Toren poepers

()

Hallo. Ik ben Evelien een gezonde Vlaamse vrouw, goed voorzien van alle vrouwelijke attributen en zonder handleiding. Naar ik begrepen heb van Nederlanders heeft het woord ‘poepen’ in Nederland een andere invulling dan in het Vlaams dialect. Toch is de titel juist gekozen vind ik. Niet in het minst omdat het samengesteld woord in Vlaanderen ook enig gniffelende politieke bijklank heeft. Alle gelijkenissen met bestaande personen en situaties zijn dus uiteraard puur toeval.

We werken beide in het onderwijs en daardoor hebben we enkele korte vakanties, die we dan bij voorkeur aan zee doorbrengen.

Op een mooie zonnige voorjaarsdag zaten we in Heist aan de brunch. Na het eten grabbelden we onze spullen bij elkaar en gingen op weg naar het strand. We waren allebei al in een hitsige stemming. Onderweg had hij langs een verlaten landweggetje al wat sexy foto’s van me gemaakt en vertelt dat hij een aangename verassing voor me had. Toen we langs de vloedlijn liepen waren we elkaar al weer aardig aan het opwarmen en we stonden af en toe stil om lekker te tongen, te strelen. Ik merkte alweer een aardige bult in zijn broek en verwachtte dat hij me zou meetronen om me in een duinpannetje te verleiden. Maar dat bleek niet zo te zijn.

Toen we een eind over het bijna verlaten strand gelopen hadden nam hij me bij de hand en trok me mee naar de voet van een vuurtoren buiten gebruik. Uiteraard was deze afgesloten, maar toen hij me aankeek en vroeg of ik mee naar binnen wilde vermoedde ik wat er komen ging en knikte ik van ja. Ik had best zin in een avontuur in de vuurtoren maar was ook bang ontdekt te worden. Deze spanning, om mogelijk betrapt te worden droeg zeker bij aan de opwinding! We klommen over het hek, kropen via een op een kiertje openstaand raampje naar binnen en liepen de lange wenteltrap op naar boven, een gelegenheid die hij benutte om mijn dijen te strelen en mijn billen te knijpen en te kneden. Eenmaal helemaal boven gekomen was het uitzicht fantastisch.

We stonden op ons gemak tegen de hoge leuning geleund, met wapperende haren en onze neus in de wind, van het uitzicht te genieten over het bijna uitgestorven strand. Hij sloeg zijn arm liefdevol om me heen ging even later achter me staan. Hij streelde en kneedde mijn borsten en begon een hele serie van kleine kusjes in mijn hals en ook achter mijn oren te geven. Hij wist mijn hete plekjes uitstekend te vinden! Ik legde mijn hoofd achterover op zijn schouder, voelde hoe hij zijn lichaam tegen me aandrukte en voelde ter hoogte van zijn kruis een verdacht dikke bult. Ik draaide met mijn heupen, drukte mijn billen tegen zijn kruis. Ik hoorde hem zacht kreunen en even later grommen. Hij fluisterde in mijn oor.

“Ben je in voor de ervaring van iets spannends, iets nieuws?” Ik verwachtte een lekker achterommetje, kantelde mijn bekken en maakte hem zo duidelijk dat ik daar klaar voor was. Ik wilde zo graag zijn harde kloppende lul in me voelen, ik wilde hem zo graag mijn kutje geven! Spoedig zou ik ervaren dat hij iets heel anders van plan was. Hij zette me met mijn buik tegen de reling en drukte me voorovergebogen over de rand. Ik zag het strand onder ons, een stuk van de golven en de branding. Ik voelde hoe hij mijn lange wikkelrok opzij liet vallen en mijn slipje over mijn enkels schoof. Dit gevoel alleen al, de wetenschap van wat er komen ging, maakte me al wild van verlangen. Ik voelde zijn vingers tussen mijn schaamlipjes glijden en even later in mijn drijfnat geworden kutje glijden. Ik kreunde genietend toen hij op zijn gemak in en uit me pompte. De vreemde omgeving in de frisse buitenlucht, de mogelijkheid dat iemand ons kon zien, het was allemaal zo bloedgeil!

Hij haalde iets uit zijn zak dat achteraf een tube ‘Play O’ gel bleek te zijn en smeerde zijn vingers daar mee in. Tot mijn verrassing voelde ik zijn zoekende vingers door mijn bilspleet glijden en begon hij mijn kleine achterste gaatje daarmee in te smeren. Opeens drong het tot me door wat er ging gebeuren. Ik keek angstig achterom. Maar toen ik eenmaal zijn vingers zacht, voorzichtig en liefdevol in mijn kontje voelde glijden gaf ik me over en kreunde.

“Oh! Ja…” Het was het meest intense gevoel dat ik ooit beleefd had, te voelen hoe geil en behoedzaam zijn vingers in en uit mijn kontje gleden. Hij fluisterde in mijn oor

“Ben je er klaar voor?”

“Mm…, ja, toe maar. Doe wel voorzichtig met me, hè?” Kreunde ik en voelde hoe hij zijn vingers terugtrok, mijn billen spreidde en zijn eikel tegen mijn gaatje drukte. Ik was doodsbenauwd voor wat komen ging maar tegelijkertijd gek van verlangen hem eindelijk in mijn kontje te voelen. Ik voelde dat hij niet doordrukte en geduldig bleef wachten tot ik aan het nieuwe gevoel gewend was en wat ontspande. Ik was trots op hem, op zijn geduld, ondanks zijn honger naar deze ervaring, hij had hier al lang op gewacht.

Hij nam me bij mijn heupen, drukte me tegen de reling en zacht duwde hij door tot zijn eikel een klein stukje naar binnen gleed. Mijn sluitspier kneep zich dicht achter zijn eikel en weer voelde ik dat hij even wachtte. Langzaam maar zeker voelde ik hem diep naar binnen glijden. Het gevoel was zo intens dat ik het uitschreeuwde, niet van pijn maar van genot! Zijn knalharde lul voelde enorm aan in mijn kleine strakke gaatje.

Het heeft geen moment pijn gedaan of zelfs maar onprettig gevoeld, er was alleen maar diep en intens genot. Toen hij dieper en harder begon te stoten merkte ik aan zijn gierende ademhaling dat hij zijn orgasme aan het opbouwen was. Ik kreunde dat ik hem graag wilde laten klaarkomen en zijn sperma in me wilde voelen spuiten. Mij dat horen zeggen wond hem zo op dat hij vrijwel meteen klaar kwam en dat was zo’n hemels gevoel dat ik prompt ook klaarkwam. Het was niet eens nodig geweest, mijn klitje te stimuleren! Het was het meest intense orgasme dat ik sinds jaren beleefd had.

We zijn nog steeds samen en anale seks is een vast onderdeel van ons seksleven gebleven. Het is een van de meest lekkere en verbindende dingen die we samen kunnen doen, maar altijd zullen we de kracht en het genot van die eerste keer op de omgang van de vuurtoren blijven herinneren.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *