 25 à 30 jaar plaats op het terras. Zij ziet er zo op het eerste gezicht goed uit en lekker gebruind in een zomerjurkje. Ze zit half met de rug naar me toe. Hij past prima bij haar en ziet er ook goed uit. Donker haar. Donkerblond, op het eerste gezicht blauwe ogen en het eeuwige witte T- shirt met spijkerbroek. Dat had best wat origineler gekund. Hij is sportief zo te zien. Maar gelukkig geen overdreven kleerkast, zit goed in het vel en is best lang, ik denk een 1.90m of zo. Ik kijk nog even in mijn agenda om er zeker van te zijn dat ik vandaag echt niets heb staan. Ik begin aan de cappuccino. Lekker.

Als ik weer in het rond kijk zie ik dat de jongen van het stelletje naar mij kijkt. Op het moment dat ik hem aankijk, wendt hij zijn blik af. Is dit toevallig, of zit hij echt naar me te kijken. Ik besluit er wat op te letten. Na een poosje merk ik dat hij inderdaad op me let. Ik laat van mijn kant merken dat ik doorheb dat hij kijkt, maar dat ik het niet erg vindt. Af en toe kijk ik hem aan en glimlach lichtjes. Het is alleen jammer voor hem dat hij niets kan zien. Daar wil ik wat verandering in aanbrengen. Ik verschuif mijn stoel wat en kom zo wat rechter voor hem te zitten. Toch nog op veilige afstand.

Ik ga een beetje demonstratief achterover hangen in mijn stoel. Ogenschijnlijk genietend van de zon. Ik doe nog een extra knoopje van mijn blouse los en sla de kanten opzij, zodat de uiteinden van mijn BH zichtbaar worden en de zon op mijn huid kan schijnen. Ik weet zeker dat hij kijkt. Het voelt best lekker, dit flirten. Ik verschuif nog een beetje en laat de fatsoenlijke benen over elkaar pose voor vrouwen varen. Beide benen zet ik op de grond, en af en toe laat ik ze iets uit elkaar vallen. De plek waar hij zit lijkt me ideaal. Hij kan net niet onder mijn rokje kijken. Dat moet hem toch wel behoorlijk nieuwsgierig maken. Ik hoor met mijn ogen dicht dat hij ook begint te schuiven. Zijn stoel wordt iets verplaatst. Achter mijn zonnebril open ik een klein beetje mijn ogen, en zie hem nu duidelijk zitten. En hij mij. Ik hoop voor hem dat zijn vriendin heel wat te vertellen heeft en dat hij tegelijk kan kijken en luisteren, anders krijgt hij het nog moeilijk. Ik zak wat verder onderuit waardoor mijn toch al redelijk korte rokje iets omhoog schuift. Ik laat hem kijken en beweeg mijn benen om de zoveel seconden een beetje uit elkaar.

Ik voel de zon op mijn lijf, en dat verwarmt. Maar ook het spelen met die jongen verwarmt. Mijn tepels staan stijf en ik weet zeker dat ik tussen mijn benen ook al wat vochtigheid voel. Ik laat mijn benen een moment ongegeneerd uit elkaar vallen, en met mijn rechterhand krab ik even aan de binnenkant van mijn dij. Dit is we heel duidelijk. Hij kan nu heel duidelijk de binnenkant van mijn dijen zien en als hij geluk heeft, kan hij zo mijn gloednieuwe tanga bewonderen. Ik zie dat zijn hand bij hem ook al het een en ander probeert recht te leggen of te verbergen. Ik wordt hier opgewonden van. Dit is misschien wel de aandacht die ik zocht vandaag. Ik sta op en ik zie aan hem dat hij verrast is, zeker bang dat ik wegga. Of zijn vriendin aanspreek.

Ik loop het café in op zoek naar de toiletten. Ik stap het damestoilet in en zoek een wc op. Ik laat mijn tanga zakken, de cappuccino rustig lopen. Al zittend draai ik me om een stukje wc papier te pakken, gebruik het en gooi het in de pot. Ik spoel door zonder van de wc af te komen. Ik zak iets achteruit en kom met mijn rug tegen het reservoir van de wc pot. Om de omgeving wat weg te drukken sluit ik mijn ogen en mijn hand zakt langzaam tussen mijn benen. Ik zit mezelf een beetje op te geilen en voel nu ook dat de zon en die jongen duidelijk effect hebben gehad. Hm…

Ik sta op maar laat de tanga van mijn af mijn knieën op mijn voeten glijden. Ik raap mijn tanga op, en doe mijn rokje weer zoals die hoort. Ik stap weer naar buiten, en hoop dat het stelletje er nog steeds zit. En dat doen ze ook. Op dezelfde manier en op dezelfde plek. Ik loop terug naar mijn plek en ga behoorlijk overdreven zitten.

Heel traag en draaierig laat ik mij zakken op het stoeltje. Ik houd mijn benen over elkaar. Ik zal niet meteen mijn geheimen prijsgeven. Maar ik kan het niet tegen houden, het komt bijna als vanzelf. Mijn benen gaan weer naast elkaar op de grond en ik ga er weer eens lekker voor zitten. Ik ben heel benieuwd wat de reactie van die jongen is. Als die genoeg zicht heeft en zijn ogen niet in zijn zak laat. Het moment dat ik ga verzitten, zie ik hem al weer kijken. Langzaam duw ik mijn benen een beetje uit elkaar. Ondanks dat ik ongelooflijk opgewonden ben, is het misschien zelfs iets te spannend. Durf ik wel. Jawel. Mijn benen gaan iets uit elkaar om nog geen twee seconden later weer tegen elkaar te schuiven. Hij beseft nog niet helemaal wat hij gezien heeft en ik herhaal mijn actie. De twee seconden van net worden er nu al vier. Hij heeft het door en begint bijna gelijk ongemakkelijk op zijn stoel te draaien. Er zit niemand anders in de buurt en ik weet zeker dat hij het alleen kan zien dus ik ga weer een beetje onderuit in de stoel zitten. Ik kijk hem aan.

Hij kijkt snel en voorzichtig terug en ik laat mijn benen uit elkaar gaan. Drie centimeter, 5, 10, 30 centimeter en mijn rokje behoorlijk hoog opgetrokken. Hij kijkt recht in mijn poes en hij kan bij wijze van spreke de geildruppeltjes in mijn spleetje zien. Ik laat hem rustig kijken. Zijn ogen schieten van mijn ogen naar zijn vriendin, naar mijn kruis en weer terug. De angst bij hem om gepakt te worden is vast heel groot, de nieuwsgierigheid minstens zo groot. Bij mij is het eigenlijk precies hetzelfde, alleen is er geen nieuwsgierigheid, maar de lust en geilheid van het bekeken worden. Ik ga een beetje rustig zitten, de spanning om betrapt te worden maakt plaats voor een soort sensatie en macht die ik ervaar met dit lichaam en het effect wat ik hiermee op anderen heb. Nonchalant krabbel ik met mijn hand nog even aan de binnenkant van mijn dij.

Plots buigt hij zich naar voren en fluistert wat in het oor van zijn vriendin, die hoor ik verbaast een lichte kreet uitslaan. Lichtelijk geschrokken denk ik dat hij over mij verteld heeft. Ik word er een beetje onrustig van en druk mijn benen wat dichter tegen elkaar. Als het al over mij ging, weet het meisje haar verbazing goed te beheersen en laat niets merken door zich om te draaien of zo.

Hij staat op en loopt richting het café. Zeker om af te rekenen. Of om naar de wc te gaan?

In plaats van rustig te blijven zitten besluit het meisje voor me om zich eens van de andere kant te laten zien en neemt plaats in de stoel van haar vriendje. Ze kan mij nu prima zien. Ik zit een beetje ongemakkelijk. Het meisje ziet er goed uit. Mooi gezichtje, donker haar en een normaal postuur. Haar zomerjurkje valt mooi om haar lichaam heen. Als ik haar zo opneem word ik weer wat rustiger.

Ik zeg niets en kijk, zij zegt niets en kijkt. Langzaam opent ze haar benen iets. Wat ik net bij die jongen deed doet zij bij mij. Ik kan rechtstreeks onder haar rokje kijken. Haar gladde dijen komen samen in een wit slipje. Ik vraag me af waar ik in beland ben.

Haar vriend komt weer terug en gaat in de stoel zitten waar zij in zat. Net als hij zit staat zij op, en loopt dezelfde route.

Hij kan mij niet zien, ik hem niet. Ik denk er even over om op te stappen. Ik pak mijn spullen alvast wat bij elkaar en zoek mijn portemonnee om te gaan afrekenen. Zij komt weer terug, dat is snel. Zij gaat weer in de stoel zitten recht tegenover mij. Met een demonstratief gebaar legt ze een wit stukje textiel neer op het tafeltje voor haar. Ik weet het niet zeker, maar ik heb zo een idee. Net wanneer ik denk daar eens extra op te moeten gaan letten schuiven haar benen uit elkaar.

Ook zij heeft haar slipje uitgedaan. Ik kijk zo haar strakke poesje in. Wat een mooi gezicht.

Haar vriend pakt het witte stukje textiel, en laat het half uitvallen waardoor de contouren duidelijk worden. Hij pakt het in zijn hand en stopt het in haar handtas.

Ik blijf toch even zitten. Ik ga ook weer achteruit en eigenlijk herhaalt zich nu wat ik hiervoor bij hem gedaan heb. Op het moment dat ik mijn benen ook open voor haar ogen zie ik een glimlach ontstaan. Hij wil zich weer omdraaien maar zij laat hem merken dat hij dat niet moet doen, ze vraagt wat anders. Hij buigt zich naar voren, en legt zijn hand op haar knie. Zij geeft hem een kusje in de lucht, zijn hand zakt verder naar binnen, over haar dijen. Zij kijkt mij aan en knikt nog eens goedkeurend naar hem. Zijn hand schuift naar binnen en verder onder haar zomerjurkje.

Wat een opwindend gezicht. Als ik helemaal alleen geweest was had ik mijn benen helemaal uit elkaar gegooid en direct de hand aan mezelf geslagen. Maar op zo een terras moet je een beetje uitkijken. Zijn hand schoof naar haar kruis en ik zag dat hij even zocht maar zijn vinger zakte zo haar kutje in. Hij spiedt om zich heen om zeker te weten dat niemand hem ziet. Behalve ik. Ik kijk haar aan, zij kijkt naar mij. Ik kijk naar zijn hand tussen haar benen en laat bijna automatisch mijn hand ook tussen mijn benen zakken. Even snel aanraken, ik kan het niet laten. Zij geniet met volle teugen dat zie je aan haar houding. Zijn hand speelt met haar poesje en hij vingert haar op het terras. Hij haalt zijn hand weg, kijkt me nog eens aan en staat op. Ze buigt zich naar voren, en pakt haar tas. Door het naar voren buigen mag ik opnieuw kort genieten van haar lijf. Uit haar tas haalt ze een pen. Ze pakt haar slipje weer uit haar handtas. Ze legt het op tafel, en schrijft er wat op. Ze geeft het slipje aan haar vriend, die kijkt glimlachend naar de tekst. Hij staat ook op en ze pakken hun spullen bij elkaar. Dan lopen ze weg. Ze komen voor mijn tafeltje langs, ze zeggen niets maar hij legt het slipje op tafel. Ik zeg ook niets, maar begin mijn spullen in te pakken. Hij loopt naar binnen om af te rekenen. Ik pak het slipje even later op en lees wat er op staat geschreven.

“Volg ons.”

In een versnelling hoger sta ik op en ga ik ook afrekenen. Hij is net klaar als ik achter een andere klant aanschuif. Het duurt me al weer te lang. Als ik afgerekend heb en naar buiten loop denk ik even dat ik ze kwijt ben, maar vijftig meter verderop zie ik ze staan op de hoek van een straat. Ze zien mij ook. Ik loop in hun richting. Zij lopen verder. Ik kom iets dichterbij. Ik haal ze niet in. Ik vergeet totaal dat ik nog steeds in mijn blote poes over straat loopt. Sliploos, net als zij. Zij lopen nog een poos door. Ik loop nu al wel tien minuten achter ze aan. Plots begrijp ik waar ze naar toelopen. Ze komen vast van buiten de stad, lopen nu naar een parkeergarage en ik krijg gelijk. Ik volg. Ik doe wat rustiger aan om ze de kans te geven af te rekenen voordat ik binnen storm. Eigenlijk wil ik niet met ze praten. Ze staan te treuzelen bij de betaal automaat. Als ik de trap afkom lopen ze door. Ik loop nu een meter of tien achter hen. Ze lopen naar een donkergroene auto die tegen de zijkant van de parkeergarage geparkeerd staat. Hij loopt om de auto heen en doet alle deuren open. Ik ga richting de auto lopen en zie dat zij achterin in stapt. De deur blijft open staan. Hij stapt aan de andere kant in de auto, ook achterin en doet de deur achter zich dicht. Ik neem de proef op de som en stap op de auto af.

Ik stap naar binnen en doe de deur niet helemaal achter me dicht. Ik schuif hierdoor heel dicht op haar. Nog voor ik zit ligt haar hand al op mijn been. Ze zit schuin naar me toe en komt met haar hoofd dichterbij. Ik voel haar lippen op de mijn. Haar tong tegen mijn lippen proberend naar binnen te komen. Ik open mijn mond en kus terug. Haar tong schiet door, tegen mijn tanden, mijn gehemelte en langs mijn tong. Ik doe mijn best om haar zachte lippen en doortastende tong bij te houden. Aan de andere kant hoor ik een autodeur opengaan. Hij stapt uit en doet de deur achter zich dicht. Een paar tel later opent hij de deur aan mijn kant. Hij schuift naast mij en ik zit nu tussen hen beide in. Zijn hoofd glijdt in mijn nek terwijl zij mij nog steeds kust. Zijn handen glijden over mijn blouse en betasten mijn borsten. Het duurt maar even of hij is bezig mijn blouse los te knopen. Al snel zoeken zijn handen een weg naar mijn blote lijf en stuiten dan op mijn BH. Door de stof van mijn BH heen speelt hij met mijn borsten en tepels. Haar handen zijn ondertussen verhuisd over mijn dij en schuiven langzaam maar zeker mijn rokje op. Ze nadert mijn poesje snel. Mijn handen glijden over haar benen en naar zijn kruis. Ik masseer zijn lul door de spijkerbroek heen. Bijna op het zelfde moment dat haar handen mijn kutje bereikten schoof hij zijn vingers achter mijn BH en zijn andere hand achter mijn rug om de sluiting te openen. Ik kom iets naar voren en hij maakt mijn sluiting los. Ik doe mijn blouse uit en laat mijn BH van mijn armen glijden.

Meteen wordt ik weer achteruit gedrukt en haar warme mond sluit zich om mijn borst. Ze likt, sabbelt en knabbelt aan mijn borst terwijl haar hand bezig is de weg te vinden in mijn kutje. Ze schuift door mijn spleetje heen en speelt met mijn klitje en mijn grotje. Met mijn rechterhand trek ik de riem van hem los, open zijn rits zo goed en kwaad als het kan. Als ik dan met moeite de knoop van zijn broek loskrijg valt zijn spijkerbroek bijna al naar voren. Zonder aarzelen steek in mijn hand bij zijn boxershort in en zoek naar zijn stijve. Gevonden. Hij schuift zijn broek en short verder naar beneden. Ik trek hem af en voel zijn voorvocht mijn vingers natmaken. Hij kust me bijna net zo lekker als zijn vriendin. Haar vingers schuiven nu onrustig heen en weer in mijn kutje en ze likt en zuigt aan elke millimeter lichaam die ze op mijn bovenlijf kan vinden. Plots schuift hij helemaal in de hoek van de autobank met een been dat hij over mij heen gooit komt hij terecht op de bank. Daardoor zit hij een beetje in de lengte van de bank. Hij trekt mij half naar hem toe, ik kom met mijn hoofd tegen zijn borst aan te liggen en voel zijn stijve in mijn rug. Zij gaat op haar knieën op de bank zitten en trekt haar zomerjurkje boven haar hoofd uit.

Een heerlijk lichaam komt tevoorschijn. Een keurig geschoren poesje, een mooi streepje en een paar mooie borsten. Zijn handen schuiven over mijn borsten en beginnen die te kneden en te masseren. Zij komt naar voren en hangt haar borsten boven mijn gezicht.

Ik zie dat ze elkaar kussen, hun tongen raken elkaar al buiten hun mond. Ik neem gretig haar borsten in mijn mond. Mijn hand zoekt langs haar borsten en navel het pad naar haar kutje. Met wijs en middelvinger bewerk ik haar klitje. Ik druk drie vingers in haar kutje en begin stevig te bewegen. Haar reacties worden korter en heftiger. Blijkbaar wil ze meer en boven mij draait ze zich om. Het is vrij krap allemaal maar het past net. Zij zet haar handen op de rand van de deur aan de andere kant en kijkt regelrecht mijn kutje in.

Hij gaat nou op zijn knieën zitten en buigt naar voren om niet met zijn hoofd tegen het plafond te komen. Hierdoor ben ik in een standje 69 verzeild met haar. Zijn lul staat priemend boven mijn gezicht. Haar gezicht zakt naar beneden en haar lippen raken mijn kutje. Met haar tong likt ze langs de lengte van mijn spleetje en draait ze om mijn klitje heen. Wat een geweldig gevoel. Ik druk mijn kutje wat omhoog om haar wat tegenspel te geven. Ik leg mijn handen om haar heupen en trek die zo ver als het gaat naar beneden, kom zelf zo goed en zo kwaad als het kan omhoog en zet mijn mond op haar kutje. Ik voel op mijn kin en rond mijn mond hoe nat ze is en ik laat mijn tong rond schieten voor ik mezelf vastzuig rond haar klitje. Met zuigende en likkende bewegingen rond haar klitje werk ik haar af. Ik merk dat ze hier niet goed tegen kan want de concentratie op mijn poes wordt minder.

Om het maximale effect te bereiken zuig ik extra hard door. Hij heeft zijn eigen lul in de hand genomen en geniet van het uitzicht. Ik merk dat ze bijna komt. Haar likken rond mijn klitje houdt bijna op en haar rug begint krom te trekken, haar benen en armen licht te trillen, ze zet extra spanning om haar klitje extra goed te voelen.

Dan schuift hij ineens een stuk dichterbij. Hij drukt mijn hoofd naar beneden en schuift met beide benen aan weerskanten van mijn hoofd. Als ik naar boven kijk zie ik zijn stijve, zijn ballen en haar kutje. Hij schuift zijn stijve direct in haar kutje, ik begin zijn ballen te likken en bewerk mijn eigen klitje.

Haar hand zakt ook naar beneden. Ze laat hem zijn stijve op en neer halen in haar kutje, maar ondertussen vingert ze haar klitje op snel niveau. Het duurt niet lang of ze komt klaar.

Hij is net begonnen en heeft moeite met stoppen maar haar kutje en klitje zijn te gevoelig geworden en ze begint zich om te draaien.

Tot mijn verbazing opent hij de deur van de auto en stapt eruit. Als hij poedelnaakt buiten staat in de parkeergarage trekt hij mij ook uit de auto en draait me om.

Ik sta nu in de deur opening, hij spreidt mijn benen en ik voel zijn stijve met hulp van zijn hand bij me naar binnen glijden. Ondanks dat hij geen grote lul heeft vult hij me lekker op. Bij elke stoot houd ik me goed vast aan de auto. Zijn lul glijdt gemakkelijk door het gladde geil van mijn kutje.

Zijn vriendin is inmiddels weer bij haar positieven gekomen en zit nu op haar knieën op de autobank recht tegenover me. Ze begint me weer te kussen en haar handen glijden naar mijn borsten en tepels. Ze begint stevig aan mijn borsten te kneden en te masseren, duwt ze omhoog, weer plat en knijpt in de tepels. Haar andere hand zakt af naar beneden en zoekt mijn klitje op die nog vrij onberoerd is onder de constante stoten van hem. Zij weet mijn klitje feilloos te vinden. Wat een genot. Snel drukt ze even haar vingers in mijn mond en brengt ze daarna weer terug op mijn klitje. Haar kus gaat door, tongen schieten over en langs elkaar heen. Haar vingers verrichten wonderen en zijn lul houdt het naar mijn ervaringen wel heel lang vol. Waarschijnlijk omdat mijn spleetje zo glad als een aal is. Dan kom ik klaar, ik voel de spanning barsten in mijn kruis en die klapt zo via mijn rug in de achterkant van mijn hoofd. Ik grom het uit, laat alles los waar ik mee bezig ben.

Zij tweeën gaan gewoon door. Voor ik bij kom voel ik zijn stijve uit me glijden. Voor ik wat kan doen drukt hij zijn lul in mijn kontgat. Pijn en lust schieten door me heen, dit heb ik nog nooit gedaan. Haar vingers schieten in mijn kutje en haar andere hand is bezig met mijn klitje. Haar mond is nog op de mijne. Ik druk mijn billen naar achteren en zet mijn benen iets uit elkaar om hem wat meer ruimte te geven. Zijn handen vouwen zich om mijn borsten. Ik voel zijn lul schuren langs de randen van mijn kontgaatje.

Dit was precies wat hij nodig had want binnen een mum van tijd schiet hij tussen mijn billen vandaan en leegt zijn ballen op mijn billen. Dat warme prikkelende gevoel, de spanning van de situatie, haar handen aan mijn klitje en onze tongen in gevecht, zorgde voor mijn tweede ontlading.

Terwijl het geil van hem tussen mijn billen kruipt kom ik voor de tweede keer klaar. We verdwijnen gedrieën weer in de auto en blijven nog even rustig zitten. Hier en daar wat strelend en wat kussend. Maar al snel zijn we bezig ons weer aan te kleden. Ik doe mijn rokje en blouse weer aan en prop mijn slipje en BH in de tas die overigens verpulverd is door het gewicht van benen, lichamen, of weet ik veel wat daar in de buurt is geweest.

Nog helemaal klef van zweet, kutsappen en half gedroogd sperma loop ik de parkeer garage uit naar huis, in de wetenschap dat ik op mijn weg naar huis in ieder geval de aandacht zal trekken door een verfomfaaid uiterlijk, en een bekende sexy geur.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *