Partnerruil 3.3

()

Thuisgekomen vond hij, hoewel het pas half tien was, Sofie al in bed. Ze zat rustig een seksboekje te lezen en liet ondertussen haar vingers lustig ronddartelen in haar over natte spleet. Toen hij binnenkwam, draaide ze zich op haar rug en trok haar vochtig glanzende schaamlippen ver uit elkaar. Zo toonde ze hem de gloeiend rode kittelaar die fel oprees uit de plooi bovenin haar kut. Ze keek hem glimlachend aan. “Kom gauw jongen, ik wil je nog ‚n keer hebben vandaag.”

Erik was niet zo goed of hij stond daar voor de derde keer die avond voor de taak een hete kut te vullen met zijn stang en ook, zo mogelijk, nog een lading geil weg te geven. Nu behoorde hij tot het ras van goedgeile doordouwers. Dus zijn lul was bij de aanblik van Sofie alweer stevig op stootsterkte gekomen. Na al die lastige kleren te hebben uitgetrokken, drukte hij zijn zuiger zonder omwegen in haar sappige geilgang en pompte er lustig op los.

Sofie zoog hem naar binnen met een lustvolle kreet en drukte haar buik en borsten hongerig tegen hem aan. Ze kirde van geil genoegen en al gauw begon ze onder hem te kronkelen toen de lustkrampen loskwamen. Haar kutspieren spanden zich strak om zijn lust- pen en heerlijk krimpend kwamen ze beiden tot een intens bevredigend orgasme. Hierna vielen ze, zonder dat Sofie gevraagd had naar zijn ervaringen met Dorien, in een diepe slaap.

Dorien had, nadat Erik naar huis was gegaan, een heerlijk bad genomen. Loom geworden door het warme water en de intense bevrediging ging ze naar bed en viel vrijwel direct in slaap. Ze droomde van de meest ongelooflijke geilbelevenissen met Hugo, soms samen met Erik en een weldadige, genotvolle warmte verspreidde zich door haar lijf. Ze voelde hoe haar kut op een heerlijke wijze werd open gewrongen en een lange lustpaal onweerstaanbaar haar buik binnendrong, waarna een warme, kloppende eikel zich te ruste legde in de mond van haar naar zaad hongerende baarmoeder. Kreunend tilde ze haar been op om meer ruimte te geven aan de opgewekte hartstochten. Zalig sidderend ervoer zij hoe het lustapparaat zich afwisselend terugtrok en weer binnenkwam, haar overgevoelige kut wanden zaligmakend strelend. Zij was op de grens van waken en dromen, maar wilde dat zinbedwelmende gevoel niet kwijtraken, maar toch…

De geilste krachten in haar groeiden onweerstaanbaar en steeds onbeheerster gaf zij zich over. Ze spreidde haar benen nog meer om de penetratie nog indringender te beleven totdat een hand zich knedend om haar borst sloot en haar pijnlijk gespannen tepels samenkneep.

Nu realiseerde zij zich dat Hugo het was die zo diep in haar was doorgedrongen en haar de beloofde neukbeurt gaf. Geheel bewust nu van al dat heerlijks wat met haar gebeurde en het genot dat zinbedwelmend door haar heen spoelde, gaf zij zich volledig over. Op het moment dat ze een straal zaad in haar buik voelde stromen, liet ze alle remmen los om uitzinnig kreunend de genotvolle schokgolven los te laten en zo samen met hem, haar prijsstier, in die zo welbekende maar altijd weer overweldigende heerlijke orgasme krampen onder te gaan.

Bevredigd en voldaan lagen ze zo dicht tegen elkaar en vielen in slaap. Ze merkten niet eens dat Hugo ’s lul slap uit haar spleet viel en zo de weg vrijgaf voor een witte golf geil die uit haar kut langs haar benen liep. De volgende dagen gaven wat rust en kabbelde hun seksleven op de gebruikelijke wijze voort tot het zaterdag werd. Allemaal hadden zij hooggespannen verwachtingen van die avond. Erik en Hugo wisten niet dat hun vrouwen de vorige dagen meermalen contact hadden gehad en een ronduit uitputtend en voor hen uiterst bevredigend programma hadden bedacht. Hoe wonderlijk het toch kan gaan!

De mannen waren de drijvende kracht geweest om via een advertentie en het beantwoorden daarvan tot verruiming van hun seksleven te komen. Zoals eerder was gebleken en nu voor deze avond ook weer, waren het de vrouwen die letterlijk de laatste druppel geil en genot er uit wilden halen, waarbij de mannen overigens niet onwillig zeer nuttige werktuigen waren om dit doel te bereiken. Eindelijk was het dan zover.

Sofie sprong op om open te doen toen de bel ging. Hartelijk begroette ze hen. Terwijl Hugo ’s hand strelend langs haar borsten gleed, had zij zijn stengel al te pakken en wreef hem lekker op. Dorien merkte lachend op, “zo zo, pas maar op dat je het kruit niet hier in de gang verschiet!” In de kamer gekomen gaven Dorien en Erik elkaar een lekker geile begroeting, waarna de vrouwen direct uit hun kleren stapten. Hugo en Erik riepen beiden verbaasd uit. “Nou nou, we hebben er dolle zin in.” Hierop antwoordde Sofie. “Kom op, jongens, we zijn hier om te neuken en niet om te klaverjassen. Dus kleed je maar snel uit dan zien wij tenminste ook wat we krijgen.”

Al snel waren ze met elkaar aan het stoeien, een kneepje hier en een rukje daar. Dorien riep opeens. “Ik zou best twee lullen tegelijk willen hebben.” Hierop speelde Sofie, zoals ze al eerder samen hadden afgesproken, meteen in door Hugo, die druk met haar bezig was, naar Dorien te duwen. “Goed idee, ik kijk wel toe hoe jullie leeggezogen worden, dan duurt het bij mij straks lekker lang.” Zo was het trio geboren. Erik zat alras met zijn tong diep in de spleet van Dorien en likte haar kut ingang dat het een lieve lust was. Hugo ontfermde zich over de volle, harde borsten en zoog haar tepels er bijna vanaf. Terwijl Dorien waar maar mogelijk was een lul of zak in haar handen nam om stevig in te kneden. Het werd een warboel van geil likkende en knedende lichamen tot ze uitriep. “Ja…ah, Erik… nu in mijn kut!”

Hij nam meteen een duikpositie in van waaruit hij zijn stang recht en stijf naar binnen stootte. Met een kreun ontving ze hem in haar omhoog geheven onderlijf op, waarna ze de lul van Hugo pakte en tot achter in haar keel liet verdwijnen. Beide mannen waren nu gevangen in haar hongerige lichaamsopeningen. Terwijl Erik in een opzwepend tempo haar neukinstrument bespeelde met zijn strijkstok, blies Dorien uit alle macht een supergeile melodie op de paarse fluit van Hugo. Steeds wilder werden hun bewegingen tot Erik het niet meer kon houden. Met een bronstige kreet beukte hij zijn zaadstang naar binnen om zich schokkend leeg te spuiten.

Ook Hugo was voldoende opgeblazen om zijn zak te laten knappen. Bijna gelijktijdig met de zaadvloed in haar kut ontving zij een warme lading in haar mond. Zij moest het geil van Hugo kauwend doorslikken. Het feit dat zij nu twee geilladingen in één keer kreeg geïnjecteerd, deed haar ook losbarsten. Sidderend hing ze daar aan twee zich leegspuitende lullen en geilde haar diepe lusten tot op de bodem van haar ziel uit.

Sofie had dit geile neuk- en zuiggeweld met stijgende opwinding bekeken en probeerde de vingers van beide handen in haar hete vlees te werken. Dorien ging naar haar toe met een mondje van Hugo ’s zaad. Duidelijk zichtbaar voor Sofie liet ze het eerst op haar uitgestoken tong zien om het daarna diep door haar kut te likken. Sofie reageerde hierop als een vuurpijl en schokte omhoog om daarna, overmand door het losbrekende orgasme kreunend terzijde te vallen.

Ze waren allen dik tevreden met dit hete begin van de avond. Ze zaten nu rustig bij elkaar met een kopje koffie en spraken over koetjes en kalfjes, tot Dorien, die blijkbaar nooit genoeg kreeg van het geilen, met een glinsterende blik in haar ogen Erik’s lul in haar mond nam om hem weer recht omhoog te zuigen. Ze slaagde daar bijzonder goed in en wenkte Sofie, die van de weeromstuit Hugo ’s lul bewerkte met haar handen. “Zo meid, nou krijg jij een dubbele doorsmeerbeurt en ik zal er ook lekker aan meehelpen.” Sofie rolde zich nu behaagziek om en riep. “Kom jongens, mijn hete lijf wacht op jullie kunsten.”

Hierop begonnen beide mannen meteen intensief met haar. Hugo was als eerste druk bezig om rond te likken in haar kut en had zich zo neergezet dat zijn stijve stang boven haar gezicht heen en weer zwiepte. Begrijpelijkerwijze nam Sofie die uitnodigend lekkende speen meteen in de mond. Ze beantwoordde elke lik in haar kut met een zuigstoot op die harde eikel. Erik kon hierdoor niet zo goed bij haar komen. Maar terwijl hij zoveel mogelijk haar borsten onder handen nam, vatte Dorien zijn neukgereedschap in haar ene hand en drukte gelijk een natte vinger diep in de anus van Sofie.

Sofie was nog nooit langs die kant benaderd en veerde blij verrast op toen ze ook die genotvolle streling onderging. Weer was het een gekrioel van geilende lijven en naarmate de spanning steeg, zuchtte Sofie luider om een diepe penetratie van haar door hete vlagen geteisterd kut- vlees. Hugo besloot hierop aan haar diep gevoelde verlangen te voldoen. Hij stootte in één neerwaartse slag zijn genot- knuppel over de volle lengte in haar kut waar hij een warm vochtig onthaal kreeg. Sofie vatte op haar beurt, evenals Dorien de eerste keer, de nog overblijvende lul tussen haar lippen en zoog uit alle macht het geilpeil in Erik’s ballen omhoog. Ze waren ze gedrieën intensief bezig.

Dorien, die vond dat ze ook maar weer mee moest doen, ging wijdbeens over Sofie staan. Ze trok haar schaamlippen ver uit elkaar en drukte haar roodnatte en nog met zaad bedekte kut- vlees op het gezicht van Erik die meteen zijn tong zo diep mogelijk naar binnen stak. Het was me een gesmak en geslurp van jewelste waartussen de neergaande neukslagen van Hugo te horen waren. Hij beukte zo hard omlaag dat hun bezwete buiken kletsend tegen elkaar sloegen. Dorien was nu de eerste in de rij der orgasme ontvangers en ze sloot met een luide kreet Erik’s gezicht tot stikken ’s toe in haar geile natte vlees, waarbij ze onbeheerst schokkend heen en weer wiegde.

Sofie, die hoorde hoe Dorien te keer ging, kwam ook los en gelijktijdig met een enorme zaadlading in haar mond braken de lustgolven los waarin ook Hugo werd opgenomen. Het was nu één in orgasme schokken verenigd lichaam en het geil vloeide weer rijkelijk en werd gulzig opgenomen door Sofie. Zwetend en zweverig van de ondergane spanningen gingen ze uit elkaar. Sofie keek naar de andere drie.  “Oo… oh, wat is seks met elkaar toch lekker!”

Zo besloten ze na een drankje ook deze avond. Nu ze allemaal volkomen verlost waren van valse schaamte en andere remmingen groeide hun vriendschap uit tot een wel zeer bevredigende gen genotvolle band. Regelmatig kwamen ze nu op een lustvolle manier bij elkaar. Voor zover mij bekend hebben ze er nog lang niet genoeg van en wordt er stevig en diepgaand op los geneukt!

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *