Passie op de heide

()

Ik ben alweer een tijd vrijgezel. Ik ben een leuke meid. Aandacht van de jongens kom ik niet te kort. Regelmatig heb ik dan ook seks met de een of de ander. Dat leventje bevalt mij wel. Toch mis ik de liefde. Daarom ga ik soms met een goede vriend, Dirk, in het bos wandelen. Hij is ook vrijgezel. We kunnen goed met elkaar opschieten. Toch hebben we nog nooit een stap richting de liefde gemaakt. Dat kwam omdat we al sinds de middelbare school vrienden zijn. Hij is twee jaar ouder en toen hij in de derde handel zat, was ik een vrolijke brugklasser

Toen mocht ik ook al gezien worden en ik had destijds een relatie met de beste vriend van Dirk. Die vriend heeft mij als groentje ontmaagd. Al snel wist de hele school dat ik van seks hou. Er volgden nog vele andere puistenkoppen tussen mijn benen. Dirk echter niet. Daardoor bleven we goed bevriend. Hij was anders.
Nadat ik weer vrijgezel werd, gingen we meer met elkaar om. Gewoon voor de gezelligheid. Er was geen spanning tussen ons. Meestal gaan we met mijn overactieve labrador naar het bos. We wandelen dan soms uren en praten honderduit.
Ik zie er goed uit, al zeg ik het zelf. Ik ben proportioneel goed gevormd, niet te dun, niet te dik. Mijn postuur is dan ook normaal te noemen. Ik heb een mooie cup C, die gezegend is met lekkere tepels. Mijn kutje staat vaak nat. Daarom scheer ik deze altijd netjes kaal. Ik vind het vies als het haar daar nat word. Regelmatig verdwijnen mijn vingers naar mijn speelveldje. Ik ben het type dat ook even vlug op het kantoor waar ik werk naar de wc ga om mij klaar te vingeren. Thuis speel ik geregeld met mijn grotvriendje. Ik ben er van overtuigd dat niemand kan neuken als mijn grote stomme vriend, die ik zelf bestuur.

 Het voorjaar toonde zijn eerste mooie lentedag. Ik had daarom gevraagd aan Dirk of hij zin had om mee naar het bos te gaan. Hij was toevallig vrij. Daarom gingen we samen op de dinsdag naar het bos. Daar was het erg rustig. We liepen een heel eind. Bij de enorme heide hielden we stil. Ik wist een mooie kuil waarin we lekker, uit het zicht, konden zitten en genieten van de zon. De hond rende toch wel rond zolang we daar op de hei bleven. Ik wilde wel even zitten. Dirk vond dit ook geen slecht idee.
Eenmaal in de kuil zaten we dicht tegen elkaar aan. Ik vond Dirk steeds mooier worden. De sfeer was ook anders. Voor het eerst had ik zin in seks met hem. Zonder het aan te kondigen, ging ik met mijn hoofd op zijn buik liggen. Mijn mond was nu niet ver van zijn kruis. Hij legde zijn hand op mijn hoofd. Dat was fijn. We praatte nog gewoon alsof ik altijd zo bij hem lag.
Ik ging een beetje verliggen. Hierdoor legde ik mijn hand onder mijn hoofd. Mijn arm  rustte nu op de pik van Dirk. Ik merkte dat deze langzaamaan wat groeide. Was hij ook geil?

Ik wist wat ik wilde. Ik wilde zijn pik bevrijden uit de broek, en deze in mijn mondje nemen, zodat ik hem lekker kon pijpen. Daarna wilde ik hem ook in mijn kutje voelen, hier lekker in de vrije natuur.

Zijn pik werd al groter, zonder dat ik iets had laten merken. Ik besloot mijn stoute schoenen aan te trekken.

Alsof het de normaalste zaak van de wereld was, opende ik heel rustig zijn jeans. Ik voelde dat zijn hand even wat bewoog. Heel rustig haalde ik de halfharde pik uit de modieuze boxershort. Het strakke geval schoof ik wat omlaag, zodat zijn pik meer ruimte had.
Ik likte aan zijn eikel. Hierdoor nam de penis snel een grotere vorm aan. Ik nam daarop de hele eikel in mijn mond. Mijn tong cirkelde er omheen, terwijl mijn hand rustig aan zijn schacht trok. Wat was deze pik lekker zo in de lentezon!

Ik verschoof mijn hoofd een beetje. Nu kwam zijn pik diep in mijn mond. Ik ging nu met mijn hand zijn ballen, die netjes geschoren waren, masseren.
Dirk genoot. Hij had dit totaal niet verwacht. Ik kan echt fantastisch op een hele rustige manier pijpen. Ik nam zijn pik steeds dieper in mijn mond. Dirk voelde zich als een Pascha. Met zijn vrije hand begon hij mijn kontje door mijn broek heen te masseren. Ik werd nu nog geiler.

Ik knoopte mijn strakke broek los, zodat zijn hand echt bilvlees kon aanpakken. Hij begreep de hint. Zijn vingers reikten al snel zo ver dat hij bij mijn vochtige grotje kwam. Ik kon het niet laten om bij deze strelingen even lichtjes te kreunen. Wat geil. Ik wilde hem in mijn kutje voelen. Ik was al ontzettend nat.

Buitenseks in de lentezon.

Hiervan had ik stiekem heel vaak gedroomd en Dirk was de gelukkige om het in de praktijk te brengen.
Ik stond op. Op een hele sexy wijze slingerde ik de kleren van mijn lijf. Naakt stond ik voor Dirk. Ademloos keek hij naar mijn lichaam. Zijn ogen bleven staren naar mijn borsten. Ik zakte en begon hem te zoenen. Ik voelde gelijk zijn handen op mijn lichaam. Hij leidde zijn pik naar mijn druipende kutje. Wat verlangde ik ernaar om hem in mij te voelen.

Toen ik dan zijn eikel tegen mijn natte lippen voelde, liet ik mij langzaam zakken. Nog steeds waren we heftig aan het zoenen. Ik schoof zijn pik helemaal naar binnen. Toen begon ik geil te schuren met mijn onderlichaam over het zijn. Ik voelde zijn pik lekker in mij bewegen. Wat was dit geil. Het was passie op de heide.

Geen hardcore porno, maar liefdevolle seks in de buitenlucht.

Ik sloeg mijn armen om hem heen. Zoenend, kussend en strelend neukten we heerlijk. Onze lichamen waren een. Ik en Dirk waren beide helemaal in extase. Sneller. Zijn handen gleden over mijn rug, over mijn billen. Dit was het toppunt van geilheid bedacht ik toen ik zijn pik weer even heel diep in mij voelde.
Hij greep mij bij mijn billen. Heftiger begon hij te ademen. Ik klampte mij helemaal vast aan de vriend die ik nu heel anders zag. Ik gooide mijn hoofd achterover. Hij ging harder. Hij kreunde. Ik kreunde. Geil kwamen we klaar. Wat een hoogtepunt. Ik voelde zijn warme zaad in mijn samentrekkende kutje een weg zoeken.
Ik liet mij met hem in mij armen vallen. Zoenend genoten we na. Onze ogen spraken boekdelen.

Deze twee gingen verder met elkaar door het leven als vriend en vriendin.

Wat een schitterend gevolg van een geil potje buitenseks.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *