Mijn inwijding

()

Hallo, ik ben Sofie en ik had je graag verteld over een nieuwe wending in mijn jonge leven. Ik ben 23 jaar, men vertelt me dikwijls dat ik er knap uitzie. Ik ben poetsvrouw in de agglomeratie van een grote Belgische stad. Via de lokale plaatsingsdienst poets ik op dinsdagvoormiddag in een mooie grote villa. De bewoners ervan, Joris en Sonja, zijn sympathieke mensen en niet onbemiddeld. Ik poets er sinds ongeveer drie maanden. Joris werkt buitenshuis, hij is een mooie man, maar ik zie hem niet zo vaak. Sonja is af en toe thuis, een sexy vrouw, steeds vriendelijk en bijzonder stijlvol gekleed. Ze laat me maar poetsen en vertelt me dat ik ook de kasten mag opendoen om het stof weg te nemen.

Op een dag was ik in de woonkamer aan het poetsen, per toeval viel de deur van de kast naast de televisie open en een film viel op de grond. Ik zag onmiddellijk dat het een erotische film van het hardere genre was. Ik keek er eventjes naar en op dat ogenblik kwam Sonja de kamer binnen. Ze zag dat ik nieuwsgierig naar de hoes van de DVD keek. Ik wilde me excuseren maar Sonja zei dat het niet erg was. Ongegeneerd vroeg ze me of ik dergelijke films af en toe bekeek en of ik er belangstelling in had. Ik ontkende niet, had er een paar bekeken met mijn toenmalige vriend en vond het wel leuk. Ze gaf me de film mee, die ik dan ’s avonds thuis met veel belangstelling bekeek.

Een maandje later nodigde Sonja me uit op een feestje dat ze ging organiseren in hun grote huis. Ze vroeg me chique gekleed te zijn en voor de grap voegde ze er aan toe vooral mooie lingerie te dragen en stayup nylon kousen, zoals de meisjes in de film waarvan ik de hoes gezien had. Ik dacht bij mezelf: och ja, waarom doe ik dat niet?

Ik begreep de bedoeling er niet van en dacht er verder niet over na. Zo gezegd, zo gedaan, vertelt men bij ons in Vlaanderen. Die avond trok ik dus mijn mooiste zwarte lingerie aan. Een chique zwart kleed met split en een diep decolleté,  daaronder een kanten bh en string, jarretelgordel, mooie zwarte nylonkousen met naad en een brede kanten band en mijn voetjes in naaldhakken.  

Met mijn VW’ tje reed ik een beetje zenuwachtig naar het huis van Joris en Sonja. Daar stonden al verschillende grote Mercedes en BMW ’s geparkeerd. Ik belde aan en Sonja kwam me verwelkomen. Ze gaf me een zoen en bracht me naar de woonkamer. Ze stelde me voor aan de gasten, een tiental mannen en vrouwen. Mooi volk. Ze waren allemaal sexy en stijlvol gekleed. De vrouwen waren vurig gemaquilleerd, met glimmende lippenstift, gelakte nagels en een wolk exotische parfum. Iedereen gaf me een zoen. Sonja schonk de champagne in en eenmaal alle glazen vol, nam ze het woord en stelde me voor. Ze stelde de groep mensen voor als een club, met interesse in erotiek en seks. Ik had dat allemaal niet verwacht, maar alle mensen waren zo vriendelijk tegen me, dat ik die avond me beslist eens wilde laten gaan uit nieuwsgierigheid.

Sonja stapte uit haar kleed, legde het op de zetel en in haar vuurrode lingerie en netkousen nam ze me bij de hand, begon me langzaam te ontkleden en na een paar minuutjes stond ik daar nog enkel met mijn nylons en naaldhakken aan.

Ik had dit niet verwacht, maar een weg terug was er niet. Ze was zo zacht en lief voor mij.

De in de woonkamer aanwezige vriendinnen van Sonja ontkleedden zich ook en deden de gulp van hun vriend of echtgenoot open. Ze trokken de pik eruit en begonnen die ongegeneerd te masseren. Dat was wel een raar zicht.

Sonja vroeg me op het Perzische tapijt te gaan liggen. De anderen in de kamer keken welwillend toe. Toen begon ze mijn borsten zachtjes te liefkozen en te zoenen en met haar handen wreef ze over mijn poesje; vervolgens likte ze het.

Ik werd heel heet en begon langzaam te kreunen. Ondertussen vroeg Sonja aan haar echtgenoot dichterbij te komen, ze trok Joris ’s slip naar beneden, gooide deze in de kamer en begon zijn eikel te pijpen en zijn ballen te likken. Joris ’s penis werd groot en stijf en ze stak hem in mijn kutje. Ik wist niet waar ik het had.

Geneukt worden door een vreemde man op een tapijt in een kamer vol vreemde mensen. Groepsseks had ik nog nooit meegemaakt, maar de eerste kennismaking was heerlijk.

Intussen was ook een elfde man in de kamer komen staan met een videocamera. Niettegenstaande zijn piemel behoorlijk stijf werd van het spektakel, bleef hij “werkeloos” toekijken en filmde het hele gebeuren, soms van op afstand, soms in close-up op een dertigtal centimeter van mijn lichaam.

Ondertussen kwam Sonja met haar kutje boven mijn mond zitten. Ik likte haar vagina tot het lekker nat was en ze begon ongegeneerd te kreunen. Met haar vuurrode nagels kneep ze in mijn borsten. Intussen lagen overal in de kamer koppeltjes te vrijen, wie ik in het begin samen had gezien lag nu met een ander te likken, te pijpen, te neuken. De mannen waren echte professionals, ze kwamen niet klaar. Als nieuw toekomstig lid was dit hoogtepunt van de avond uiteraard voor mij gereserveerd. En niet te vergeten, ik moest mijn examen afleggen om lid te mogen worden van de club. Dat wilde ik nu zeker.

Joris vroeg op een bepaald ogenblik of hij in de sofa mocht zitten. Ik ging vervolgens op hem en op zijn lid zitten en vond het heerlijk. Zijn penis gleed als boter in mijn vagina. Joris likte mijn gezwollen borsten. Sonja bleef niet werkloos toekijken en ze vroeg aan Bart of hij achter me wilde komen staan en zijn lid in mijn aars steken. Dat had ik nog nooit meegemaakt.

Bart wreef zijn handen over mijn nylons en ramde me in mijn achterwerk. Luc kwam voor me staan, aan de andere kant van de sofa, en stak zijn lid in mijn mond. Ik pijpte hem alsof mijn leven ervan af hing. Links en rechts kwamen dan nog Tom en Eric. Ze stonden met hun lid te zwaaien en mijn linker en rechterhand masseerden de stijve knuppels. Toen ik dacht dat alle mannen gingen ontploffen, nestelde Sonja zich op het tapijt, in het midden van de kamer en ze vroeg aan haar vriendinnen naast haar te komen liggen.

Valerie, Hilde, Pascale, Kim, Sylvie, Joyce en de razend knappe Babbette gingen op het tapijt liggen. Ze begonnen elkaar te knuffelen, te zoenen, te likken aan de borsten, het kutje, de mond. Allen hadden prachtige benen in rode, witte of zwarte nylonkousen en mooie hakschoentjes aan. Ze lagen gekruist, door elkaar, over elkaar, in elkaar, te kreunen van puur genot. Sonja vroeg me tussen haar vriendinnen te gaan liggen. Ik legde me neer, in het midden van de groep, en ze kwam in een standje 69 gekruist boven mij liggen zodat ik haar kutje likte terwijl zij het mijne liefkoosde. De mannen kwamen rond de groep vrouwen staan en begonnen hevig aan hun lid te trekken. We keken met zijn allen naar de tien penissen die ritmisch op en neer bewogen en alle seconden konden ontploffen.

En dat deden ze ook. Het zaad vloog alle richtingen uit. Op onze borsten, ons lichaam, ons gezicht, ons haar, onze kousen, onze schoenen. Het warme vocht bleef maar komen, ongegeneerd werden we allemaal ondergespoten met een hete brij, wat Sonja een spermadouche noemde. Heerlijk!

Toen kreeg ik een gigantisch orgasme in meerdere golven, van in totaal enkele minuten, ik kreunde luid in de kamer van pure opwinding en hoorde ook de anderen die oorverdovend klaar kwamen. We waren allemaal moe maar heerlijk verzadigd.

Het laatste deel van de proef was dan nog dat we de pikken droog likten. Mijn lipstick was al flink afgegaan, ik nam het warme zaad van Joris en Tom in mijn mond. Sonja slurpte ook met volle teugen een drietal pikken leeg, ze kwam naast mij zitten, richtte haar mond naar de mijne en begon me hevig te tongzoenen, waarbij we de diverse porties zaad uitwisselden. Kim en Babbette, twee ervaren vrouwen, deden hetzelfde scenario en Kim likte Babbette ’s poesje schoon, waar ook al zaad op lag. Joyce en Sylvie deponeerden zaad in een leeg champagne glas en toen dat bijna vol was dronken ze om beurten het glas volledig leeg. Het zaad was zowat overal aan het druppen, zelfs mijn nylons waren behoorlijk nat. We hadden er allemaal veel plezier in.

Deze ogenschijnlijk gedistingeerde, goed opgevoede mensen waren veranderd in onverzadigbare seksbeesten, maar ik begreep dat dit bij sommige mensen hun natuur was. Dat velen twee zijden hebben en dat de ene zijde de andere zijde compenseert. Alles kwam vanzelf, niets werd me opgedrongen, ik had volledig vrijwillig meegedaan en met volle teugen genoten.

Onder een welgemeend applaus werd ik dus met brio opgenomen in de “seks” club en kan dus regelmatig meedoen aan de party’s.

Als geschenk kreeg ik van de cameraman de videofilm die ik op een discrete plaats verstop in mijn appartementje en af en toe, na een drukke dag, bekijk, wat toelaat mezelf lekker te masturberen, al of niet in het bijzijn van mijn nieuwe vriendinnen. Dank je wel, Joris en Sonja!

Ook een speciale pluim voor Babbette, die als eerste met de club gestart is. Kon ook moeilijk anders, haar prachtige, soepel, sexy lichaampje smeekt om geliefkoosd te worden. Gehuld in erotische lingerie trekt ze de aandacht van iedereen en is ze de liefdesgodin van de avond. Mijn volgende lesbische escapade is zeker en vast voor deze prachtvrouw gereserveerd!

Evelien

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *