Sibian-pret

()

Het was eenzaam zo zonder man om me heen. Al maanden zat ik zonder hem en ik kon er gewoon niet meer tegen. Ik besloot op het internet naar een lekkere kerel te zoeken die mijn kutje eens flink kon doorsmeren, toen ik opeens op een aparte site kwam met neukmachines.

Ik wist niet wat ik zag. Er waren boren met dildo’s erop gemonteerd, maar ook hele installaties met allerlei dildo’s overal en trilfuncties en dergelijke. Ik was helemaal door het dolle heen. Ik wist nu wat ik doen moest. Als ik zo’n ding zou bestellen zou ik ook niet vreemdgaan en toch het genot hebben van heerlijke seks. En dus ook het gevoel hebben alsof ik werd geneukt, in plaats van dat ik saai met mijn hand die vibrator of dildo diep in mijn kutje of kontje drukte. Natuurlijk, dat was allemaal wel erg lekker en zo, maar het gaf geen extra dimensie aan het geheel.

Ik bestelde meteen het meest lekkere ding wat ik zag staan en moest een drietal dagen wachten maar toen was hij ook meteen binnen. De mannen die hem afleverden waren erg vriendelijk en ook erg lekker en zorgden ervoor dat het apparaat helemaal in elkaar kwam.

Ze legden alles uit en ik kon meteen aan de slag. Het ding zag er geil uit. Het was gewoon een soort kast waar je op kon zitten. In het midden van de kast zat een enorme dildo gemonteerd en daar kon ik dan heerlijk op gaan zitten. Maar je kon het ook uitklappen zodat als je liggen ging, en je je benen spreidde, de dildo als het ware in je kutje ging boren. Het was allemaal geweldig. Ik besloot meteen aan de slag te gaan.

Ik kleedde me uit en nam de tijd om mezelf lekker op te warmen door heerlijk met mijn vingers over mijn klitje te gaan en aan mijn tepels te draaien. De meeste vrouwen vinden dat pijnlijk, maar ik kreeg er een enorme kick van altijd. Ik hield wel van een klein beetje pijn tijdens de seks, zolang het maar binnen de perken bleef. Ik klapte de lekkere machine een beetje uit en ging ik liggen met mijn benen wijd.

Ik streelde mijn nat geworden kutje en stak twee vingers in mijn gaatje, die ik daarna heerlijk ging aflikken. Ik zette de machine aan en de dildo kwam naar mijn kut toe. Ik kon hem besturen met een soort kleine afstandsbediening. Langzaam liet ik het topje aan de rand van mijn kut komen en zette ik het ding op trillen. Hij trilde zachtjes tussen mijn schaamlippen en maakte mijn klitje nog meer opgezwollen dan het al was. Ik moest hier niet al te lang me doorgaan, want ik was al zo enorm geil, dat ik gewoon ieder moment klaar zou kunnen komen.

Ik liet het apparaat nu meer naar mijn kut toegaan en liet het langzaam maar diep in mijn lekkere schede schuiven. Het was een enorm ding en ik voelde hoe ik heerlijk werd opgevuld. Zo’n lekkere pik had mijn vriend niet. Ja, hij kon wel lekker neuken, vooral de anale seks met hem was echt geweldig. Dat was voornamelijk omdat hij een niet al te dikke en grote lul had, dus dan deed het niet zo’n zeer. Maar echt, mijn kutje helemaal opvullen deed hij niet en dat kon dit mega geile apparaat wel.

Ik liet hem heerlijk in mijn kut komen, zette de trilfunctie op optimaal en liet hem automatisch in en uit mijn heerlijke kutje bewegen. Ik geniet heerlijk van het geile apparaat en heb zoveel geile gevoelens die door mijn heerlijke lijf vliegen dat ik me bijna geen raad weet. Heftig gillend kom ik ineens klaar, zonder dat ik het echt aan voelde komen. Mijn lekkere lijf rilt van genot, terwijl die heerlijke geile machine mij nog steeds aan het neuken is. Ik heb het niet meer. Nu sta ik op, ik zet de neukmachine in zijn basisstand en ga lekker op die dildo zitten. Ik heb een heerlijke natte kut en het gevoel van klaarkomen rilt nog door mijn benen.

Trillend van het nagenieten, ga ik met mijn benen wijd op dat geile ding zitten en laat ik me zakken. Ik beweeg op en neer en ineens heb ik een lekker idee. Ik ga met mijn anus op die grote dildo zitten en laat mijn kontje er langzaam overheen zakken. Ik heb echt een heerlijk gevoel nu in mijn lichaam. Ik vind het erg spannend en laat mijn kontje goed uitrekken door die botergeile neukmachine. Ik heb echt heel veel plezier, maar ook erg veel pijn.

Ik ga helemaal los. De tranen rollen over mijn wangen en de pijn is haast niet te harden. Toch zet ik door en ga het allemaal lekkerder voelen naar mate ik dat ding dieper en langer in mijn kontje heeft zitten. Ik beweeg nu wild op en neer en geniet intens van dat heerlijke gevoel in mijn kont. Mijn billen rammen kletsend neer op de stof van het apparaat terwijl ik heerlijk aan mijn klitje wrijf.  Ik voel nu wederom een spetterend orgasme aankomen. Ik gil heftig en kom wederom rillend klaar.

Net op dat moment komt mijn vriend binnen. Ik weet niet zo goed wat ik doen met. Maar mijn vriend gebaard om door te gaan. Hij klimt bovenop de machine met zijn broek al uit en zijn harde pik lekker diep in mijn heerlijke kutje. Ja, meteen drukt hij dat lekkere apparaat van hem in mijn schede.

Nu wordt ik dus op twee manieren genomen. Ik weet niet echt wat ik nu moet denken dus denk ik maar niets en geniet ik van die heerlijke dubbele penetratie die ik mag ontvangen van een kunstlul en een echte lul. Nu valt het mij op dat mijn vriend toch best wel een dikkere lul heeft dan ik in eerste instantie dacht en…

Ineens schrok ik.

Ik was met de tweelingbroer van mijn vriend aan het neuken! Maar in plaats dat ik hem wegduwt, pakte ik hem stevig vast bij zijn billen en ik kneep ik er hard in. Ik had dit veel eerder moeten doen. Gewoon die twee broers tegelijk neuken. Nu zat ik op die neukmachine en ik kan alleen gekreun van dat ding horen. Maar de tweelingbroer maakt dat allemaal goed met zijn basstem die grommend kreunt en steunt.

Dat lekkere geile gevoel maakte zich weer meester van mij en ik kwam weer stomend klaar, terwijl die lekkere pik in mijn kutje aan het pompen was. Ik genoot volop en voelde nu dat de tweelingbroer van mijn vriend ook op springen staat. Sterker nog, hij trekt meteen zijn lul terug en terwijl ik nog lekker aan het rijden ben op die dildo in mijn anus, spuit hij mijn gezicht vol met zijn lekkere zaad.

Nu ben ik meer dan tevreden en rij ik nog eventjes wild op en neer op die neukmachine, waarna ik uitgeput afstapt en de pik van mijn toekomstige zwager geil schoonlikt. Ik heb echt heerlijk genoten en na het aankleden gaan we een kopje thee met elkaar drinken, onder het genot van een sigaret.

De neukmachine heb ik nooit weggedaan. Ik heb ook verder nooit met mijn vriend over het incident met zijn tweelingbroer gesproken. Tot mijn vriend op een gegeven moment thuis komt en hij zijn broer bij zich heeft. We gaan met zijn drieën om de tafel zitten en mijn vriend kijkt mijn strak aan.

“Ik weet dat je met mijn broer naar bed bent geweest. Ik weet dat je met hem op die neukmachine hebt liggen ketsen. Ik wil gewoon één ding weten. Hoe doe je het liever? Met mijn broer en mij, of met mijn broer en die neukmachine?”

Daar hoefde ik helemaal niet lang over na te denken. Een paar weken later woonde zijn tweelingbroer bij mij in en de neukmachine was nog steeds aanwezig in het huis. Ik had mijn vriend het gat van de deur gewezen en ben tot op heden nog erg tevreden met mijn geile keuze.

Ik heb geen enkele spijt en ik geniet ook nog elke dag van die heerlijke neukmachine. Ook al is het alleen maar om even snel een vluggertje te maken als ik alleen thuis ben. De neukmachine is een echte uitkomst voor vrouwen die vaak alleen zijn.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *