Silvia & Marc in de trein

()

Mark riep dat ik op moest schieten. Hij had gemakkelijk praten. Ik was net lekker aangekleed. Sexy, strak jurkje. Nieuw slipje. Mijn lippen fel rood opgemaakt. En dan gaat hij door de stof van mijn jurk aan mijn tepels sabbelen. In no-time droop mijn kut en moest ik een nieuwe slip aandoen. Nu roept hij weer. Dan maar geen slip. Ik heb er genoeg in de koffer en voor de nachttrein naar Zwitserland kan ik wel even zonder. We zouden in een cabine met 6 bedden slapen. Ik was bang voor allerlei vreemde mannen, maar daarnaast ook opgewonden. En het feit dat ik onder mijn, nu te korte, jurk niets aan had, maakte het alleen maar erger.

Toen we net op het nippertje in de trein kwamen bleek natuurlijk dat wij de bovenste bedden hadden. Op de middelste bedden lag aan beide kanten al een man. Mark kroop op één van beide bovenste bedden terwijl hij onze grote koffer omhoog tilde. Ik hielp hem met mijn beautycase. Ik kon er moeilijk bij dus ik ging op het onderste bed staan en drukte me tegen de bedden aan. Ik tilde de case op het bed bij Mark en toen voelde ik het.

Ik was uit evenwicht en viel achteruit. Maar plotseling voelde ik een sterke arm om mijn heup. Ik schrok. Ik voelde de hand op mijn naakte huid. De jurk was omhoog geschoven en liet mijn billen vrij. Ik verkrampte. De hand kneep stevig in mijn billen. Toen voelde ik een vinger door het toefje schaamhaar gaan. O! Nee, natuurlijk kan hij nu ook mijn poesje zien. De vinger gaat omlaag en glijdt over mijn clit. Ik sluit mijn ogen en probeer gewoon te doen tegenover Mark. Twee vingers glijden tussen mijn lippen en ik kan bijna niet meer. Ik trek snel Mark ’s rits open en trek zijn lul uit zijn broek om te voorkomen dat ik ga gillen. Zonder iets te zeggen zuig ik hem in mijn mond. Mark ligt met open mond naar me te kijken.

Ik zuig snel op en neer. Mijn rode lippenstift laat duidelijke sporen na op zijn lul. Ik kreun om zijn lul en ik zie dat Mark begint te begrijpen dat er iets gebeurt onder zijn bed. Hij buigt voorover en kijkt over de rand. Zijn lul wordt nog harder als hij ziet dat ik tegen het bed wordt getrokken en een vreemde vent met zijn vingers in zijn vrouw zit.

Die vreemde vent trekt zijn vingers iets terug, en hij begint mijn sappen over mijn anus te verspreiden. De top van zijn vinger dringt even naar binnen en gaat dan weer naar buiten. Hij maakt me alleen geiler. Het maakt me niet meer uit wat er gebeurt.

Dan trekt Mark zijn lul terug uit mijn mond. Hij duwt mij van het bed weg. De ander man laat me ook naar achter vallen. Dan wordt ik plotseling opgevangen. Ik voel een mannenlichaam tegen mijn rug. Hij grijpt mijn tieten en houdt me zo omhoog. Hij trekt aan mijn tepels en laat me daarmee verder zakken. Ik voel iets hards tegen mijn billen. Het glijdt tussen mijn billen op zoek naar mijn anus. Ik voel de eikel tegen mijn donkere gaatje. Plotseling laat iedereen me los en ik val achteruit. De eikel dringt bij me naar binnen. Ik val verder. Het lijkt op een uur en een meter voordat mijn billen tegen de buik van die vent aan vallen.

Hij stapt achteruit. Ik hang willoos op zijn paal. De andere vent stapt ook uit bed. Zijn lul is ook hard en groot. Hij richt hem op mijn kutje en met een enkele stap luit hij mijn trillende lijf op tussen twee sterke mannen. Zijn lul glijdt zonder problemen mijn kut in. Dan staat Mark naast me. Hij heeft mijn lippenstift in zijn handen.

“Als je je gedraagt als een slet moet je er ook uitzien als een slet”. Hij stift mijn lippen weer rood. Als hij weg stapt, drukt de vent voor me zijn mond op die van mij. Zijn tong dringt gelijk diep naar binnen en ik ga er op zuigen. Onze lippen glijden over elkaar en als hij even terug trekt, zie ik hoe zijn halve gezicht onder de rode vlekken zitten. Ze zijn beiden druk bezig een wedstrijdje te doen wie het diepst bij me naar binnen kan. Iedere stoot lijkt een centimeter dieper in mijn hete lijf te dringen. Dan begint de man voor me te grommen. Ik voel zijn lul nog harder worden.

Hij trekt zijn lul uit mijn kut en pakt mijn haar. Maar voor hij mijn mond naar zijn lul kan trekken, smeert Mark nog meer lippenstift over mijn lippen. Door de snelheid zit het volgens mij op meer dan alleen mijn lippen. Ik sluit mijn lippen om de lul van de vent. Ik neem alleen de eikel in mijn mond. Net op tijd. Hij komt hard in mijn mond. Zijn zaad spuit diep in mijn keel. Ik moet kokhalzen, maar hou mijn geile, rode lippen om zijn staaf gesloten. Eindelijk stopt hij. Ik lik de eikel schoon mijn tong. Pas als hij slap begint te worden open ik mijn mond.

Ik glimlach als ik de rode cirkel net onder de rand van de eikel zie zitten. Dan trekt de andere vent zijn lul uit mijn kont. Ik draai me om. Mark zit gehurkt naast die harde lul. Die is groter dan ik ooit heb gezien. Ik ben verbaasd dat die in mijn kont paste. Dan tekent Mark een cirkel om de lul van die vent. Helemaal bij de basis.

“Sylvia, probeer die rand maar eens te raken met je lippen.” zegt hij. Hij stift nog even mijn lippen zodat goed zichtbaar wordt hoever ik kom. Ik neem de eikel voorzichtig tussen mijn lippen. Maar daar moet die vent niets van hebben. Net als hij mij op zijn staaf liet vallen, gaat hij ook nu voor de snelheid. Hij stapt vooruit. Ik stap achteruit. Maar daar is de deur van de cabine. Ik kan niet verder. Ik sta met mijn naakte kont tegen het raam in de deur geduwd. En hij neemt nog een stap. Zijn lul glijdt in mijn mond. Hij trekt mijn hoofd omhoog zodat ik hem aankijk. Maar ook zodat de mond en de keel op een lijn zitten. Dan glijdt hij mijn keel in. Ik wil kokhalzen, maar dat kan niet. Ik wil ademhalen, maar dat lukt ook niet.

Dan voel ik mijn neus tegen zijn schaambeen. Mijn lippen sluiten zich helemaal om de basis van zijn lul. Ik voel me nu alleen trots. Ik slik. En nog een keer. Mijn keel masseert zijn lul. En dan wordt die nog dikker. Het voelt alsof mijn hals zelfs dikker is geworden. Ik voel zijn zaad helemaal door zijn lul schieten. Vanaf de basis waar het mijn lippen strakker om zijn lul laat klemmen. Door de onderkant van zijn lul voel ik het langs mijn tong glijden. En dan schiet het zo mijn slokdarm in. Ik lieg niet als ik het in mijn maag voel spuiten. Ik krijg het benauwd. Hij blijft maar doorspuiten. Vlak voordat ik wegraak, slinkt zijn lul plotseling en trekt hij hem terug. Hij is helemaal rood van mijn lippenstift. Mark kust me op mijn mond.

“Ik wist wel dat mijn geile teefje het aankon.”

Ik knik alleen maar. Mark en de twee mannen klimmen in hun bed. Ik wil ook omhoog naar dat van mij.

“Nee,” zegt Mark. “Veel te lastig. Als één van ons nog een keer wil, kun je beter in het onderste bed klaar liggen.”

Ik knik en ga in het onderste bed liggen. Ik kan de man in het bed onder Mark zien liggen. Zijn lul is al weer langzaam aan het groeien.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *