Partnerruil 2.3

()

De volgende dag, Erik was naar zijn werk, werd Sofie overmand door de herinnering aan de ronduit hemelse ervaringen van de vorige avond. In afwijking van haar normale behoeften voelde zij een enorme geildrang in zich groeien. Ze zocht naar een oplossing voor haar lustverlangen en bedacht dat ze geen afspraak hadden gemaakt voor de volgende keer. Na lang aarzelen besloot ze Dorien op te bellen en schrok blij op toen ze hoorde dat Hugo opnam. Ze hijgde even van verbazing, maar hervond zichzelf en vroeg wanneer ze weer eens bij elkaar zouden komen.

Hugo grinnikte.

“Je hebt het zeker best naar je zin gehad?” Sofie beaamde dat.

“Eigenlijk heb ik best weer zin in een beurt van jou!” Hierop bood Hugo spontaan aan direct te komen.

Verschrikt reageerde Sofie: “Maar Dorien dan?”

Hij vertelde dat zij de hele dag werkte en hij pas die avond dienst had.

Sofie kon toen de hete verleiding niet meer weerstaan en zuchtte, “oh, jongen, kom dan maar gauw. Ik ben zo heet als een vulkaan en wil niets liever dan een stevige geilkwak in mijn gulzige kut.”

Hugo beloofde zo snel mogelijk te komen en legde de hoorn op de haak. Sofie stond daar nog met de hoorn in haar hand en dacht. Mijn hemel… wat is er met me aan de hand? Tegelijkertijd vloeide er een heerlijke stroom van hete lust door haar heen bij de wetenschap dat Hugo nu snel naar haar toe kwam en er zeker zoveel zin in had als zij. Snel ruimde ze nog wat op en maakte het bed in orde toen de bel al ging. Met een opgewonden gevoel opende ze de deur en liet Hugo binnen.

Hij trok zijn jas uit en Sofie zag aan de bult in zijn broek dat ze hem niet voor niets had laten komen. In de kamer aangekomen ging ze voor hem zitten en ritste zijn gulp open. Hugo bleef geamuseerd staan toen zijn neukklare stang naar buiten werd gehaald. Hij veerde op toen ze zijn harde lul gulzig in haar mond nam om hem heerlijk te zuigen, terwijl haar tong rond de gevoelige eikelrand speelde. Sofie ’s handen gingen door tot zijn broek op zijn hielen zat. Nu omvatte zij met beide handen zijn balzak om hem zachtjes knedend naar het hoogste punt te brengen. Ze slikte zijn kloppende pik bijna in. Toen hij grommend aangaf, dat hij zijn geil niet meer kon inhouden, begon ze hem snel af te rukken waarbij ze zijn spuitkop voor haar wijd geopende mond hield. Flitsend schoof haar hand de voorhuid over zijn rijkelijk met speeksel bevochtigde eikel tot zijn balzak schokkend opsprong en hij een witte straal recht in haar mond spoot. Hij kromp in elkaar toen zij na de eerste golf geil haar lippen weer om zijn vurige eikel sloot en gulzig zuigend de rest uit zijn pijp zoog. Dat dit nog maar het eerste begin was bleek al gauw.

“Kom joh, nou ik op bed.”

Samen gingen ze naar de slaapkamer. Snel schoten ze uit de kleren en Sofie lag als eerste met wijd opengetrokken kut te wachten op de ophitsende strelingen van zijn tong in haar overrijpe pruim. Hij boog zich voorover en toen zij zijn hoofd met beide handen greep en zijn gezicht stevig in haar geile natte spleet drukte, stak hij zijn tong diep in haar hete lustgang en likte heerlijk rond. Zijn lippen vonden nu de steenharde kittelaar die als een vuurrode ster boven haar kutspleet straalde.

Ze schokte op toen hij deze lustknop nog verder omhoog zoog waardoor een zinbedwelmende lustgolf door haar joeg en aan haar een luide kreet ontlokte. Ze hijgde van geile opwinding. Nadat Hugo ook nog een paar vingers naar binnen had gedrukt, was het grote moment aangekomen waarop de orgasme met stormvlagen door haar lendenen vlogen en zij weerloos schokkend haar lusten uitvierde.

Eenmaal tot rust gekomen, zag Sofie dat de luststengel van Hugo alweer aardig begon te groeien. Grinnikend merkte zij op.

“Heb je nu ook nog een beetje pap voor mijn onderste mond?” Hij antwoordde dat hij nog maar zelden zo’n hongerige kut had meegemaakt en zonder omwegen drukte hij zijn paal diep in haar spleet. Zijn antwoord was nu dat hij zich met gestrekte armen opdrukte en met heftige regelmatige slagen zijn paal in haar putje sloeg. Ze trok haar knieën hoog op om hem toch maar zo diep mogelijk te voelen doordringen. Al snel kwamen ze beiden op het punt waarvan geen terugkeer meer mogelijk was, omdat de geile lust nu de overhand had gekregen. Met bijna dierlijke aggressie probeerden zij beiden zo volledig mogelijk het lichaam van de ander in bezit te krijgen. Elke neergaande stoot van Hugo werd beantwoord door een even heftig opslaan van haar buik, zodat gedurende enige tijd alleen het gehijg en het kletsend tegen elkaar slaan van twee bezwete lichamen te horen was. Hugo ’s stang bleek op het hoogtepunt nog in lengte en omvang te kunnen groeien.

Toen hij op het eindpunt aangekomen zijn zwellende eikel spuitend in haar baarmoeder stootte, geilde Sofie rillend als van hoge koorts tegen hem op. Ze schreeuwde luid haar orgasme uit terwijl ze zich krampachtig aan hem vastklemde om toch maar niets te missen. Nu hadden ze beide genoeg gehad en na wat rust kleedden ze zich aan.

“Eigenlijk is het helemaal niet eerlijk dat we zo samen tekeer gaan?”

Hugo opperde dat ze het allebei dan maar moesten vertellen en Sofie was het daar volkomen mee eens.

“Weet je wat. Ik zal het hem zeggen en meteen vragen of hij vanavond even langs Dorien gaat om een nieuwe afspraak te maken. Wat ze daarbij doen moeten ze dan zelf maar weten.”

Zo gezegd, zo gedaan en beiden gingen elk verder hun gang. Dorien kwam die middag om vier uur thuis. Ze trof daar Hugo aan die zich inmiddels gereed maakte om naar zijn werk te gaan. Opgewekt gaf ze hem een lekkere zoen.

“Zo knul, heb je jezelf nogal vermaakt?”

Wat schuldig keek hij haar aan.

“Dat kun je wel zeggen, want ik heb Sofie gezien. Het is behoorlijk uit mijn broek gelopen.” Glimlachend zei Dorien.

“Je bedoelt zeker dat jullie je net als gisteren bijna suf geneukt hebben.” Na zijn bevestiging zei ze. “Och, dat geeft toch niets. Ik heb er ook nog wel zin in met Erik en misschien komt hij ook nog wel even langs.”

“Ja ja, dat heb ik afgesproken met Sofie. Die voelde zich toch ook wel wat schuldig, maar ik wil niet dat je denkt dat ik nu aan een ander de voorkeur geef.”

Vertederd streek zij hem door zijn haar, terwijl ze zei.

“Gekke jongen, ik weet toch wel dat je alleen van mij bent. Het spelen met seks is toch iets dat hier buiten staat, dat doen we toch alleen omdat we het zo ontzettend lekker vinden.”

Gerustgesteld keek Hugo haar aan.

“Ik ga nu naar mijn werk, enne… neuk maar lekker straks. Reken erop dat wanneer ik vannacht thuis kom ik eerst jouw kutje zal opvullen.”

Dorien gaf hem nog een dikke zoen en beloofde hem er lekker van te dromen.

Bij Sofie ging het wat anders toen Erik thuiskwam. Het leek wel of alle geilremmen bij haar waren losgeslagen, wat overigens een vrij normaal verschijnsel is als de eerste drempel naar een breder seksleven genomen is. De hele dag had, ondanks de stevige beurt die ze die morgen gekregen had, de hete gloed in haar kut centraal gestaan. Toen Erik thuiskwam vond hij een over geil vrouwtje dat eerst zijn worst wilde hebben. Bij de deur al nam ze hem bij zijn zak.

“Oh, lieverd, neuk me snel! Ik ben zo heet.”

Ze rustte niet voor hij haar, terwijl ze achterover geleund tegen de aanrecht stond, tot in haar baarmoeder penetreerde en zijn geile saus in haar pannetje stroomde. Ze stonden zo nog in de geile naschokken aan elkaar vast toen ze zei: “Zeg, Erik, Hugo is vanmorgen geweest. Ik kon het toen ook al niet harden, zodat we elkaar een stevige neukbeurt hebben gegeven.”

Hij glimlachte tegen haar en zei: “Ik weet het. Hugo heeft me gebeld omdat hij zich schuldig voelde. Maar ik vind dat we op deze wijze seks alleen maar lekkerder beleven. Het moet mogelijk zijn op zijn tijd eens lekker uit te geilen zonder je te moeten afvragen of dat wel mag.”

Een zucht van verlichting ontsnapte haar.

“Je moet na het eten maar even naar Dorien gaan. Ik weet zeker dat ze op je zit te wachten. Daarna vertel je mij hoe het geweest is, dan zuig ik je pijp nog eens lekker op.”

En zo ging Erik een paar uur later naar Dorien voor wie lijfelijk genot ook een niet te versmaden lekkernij is. Bij zijn aankomst bleek overduidelijk dat ze hem reeds verwachtte. Haar kleding verborg letterlijk niets en het eerste wat ze deed was hem over de bult in zijn broek strijken, want toen hij haar zo zag was zijn lul op slag gaan zwellen. Ze maakten er niet veel woorden over vuil en binnen de kortste tijd lagen ze naakt voor de haard. Hij met zijn vingers diep in haar natte spleet en zij spelend met zijn reusachtige staf die alweer trillend omhoog wees, terwijl de druppels geil langs de kop dropen.

“Wat is seks toch lekker hé”, zei ze en wreef haar harde borsten tegen hem aan terwijl ze extra stevig zijn ballen kneedde. Hij aanschouwde haar uitnodigend gespreide benen met daartussen de hemels natte genotsgrot die voor hem open stond. Hij draaide zich over haar heen om zijn boom diep in haar zaadvragende tuintje te planten. Ze ontving hem met een hese kreet van genot en voelde hoe zijn lul onverbiddelijk haar kutwanden uiteen drukte tot de punt van zijn kloppende eikel in haar baarmoedermond tot rust kwam. Dat helse hete, heerlijk opgevulde gevoel en de druk op alle gevoelszenuwen in haar kut deden haar wegzakken in een allesoverheersend gevoel van diep genot. Dit werd nog sterker toen hij zich langzaam terugtrok om daarna weer snel in haar drijfnatte kut door te stoten. Hij ging door in een hoog tempo en voelde hoe haar geilslijm uit de poriën van haar kutvlees welde en zo zijn zuiger in een uiterst genotvolle smering opnam in haar hongerige spleet. Haar schaamlippen spanden zich om de wortel van zijn lustbrengende stam om toch maar zoveel mogelijk kontact te houden.

Elke keer als hij bij haar naar binnen stootte, hijgde ze van intens genot. Haar bekken verwijdde zich alsof ze hem helemaal met zijn zaadgevulde zak en al wilde inslikken.

Ze dreven beide van elkaars geilsap, wat duidelijk plensde in haar genotspoel. Tot Dorien met een luide snik haar weerstand liet varen en overweldigend klaarkwam. Ze sloeg als waanzinnig geworden met haar hoofd heen en weer. Terwijl het speeksel uit haar wijd open mond droop, waarbij haar tong ver uitgestoken heen en weer flitste, gilde ze het uit. Toen een allesoverheersende kramp zweverig loskwam uit haar achterhoofd en zich, gepaard met hevige schokken, verplaatste langs haar ruggengraat tot een vloed van geile golven losbarste in haar lendenen en buik waar Erik eveneens zijn lust voelde ontbranden. Hij werd opgenomen in haar overweldigende lustexplosie. Terwijl zijn zak zich helemaal optrok en ook zijn lendenen geteisterd werden door de geile krampen, spoot zijn zaad het en dik in golven haar lijf binnen waar het gulzig werd opgezogen door haar vibrerende kutwanden. Haar kutspieren trokken pulserend samen.

Terwijl zijn hypergevoelige eikel keer op keer werd uitgemolken, lag hij volkomen weerloos schokkend bovenop haar. Hij voelde hoe hun beider lichamen in de vloed van heet lustgenot als een heerlijk gulgeil organisme functioneerde tot de diepe bevrediging bereikt was en zij elkaar weer begonnen te onderscheiden.

Dorien kwam het eerst bij haar positieven. “Phooeee zeg, ik dacht dat ik dood ging van genot.” Erik richtte zich nog duizelig op en trok zijn nu half slappe lul met een zuigend geluid uit haar warme kut. Verbaasd keek zij naar haar spleet toen er een witte golf uit stroomde.

“Je hebt toch niet alles weggegeven, zeg? Sofie zal ook nog wel wat willen hebben.” Wat beverig ging hij staan en stelde voor eerst maar een kopje koffie te drinken. Hij keek met ontzag naar haar energieke bewegingen.

“Ik zie nu wel dat jij tot het sterke geslacht behoort, want ik voel me kompleet leeg gemolken en suf geneukt.”

Speels pakte zij zijn neukgereedschap nog even in beide handen. “Je naait heerlijk, jongen. Ik hoop dit nog heel wat keertjes in mijn lijf te voelen, maar nu laat ik de rest voor je vrouw. Hugo heeft me voor vannacht trouwens ook nog een lekkere beurt beloofd, dus moet ik ook een paar uurtjes bijkomen.”

Na een half uurtje was Erik weer voldoende bijgekomen en ging na een hartelijk afscheid naar huis. Hij sprak meteen af dat ze zaterdag weer een prettig feestje zouden vieren, nu bij hem thuis.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *