Show-time

()

Ik heb samen met mijn Meester vaak zitten bomen over onze fantasieën en hoe het zou zijn om samen een club te bezoeken waarbij hij me dan mocht showen aan het aanwezige publiek. Een leuke droom waarvan je weet dat het toch wel niet door zal gaan en er lekker over praten is waarschijnlijk het beste gedeelte van de droom.

Toen viel die bewuste enveloppe door de brievenbus met daarop geschreven:

UITNODIGING, PERSOONLIJK EN VERTROUWELIJK!

Ik werd met mijn Meester uitgenodigd om een bezoek te brengen aan een club met een moeilijke naam en waarvan het adres ook niet werd genoemd. Vrijdagavond zou er een limo voor mijn deur verschijnen die de Meester en mij naar de club en weer thuis zou brengen.

Kledingregels: Mantelpakje, zwarte lingerie, ophoudkousen en hoge zwarte pumps. Dat kwam me goed uit omdat dat de standaard wens van mijn Meester is. Hij heeft wat met zwart, dus dat ging lukken. Ik belde direct mijn Meester en ja, hij had ook een dergelijke brief gehad, alleen hij hoefde niet in lingerie. We lachten vrolijk en spraken af het maar te doen, wie weet wat de avond brengen zou? Donderdags een zonnebankje daarna heerlijk in bad, alles geschoren en gezalfd en mijn lijf tintelde van spanning. Of het nooit vrijdag werd. Ik deed mijn mooiste setje aan en trok de kousen over mijn benen, dan mijn geilste pumps aan mijn voeten. ‘Hopelijk moet ik niet veel lopen vanavond’ dacht ik nog. Mijn strakke rok over mijn heupen, een maagdelijk witte blouse en mijn Chinese zwarte jasje maakte het compleet. Tevreden keek ik naar mijn strakke lijf in de spiegel, dat trainen had toch zin gehad.

Door het raam zag ik in donker een lange auto staan met een dame bij de deur, ik liep naar buiten en ze deed zwijgend de portier open. Daar zat mijn Meester al met een grijns van oor tot oor.

“Je ziet er schitterend uit poes!” En ik voelde dat ik bloosde. De ramen waren geblindeerd maar ik kon wel enigszins naar buiten kijken. In het koelkastje stond een fles Spaanse witte wijn en twee glazen, zonder aarzelen schonk ik er eentje in voor mijn Meester. Nadat hij geproefd had gebaarde hij me er ook eentje voor mezelf in te schenken. Ik kroop tegen hem aan en samen genoten we van de rust en luxe.

Hoe lang we gereden hebben wist ik eigenlijk niet maar aan beide zijden van de auto waren nu bomen dus dit was een soort van park of bos. We reden door een hek en daar was opeens licht en stond een verzameling van niet bepaald goedkope auto’s. Er stonden wat cabriolet voor de deur en klonk zachte muziek. De portier wordt geopend door onze chauffeuse die er erg mooi uitzag en een paar hoge pumps aanhad waar ze onmogelijk een auto mee kon bedienen. Ze knipoogde naar me en wenste me veel plezier, haar glimlach was veel betekend.

“Hé Willem!” Een joviaal uitziende man in een goed Italiaans uitziend pak kwam de trap bij de voordeur afrennen en begroette mijn Meester allerhartelijkst.

“Ik dacht wel dat jij hier achter zat.” Lachte mijn Meester. “Zal mij benieuwen wat je hebt verzonnen, ouwe reus.”

De mannen praatten wat en richtten zich vervolgens tot mij.

“Dit is dus de befaamde, of moet ik zeggen gevreesde Misspoes?” Ik keek hem aan en zag zijn grijns. “Je hebt geen woord teveel gezegd, het is werkelijk een kittige poes, proficiat!”

Hij zag de verbazing in mijn ogen en mijn Meester knikte me geruststellend toe. “Discretie is onze reclame! Toch?” En ik lachte met ze mee. Net twee kwajongens dacht ik nog.

De barruimte was groter dan verwacht met werkelijk een schitterende entourage. Er klonk lekkere muziek en er waren twee paaldanseressen actief op een paar kleine podia, de gespierde jonge lijven trokken onwillekeurig ook mijn aandacht. De bar was goed bezet en drie barkeepers waren zich lekker aan het uitsloven voor hun publiek. Eentje in een zwarte smoking en twee jonge gebruinde mannen in smetteloos witte overhemden, het licht was wat blauw waardoor het er nog spectaculairder uitzag. Aan het einde van de bar zaten twee vrouwen, een blonde met een engelengezichtje en haar tot over haar schouders en zo te zien was ze echt blond. De donkere had opgestoken haar en was in het zwart. Ze keken beiden naar me en ze fluisterden wat tegen elkaar en vonden het schijnbaar amusant. Misspoes kwam even in me boven en het liefste had ik ze allebei een pets verkocht, het ging ongetwijfeld over mij. De barman haalde me uit deze gedachten en zette een schitterend uitziend glas voor mijn neus. De cocktail was werkelijk perfect en besloot nog wat in de rondte te kijken. Plotseling stopte de muziek en stond onze ‘vriend op een podium van de paaldanseressen.

“Dames en heren, we zijn compleet. De deuren gaan nu dicht, dus als u naar buiten wil dan is dit uw laatste kans tot het einde van onze bijeenkomst”.

Er stond niemand op, dus blijkbaar had niemand die behoefte. Diep van binnen vroeg een stemmetje in mij zich af of ik die behoefte misschien had. ‘Maar Nee!’

“Nu we dus echt onder elkaar zijn kan wat mij aangaat de pret beginnen”.

Aan weerszijden van de bar openden zich dubbele deuren en een soort van theater werd zichtbaar. Het geheel was in een soort van cirkel opgezet, ongeveer een derde was podium welke bedekt was met een zwaar gordijn, de rest van de cirkel was opgedeeld in zitjes voor maximaal vier personen schatte ik en in het midden van de cirkel stonden keurig gedekte tafeltjes met lichtjes en champagne in de koelers. Mijn Meester troonde me mee en bracht me feilloos naar een tafeltje in het midden van de zaal. Op het bordje stond; “G&c” wat staat voor “Guillermo & Chloe” Ik keek naar mijn Meester en zag hem lachen zijn blauwe ogen straalden. “De boef, ik houd van hem”.

Mijn gedachten werden onderbroken door het aanzwellen van de muziek terwijl de zijgordijnen van het podium zich openen en het licht in de zaal werd gedimd. Op elk podium stond een figuur in een lange cape en capuchon met de rug naar het publiek. Ze bewogen op het ritme van de muziek en de precisie waarmee de bewegingen werden uitgevoerd deden me realiseren dat dit dansers moesten zijn. De capes gingen af om de lijven van de twee barkeepers zichtbaar te maken, tergend langzaam werden de overhemden losgeknoopt en de glanzende borstkassen glommen als marmeren goden in het gekleurde licht. In plaats van een pantalon of short droegen ze leren rokken gemaakt van gelaagde stroken leer waardoor ze eruitzagen als Romeinse soldaten. Ik kon een aantal vrouwen horen zuchten, ook ik werd wat onrustig op mijn stoel.

De mannen daalden af van hun podia en van beide zijden naderden ze het publiek, ik zag hun elk iets vertellen aan een tafeltje waar een stelletje aan zat en ik zag een lichte paniek in de ogen van de aangesproken dames. Hun partners daar aantegen knikten volop. Als een maagdenroof liepen de krijgers met hun buit naar hun afzonderlijke podia, daar aangekomen maakten ze een klapbeweging en het publiek applaudisseerde luid.

Er werd wat in het oor gefluisterd waarbij de ene vrouw knikte en de andere vragend naar haar partner aan het tafeltje keek, die knikte genoegzaam en maakte een handgebaar van doorgaan.

Met de nodige tederheid maar zeker ook daadkracht begonnen de dansers de vrouwen uit te pellen en in korte tijd stonden ze in hun setjes en kousen op het podium, ik was niet de enige met een dresscode zoveel was duidelijk. Ik bekeek de dames nog eens goed en ik zag dat het niet de lelijkste waren die waren geselecteerd, rechts had stevige borsten en een mooi stel billen, links was wat strakker met een naar schatting C-cup, mooie buikspieren en een lekker kontje. Voor ze met hun ogen konden knipperen was de bh weg en joelde het publiek.

“Wat willen jullie?” Klonk de stem van de MC uit de speakers.

“Slip uit! Slip uit!” Scandeerde het door de zaal. Ik was zeer benieuwd, beide vrouwen waren waarschijnlijk al zo opgewonden dat het ze niks meer uit maakte en met een gracieuze beweging verdwenen de kledingstukken, het publiek ging al uit zijn bol. ‘Dat beloofd nog wat’. Dacht ik.

Snel en vaardig gingen de handen over de lijven, de vrouwen stonden met hun gezicht naar het publiek voor ‘hun’ rover. Ze begonnen schokkende bewegingen te maken en als je goed keek zag je een hand over en tussen hun lipjes bewegen, bijna tegelijk kwam het orgasme voor een joelend publiek.

De mannen namen zetel op een soort poef in het midden en geboden de vrouwen op schoot te komen zitten waarna ze in een hartstochtelijke kus in elkaar verstrengeld raakten. De gordijnen sloten en het publiek applaudisseerde driftig. Mijn Meester was duidelijk een beetje opgewonden en de atmosfeer in de zaal was broeierig, je kon de seks bijna ruiken.

Het licht werd weer gedempt en het middelste gordijn schoof open. Het zag er indrukwekkend uit, een prachtige speelruimte ontvouwde zich met de wanden vol met attributen. Je kon het niet verzinnen of het hing er. Een kruis aan de wand, een kooi op de grond, kettingen en touwen met enkel- en polsbanden vanuit het plafond. Elk type zweep hing er net als allerlei speeltjes en riemen. Alles in zwart en rood leer of latex, alles onder een waas van rood licht, de lichttechnicus liet speels zien dat er van alles kon worden gevarieerd. Dominant op het podium was een zwarte leren tafel op een draaipoot en de nodige zichtbare techniek, aan alle kanten zaten de nodige ogen en bevestigingspunten. Indrukwekkend en een beetje afschrikwekkend, op die tafel was je volledig weerloos. De twee ‘Romeinen’ stonden naast elkaar met de armen over elkaar. Toen het geroezemoes iets was verstomd kwamen ze van het podium en liepen direct naar onze tafel.

“Misspoes of Chloe, mag ik je verzoeken?” Ik keek mijn Meester aan en hij gaf me met een handgebaar weg aan de mannen. Met knikkende knieën stond ik op en volgde ze naar het podium. Eenmaal boven gekomen viel mij op dat je het publiek nauwelijks nog kon onderscheiden maar wel goed kon horen.

“We zullen Misspoes de avond van haar leven bezorgen!” Hoorde ik de speaker zeggen “Maar eerst moeten we haar een beetje aanmoedigen en opwarmen.”

Ten overstaan van mijn vaag zichtbare publiek werd mijn jasje aangenomen en keurig op een hangertje weggehangen. Mijn witte blouse ging er snel achteraan, ze lieten me een draai maken voor het publiek en ik hoorde bemoedigende kreten. De knoop en rits van mijn rok waren professioneel losgemaakt en ik werd geholpen eruit te stappen. Daar stond ik dan in mijn zwarte Marlies Dekkers setje, kousen en Louboutin schoenen. Opwinding maakte zich van mij meester.

“Meer, meer” hoorde ik roepen en ik wist dat ik gezien het voorprogramma gedoemd was naakt te gaan. De man achter me zei me mijn handen bij mijn borsten te houden als hij de bh losmaakte. Snel was zijn handbeweging en even snel waren mijn handen wat een teleurgestelde zucht uit de zaal opleverde. Wederom lieten ze me draaien zodat ik met mijn rug naar de zaal stond, mijn naakte rug in de rode gloed van de lampen. Vanzelf strekte ik me en mijn handen stak ik in de lucht.

“Draaien! Draaien!” Hoorde ik nu duidelijk.

“Laat ze maar even spartelen.” Zei één van mijn partners weer in mijn oor “Zal ik je slip nu ook maar uitdoen, je staat nu toch van ze af?” Ik knikte en liet ze begaan. Beiden stonden ze nu aan een zijde van me met hun gezicht naar het publiek. Er kwam veel bijval uit de zaal en ik voelde mijn opwinding verder bezit van me nemen. Mijn tepels werden keihard en ik voelde een lichte kramp in mijn kruis. Ze pakten me beet en draaiden me in één beweging naar de zaal waardoor ik in mijn volle glorie publiekelijk werd tentoongesteld.

Dit was een droom die uitkwam en de sensatie was nog groter dan ik had vermoed. Uit het rek werd een korte ketting geselecteerd met een halsband die me wel heel bekend voorkwam. Het was mijn eigen welke altijd door mijn Meester werd gebruikt. ‘De gluiper’ Dacht ik nog en moest toch glimlachen. Mijn handen werden achter mijn rug in polsbanden gevat en deze werden door middel van een haak aan elkaar verbonden, mijn borsten prompt vooruit duwend. De halsband ging om mijn nek en één van mijn mannen trok me richting het trappetje van het podium, vermoedende wat hij van plan was aarzelde ik wat en met een rukje aan de ketting werd ik snel gecorrigeerd. Ik werd langs de tafeltjes en zitjes geleid en ik zag de opgewonden gezichten van mijn publiek, mijn Meester zat met zijn vriend aan ons tafeltje en beiden lachten me bemoedigend toe.

“Als iemand haar even wil aanraken, ga dan gerust je gang!” Zei mijn Meester op luide toon.

De man aan tafeltje waar ik nu bijstond liet zich dat geen tweede keer zeggen en greep me bij mijn billen. Geschrokken keek ik om, zijn vrouw die naast hem zat liet haar hand via mijn dijen omhoog glijden en raakte me aan. Gegeneerd realiseerde ik me dat ze mijn vochtigheid moet hebben gevoeld. De tocht langs de zitjes werd herhaald en vele handen zochten mijn lichaam. Supergeil werd ik ervan en ik vond het bijna spijtig dat we teruggingen naar het podium. Op het podium aangekomen dacht ik dat het gordijn wel zou sluiten en ik mijn kleren wel terug zou krijgen. Hoe ver kun je de plank misslaan?

Mijn handen werden vrijgemaakt en de meest spraakzame van de twee gebaarde me op de rand van de tafel te gaan zitten. De ander knielde aan mijn voeten neer deed mijn schoenen uit en stroopte mijn kousen af. Het viel me op dat hij netjes de kousen bij de tenen vatte en ze netjes opgevouwen op mijn stapeltje kleren legde. Ik was nu volstrekt naakt en voelde me dat ook, toch was er rust in mijn lijf wat dat aangaat. De opwinding was meer van erotische spanning en verwachting. Ik moest op mijn buik op de tafel gaan liggen, ik zag dat het hoofdeinde neerklapbaar was maar had geen idee waar dat voor zou dienen. De sleuf waarmee de scheiding aan de beenzijde was uitgevoerd had een doel wat ik wel kon vermoeden.

Beide mannen begonnen me te masseren met een heerlijk geurende olie, beide aan een kant van mij werkten ze van beneden naar boven. Ik stak mijn billen gewillig omhoog en deed mijn dijen van elkaar zodat ze goed toegang hadden. Vier handen trokken mijn billen uit elkaar en de olie droop langs mijn gaatje en lippen. Ik werd op mijn rug gedraaid en ik keek nog eens naar mijn ‘helden’. Mede door het geroezemoes in de zaal keek ik wat beter. Hun opwinding was duidelijk te zien en de rokken hadden wel een heel bijzondere vorm gekregen. Simultaan trokken ze die uit waardoor er twee schitterend harde pikken zichtbaar werden, ik smolt bijna.

De olie vloeide rijkelijk over mijn lijf en ik moest gewoon iets in me voelen. Het hoofdeinde klapte weg en mijn hoofd hing achterover over de rand. Oog in oog met een glanzende pik die zelfverzekerd mijn kant op stond. Ik strekte mijn tong en kon precies een likje over de eikeltip geven een dikke druppel in mijn mond achterlatend. Mijn enkels werden eerst nog vastgehouden door de ander maar nu klikte hij mijn enkelbanden aan de tafel vast. Een gezoem werd hoorbaar en de benen begonnen zich te scheiden en te buigen. Ik kwam te liggen in een positie die nog het meeste aan een onderzoekstoel deed denken. Eenmaal in die positie begon het podium waar de stoel op stond te draaien zodat het publiek vrij uitzicht had op de verrichtingen.

Zoals alles deden ze ook dit simultaan. Een heerlijk gevoel maakte zich van mij meester toen ik een harde dikke eikel mijn lippen voelde scheiden, zowel boven als beneden. Mijn kut kan wel wat hebben maar over mijn mond en keel maakte ik me toch wat zorgen, door de positie achterover ging het beter dan verwacht en in een ritme voerden ze me naar boven. De bijval van het publiek werd steeds groter en de kreten van genot van sommige dames klonken als muziek in mijn oren. Steeds harder en dieper werd ik genomen en de geluiden verstomden terwijl ik weggleed in een trance. Golf na golf kwam mijn orgasme en af en toe dacht ik dat ik flauwviel als ik weer eens vergat adem te halen. Plots veranderden beide van positie waardoor de sensatie weer wat anders werd. In mijn keel voelde ik het kloppen van een naderend orgasme van mijn partner waarna ik ook de stang in mijn kut voelde verstijven.

Tegelijker tijd trokken ze zich terug uit mijn lichaam en onder gegrom spoten ze over mijn glimmende lijf. Heerlijk vond ik het, laatste knallend orgasme borrelde via mijn knieën naar mijn kloppende kut. De mannen stonden naast de tafel waarop hun uitgewoonde trofee lag en luid applaus met staande ovatie was ons deel. Terwijl ik de zaal rondkeek zag ik veel geheel of gedeeltelijk ontkleed publiek die duidelijk hadden geparticipeerd in de actie. Was ik even trots. Het doek viel, de chauffeuse kwam plots uit coulissen pakte mijn stapeltje kleren en gebaarde me mee te komen.

Achter het podium was een opvallend ruime omgeving met een kleedkamer gedeelte welke een filmset niet zou misstaan. In één hoek was een ruime badcel ingericht met een vrolijk bubbelend bad waarin mijn helden vrolijk zaten te praten. Ze zagen eruit als twee pubers die net een pornoblaadje hadden gescoord.

“Nu even geen tijd”. Zei mijn begeleidster “Kom mee, je moet zo weer op!”

Ik vond het best jammer maar gedwee volgde ik haar. Ze bracht me naar een douche en liet me even alleen, heerlijk was het warme water en al snel was er geen spoor van onze show meer terug te vinden. Ik droogde me af met de zachte badhanddoeken en trok de zijden kimono aan die voor me klaar hing. Ze ging me voor naar een van de make-up tafels en een schattige wat petieterige visagiste begon aan mijn gezicht. Mijn ogen werden zwaar aangezet en mijn wimpers voorzien van een heftige mascara, mijn wangen kregen wat rouge waardoor mijn jukbeenderen beter tot hun recht kwamen en een vuurrode lipstick maakte me tot een echte bitch. Mijn haar werd gevlochten tot een korte staart.

Terwijl ik daar zat kon ik op de monitoren die overal hingen de verrichtingen op de podia maar ook in de zaal goed observeren. Vooral in de zaal was de hele boel goed losgeslagen, er lagen diverse kledingstukken op de vloer en banken en de beelden logen er niet om. Mijn Meester zat tussen alle tumult gewoon met zijn vriend aan een wit wijntje en liet het om hem heen gebeuren, dat het hem schijnbaar niets deed was iets wat ik niet kon geloven, daarvoor kende ik hem te goed.

In de garderobe kreeg ik een paar zwarte kousen overhandigd en behendig liet ik de zachte stof over mijn benen glijden, de slip was meer een string met strikken aan de weerzijden. De stiletto’s waren werkelijk imponerend en tot mijn vreugde pasten ze perfect. Daarna volgde het kroonstuk, op een pop hing een zwart leren korset voorzien van ringen, ritsen, banden en de nodige glimdingen. Het meisje hielp me in het pak en begon me in te rijgen, het sloot mooi om mijn taille en de insnoering was net nog comfortabel, dit korset was echt heel bijzonder en maakte dat ik me sterk voelde, de stalen doppen op de tepels waren heel imposant. Ik kreeg een halsband met spijkers om en het chroom was prachtig mooi, ik ging voor de spiegel staan en bekeek mezelf van top tot teen. Dit is waar de Meester van houdt dacht ik nog.

“Het wordt tijd voor de rentree van ‘Misspoes’. Hoorde ik de stem in de zaal zeggen en op de monitoren zag ik de mensen weer op hun stoelen en bankjes gaan zitten, veel blote bovenlijven in het gedimde licht. De ‘chauffeuse’ bracht me naar het trapje en kneep me bemoedigend in mijn bil. “Veel succes”. Ik had geen idee wat me te wachten stond en door het eerste optreden was mijn schroom een stuk minder, en ik geef het toe ik was zo geil als maar kon.

Ik deed het gordijn opzij en stapte het podium op, de tafel was ingeklapt en was nog maar een soort van kubus, gecapitonneerd aan alle zijden. In de hoek zat mijn verrassing, de blonde met het engelen gezichtje zat keurig geknield met haar hoofd voorover gebogen in een hoek, haar handen op haar rug. Ze had geen draad aan haar lijf, een golf van geiligheid ging door me heen. Eindelijk had ik het ideale speeltje tot mijn beschikking, wat had ik hier op gewacht. Hier moest ik gebruik van maken, ik ging voor haar staan zodat ze met haar gezicht precies op kruishoogte zat. Onmiddellijk wist ze wat er van haar verlangd werd en nadat ik met één hand mijn slipje opzij deed stak ze haar tong tussen mijn lippen. Ik knikte bijna door mijn knieën, ze was zeer bedreven, ik was zeker niet de eerste die ze likte. Het orgasme kwam even snel en gelukkig kon ik me inhouden en hoefde ik alleen mijn ogen even te sluiten. In een ooghoek zag ik haar brutale glimlach.

“Dit vraagt om straf!” Siste ik haar toe, maar ze leek niet erg onder de indruk. Ik liet haar staan en liet mijn blik nog eens over haar perfecte lichaam gaan. Mooie hoge, beetje arrogante tieten met prompte van piercing voorziene tepels, een strakke buik met niet te brede heupen en lange slanke benen onder een heerlijk gespierde kont. Vanuit het plafond hingen twee leren manchetten die ik om haar polsen deed, één voor één trok ik de touwen aan en daar stond ze gestrekt voor het publiek dat opgewonden gromde.

Ik vond een spreidbar waarmee ik haar voeten uit elkaar kon vastzetten.

“Wat is je safe-word?” Vroeg ik haar en tot mijn verbazing zei ze. ‘Katherine’. ‘Weer eens een geintje van mijn Meester’. Dacht ik weer, en dacht al na over hoe ik hem zou kunnen terugpakken. ‘Hoe komt ie erop mijn safe-word weg te geven?’. Ik kuste mijn cadeautje en keek eens in de verzameling zwepen aan de wand, er hing van alles. Van Spaans riet tot stierenzweep, werkelijk te kust en te keur. Ik selecteerde een halflange zweep met ongeveer 15 staarten, niet zo hard dat hij striemt maar wel goed voor wat kersenrood.

Ik liep en rondje om haar heen en zag toch wel wat angst in haar ogen, dat was dan ook helemaal de bedoeling.

De eerste slag kwam toch nog onverwacht en ik zag haar draaien, ze kreeg hem vol op haar kont, er volgde gelijk een serie van 10 op haar schouders en onderrug en ze kleurde al snel. Verder met haar voorzijde, in rap tempo 5 over haar tieten terwijl ze haar hoofd afdraaide gevolgd door 5 op haar buik en bovenbenen. Deze cyclus bleef ik herhalen in een tempo van ongeveer één slag per 3 seconden. Ze raakte een beetje in een roes, het gevoel dat ik ook zo goed kende en wist dat ik nu moest doorpakken. Vanaf achteren liet ik de zweep een paar hard dor haar kruis gaan waarna ik haar met het handvat tussen haar lippen wreef. Het gekronkel vertelde me genoeg, ik ging voor haar staan; mijn hand in haar soppige kruis en fluisterde haar in haar oor dat ze op mijn commando klaar mocht komen. Ze smeekte me maar voor een wat voor haar een eeuwigheid moet hebben geleken was ik niet te vermurwen. ‘Wat een heerlijk macht gevoel!’ Ze bleef maar over mijn hand rijden en toen ik eindelijk. “Nu!” zei, kwam ze sidderend klaar en bleef in de takels hangen. Het zweet liep van mijn lijf en ik dankte het enthousiaste publiek, weinig wist ik nog van wat er komen zou!

Ik ging zo op in de euforie van mijn publiek dat ik niet in de gaten had wat er achter me gebeurde. Opeens was daar een flitsende pijn in mijn dij en lag ik op het podium zonder te weten hoe het kwam. Toen zag ik haar, de zwartharige bitch stond over me gebogen met een stok met aan het uiteinde een soort van teaser. Daar had ze me dus mee gestoken.

“Dus jij dacht dat je zomaar met mijn speelgoed aan de haal kon gaan?” siste ze me toe “Heb jij je even vergist! Maak haar los”

Ik kroop naar de voeten van het ‘Engelengezichtje’ en maakte haar enkelbanden los. Langzaam probeerde ik me op te richten, mijn benen trilden nog van de schok. Ik trok me een beetje op aan mijn voormalige speeltje welke mij bij het passeren brutaal een kus gaf.

“Ik zal je alles terugbetalen, katje” en ze glimlachte me vriendelijk en verleidelijk toe.

De banden kwamen naar beneden en ik maakte haar polsen los.

“Houd je handen maar daar!” Dreigend kwam de teaser in mijn richting en ik luisterde maar al te graag naar het bevel.

De blonde maakte de polsbanden vast waarna deze strak getrokken werden en ik nog net met mijn tenen de grond kon aanraken. De twee vrouwen kropen bij elkaar en zoenden elkaar voor mijn ogen, gretige en vochtige lippen beroerden elkaar en duidelijk lieten ze hun tongen dartelen.

“We zullen haar eens een lesje leren.” En lachten me dreigend toe. Het blondje trok haar pumps weer aan waardoor haar strakke kont weer goed zichtbaar werd.

“Bereid haar maar voor. Zorg eerst maar even voor de juiste aankleding van onze nieuwe slet.”

Ze kwam achter me staan en in één ruk trok ze de achterkant van mijn korset open, het scheurende geluid van klittenband snerpte door mijn oren.

“Dit is steeds de bedoeling geweest” speelde er door mijn hoofd. Ze pakte de strikken van mijn slip en met een snel handgebaar was ook die verdwenen. Mijn schoenen en kousen gingen de zelfde weg zodat ik naakt en als een gevild konijn aan de lussen hing.

Een vreemd soort opwinding begon zich van mij meester te maken en een tinteling ging door mijn kruis. De zwarte liep goedkeurend om me heen terwijl ze me streelde, haar aanraking veroorzaakte kippenvel en ik voelde mijn geilheid verder stijgen. Ze hield een ketting in haar hand met aan de uiteinden gevaarlijk uitziende klemmen. Ik heb zelf de nodige setjes en deze zagen er wel erg krachtig uit. Behendig pakte ze een tepel en trok die naar haar toe, snerpend was de pijn toen de klem werd gezet. Tijd om na te denken was er niet en de tweede zat op zijn plaats. Ik snakte naar adem terwijl de bloedvaten werden afgeknepen en de pijn langzaam dragelijk werd.

‘Ik weet dat hij kijkt!’ Ging er door mijn hoofd ‘Ik doe het voor hem’. De blonde stond achter me en kuste me in de nek, ze had een brede leren riem in haar hand, stevig leer zodat het er uitzag als een platte lat.

“Ik zal je billen laten gloeien.” Zei ze zachtjes in mijn oor. Haar zwarte zuster had dezelfde zweep in haar hand als welke ik hiervoor nog zelf gebruikt. Ze keken elkaar aan en simultaan begonnen ze me slaan, eerst nog speels en niet te hard, al snel voelde ik dat er met meer kracht en enthousiasme werd geslagen. Als eerste begon mijn kont te gloeien en ging ik op het ritme proberen mij iets af te draaien, gevolgd door een iets hardere klap met de zweep aan de voorkant. De correctieve signalen waren maar al te duidelijk. Ik gleed langzaam weg in een soort van roes waardoor ik geen behoefte had me te verzetten. Mijn lichaam verraadde me en ik gaf me over aan mijn Zusters.

Het publiek joelde en iemand riep.

“Draai haar om!”

Een zoemend geluid klonk en nog twee leren banden zakten aan touwen van het plafond naar beneden. Eenmaal bevestigd aan mijn enkels klonk weer het gezoem en werden mijn voeten van de grond getild, ik hing letterlijk aan vier touwen in de lucht.

Terwijl de enkelbanden hoger kwamen begonnen de polsen te zakken zodat ik als het ware gekanteld werd en ik op de kop kwam te hangen. Daar hing ik dan, mijn voeten ongeveer een meter uit elkaar en mijn polsen bij elkaar gebonden bij de vloer die ik net niet kon aanraken.

De slagenregen begon weer, waarbij de zweep mijn rug bewerkte en de riem mijn dijen.

Opeens hield het op, de ‘bitch’ begon me ongegeneerd in mijn kruis te wrijven. Ze trok aan mijn lippen en haar duim bewoog brutaal over mijn anus. Ze pakte me vast en begon me een beetje te schommelen. In haar hand had ze een dikke zwarte fallus die ze over mijn kutje begon te bewegen. Ze goot wat olie over mijn lippen en stak twee vingers in mijn kut, een siddering ging door mijn gloeiende lijf. De dikke eikel werd naar binnen geduwd en ik moet zeggen dat dat niet al te zachtzinnig ging, ze begon hem op en neer te bewegen en na wat bewegingen kreeg ik een plezierig gevoel in mijn onderbuik.

De blonde was intussen begonnen me in de olie te zetten, samen met mijn transpiratie maakte het dat ik rood hing te glanzen voor het oog van het uitzinnige en geile publiek. Toen pas zag ik de monitor in de hoek van de coulissen en ik realiseerde me dat dit dus in de hele club zichtbaar moest zijn en waarschijnlijk werd opgenomen! Veel tijd om na te denken had ik niet want weer was daar het gezoem en ik steeg wat verder op. Om bij de zwarte dildo te komen moesten de meiden op hun tenen gaan staan, ze pompten maar door en een orgasme begon zich op te bouwen.

Even zo plotseling stond er een nieuw persoon op de bühne, een grote echt harde lul werd tegen mijn gezicht gewreven, een gespierde en gebruinde man bleek de eigenaar.

Zijn omhoog staande lid leek nog het meest op de afbeelding van zo’n Griekse godheid die je vroeger vaak als ansichtkaart kreeg van vrienden op vakantie. Deze godheid wist wat er van hem verlangd werd en begon het ding in mijn mond te steken, ik likte hem en probeerde hem met mijn tanden op andere gedachten te brengen wat resulteerde in een paar rake klappen tegen mijn hoofd. Hij pakte mijn hoofd en begon me in een gestaag ritme te neuken, ik maakte slikbewegingen om hem zo goed mogelijk te kunnen handelen. Gelukkig kon ik door mijn neus ademen en gaf hij me af en toe wat lucht.

De slagenregen op mijn kont begon weer, nu met de zweep en de zwarte bitch keek toe hoe Blondie en haar hengst het werk klaarden. Het orgasme was niet meer te stoppen, de dildo beroerde mijn buikwand en startte een ketting reactie. Terwijl er dikke stromen salvia uit mijn keel stroomde kwam de explosie, spuitend kwam ik klaar, het stroomde van mijn lijf. Dit was teveel voor mijn godheid die me kreunend volspoot en zich terugtrok.

Daar hing ik opeens helemaal alleen, geen spoor meer van mijn medespelers. De sappen stroomden over mijn lijf vermengd met zweet en olie, een donkere poel verscheen op de vloer. Het publiek klapte en joelde terwijl het gordijn sloot. Daar was hij dan eindelijk, mijn Meester. Samen met de chauffeuse liet hij me snel zakken en nam hij me in zijn armen.

“Je bent een kanjer!” En hij keek me trots aan. Met knikkende knieën verliet ik het podium en kwam weer in de kleedruimte, daar waren ook mijn 2 zusters en de godheid. “Kom snel in bad” zei de zwarte en ze hielp me van het trapje. De weldaad van het bad was enorm. Mijn Meester kleedde zich snel uit en stapte bij ons in het bad, de zwarte ging naast hem zitten en vroeg hem met een vage blik of dit was zoals hij had bedoeld. Hij knikte goedkeurend en slikte nog een keer. Waar de hand van zijn buurvrouw op dat moment was kon ik wel raden. Blondie zat naast mij en likte aan mijn oor terwijl ze me zacht streelde.

“Je was erg goed, als je wilt mag je me wel eens bellen. Je Meester heeft mijn nummer.”

Ik was niet eens verbaasd dat hij dat had, natuurlijk niet. Ik schoof naar de andere kant van het bad en vleide me tegen de Meester aan, zijn sterke arm om me heen.

“Ik hou van je” zei hij en ik zag de trots in zijn ogen. Discreet verlieten mijn ‘vrienden’ het bad en waren we met elkaar, ik ging schrijlings op hem zitten en zijn harde stang vulde mijn gebruikte gaatje. Mijn zwarte zus had haar werk goed gedaan en ik voelde de harde rand van zijn eikel over mijn gevoelige plekjes. Terwijl hij aan mijn gepijnigde tepels draaide kwam ik andermaal klaar terwijl ik hem diep in me voelde spuiten. Had ik hiernaar verlangd, Jezus!

Dit was precies de avond zoals ik me die had voorgesteld, op de terugweg in de limo nestelde ik me bij mijn Meester op de achterbank en werd niet wakker voor we bij het Hilton op de stoep stonden. De vogels floten naar de opkomende zon, het werd een mooie dag.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *