Partnerruil 1.3

()

Wat beverig en eigenlijk een beetje onzeker belden Sofie en Erik aan. Ze waren eerlijk gezegd veel liever teruggegaan, want door de zenuwen hadden ze er helemaal geen zin meer in. Ja, de eerste keer valt het meestal niet mee. Ze hadden er heel wat over gepraat voor ze geschreven hadden op een advertentie in een van de seksbladen die ze regelmatig kochten…

Lijfelijke lust was hun niet vreemd. Op een gegeven avond zaten ze weer beiden lekker hitsig te lezen in een paar bladen. Sofie, die enorm geilde op de foto’s van de half ingestoken lullen en helemaal wild werd als er maar een bij was waar ze het zaad uit zag spuiten, schoot op Erik toe. “Oh, jongen, als ik al die lullen zie, zou ik er wel twee tegelijk willen hebben. Zo geil ik erop.”

Erik, die altijd met aandacht de advertenties las, had er net een voor zich waarin een stel vrienden partnerruil zocht. De foto, die ze erbij hadden gedaan, toonde een verrukkelijk opengesperd kutje waarin een machtige paal stak. Zelf had hij al eens willen vragen en ze geen zin had om eens met een ander stel op de neuktoer te gaan, want ach, verandering van spijs doet eten en een ander kutje op de kop van zijn lul zag hij wel zitten. Hij liet haar dan ook de advertentie zien en vestigde de aandacht op die dikke leuter die zo lekker tussen de schaamlippen stak. “Het lijkt me best leuk om eens contact te zoeken met zo’n stel. Deze lul zou jou best kunnen bevredigen.” Sofie schoot verschrikt op.

“Nee hoor, mij niet gezien. Die lui die hierin schrijven hebben al zoveel ervaring dat ze ons echt niet leuk zullen vinden. Bovendien vind ik het maar eng om zo bij een ander aan het neuken te slaan hoewel die lul mij best aanstaat.” Erik hield nog even aan. “Kijk, hier staat er nog een van die lui die het voor de eerste keer willen.” De bijgevoegde kleine foto liet een paar welgevormde mensen zien die uitgestrekt lagen op een bed. Erik wees haar op de machtige pik die uit zijn buik omhoog rees. Zelf had hij alle aandacht voor het lekkere vrouwtje en was voornemens deze keer door te zetten. Toevallig was het bij hen in de buurt, getuige de plaats die ze noemden. Na nog eens lief aandringen vond Sofie het goed dat hij schreef en een foto van hen beiden mee stuurde.

Ondanks de spanning die dit onderwerp had gegeven, waren ze nog niets van hun neukzin kwijtgeraakt. Win stond op zodat hij hoog boven haar uittorende en liet zijn stijve stang heen en weer zwaaien. “Maar eerst stop ik deze nog even lekker in je kut om hem leeg te spuiten.” Sofie spreidde haar benen en trok haar kut gulzig open terwijl ze zich wat oprichtte om te zien hoe hij zijn gespannen eikel, waaruit reeds de eerste geildruppels te voorschijn kwamen in haar hete geilgang stak. Toen de hele lengte verdwenen was en zij haar spleet genotvol gevuld voelde, viel ze achterover om hem de volle vrijheid te geven. Ze strekte haar armen boven haar hoofd zodat haar borsten strak omhoog wezen.

“Toe, Erik, dieper joh”, zei ze met een hese stem. “Ik wil je tegen mijn hart voelen.” Erik stootte met kracht toe om aan haar diepste verlangens te voldoen. Sofie gaf zich nu helemaal over aan de intens verlokkende strelingen van haar intiemste vlees. Haar hoofd rolde heen en weer waarbij haar tong flitsend tussen haar lippen heen en weer schoot. Erik zat met gestrekte armen boven haar en sloeg zijn pen met regelmaat van een heimachine naar binnen. Hij zag wat zijn paal aan emoties in haar losmaakte, wat hem zelf ook naar de hoogste lust voerde. Hij was nu slechts gericht op het laten ontbranden van zijn geile bom en toen hij in een hevige kramp zijn zaad in haar schoot, kwam ook zij.

Uit het diepst van haar borst welde een luide kreet op toen de orgasme krampen bezit namen van heel haar wezen. Zij klemde zich met armen en benen aan zijn eveneens schokkende body vast om hem zo diep mogelijk in haar te hebben, terwijl zij beiden intens bevredigd in de na- krampen lagen en rustig bijkwamen.

Een weekje later kregen ze al antwoord op hun schrijven. Naast de brief vonden ze een nog betere foto van het tweetal, waarop Erik meteen wel aan de slag wilde. Wat huiverig keek Sofie naar het tweetal, maar Erik was dolenthousiast met dit antwoord. Hij wilde meteen al bellen om en afspraak te maken. Sofie kon hem hiervan weerhouden. “Vanavond zullen we in de juiste sfeer er nog eens over denken en dan kun je een afspraak maken of het afbellen.” Die avond zaten ze weer zoals gebruikelijk hun seksbibliotheek door te kijken. Allengs werd Sofie weer zo opgewonden bij de aanblik van al die stijve en spuitende lullen dat ze geregeld de foto van dat stel pakte en peinzend naar de man en zijn gereedschap keek. Ze kon zich al helemaal voorstellen hoe dat dikke ding langzaam in haar kut zou schuiven en een lekkere straal geil in haar zou spuiten. Toen Erik, terwijl ze daar wijdbeens op de bank zat, zijn eikel tussen haar schaamlippen wrong en al doordrukkend haar kut lekker opvulde met een zaligmakende wrijving, greep ze spontaan de telefoon.

“Bel maar op…” Erik draaide meteen het nummer. Het duurde even voordat er werd opgenomen en hij hoorde: “Met Dorien Verbeek.” “Ja, met Erik Burg. Ik bel even om te zeggen dat we je briefje hebben ontvangen. Alvast bedankt. En we willen graag een afspraak maken.”

“Hè! Dat is tof, zeg”, zei Dorien, en Erik hoorde haar zeggen. “Het zijn die mensen van de advertentie, Hugo, fijn hé?” Ze vroeg of het mogelijk was de andere dag te komen.” Dan hoop ik dat het net zo gezellig is als nu.”

“Dat hoop ik ook.” Hij gaf Sofie de hoorn terwijl hij geconcentreerd heen en weer begon te schuiven in haar geile warme kut. Sofie had zich ondertussen bekend gemaakt en hijgde even toen Erik zo actief haar geilgang begon te bewerken. Dorien merkte dat. “Ik denk dat jullie met hetzelfde bezig zijn als wij, lekker hè?” Sofie merkte op dat het vrij lang had geduurd voor ze de telefoon opnamen. Dorien antwoordde. “Ja joh, ik kwam net lekker klaar en Hugo zit nu nog met zijn leuter in me om me nog een keertje te laten kreunen.” Ook Sofie bekende dat ze stevig vastgenageld was. Toen ze nog verder sprak viel Dorien haar plotseling giechelend in de rede. “Ik hoor aan je stem dat je eraan zit te komen. Hou het even op, dan komen we samen.”

Zo zaten ze nog even tegen elkaar te hijgen tot Sofie het niet meer kon houden en uitriep: “Oh, ik kom!” Hierop riep Dorien opgewonden uit. “Ja ah, nou!” En ze kreunden samen hun lustkrampen uit. Ze begonnen het gesprek nu wat hortend omdat ze nog wat na- krampjes te verwerken hadden. Ze vonden dit samen een leuke kennismaking ter voorbereiding van hun samenzijn. Dorien kreet ineens. “O! oh! Daar komt Hugo!” Terwijl Sofie hem hoorde grommen, grinnikte Dorien. “Hij spuit een hele golf in mijn handen!” Sofie trok van de weeromstuit ook Erik’s lul naar buiten en rukte hem stevig af, zodat ook zij met een besproeide buik zat. “Het is zo best leuk hoor, maar toch vind ik het eng omdat ik nog nooit met een andere man geneukt heb.”

Ook Dorien vond het wel spannend, maar was blij dat ze niet de enige was en zei: “Mijn Hugo is erg lief hoor en kan je kutje heerlijk heet maken. Ik hoop dat jouw Erik net zo is dan zullen we het echt wel gezellig hebben. Eerlijk gezegd kijk ik naar morgen uit.” Intussen bleek dat de mannen weer behoorlijk actief geworden waren en nu hijgde Sofie. “Joh, ik ben alweer zover. Oh! Wow! Wat lekker!” Dorien luisterde naar de geile zuchten door de telefoon. Toen nam Erik de telefoon weer over. “Zeg, geef mij je man eens, want jij zult net als Sofie nu wel behoorlijk tevreden zijn, niet?” Meteen kwam Hugo aan de lijn. “We zullen het, lijkt me, best kunnen vinden. Kom morgen rond acht uur dan zien we wel weer.”

En daar stonden ze dan. Bang van hun eigen beslissing en vol vragen wat komen zou en hoe het zou wezen. Hugo, sportief gekleed, deed open. Joviaal begroette hij hen als een paar oude bekenden die hij in lange tijd niet had gezien. Zijn uitbundigheid liet zien dat hij minstens zo gespannen was als zij en in de kamer gekomen wachtte Dorien hen op. Bedaard begroette zij hen en als extra steuntje gaf ze Sofie een kus. “Ik ben blij dat we elkaar gisteren zo hebben leren kennen, wees maar niet bang. Het zal best gaan.” Dorien zorgde nu eerst voor koffie. Toen Hugo opmerkte dat het wel leuk was om nu eens op deze wijze met een ander vrouwtje naar bed te gaan, merkte zij op.

“Och, Hugo, doe nou niet zo lullig en spreek vrijuit over neuken en geil doen, want dat wilde je toch, nietwaar?” Ze ging naast Sofie zitten en ineens begonnen ze alle vier te vertellen hoe ze hiertoe gekomen waren. “Ach ja”, zei Dorien, “de mannen hadden kennelijk niet meer genoeg aan ons, maar wij zullen er ook wel van genieten, hoor.” Ze greep Sofie bij de hand, wees op de mannen. “Kijk eens hoe hongerig ze naar ons zitten te kijken. Ze vergeten dat wij het zijn die honger hebben en zij ons de monden moeten vullen.”

Sofie dacht aan de foto en hoopte dat de werkelijkheid nog beter zou zijn. Want dat ze zin had in Hugo ’s lange paal dat stond voor haar vast. Zo praatten ze nog wat en Dorien stond op om nog een tweede kopje koffie te halen met een specialiteit, zoals ze zei. Enkele minuten later riep ze Sofie die snel naar haar toe ging en in de slaapkamer werd geloodst. Dorien merkte hierbij op. “Schat, die kerels durven toch niet te beginnen. Waarom zouden wij langer wachten terwijl ik best zin heb in een beurt.” Sofie was het helemaal met haar eens en stelde voor om naakt de koffie te brengen en meteen een fikse vrijpartij met elkaars mannen te beginnen, hoewel ze het nog steeds erg eng vond.

“Weet je wat, ik ben in mijn eigen huis en zal me eerst stevig door jouw Erik laten pakken. Dan komen jij en Hugo lekker op dreef, waarna wij kijken hoe jullie aan de gang gaan.” Zo gezegd, zo gedaan. Giechelend stapten ze uit hun kleren waarna Sofie Dorien bewonderend bekeek, haar stevige borsten in de handen nam. “Wel, wel, Erik zal best tevreden zijn met jou, zeg.” Hoewel ze nog nooit een andere vrouw had betast, kon ze het niet laten om zacht over Dorien ’s iets bolle buik te strelen en terloops een vinger tussen het krullende schaamhaar in haar spleet te drukken. Dorien onderging dit met gesloten ogen, waarop Sofie haar vinger nog dieper door liet dringen. Toen ze merkte dat zij drijfnat geilde op haar strelingen, grinnikte ze. “Vooruit maar, ga maar gauw, want je bent er hevig aan toe.”

Sofie trok haar vinger nu tergend langs haar kittelaar terug. Dorien kreunde van lust, omhelsde Sofie en wreef haar buik stevig tegen die van Sofie. Ze bevoelde ook Sofie ’s kut spleet en constateerde lachend dat zij minstens zo geil was, waarna ze besloten snel naar de kamer te gaan. Beide mannen, van niets bewust, waren verdiept in een paar opwindende seksboekjes. Ze merkten pas wat er aan de hand was toen de vrouwen pardoes op hun schoot gingen zitten met een hand in hun kruis. “Wel, heren”, riep Dorien, “jullie moesten zo nodig en wij zitten nu nat en hongerig te wachten tot er wat komt.”

Ze ging voor Erik staan en trok haar kutlippen ver uit elkaar om hem een blik in haar gulzige geilgang te laten werpen. Hij zag hoe het sap reeds langs haar schaamlippen droop. Nu sprongen ze eindelijk als door een wesp gestoken op en waren in de kortste tijd naakt en met stootklare sabel bezig om de voor hun onbekende vrouw te ontdekken. Sofie zat met gesloten ogen onderuit op de bank en trok haar knieën op toen Hugo de buitenkant van haar schaamlippen streelde. Ze kreunde zachtjes van genot toen zijn vinger onderzoekend in haar grot rondging.

Ook Dorien onderwierp zich in de eerste instantie geconcentreerd aan de strelingen van Erik, maar indachtig hun afspraak en inmiddels uiterst verlangend naar een diepgaande penetratie riep ze Sofie en Hugo toe even rustig toe te kijken. Zelf liet ze zich achterover zakken op de rand van de tafel. Ze trok nu haar knieën hoog op en hield ze met beide handen vast waarbij ze Erik ongeduldig toeriep. “Kom man, steek hem er diep in.” Erik stootte toe. Zijn lul werd gevangen in haar vochtige grot. Aan alle kanten omsloten door vochtig warm vibrerend kutvlees begin Erik zijn stootserie. Elke keer maakte hij een zachte en lustopwekkende landing op haar buik.

Zij kwam hem met elke neerwaartse beweging tegemoet om hem zo volledig mogelijk in zich op te nemen. Vrij van alle spanningen en nu alleen nog maar gedreven door het verlangen naar elkaar naar een geilend hoogtepunt te brengen, begonnen ze serieus elkaar te bewerken. Dorien greep hem tussen haar benen door aan zijn zak om hem nog meer te stimuleren. Wild ramde hij zich tot haar grote genoegen keer op keer naar binnen en plots was voor hem de maat vol. Hij stootte onder het uiten van een bronstige kreet een zware zaadlozing in haar buik. Hoewel schokkend en onregelmatig bleef hij toch in haar doorpompen en onder de zuigende geluiden van dit geile geweld krijste Dorien opeens. “Oh… ah… ja…ah…!” Ze trok zich helemaal samen toen de diep doordringende lustkrampen bezit namen van haar fraaie lijf en schokkend lag ze daar achterover op de tafel al haar geile lust uit te beven.

Het was even stil na dat lustvolle geweld.

Maar Sofie doorbrak die stilte door zacht kreunend omlaag te zakken naar de grond. Terwijl ze haar benen zo wijd mogelijk spreidde riep ze naar Hugo: “Toe… toe… oh, kom gauw!” In een orgie van kreetjes en snikken voelde ze hoe de wel heel dikke stamper van Hugo in haar doordrong. Haar kutwanden werden onweerstaanbaar geweld tot scheuren toe uiteendreven door zijn machtige pik. De helse hete streling van dit diepe doordringen maakte haar gek, zodat ze haar onderlichaam naar hem ophief om hem toch maar zo goed mogelijk op te nemen. Hugo die voelde hoe zijn lul in de betrekkelijk nauwe kut van Sofie als het ware werd opgezogen, begon met verve in haar heen en weer te stoten tot Sofie haar hoofd in beide handen nam en uitgilde. “Toe… Toe… Ik sterf… o…oh…ha waw!”

Als een orkaan barstte het orgasme los door haar lendenen. Toen zij bovendien voelde hoe een hete geilstroom in haar baarmoeder doordrong, sloeg ze armen en benen strak om hem heen waarna zij onverbrekelijk door zijn zaadpijp aan elkaar geklonken de hete lusten lieten uitvieren in hun schokkende lijven.

Nadat ze op deze manier allemaal tot een diepe bevrediging waren gekomen, vonden ze het voor deze eerste avond wel voldoende en na een drankje trokken Sofie en Erik huiswaarts. Thuisgekomen gingen zij wat stil naar boven. Na zich te hebben uitgekleed, vloog Sofie Erik spontaan om de hals en beiden begonnen ze elkaar te verklaren dat de ander toch echt de enige ware was. Dat ze, hoewel ze zich bijzonder vermaakt hadden, toch nog de behoefte hadden aan elkaar waarna ze door middel van Erik’s stijve lul elkaar nog overtuigend bewezen dat ze bepaald niet op elkaar waren uitgekeken. Het leek wel alsof Sofie een nog grotere geilhonger had in haar kut, want ze trok hem met kracht naar binnen. Erik die uitzinnig van bronstige lust in haar heen en weer pompte, ervoer de geil slijmerige streling van haar kutgang als een opperste zaligheid. Op het moment dat zij in een luide gil haar orgasme onderging, spoot hij met kracht zijn lading geil in haar vertrouwde intieme beurs en vielen zij nog aan elkaar geklonken in een diepe droomloze slaap.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *